-
σας ευχαριστω για τις απαντήσεις
@criuser αν ήμουν Αθήνα μς ολα αυτα που ακούγονται γιαντα ντιζελ θα κοιταγα να παρω βενζίνη αλλα θεωρω εδώ επαρχία η δε θα μας επηρεάσει η θα αργήσει να μας επηρεασει και η διαφορά μεταξυ τους ειναι μικρή. επίσης δε νομίζω να εχω θεμα με το φίλτρο dpf που γνωστός με ντίζελ μεσα στην αθηνα του εβγαλε θεμα.
@dublin συγγνώμη για το ποστ ειμαι νεος στο φόρουμ και μου φαίνεται και λιγο δύσχρηστο, ηθελα να κανω παράθεση τα μηνύματα και των δυο σας αλλα δε γινόταν. κρίμα θα ήθελα να διαβάσω την απάντηση σου μιας και τα έχεις δει και τα δύο από κοντά. το Opel αρέσει και πιο πολύ στη γυναίκα οπότε θα πάω να το δω κι αυτό.
-
σας ευχαριστω για τις απαντήσεις
@criuser αν ήμουν Αθήνα μς ολα αυτα που ακούγονται γιαντα ντιζελ θα κοιταγα να παρω βενζίνη αλλα θεωρω εδώ επαρχία η δε θα μας επηρεάσει η θα αργήσει να μας επηρεασει και η διαφορά μεταξυ τους ειναι μικρή. επίσης δε νομίζω να εχω θεμα με το φίλτρο dpf που γνωστός με ντίζελ μεσα στην αθηνα του εβγαλε θεμα.
@dublin συγγνώμη για το ποστ ειμαι νεος στο φόρουμ και μου φαίνεται και λιγο δύσχρηστο, ηθελα να κανω παράθεση τα μηνύματα και των δυο σας αλλα δε γινόταν. κρίμα θα ήθελα να διαβάσω την απάντηση σου μιας και τα έχεις δει και τα δύο από κοντά. το Opel αρέσει και πιο πολύ στη γυναίκα οπότε θα πάω να το δω κι αυτό.
Σου απάντησα και pm, Omega Αγία Παρασκευή πάρα πολύ καλοί, παραδίπλα έχει Opel αν θες να τα δεις. Γυναίκες προτιμούν Crossland από ότι καταλαβαίνω!
Για βενζίνη και το Stonic καλό. Αυτά τα 3 φαίνονται τα καλύτερα Value for money αλλά Stonic/Crossland είναι facelift οπότε περνούν μπροστά από το Aircross..
-
Υπάρχουν στο καρ κάποια αυτοκίνητα της Ομέγα με λίγα χλμ που είναι αυτοματα ντίζελ , με 120 άλογα , οι μπίζνες εκδόσεις , που ίσως σε βολέψουν . Ετσι και αλλιώς εγγύηση έχουν .
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=105&model=7413&fuel_type=2&gearbox_type=automatic
-
προτιμώ χειροκίνητο και επίσης καινούριο αυτά με τα λίγα χλμ τα φοβάμαι μην ειναι απο τεστ ντραιβ.
πηρα σε 2-3 αντιπροσωπείες το crossland elegance 1500 110, μου ειπαν 20300 και 20500 το μεταλλικό, 19400 που το βρήκατε;
επίσης ποια η διαφορά crossland και crossland x; μου είπαν οτι το crossland είναι το καινούριο, στη σελίδα της οπελ στο διαμορφωτη υπάρχει το crossland X
-
προτιμώ χειροκίνητο και επίσης καινούριο αυτά με τα λίγα χλμ τα φοβάμαι μην ειναι απο τεστ ντραιβ.
πηρα σε 2-3 αντιπροσωπείες το crossland elegance 1500 110, μου ειπαν 20300 και 20500 το μεταλλικό, 19400 που το βρήκατε;
επίσης ποια η διαφορά crossland και crossland x; μου είπαν οτι το crossland είναι το καινούριο, στη σελίδα της οπελ στο διαμορφωτη υπάρχει το crossland X
Πάτρα, για ετοιμοπαραδοτο. Θα ξαναρωτήσω μήπως έχω κάνει λάθος, καθώς τα κρατάει ο φίλος μου, εγώ ψώνισα!
Στα καινούργια έβγαλαν το Χ.
-
-
οι κοντινές μου αντιπροσωπείες ειναι ΠΟΝΤΙΚΗΣ στην Τρίπολη, στη μια ωρα ειναι ο ΚΥΡΚΑΣ στην Κόρινθο και μετα Αθήνα, οπου δε μου είναι κοπος να ανέβω να κλείσω εκει αμαξι.
Πραγματικό περιστατικό και εμπειρία από τον δεύτερο που ανέφερες... Ακριβώς πριν 7 χρόνια, άσχετος τότε από τετράτροχα καθότι φανατικός δίτροχος, έψαχνα για οικογενειακό αυτοκίνητο. Είχα καταλήξει μεταξύ Skoda Rapid και Citroen C4, τότε αυτός είχε αντιπροσωπεία και τη Skoda και την Peugeot. Ακολουθεί ο παρακάτω ΑΛΗΘΙΝΟΣ διάλογος μετά το πέρας του walk around:
-Θα μου πείτε τιμή για το Rapid Ambition TSI;
-Καλά βενζίνη θα πάρεις; Βενζίνη παίρνουν οι βλάκες, πάρε πετρέλαιο να σωθείς και να κάνεις οικονομία.
-Μα κάνω μόνο 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο και με το ζόρι αυτά. Θα μου πείτε τελική τιμή;
-Πάρε πετρέλαιο σου λέω! Πριν σου πω τιμή, να σου κάνω εξήγηση...μη μου αρχίσεις τι έκπτωση θα μου κάνεις και τι δώρο θα μου κάνεις και τέτοια...δεν τα μπορώ καθόλου... δεν θα τα πάμε καλά αν αρχίσεις έτσι. Μετρητά ή δάνειο;
-Μετρητά. Το TSI, όχι πετρέλαιο...τουρμπάτο είναι το μοτέρ έτσι;
-Τι τουρμπάτο μωρέ, απλό είναι, λένε και καλά ότι είναι τούρμπο για να κοροϊδεύουν τον κόσμο...δεν είναι τούρμπο. Σε βλέπω ότι το ζαχαρώνεις το αμάξι, έχεις καταλήξει σε αυτό, βλέπω ότι σ' αρέσει.
-Είμαι μεταξύ σε αυτό και άλλο ένα.
-Ποιο άλλο; Πες μου...
-Το Citroen C4.
-Citroen; Μακρυά από γαλλικά! Δίπλα βλέπεις, Peugeot πουλάω, ίδιο γκρουπ με Citroen, πιο μάπα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν, σάπια, όλο προβλήματα, τα πουλάω γιατί ο κόσμος είναι χαζός και τους αρέσουν και τα αγοράζουν, η Skoda είναι η μέρα με τη νύχτα με Peugeot-Citroen, Skoda θα πάρεις...
Έφυγα προσπαθώντας να κρατήσω τα γέλια μου!!! Ήμουν στο τσακ να στείλω φίλο να κάνει ότι ενδιαφέρεται για Peugeot, και ότι ήταν ανάμεσα σε αυτό και σε Seat, ήθελα να δω αν θα έλεγε τα ίδια για το VAG Group. Μετά από λίγο καιρό έχασε την αντιπροσωπεία της Skoda και πλέον εμπορεύεται τα γαλλικά σάπια τα οποία πλέον είναι premium μάρκα (βλ.3008).
-
Το αυτόματο business που σου προτείνουν έχει 'τα πάντα' που ήταν διαθέσιμα από εξοπλισμό και το αυτόματο κιβώτιο που έχει είναι γιαπωνέζικο και κορυφαίας αξιοπιστίας στη γενιά του. Δεν θα το μετανιώσεις το ΕΑΤ6, κι είναι κρίμα να το πάρεις χειροκίνητο που δεν έχει την καλύτερη αίσθηση, και δεν ξέρω πόσες σχέσεις έχει, ενώ αξίζει με το παραπάνω πιστεύω τα λίγα έξτρα χρήματα το αυτόματο Business.
Αυτό το αμάξι καινούριο το αγοράσαμε κάποιοι με 20.800€ το καλοκαίρι, οπότε πιστεύω έχουν περιθώριο για παζάρι οι τιμές που γράφουν τώρα, και στο συνιστώ.
Το Opel έχει λίγο παραπάνω νίκελ για να το προτιμούν οι λιγότερο σπορ τύποι, αλλά στις 'φθηνές' εκδόσεις λείπουν πολλά πράγματα όπως το θυμάμαι, από ζάντες, συρόμενα καθίσματα και μπάρες οροφής μέχρι navigation αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα, grip δεν έχει, και δεν ξέρω αν η ρύθμιση των αναρτήσεων είναι και προτιμητέα, είναι πιο σκληρό χωρίς να κερδίζει ιδιαίτερα σε συμπεριφορά.
Χ ονόμαζαν το μοντέλο πριν το face lifting, που σου περιγράφω στον εξοπλισμό.
-
Το αμάξι έχει 5 χρόνια εγγύηση , δηλαδή άλλα 4. Και τέστ ντράιβ να είναι , που δύσκολα γιατί έχει 3 ίδια , μάλλον εταιρικά είναι , έχει λίγα χλμ . Προφανώς τα κατοστάρικα μπορείς να τα γλυτώσεις και έχει καλύτερο εξοπλισμό από αυτό που λες και είναι και αυτόματο και με 10 άλογα παραπάνω .
Να δεις λίγο και τις εδώ αντιπροσωπείες , γιατί εκεί που είπες , είχε ένα σαν του φίλου που έβγαλε φωτό το δικό του πιο πάνω , που είναι ντίζελ τα 120 άλογα αλλά χειροκίνητο και έβγαινε έτσι στην αρχή για λίγους μήνες και κάποιος έμπορος που είχε ένα τέτοιο για καιρό , ήθελε να το πουλήσει ως καινούργιο .
Και όταν του είπα ότι δεν ισχύει αυτό που λέει , με ρώτησε τι δουλειά κάνω και μου είπε ότι αυτός ξέρει επειδή τα πουλάει ...
Τι να του πείς ? Οτι έχει τελειώσει ανωτάτη πωλήσεων αυτοκινήτων , με μάστερ και διδακτορικό ?
Του είπα εντάξει , ότι πεις και δεν ξανασχολήθηκα .
Οπότε κάνε καμιά βόλτα προς Αθήνα .
-
Πριν κάποιες μέρες έστειλα ένα μέιλ στην Ω με δυο ερωτήσεις που είχα για τα συγκεκριμένα. Μάλιστα τότε είχε 2 αυτοκίνητα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε μια ώρα με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν τις απαντήσεις που ήθελα και με ενημέρωσαν ότι έχουν πουληθεί και τα 2 και περίμεναν ένα τρίτο να έρθει τις επόμενες μέρες. Μάλιστα προς τιμήν τους μου ανέφεραν ότι είχε μια γρατζουνιά την οποία θα φωτογράφιζαν για να μου την δείξουν πριν την επισκευάσουν εφόσον έπαιρνα το αυτοκίνητο. Όποτε αναρωτιέμαι αν όντως είναι διαθεσιμα τα συγκεκριμένα καθώς είναι οι ίδιες αγγελίες για πάνω από ένα μήνα.
-
Να εξηγήσω κάτι . Τα μτχ αυτοκίνητα είναι λίγα . Υπάρχει αρκετή αγορά για αυτοκίνητα με λίγα χλμ και με πλούσιο εξοπλισμό .
Εγώ στα μτχ κοίταγα μόνο shine ή τουλάχιστον i-touch , οπότε τα πολλά τέστ ντράιβ που πήραν και ήταν feel , μάλιστα κάποιοι πήραν και 82 άλογα , αυτά λοιπόν τα έχουν και τα βλέπουν μέχρι τώρα .
Εχουν και το θέμα ότι η φορολογική απόσβεση δεν τους επιτρέπει να τα δώσουν φτηνότερα και το θέμα δυσκολεύει περισσότερο.
Τα συγκεκριμένα μπίζνες , πουλήθηκαν ως καινούργια στα 20800 που το αγόρασε ο Πήλιου . Πιστεύω ότι στα 19000 που τελικά θα τα δίνουν , είναι 1800 ευρώ για 6-8000 χλμ που έχουν κάνει και για αμάξια με πλούσιο εξοπλισμό , που δεν ξαναβγαίνουν και τα shine είναι 3000 παραπάνω .
Δηλαδή για μικρές διαφορές στον εξοπλισμό , έχεις όφελος 4000 , για 6-8000 χλμ κυκλοφορία ή σχεδόν 25 % .
Προφανώς λοιπόν θα φύγουν .
Υπήρχε και μία ευκαιρία ένα 120 άλογα χειροκίνητο με τον 1.6 πριν 14 μήνες που όταν πήγα να το κλείσω , το είχαν κλείσει λίγες ώρες πριν .
Οπότε κάποιες ευκαιρίες υπάρχουν και όσοι είναι αποφασισμένοι είναι καλό να τις κυνηγούν .
-
Σούπερ η προσφορά, αλλά το μεταχειρισμένο είναι μεταχειρισμένο. Οι περισσότεροι προτιμούν να πάρουν μία έκδοση κάτω και ολοκαίνουργιο.
Επίσης 20.000 που τα έχουν, είναι πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο, για Β κατηγορία μέχρι 15.000 θα πήγαινα για μεταχειρα, και αυτό με δυσκολία. Γνώμη μου, ή παίρνεις φθηνό μεταχειρισμένο, ή πας καινούργιο.
Άσχετο, αλλά ψάχναμε Πάτρα αντιπροσωπεία KIA (για Stonic fl) και δεν υπάρχει!! Απίστευτο..
-
Αυτο που λεει ο γατος με τα κλασμενα καθίσματα. Το ιδιο υποατηριζω και εγω. Αγορασα μεταχειρησμενο και ολο εβλεπα βρομιες στην μοκέτα, γρατζονιες δεξια αριστερα, βρομιες στην οροφη...
Ε.... Αρχισα να σκεφτομαι κριμα τα λεφτα μου. Καλυτερα μια εκδοση χαμηλοτερη και καινουργια καθισματα να μυριζει καινουργιλα.
Τα δικα μου οταν τα δινω ως μεταχειρησμενα τυχεροι αυτοι που τα περνουν. Πιο καθαρα ουτε σε χειρουργείο. Αφου το καθαριζω με αφρους και παντου ετσι χωρις λογο. Ετσι για την σκονη... Μεχρι και τους αερογωγους με αφρο καθαροζα για να ειναι καθαρος ο αερας που περνα απο μεσα τους.
Και ακριβως επειδη το ξερουν, φιλοι μου εδιναν περισσοτερα χρηματα απο το car.gr γιατι ηξεραν τι αγοραζαν. Δηλαδη μονο ετσι ναι θα αγοραζα μεταχειρησμενα.
Νοικοκυρεμενα αυτοκίνητα.
-
-
Τους το είπα 5 φορές και με κοίταζαν σαν χαζό... Τους είπα :την ζελατίνα της οθόνης θα την βγάλω εγώ όπως και το νάιλον στα καθίσματα... Αρρώστια
-
αλήθεια το καλοκαίρι τι προσφορες επαιξαν στο c3 aircross; έκδοση business αυτόματο πετρέλαιο 20800;
-
Εγώ δύο φόρές έχω αγοράσει μτχ . Την πρώτη φορά πριν 30 χρόνια και την πάτησα άσχημα . Αλλά ήμουν και μικρός τότε και τα λαμόγια πολλά .
Τώρα είναι η δεύτερη που πήρα μτχ και 25 % κάτω για 15000 χλμ , που τώρα κοντεύω τα 40000 και βέβαια την πλουσιότερη έκδοση και 100000 χλμ εγγύηση αντί για 60000 , νομίζω ήταν καλό το ντήλ .
Αυτοκίνητο χωρίς εξοπλισμό δεν αγοράζω . Δεν μπορούσα να πάρω το φήλ με αιρκοντίσιον , όταν έχω κλιματισμό στα αμάξια μου από το 1998 .
-
Εγω πηρα το Σεπτέμβριο το shine 110 βενζινη..με grip και απο ολα..εκθεσιακο. 3 χλμ εγραφε το κοντερ
..χωρις ναυλον δυστυχως...αλλα καινουργιλα μυριζει ακομα..στα 18800!
-
Εγω πηρα το Σεπτέμβριο το shine 110 βενζινη..με grip και απο ολα..εκθεσιακο. 3 χλμ εγραφε το κοντερ
Άλλο εκθεσιακό με 3 χλμ και άλλο, το κάτι άλλο με 10.000χλμ.
-
πολύ καλό deal
Citroen C3 Aircross 2018