-
Ελπίζω να δίνουν led φώτα μπροστά επιτέλους! Στην φωτογραφία που έβαλες διακρίνω και HUD! Πολύ ωραίο φαίνεται μέσα! Βλέπω καλά; Φυσικά χειριστήρια κλιματισμού;;; Τι είναι αυτό εκεί στο κέντρο; Ή είναι κάτι άλλο; (Δε το ξέρω και πολύ καλά το εσωτερικό του)
Όχι το ίδιο είναι το εσωτερικό, HUD είναι και τώρα διαθέσιμο αλλά είναι ακριβό εξτρά (νομίζω το βαθούλωμα πάνω απ' το τιμόνι το έχουν όλα στο ταμπλώ) και κάτω τα χειριστήρια είναι το Grip control & hill descent που έχει και το δικό μου και το πιο σπάνιο start button που κι αυτό το έχουν πολύ λίγα σαν εξτρά με το keyless. Εγώ βλέπω πως τα φυσικά χειριστήρια για κλιματισμό πανε για εγκατάλειψη κι από άλλα μοντέλα, αντί να επανέλθουν στο Aircross, κι ας είδαμε να μπαίνουν στο καινούριο C4, π.χ. αν πρόσεξα καλά στο ηλεκτρικό 208 είναι μόνο στην οθόνη...
-
Το 208 ειναι παλαιοτερο το νςου c4 . Μαλλον εγκαταλειπουν τα ψγφιακα κουμπια. Μοδα ηταν
-
Τα λέντ θα είναι στάνταρ όπως έγινε και στο C3 . Θα βάλουν και εδώ τα καθίσματα που είχαν στο κάκτους και στο 5 αιρκρος και έβαλαν και στο 3 . Αλλαγές στα αμορτισέρ δεν προβλέπονται , ψηφιακή οθόνη δύσκολα , αλλά πλέον η PSA έβαλε 10 άλογα στο μικρό ντίζελ που τώρα έχει 110 . Ακόμα θα έχουμε 5 εκδόσεις αντί για 4 που είχε .
Γενικά κρατώντας την τιμή του σχετικά χαμηλά θα κάνει τις πωλήσεις του σε σχέση με το 2008 και το Μόκκα , αφήνοντας τα Κρόσλαντ και DS3 πίσω .
-
Άθλιο αισθητικά, κατάφεραν και το έκαναν ακόμα πιο άσχημο.
-
Είναι σίγουρο ότι θα είναι έτσι η εξωτερική σχεδίαση;
Αν βγει έτσι παραγωγή οι κάτοχοι του παρόντος Aircross θα πανηγυρίζουν.
Με δύο αλλαγές το έσκισαν το αυτοκίνητο.
-
Κοίταξε επειδή το ίδιο άσχημο μου είχε φανεί σε φωτό το 3 και όταν το είδα από κοντά ήταν πολύ , πολύ καλύτερο , ήδη έχω δει και 3-4 να κυκλοφορούν στον δρόμο , πότε πρόλαβαν , προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε άποψη από σχέδια του φώτοσοπ..
Ας το δούμε από κοντά και θα τα πούμε τότε .
Στόρμ έδωσες και το 206 , ή το έχεις μέχρι να έρθει το Λεόν .
-
Το έχω ρε φίλε. Με το 206 μετακινούμαι στη δουλειά. Θα το δώσω ανταλλαγή όταν έρθει το LEON.
Το πήγα στο συνεργείο του Μακρή το έλεγξαν, μου έδωσαν και μία τιμή κοντά στο χιλιάρικο. Ok. Δεν περίμενα περισσότερα για αυτοκίνητο 20ετίας.
Πρώτα μου έδωσαν τιμή και μετά είδαν ότι δεν έχει υδραυλικό τιμόνι...
Ενώ είναι πολύ βολικό στις μετακινήσεις, η έλλειψη υδραυλικού τιμονιού είναι κούραση. Πολύ μανούβρα στα παρκαρίσματα και στις στροφές με χαμηλή ταχύτητα. Το τιμόνι του Aircross ήταν το εντελώς αντίθετο από το τιμόνι του 206...
-
Το εσωτερικό φαίνεται να είναι το ίδιο με δυστυχώς τα αντιεργονομικά χειριστήρια του a/c στην οθόνη και τα απαράδεκτα σε αίσθηση πλαστικά.
-
Το έχω ρε φίλε. Με το 206 μετακινούμαι στη δουλειά. Θα το δώσω ανταλλαγή όταν έρθει το LEON.
Το πήγα στο συνεργείο του Μακρή το έλεγξαν, μου έδωσαν και μία τιμή κοντά στο χιλιάρικο. Ok. Δεν περίμενα περισσότερα για αυτοκίνητο 20ετίας.
Πρώτα μου έδωσαν τιμή και μετά είδαν ότι δεν έχει υδραυλικό τιμόνι...
Ενώ είναι πολύ βολικό στις μετακινήσεις, η έλλειψη υδραυλικού τιμονιού είναι κούραση. Πολύ μανούβρα στα παρκαρίσματα και στις στροφές με χαμηλή ταχύτητα. Το τιμόνι του Aircross ήταν το εντελώς αντίθετο από το τιμόνι του 206...
Γλυτωσες απο αντλια....
ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ τοσο καλυτερα σε 20 ετιας αυτοκινητα
-
Θυμάμαι και εγώ πως ήταν πριν τα υδραυλικά τιμόνια , έκανες μπράτσα . Το αιρκρος έχει πολύ ελαφρύ τιμόνι.
Τα πλαστικά όντως είναι φτηνά σε αίσθηση , αλλά το χειριστήριο του κλιματισμού το βολεύεσαι εύκολα . Νομίζω ότι έτσι είναι και στα υπόλοιπα αδέλφια του...
-
Οι έχοντες,πως σας φαίνονται τα φώτα;
Εννοώ σε απόδοση. Εμένα με ενόχλησαν αρκετά βράδυ σε βουνό.
Δεν έβλεπα στο εσωτερικό των στροφών.
Έχουν μια 'τρύπα'αριστερά και δεξιά και φαίνονται συγκεντρωμένα στο κέντρο.
Πολύ φοβάμαι μην είναι θέμα σχεδιασμού του κατόπτρου.
-
Κοιτούσα χθες, τα Osram 'Night breaker Laser' φαινονται τα πιο δυνατά διαθέσιμα αλογόνου Η7, στο Σκρουτζ κάνα 30αρι το ζεύγος και εντός νόμιμων προδιαγραφών... δεν μπλεδιζει, θα έχει υποτίθεται πιο καλό φωτισμό.
-
Μάπα είναι μην ασχοληθείς, ελάχιστη βελτίωση, τόση που δε ξέρω αν την καταλάβεις καν και καίγονται αμέσως. Σε 1 χρόνο είχαν κάψει 2 σετ με 1 ώρα χρήση την ημέρα βέβαια.
-
Μάπα είναι μην ασχοληθείς, ελάχιστη βελτίωση, τόση που δε ξέρω αν την καταλάβεις καν και καίγονται αμέσως. Σε 1 χρόνο είχαν κάψει 2 σετ με 1 ώρα χρήση την ημέρα βέβαια.
Καταλήξατε σε κάτι καλύτερο να έχουμε υπ όψη;
-
Στις στροφές ανάβει το αντίστοιχο φως ομίχλης , οπότε μια χαρά φωτίζει . Εγώ είχα εδώ 15 χρόνια ξένον στα αυτοκίνητα μου . Προφανώς δεν είναι ξένον τα φώτα , αλλά δεν είναι τόσο άσχημα . Μια χαρά ταξιδεύει .
Επειδή έχουν χαμηλά αριστερά τον ρυθμιστή ύψους , όταν σας πλένουν το αμάξι , συνήθως τον κατεβάζουν στην θέση για μεγάλο φορτίο και έτσι τα φώτα σας είναι χαμηλά . Κοιτάξτε μήπως έχει γίνει αυτό .
Με τις λάμπες εγώ δεν παίζω . Γιατί συνήθως όποιοι αλλάζουν , από τις μούτζες που τρώνε από τους απέναντι που τους τυφλώνουν , μπορεί να έχουν κανένα θέμα .... Σέρνονται και πανδημίες....
Ασε που σε κάποιους τρέλανε εγκεφάλους , το αμάξι είχε κατανάλωση σβηστό και διάφορα άλλα κωμικοτραγικά ...
Κωμικά για εμάς που γελάγαμε με τις τρέλες , τραγικά για τον ιδιοκτήτη που πλήρωνε 3-4 ηλεκτρολόγους για να του βρουν γιατί ξεφόρτωναν οι μπαταρίες ...
-
Τις λαμπες τις ρυθμιζεις με ειδικο μηχανημα και δεν τυφλωνεις.
Το κυριο θεμα ειναι να εχουν ιδιο μηκος οι λαμπες ωστε το φως βα πεφτει σωστα στο κάτοπτρο
Συνηθως ολοι βαζουν λαμπες για προτζεκτορες σε κάτοπτρα και γινονται επικίνδυνοι
-
Georgemit wrote:
Καταλήξατε σε κάτι καλύτερο να έχουμε υπ όψη;
Έβαλα xenon 4.300k από autobeam σε φανάρι με προτζέκτορα (Φιεστα μκ7) βέβαια και βρήκα το φως μου. Τέλειος φωτισμός χωρίς να στραβωνω και 5 χρόνια εγγύηση.
-
Είχα σε παλιότερο όχημα κάνει αλλαγή τις εργοστασιακες λάμπες με Philips xtreme που είναι ίδια φάση με τις osram. Οκ μια μικρή βελτίωση την είχα. Βέβαια καίγονται και πιο γρήγορα. Ένα σετ το χρόνο χονδρικά.
Από την άλλη όποτε βλέπω πιο extreme λύσεις όπως γύφτικα ψευτοxenon σε παλιά σαράβαλα που στραβωνουν τους πάντες, δε ξεχνώ να τα φιλοδώρω με μεγάλη σκάλα μέχρι να σβήσει ο ήλιος..
-
Κι εγώ είμαι πολέμιος των ψευτολέντ και μαλώνω με όσους έστω συζητάνε για τοποθέτηση, στο άλλο φόρουμ. Για τα φώτα ρωτάω επειδή συχνά έχω δει συζητήσεις που αφορούν στο Aircross, κι αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει θέμα κι αν έχει βρει κάποιος αξιοπρεπή και νόμιμη 'λύση' να το έχουμε στα υπ' όψιν... υπενθυμίζω ότι δυστυχώς με την κατάσταση της πανδημίας έχω μείνει μακριά απ΄τη πατρίδα για μήνες, και τώρα που έλεγα να έρθω στις γιορτές, όπως εξελίσσονται τα πράγματα χλωμό το βλέπω, το αμάξι δεν το έχω καβαλήσει ακόμη και ασχολούμαι 'φιλολογικά' μαζί του... θα είμαι ο μοναδικός που στον ίδιο χρόνο θα έχω λιγότερα χιλιόμετρα κι απ τον Στορμ...
-
H autobeam είναι πολύ γνωστή στους φορντακηδες με πολύ ποιοτικά προϊόντα σχεδισμενα ειδικά για κάθε Φορντ. Τα πληρώνεις λίγο ακριβότερα αλλά είναι ροουντ λιγκαλ και με 5ετη εγγύηση. Αν το ψάξεις υπάρχουν λύσεις.
Citroen C3 Aircross 2018