-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Άλλο να λέει ότι έχει 420 και αυτό είναι όλο και άλλο ότι μπορεί να φτάσει παραπάνω χωρίς να ρίξεις Τα πίσω καθίσματα .Η πατέντα που έχει για όσους δεν γνωρίζουν είναι ότι και να πανε όλο μπροστά τα πίσω καθίσματα οι επιβάτες μπορούν να κάτσουν κανονικά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όταν λες κανονικά,μπορούν να κάνουν ταξίδι π.χ. 300χλμ. Γιατί και σε Mini κάθονται οι πίσω,αλλά μετά από 3 ώρες δρόμο θα βγουν κάπως..
Δεν το λέω κακοπροαίρετα,απλά μου φαίνονται πολλά τα 150+ λίτρα αποσκευών που κερδίζεις με τα καθίσματα μπροστά και μου φαίνεται δύσκολο να αφήνουν ικανοποιητικό χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών (εκτός αν είναι μικρά παιδιά και για κοντινή απόσταση).και εγώ τα 600 τα θεωρώ πολλά 500 plus πρέπει να είναι .Ταξιδι που πήγα οι πίσω έκατσαν όχι απλά άνετα απλά με τα καθίσματα πίσω η γυναίκα μου καθόταν σταυροπόδι για τόσο χώρο μιλάμε πίσω .Το παιδί είναι μικρό
-
Επίσης τα 420 προκύπτουν και απο την ύπαρξη ατσαλινης ρεζερβας ανάγκης και όχι κιτ επισκευής. Εγώ είπα οτι είναι marketing της vw οπως και στο troc που το διαφήμισε με 445 αλλά λόγω ρεζερβας στην Ελλάδα είναι 410 και με κανονική ρεζέρβα ή με τετρακινηση παει 366 κάπου εκεί. Δε λέω οτι λένε ψέμματα αλλά ο τροπος που το πλασαρουν ειναι καπως για μενα και τσιμπάει κοσμος.
-
Σε πολλά site αναφερουν ότι το tiguan έχει 615.. Αλλά δεν γράφουν ότι τα 615 τα φτάνει μόνο χωρίς ρεζέρβα αλλά με κιτ επισκευής και τα καθίσματα μπροστά.. Ότι θέλουν γράφουν .. Με ρεζέρβα και τα καθίσματα στην κανονική τους θέση έχει 420.. Και στο C3 aircross και crossland x μετακινούνται αλλά δεν γράφουν 520 λίτρα.. Γράφουν 410 ή 410-520
-
Παμε αλλη μια.
Με τα καθισματα τερμα πισω και το διπλο πατο και ατσαλινη ρεζερβα 420 -
Ναι αλλά το τέρμα πίσω στην ουσία είναι η κανονική του θέση.. Και από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να αυξήσει το χώρο αποσκευών μετακινει τα καθίσματα μπροστά.. Με τέρμα πίσω δεν παραδιδουν τα καθίσματα στο tiguan?? Υποθέτω βασικά δεν γνωρίζω.. Αλλά το λογικό είναι ότι το τέρμα πίσω είναι η κανονική τους θεση
-
Λογικά είναι και με την βάση του πατώματος στην ανώτερη θέση της για να είναι σε ιδιο επίπεδο με το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ ( ή για να έχει επίπεδο σχήμα όταν ρίχνεις τα καθίσματα)
Από κάτω έχει ακόμα χώρο που μπορείς να το αξιοποιήσεις.
Αν το κατεβάσεις και χωρίς να τραβήξεις τα καθίσματα εμπρός φτάνει τα 500 μάλλον.
Με τα καθίσματα εμπρός αυξάνει ακόμη περισσότερο.Αυτό να μας το επιβεβαιώσει ο Nikos golf.
Ευτυχώς επανεμφανίστηκε γιατί έχουν πάρει πολύ αέρα τα γαλλάκια!!! [emoji23][emoji23][emoji23]
(πλακιτσα κάνω)Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Λογικά είναι και με την βάση του πατώματος στην ανώτερη θέση της για να είναι σε ιδιο επίπεδο με το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ ( ή για να έχει επίπεδο σχήμα όταν ρίχνεις τα καθίσματα)
Από κάτω έχει ακόμα χώρο που μπορείς να το αξιοποιήσεις.
Αν το κατεβάσεις και χωρίς να τραβήξεις τα καθίσματα εμπρός φτάνει τα 500 μάλλον.
Με τα καθίσματα εμπρός αυξάνει ακόμη περισσότερο.Αυτό να μας το επιβεβαιώσει ο Nikos golf.
Ευτυχώς επανεμφανίστηκε γιατί έχουν πάρει πολύ αέρα τα γαλλάκια!!! [emoji23][emoji23][emoji23]
(πλακιτσα κάνω)Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Οπως τα λες φίλε...δε με πειραζει η πλακα χαχαχ
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Παμε αλλη μια.
Με τα καθισματα τερμα πισω και το διπλο πατο και ατσαλινη ρεζερβα 420βρε Νίκο επειδή έχω μπερδευτεί έχεις Tiguan ; Με το πάτωμα κάτω και τα καθίσματα μπροστά τι χώρο αποσκευών έχω ;
-
Αλήθεια , ποια βενζίνη προτιμάτε για το t- roc σας? Εταιρία και οκτάνια?
-
Δεν με ενημέρωσε ο πωλητής για κάποια βενζίνη που πρέπει να χρησιμοποιούμε όσον αφορά στα οκτάνια δλδ. Ότι έβαζα στο προηγούμενο, ότι βάζω στο yaris του 2007, θα βάζω και στο t roc...αν δεν μου επισημάνουν - ξαναλέω - κάτι διαφορετικό, δλδ eko, shell, avin, elin, bp, aegean 95 οκτανίων. Δεν είναι θαρρώ κανένα σουπερ καρ για να εκμεταλλευτώ τον κινητήρα με βενζίνη περισσότερων οκτανίων , ούτε θα μπεί σε safe mode αν χρησιμοποιώ 95αρα......ούτε φυσικά θα πάθει τπτ, ουτε θα βελτιωθεί αν βαζω 95+ ή 100αρα....
-
Ασε τι λεει ο πωκητης, καλυτερα που δεν ειπε και τιποτα. Το βιβλιαρακι του κοιταξε τι λεει>Ο χρήστης chrszchs έγραψε:
Δεν με ενημέρωσε ο πωλητής για κάποια βενζίνη που πρέπει να χρησιμοποιούμε όσον αφορά στα οκτάνια δλδ. Ότι έβαζα στο προηγούμενο, ότι βάζω στο yaris του 2007, θα βάζω και στο t roc...αν δεν μου επισημάνουν - ξαναλέω - κάτι διαφορετικό, δλδ eko, shell, avin, elin, bp, aegean 95 οκτανίων. Δεν είναι θαρρώ κανένα σουπερ καρ για να εκμεταλλευτώ τον κινητήρα με βενζίνη περισσότερων οκτανίων , ούτε θα μπεί σε safe mode αν χρησιμοποιώ 95αρα......ούτε φυσικά θα πάθει τπτ, ουτε θα βελτιωθεί αν βαζω 95+ ή 100αρα....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φυσικά...εννοείται....αλλά για την ώρα μη έχοντας αυτοκίνητο ακόμα δεν έχω και βιβλιαράκι...σκέφτομαι οτι φεύγοντας με το αυτοκίνητο θα μου πουν ότι έχει το ρεζερβουαρ για 2/5/10km και να βάλω σε ένα κοντινό πρατήριο...δεν νομίζω κανείς να ανοίγει επί τόπου το βιβλιαράκι να δει τι βενζίνη θέλει...αλλά αυτός που θα σε ενημερώνει εν τάχυ και αδρά....θα ξέρει να σου πει βάλε αυτή τη βενζίνη ή την άλλη...πέραν τούτου, δεν έχω διαβάσει/ακούσει ότι ο TSI, ακόμα και ο καινούριος, θέλει 10αρα....
-
Ο χρήστης chrszchs έγραψε:
Φυσικά...εννοείται....αλλά για την ώρα μη έχοντας αυτοκίνητο ακόμα δεν έχω και βιβλιαράκι...σκέφτομαι οτι φεύγοντας με το αυτοκίνητο θα μου πουν ότι έχει το ρεζερβουαρ για 2/5/10km και να βάλω σε ένα κοντινό πρατήριο...δεν νομίζω κανείς να ανοίγει επί τόπου το βιβλιαράκι να δει τι βενζίνη θέλει...αλλά αυτός που θα σε ενημερώνει εν τάχυ και αδρά....θα ξέρει να σου πει βάλε αυτή τη βενζίνη ή την άλλη...πέραν τούτου, δεν έχω διαβάσει/ακούσει ότι ο TSI, ακόμα και ο καινούριος, θέλει 10αρα....Παιδιά από κατανάλωση τι βλέπετε;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης scorpio571 έγραψε:
Παιδιά από κατανάλωση τι βλέπετε;Αν εννοείς τον χιλιάρι, με 2500χμ μέχρι σήμερα, είναι στα 6.5 μέση, με κίνηση στην πόλη, χωρίς όμως τραγικά σταμάτα ξεκίνα και καμιά 300ρια χιλιόμετρα ταξίδι.
Εχθές το πήγα και Εύβοια μέσω Ωρωπού, πρώτη φορά στρωμένο και το οδήγησα σαν άνθρωπος!
Ο κινητήρας με εντυπωσίασε, σε ανάβαση φορτωμένος ελαφρώς και clima. Ανέβαινα με 4η, με έκοβε ο μπροστινός και χωρίς να χρειαστεί κατέβασμα φώρτωνε γρήγορα από χαμηλές στροφές και προσπερνούσα αέρα. Ειλικρινά θεωρώ οτι είναι πολύ μικρός συμβιβασμός αυτός ο κινητήρας σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κάποιος από ένα τρικύλινδρο χιλιάρι για αυτό το σκαρί.Έχω καταφέρει να βάλω και το android auto και είμαι κομπλέ. Μόνα παράπονα για το infotainment οτι δεν βρήκα πως να πληκτρολογώ στα ελληνικά στους χάρτες και οτι δεν κρατάει πάντα στη μνήμη το σημείο που είχε σταματήσει η μουσική απ'το στικάκι.
Στα στροφιλίκια στον Ωρωπό πάντως, το αμάξι έδειξε οτι έχει πολλές αρετές. Έμπαινε παντού τρένο, έγαιρνε ανεπαίσθητα σε οριακές και μόνο συνθήκες και το τιμόνι του έδινε καλή σχετικά πληροφόρηση και ακρίβεια. Με ακολουθούσε το 4κίνητο Duster του ξάδερφου και μου είπε οτι 2-3 φορές το μάζεψε κακήν κακώς.
Τέλος, όποιος αγχώνεται για τα 'σκληρά πλαστικά', που έχουν γίνει τόσο μεγάλο θέμα, κατανοώ να τον ενοχλέι αυτό, αλλά ειλικρινά η ποιότητα της καμπίνας δεν σε προδιαθέτει για φτηνή κατασκευή. Όλες οι συναρμογές είναι καλές και η ποιότητα τον υλικών δείχνει καλή. Επίσης τα ηλεκτρονικά βοηθήματα λειτουργούν άψογα και είναι όλα πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα.
Με όλα αυτά, για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ οτι είναι το αμάξι-λαχείο, απλά είναι ένα καλό οικογενειακό αμάξι πόλης, που πετυχαίνει με αξιοπρέπεια σε αρκετούς σημαντικούς τομείς. Από εμένα όποιος σκέφτεται να το πάρει(για τους σωστούς όμως λόγους) και έχει ενδοιασμούς, ας προχωρήσει άφοβα.
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Παιδιά από κατανάλωση τι βλέπετε;
Αν εννοείς τον χιλιάρι, με 2500χμ μέχρι σήμερα, είναι στα 6.5 μέση, με κίνηση στην πόλη, χωρίς όμως τραγικά σταμάτα ξεκίνα και καμιά 300ρια χιλιόμετρα ταξίδι.
Εχθές το πήγα και Εύβοια μέσω Ωρωπού, πρώτη φορά στρωμένο και το οδήγησα σαν άνθρωπος!
Ο κινητήρας με εντυπωσίασε, σε ανάβαση φορτωμένος ελαφρώς και clima. Ανέβαινα με 4η, με έκοβε ο μπροστινός και χωρίς να χρειαστεί κατέβασμα φώρτωνε γρήγορα από χαμηλές στροφές και προσπερνούσα αέρα. Ειλικρινά θεωρώ οτι είναι πολύ μικρός συμβιβασμός αυτός ο κινητήρας σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κάποιος από ένα τρικύλινδρο χιλιάρι για αυτό το σκαρί.Έχω καταφέρει να βάλω και το android auto και είμαι κομπλέ. Μόνα παράπονα για το infotainment οτι δεν βρήκα πως να πληκτρολογώ στα ελληνικά στους χάρτες και οτι δεν κρατάει πάντα στη μνήμη το σημείο που είχε σταματήσει η μουσική απ'το στικάκι.
Στα στροφιλίκια στον Ωρωπό πάντως, το αμάξι έδειξε οτι έχει πολλές αρετές. Έμπαινε παντού τρένο, έγαιρνε ανεπαίσθητα σε οριακές και μόνο συνθήκες και το τιμόνι του έδινε καλή σχετικά πληροφόρηση και ακρίβεια. Με ακολουθούσε το 4κίνητο Duster του ξάδερφου και μου είπε οτι 2-3 φορές το μάζεψε κακήν κακώς.
Τέλος, όποιος αγχώνεται για τα 'σκληρά πλαστικά', που έχουν γίνει τόσο μεγάλο θέμα, κατανοώ να τον ενοχλέι αυτό, αλλά ειλικρινά η ποιότητα της καμπίνας δεν σε προδιαθέτει για φτηνή κατασκευή. Όλες οι συναρμογές είναι καλές και η ποιότητα τον υλικών δείχνει καλή. Επίσης τα ηλεκτρονικά βοηθήματα λειτουργούν άψογα και είναι όλα πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα.
Με όλα αυτά, για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ οτι είναι το αμάξι-λαχείο, απλά είναι ένα καλό οικογενειακό αμάξι πόλης, που πετυχαίνει με αξιοπρέπεια σε αρκετούς σημαντικούς τομείς. Από εμένα όποιος σκέφτεται να το πάρει(για τους σωστούς όμως λόγους) και έχει ενδοιασμούς, ας προχωρήσει άφοβα.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν η κατανάλωση είναι όμοια με εκείνη του golf για τον ίδιο κινητήρα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Το Σάββατο λογικά παραλαμβάνω και εγώ τo TROC ADVANCE 1.5 Grey Indium με Μαύρη οροφή και design pack από automarin. Ήθελα να προσθέσω και κάμερα οπισθοπορείας αλλά θα έπρεπε να κάνω παραγγελία και θα ερχόταν το Νοέμβρη και με την 1.8% αύξηση που προβλέπεται για τις καινούριες παραγγελίες.
Ελπίζω επειδή οδηγάω λίγο επιθετικά να μην φτάνει πάνω απο 8 η κατανάλωση
-
χαχαχα! Μήπως να το κάνεις 8,5-9?
-
Καλησπέρα σας,
το μεσημέρι ενημερώθηκα ότι σήμερα αργά το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί το αυτοκίνητο (λευκό T-ROC exp. 1,5 sport pack) θα βρίσκεται στο κατάστημα και θα με καλέσουν να το δω, να το εξοφλήσω ακολούθως και να τρέξουν οι διαδικασίες για πινακίδες κλπ. ώστε τη Δευτέρα να το παραλάβω......εκτός από τα πολύ βασικά...τί άλλο θεωρείτε όσοι γνωρίζετε...ή εκτιμάτε...ότι πρέπει να προσέξω.....αύριο;....τη Δευτέρα;.....πάσα επισήμανση θα ληφθεί υπ όψιν.....ευχαριστώ εκ προοιμίου...
-
Καλησπέρα σας,
το μεσημέρι ενημερώθηκα ότι σήμερα αργά το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί το αυτοκίνητο (λευκό T-ROC exp. 1,5 sport pack) θα βρίσκεται στο κατάστημα και θα με καλέσουν να το δω, να το εξοφλήσω ακολούθως και να τρέξουν οι διαδικασίες για πινακίδες κλπ. ώστε τη Δευτέρα να το παραλάβω......εκτός από τα πολύ βασικά...τί άλλο θεωρείτε όσοι γνωρίζετε...ή εκτιμάτε...ότι πρέπει να προσέξω.....αύριο;....τη Δευτέρα;.....πάσα επισήμανση θα ληφθεί υπ όψιν.....ευχαριστώ εκ προοιμίου...
Καλησπέρα,
Να το δεις προσεκτικά για τυχόν ζημιές η γρατζουνιές και γενικά τυχόν ζημιές οι οποίες δεν οφείλονται σε μηχανικά η σε ηλεκτρικά μέρη και δεν καλύπτονται σε εγγύηση, τσέκαρε ρεζέρβα γρύλους κλπ μήπως λείπει κάτι και αν όλα τα εξτρά είναι στο χρώμα που έχεις επιλέξει. Άνοιξε ντουλάπια, θήκες, ρίξε καθίσματα να δεις ότι όλα δουλεύουν καλά, τσέκαρε υφάσματα, οροφές κλπ. Καλορίζικο!!
Όσον αφορά ασφάλεια αυτοκινήτου η anytime interamerican έχει 50% προσφορά για συμβόλαια 1 χρόνου. Μου βγαίνει 140 ευρώ το 6μηνο μαζί με ασφάλεια πυρός, κλοπές κλπ για ασφάλεια επαρχίας.
Για όσους επίσης δεν έχουν gps σαν εξτρα και διαθέτουν iphone η apple τον Σεπτέμβρη επιτέλους θα επιτρέπει εφαρμογές GPS από τρίτους μέσω του CarPlay οπότε θα υπάρχει επιλογή χρήσης εκτός των apple maps των Sygic, google maps κλπ.
-
Καλημέρα,
ευχαριστώ για την απάντησή σου...όντως είδα την προσφορά της anytime και αυτή θα κάνω, απλά περιμένω και τον αριθμό κυκλοφορίας για να προχωρήσω και αυτό και να δω συγκεκριμένα......gps περιλαμβάνεται στον στανταρ εξοπλισμό οπότε είμαι οκ κι επ' αυτού....
VW T-Roc