Ο χρήστης scorpio571 έγραψε:
Παιδιά από κατανάλωση τι βλέπετε;
Αν εννοείς τον χιλιάρι, με 2500χμ μέχρι σήμερα, είναι στα 6.5 μέση, με κίνηση στην πόλη, χωρίς όμως τραγικά σταμάτα ξεκίνα και καμιά 300ρια χιλιόμετρα ταξίδι.
Εχθές το πήγα και Εύβοια μέσω Ωρωπού, πρώτη φορά στρωμένο και το οδήγησα σαν άνθρωπος!
Ο κινητήρας με εντυπωσίασε, σε ανάβαση φορτωμένος ελαφρώς και clima. Ανέβαινα με 4η, με έκοβε ο μπροστινός και χωρίς να χρειαστεί κατέβασμα φώρτωνε γρήγορα από χαμηλές στροφές και προσπερνούσα αέρα. Ειλικρινά θεωρώ οτι είναι πολύ μικρός συμβιβασμός αυτός ο κινητήρας σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κάποιος από ένα τρικύλινδρο χιλιάρι για αυτό το σκαρί.
Έχω καταφέρει να βάλω και το android auto και είμαι κομπλέ. Μόνα παράπονα για το infotainment οτι δεν βρήκα πως να πληκτρολογώ στα ελληνικά στους χάρτες και οτι δεν κρατάει πάντα στη μνήμη το σημείο που είχε σταματήσει η μουσική απ'το στικάκι.
Στα στροφιλίκια στον Ωρωπό πάντως, το αμάξι έδειξε οτι έχει πολλές αρετές. Έμπαινε παντού τρένο, έγαιρνε ανεπαίσθητα σε οριακές και μόνο συνθήκες και το τιμόνι του έδινε καλή σχετικά πληροφόρηση και ακρίβεια. Με ακολουθούσε το 4κίνητο Duster του ξάδερφου και μου είπε οτι 2-3 φορές το μάζεψε κακήν κακώς.
Τέλος, όποιος αγχώνεται για τα 'σκληρά πλαστικά', που έχουν γίνει τόσο μεγάλο θέμα, κατανοώ να τον ενοχλέι αυτό, αλλά ειλικρινά η ποιότητα της καμπίνας δεν σε προδιαθέτει για φτηνή κατασκευή. Όλες οι συναρμογές είναι καλές και η ποιότητα τον υλικών δείχνει καλή. Επίσης τα ηλεκτρονικά βοηθήματα λειτουργούν άψογα και είναι όλα πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα.
Με όλα αυτά, για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ οτι είναι το αμάξι-λαχείο, απλά είναι ένα καλό οικογενειακό αμάξι πόλης, που πετυχαίνει με αξιοπρέπεια σε αρκετούς σημαντικούς τομείς. Από εμένα όποιος σκέφτεται να το πάρει(για τους σωστούς όμως λόγους) και έχει ενδοιασμούς, ας προχωρήσει άφοβα.