-
@dimitris741 said in VW T-Roc:
@dimitris741 said in VW T-Roc:
Μετά από κάθε test drive, μπαίνοντας και οδηγώντας το golf μου, αισθανόμουν ότι δεν αξίζει τα χρήματα η μετάβαση σε καινούργιο αυτοκίνητο και ειδικά αυτόματο.
+1000
Edit: Αν ισχύει αυτό που βλέπω Audi A3 mild hybrid Stronic 1.5 150 inspire plus στα 28.980€ ... καλοταξιδο τότε το νέο σου Audi !
Έχεις δίκιο δεν θεωρώ ότι δίνοντας 30.000€ για ένα καινούργιο αυτοκίνητο αξίζει τον κόπο. Το T-roc πιστεύω ότι μου άρεσε περισσότερο από το golf 8 γιατί βασίζεται στο golf 7 το οποίο είναι πιο κοντά στο golf 6. Ίσως να φταίει και η ηλικία μου (σχεδόν 52), παρόλο που γενικά είμαι πάρα πολύ εξοικειωμένος με τη σύγχρονη τεχνολογία και μου αρέσει να ασχολούμαι με αυτήν. Το Α3 που μου αρέσει είναι με Εσωτερικό "S" με σπορ καθίσματα σε Μαύρο Dinamica microfiber/δερματίνη (που συμπεριλαμβάνει το ambient light pro) με κόκκινες ραφές, μόνο 35.000€, με μονοζωνικό κλιματισμό, 16 ζάντες, χωρίς κάμερα οπισθοπορείας, Navi, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, blind spot…κλπ Πανάκριβο, αλλά, για μένα το εσωτερικό του είναι πανέμορφο.
Είσαι παρόμοια περίπτωση με τη δικιά μου. Είμαστε σε κοντινή ηλικία και αντιμετωπίσαμε αντίστοιχο δίλημμα.
Είχα το a3 μια 15ετία+. Παρέμενε εξαιρετικό και σε άριστη κατάσταση, αλλά νισάφι πια, έπρεπε να το αλλάξω.
Κατέληξα στο T-Roc. Μου κακοφάνηκε λίγο στην αρχή, δεν είναι εύκολη η μετάβαση από hatchback σε SUV. Ειδικά στις στροφές και στην αίσθηση οδήγησης, παρ' ότι το T-Roc παραμένει βράχος, ε, δεν έχει την αίσθηση του golf ή του a3.
Το T-Roc όμως σαν πιο ψηλό είναι πιο εύκολο στο μπες-βγες, η ανάρτησή του έχει καλύτερη απόσβεση, είναι πιο πολύ προσανατολισμένο στην άνεση και έχει μεγαλύτερους χώρους μέσα και χώρο αποσκευών. Νομίζω είναι καταλληλότερο για τους 50+.
Υπόψιν ότι η έκδοση Dream είναι φοβερή ευκαιρία, δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να δίνει η vw τόσο πετυχημένο μοντέλο με τόσο πολύ εξοπλισμό σε τόσο ρεαλιστική τιμή!
Βασικο + να οδηγεις ενα αυτοκινητο μετα απο 4-5 χρονια και πραγματικα να ξερεις οτι δεν εχεις στερηθει τπτ απο extra
-
Τελικά δεν ήταν bug του διαμορφωτή
https://www.car.gr/s/86ewqyij/Υπάρχει διαθέσιμο T-Roc Dream, με ηλιοροφή, 19αρες και black style
Στα 31910€https://www.car.gr/s/86ewqyij/
Υπάρχει διαθέσιμο T-Roc Dream, με ηλιοροφή, 19αρες και black style
Στα 31910€
VW T-Roc