-
Κουκλί!
Η διχρωμία σε αυτό το χρώμα φαίνεται πολύ εντυπωσιακή.Όταν έχεις εικόνα θα ήθελα σχόλιο σου για την κατανάλωση.
-
Συγνώμη, η διχρωμία στο καπό είναι στάνταρ ή μπήκαν μετά εορτής στίκερ;
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Του πάει πολύ η διχρωμία!
-
Πολύ όμορφο και σε πολύ καλή τιμή με όλον τον έξτρα εξοπλισμό (LED κτλ). Καλοτάξιδο να είναι!
-
Άλλο ένα καλό review απ'τον συγκεκριμένο, για το 1.0 TSi. Γενικά θετική γνώμη έχει, κυρίως για εμφάνιση, κύληση και κινητήρα. Στα αρνητικά κλασσικά τα σκληρά πλαστικά και η σχετικά τσιμπημένη τιμή.
-
Παντως ειναι κουκλάκι το άτιμο. Είδα χτες κι ενα άσπρο με μαύρη οροφή, ζάντα νομίζω 18' κι ηταν ΕΠΟΣ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Επιτέλους μετά από τόσες μέρες που έχω παραλάβει, κατόρθωσα να το οδηγήσω λίγο, με αφορμή το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος(μεγάλη η χάρη του! )
Σχετικά κοντινό ταξιδάκι στο Ναύπλιο, αλλά αρκετό για τα πρώτα συμπεράσματα.
Ξεκινώντας ανάποδα, θα πω οτι συνολικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ΄την τελική επιλογή μου και τα μοναδικά αυτοκίνητα που θα με έβαζαν σε διαδικασία σκέψεων είναι το 3008(πραγματικά είναι πανέμορφο μέσα-εξω, το μόνο που ίσως ζηλέυω αισθητικά ) και το Civic 1.5(γιατί ναι, ένα χαμηλό-γρήγορο αμάξι με επιθετική εμφάνιση, το αποζητάς που και που ).
Ξεκινάμε με τις καταναλώσεις. Το αμάξι ξεκινώντας, είχε 425km, όλα εντός πόλης, χωρίς πολλή κίνηση και έκαιγε 6.6.
Στο πήγαινε, με ταχύτητες εντός ορίων και λόγο στρωσίματος φυσικά με ανάλογη οδήγηση, έκαψε σε 146 km, 5.6.
Επιστρέφοντας, σε άλλα τόσα χιλιόμετρα έκαψε 5.9lt, με λίγο πιο ανεβασμένους ρυθμούς και μια παράκαμψη στην Νεμέα με λίγο επιθετική οδήγηση στα στροφιλίκια. Σύνολο, μαζί με τις αποστάσεις που έκανα εκεί 3 μέρες, 375km με 6lt/100km. Όχι άσχημα νομίζω για άστρωτο αμάξι, με σχετικά 'ελαφρύ' βέβαια πόδι.Στα της οδήγησης τώρα, το αμάξι με τις 17'' ζάντες είναι πολύ άνετο σε μεσαίες ταχύτητες και πάνω, αλλά σε χαμηλές ταχύτητες, κοπανάει αρκετά και κάποιες στιγμές μου είναι μπορώ να πω λίγο ενοχλητικό. Ελάχιστες κλίσεις στις στροφές, πολύ καλό και ακριβές τιμόνι και τηρουμένων των αναλογιών πολύ ευχάριστο οδηγικά. Το άλλο που με ενόχλησε αρκετά, ήταν ο έντονος θόρυβος του αέρα στον αυτοκινητόδρομο, ακόμα και σε μικρές ταχύτητες(100-120km/h π.χ.).
Βέβαια δικαιολογείται εν μέρει απ΄την τρομερή ένταση του ανέμου αυτές τις μέρες, σε σημείο που μέχρι και προειδοποιητικό μήνυμα είχαν βγάλει στις πινακίδες. Ελάχιστοι εξωτερικοί θόρυβοι πάντως μπαίναν μέσα, πολύ σταθερό στον δρόμο(δεν κουνήθηκε κατ'ελάχιστο στο γνωστό σημείο στην κακιά σκάλα που συνήθως με πάιρνει και με σηκώνει ο άνεμος).Ο κινητήρας, αρκετά ήσυχος και όταν(σπάνια) οι στροφές ανεβαίναν ψηλά, ακουγόταν λίγο, αλλά με αρκετά ευχάριστο ήχο. Καλό τράβηγμα στο οφέλιμο εύρος ροπής του, ποτέ δεν με πρόδωσε σε προσπεράσεις, αρκεί να συνηθήσεις το μικρό lag στα χαμηλά. Δεν λέω περισσότερα προς το παρόν, αφού θέλω να στρωθεί καλά και μετά θα το πάω όπως πρέπει για να δω τι ψάρια πιάνει σε όλες τις συνθήκες.
Από χώρους, ομολογώ οτι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και απ΄τον χώρο αποσκευών και απ'το πίσω κάθισμα που η γυναίκα μου το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής καθόταν ανάμεσα στα 2 παιδιά και ήταν ατσαλάκωτη και άνετη.
Μια χαρά για οικογένεια χωρίς εξωφρενικές απαιτήσεις σε χώρους νομίζω. Ίσως θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο χώρο στο υποβραχιόνιο ή από κάτω του.Τέλος, όσο το ζούσα περισσότερο και το έβλεπα παντού παρκαρισμένο ανάμεσα σε διάφορα άλλα αμάξια, τόσο με ενθουσίαζε η εμφάνισή του. Ξεχωρίζει, είναι όσο compact θέλω, και έχει τόσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που δεν βαριέμαι να το κοιτάζω. Και μέσα είναι πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον στο μάτι και πιστέψτε με, το μόνο που δεν σε νοιάζει στιγμή είναι τα σκληρά πλαστικά.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, όπως είπα πολύ ικανοποιημένος γενικά, ανέβηκα και σε κάτι κατσάβραχα να βρω να παρκάρω σε μία παραλία(το πιο έντονο offroading που σκοπέυω να κάνω) και όλα καλά. Θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες.
P.S. Δεν κατάφερα να συνδέσω το τηλέφωνο με καλώδιο στο infotainment για miirorlink ή android auto. Καμία ιδέα; Έχω το LG G5.
-
Το χεις κατεβάσει το android auto στο κινητό σου;
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Το χεις κατεβάσει το android auto στο κινητό σου;Μου λέει οτι δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου για κάποιο λόγο.
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Το χεις κατεβάσει το android auto στο κινητό σου;
Μου λέει οτι δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου για κάποιο λόγο.
Υπάρχει θρεντ του android auto να διαβάσεις
Στο ελληνικό play store δεν υπάρχει πρέπει να το κατεβάσεις απο το Google σε .apk μορφή
Εκτός αν εννοείς οτι το κατέβασες έτσι και σου λεει οτι δεν υποστηρίζεται, τότε δεν μπορείς να κανεις κατι
-
-
Πω, δεν το περιμενα τοσο ωραιο. Στην διαφημιση που το ειχε λευκο ηταν πιο αδιαφορο, οπως και σε ενα που ειδα σε μια εκθεση.
Αυτα τα αυτοκολλητα αντεχουν στον χρονο;
αν οχι ισως αν περαστουν με κεραμικο βερνικι απο πανω ισως διατηρηθουν σε βαθος χρονουΕιδες η φου βε σχεδιαση;
-
Τελικά αυτό το χρώμα του πάει πάρα πολύ...είναι πολύ όμορφο!! Και το εσωτερικό του μου αρέσει.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Υπάρχει θρεντ του android auto να διαβάσεις
Στο ελληνικό play store δεν υπάρχει πρέπει να το κατεβάσεις απο το Google σε .apk μορφή
Εκτός αν εννοείς οτι το κατέβασες έτσι και σου λεει οτι δεν υποστηρίζεται, τότε δεν μπορείς να κανεις κατι
Προσπαθώ να το εγκαταστήσω στη συσκευή μου και μου λέει οτι δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνό μου. Αλλά και το mirror link δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνει.
Ευχαριστώ!
Πω, δεν το περιμενα τοσο ωραιο. Στην διαφημιση που το ειχε λευκο ηταν πιο αδιαφορο, οπως και σε ενα που ειδα σε μια εκθεση.
Αυτα τα αυτοκολληυα αντεχουν στον χρονο;
αν οχι ισως αν περαστουν με κεραμικο βερνικι απο πανω ισως διατηρηθουν σε βαθος χρονουΕιδες η φου βε σχεδιαση;
Θα δείξει για τα αυτοκόλλητα. Προσωπικά αν και ήμουν πολυ διστακτικός στην αρχή, τώρα τα έχω λατρέψει.
Το βλέπω συχνά στο δρόμο σε κάτι μονόχρωμα λευκά ή σκούρα, χωρίς τα LED και τα led ημέρας και πραγματικά είναι έως και αδιάφορο. Πολύ όμορφο είναι και το πορτοκαλί με μάυρη οροφή. Το έχει τώρα στην Karenta στην Πειραιώς, όπως και σε κόκκινο-μαύρο για όποιον θέλει να το δει.
Το μόνο που θα μου άρεσε περισσότερο είναι λίγο μεγαλύτερες ζάντες, αλλά τότε και αν θα κοπάναγε σε λακκούβες. Οπότε, θα περιμένω μήπως βγει retrofit το active info display(ψηφιακός πίνακας οργάνων) για να τον προσθέσω μετά.
-
Τουμπανο! Καλοριζικο! Για τις φωτο, ουτε η vw δε θα εβγαζε τετοιες με το κιτρινο φοντο. Πετυχημενες. Ετυχε; χεχε
-
Οχι μονο να μπει η εξτρα οθονη ως πινακας οργανων, αλλα σιγουρα ολο και καποια αναβαθμιση θα υπαρχει με τα γραφικα απο Audi a6. Απο την στιμγη που μπει η οθονη ως αφτερ μαρκετ μπορουν να γινουν πολλα πιστευω σε επιπεδο λαουνσερ
Το μελλον μαλον θα ειναι ετσι
-
Πολύ ωραίο flying dutchman,να το χαίρεσαι με πολλά κι ευχάριστα χλμ.! Και τα αυτοκόλλητα του πάνε επίσης!
Έχω δει και τη διχρωμία πορτοκαλί/μαύρο σε βιντεάκι κι επιβεβαιώνω πως είναι εξίσου ωραίο.
Τελικά το t-roc,αποδεικνύεται μάλλον το πιο όμορφο VW.Ήθελα να ρωτήσω τι απόσταση από το έδαφος έχει (ground clearance,αγγλιστί);
-
Πολλές ευχές και από εμένα για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Πολύ ωραίο flying dutchman,να το χαίρεσαι με πολλά κι ευχάριστα χλμ.! Και τα αυτοκόλλητα του πάνε επίσης!
Έχω δει και τη διχρωμία πορτοκαλί/μαύρο σε βιντεάκι κι επιβεβαιώνω πως είναι εξίσου ωραίο.
Τελικά το t-roc,αποδεικνύεται μάλλον το πιο όμορφο VW.Ήθελα να ρωτήσω τι απόσταση από το έδαφος έχει (ground clearance,αγγλιστί);
Ευχαριστώ πολύ!
Ground clearence έχει απ'τα μικρότερα νομίζω στην κατηγορία, 16 cm.Πολλές ευχές και από εμένα για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Ευχαριστώ πολύ λεον!
VW T-Roc