-
@dimitrisnks said in VW T-Roc:
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το νέο t roc 1.5
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο. Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;Ωχ υπάρχει και στα t-roc το ίδιο θέμα? Δεν το είχα ξανακουσει
Λοιπόν σου κάνει ένα κλακ σε κάθε αλλαγή ταχύτητας? Συνήθως 1η-2α-3η? Ακούγεται μόνο με κατεβασμένα τα παράθυρα, και κροτάλισμα όταν πατάς χαλαρά το γκάζι?Το είχα πρωτοακουσει από κατόχους Leon 3 1.5 και δυστυχώς έχω ακριβώς το ίδιο σε Leon 4 1.5
Το πήγα 2 φορές για έλεγχο ώσπου με έβαλαν σε άλλο Leon 4 1.5 και έκανε ακριβώς το ίδιο οπότε μου είπαν είναι φυσιολογικό
Δεν το έχουν όλοι αλλά υπάρχουν αρκετοί που έχουν το ίδιο θέμα.
Εγώ τους έβαλα και υπέγραψαν χαρτί ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος και δεν θα προκαλέσει κάποιο θέμα.
Σε εμένα ακούγεται επίσης αν πέσω σε κάποια λακούβα.
Όλα αυτά μόνο με κατεβασμένα παράθυρα, με είχε ρωτήσει κάποιος που είχε πάρει σαν το δικό μου αν κάνει αυτόν τον ήχο και επειδή το είχα πάρει χειμώνα έλεγα όχι. Με το που ήρθε το καλοκαίρι το άκουσα και εγώ@dimitrisnks said in VW T-Roc:
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο. Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;Ωχ υπάρχει και στα t-roc το ίδιο θέμα? Δεν το είχα ξανακουσει
Λοιπόν σου κάνει ένα κλακ σε κάθε αλλαγή ταχύτητας? Συνήθως 1η-2α-3η? Ακούγεται μόνο με κατεβασμένα τα παράθυρα, και κροτάλισμα όταν πατάς χαλαρά το γκάζι?Το είχα πρωτοακουσει από κατόχους Leon 3 1.5 και δυστυχώς έχω ακριβώς το ίδιο σε Leon 4 1.5
Το πήγα 2 φορές για έλεγχο ώσπου με έβαλαν σε άλλο Leon 4 1.5 και έκανε ακριβώς το ίδιο οπότε μου είπαν είναι φυσιολογικό
Δεν το έχουν όλοι αλλά υπάρχουν αρκετοί που έχουν το ίδιο θέμα.
Εγώ τους έβαλα και υπέγραψαν χαρτί ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος και δεν θα προκαλέσει κάποιο θέμα.
Σε εμένα ακούγεται επίσης αν πέσω σε κάποια λακούβα.
Όλα αυτά μόνο με κατεβασμένα παράθυρα, με είχε ρωτήσει κάποιος που είχε πάρει σαν το δικό μου αν κάνει αυτόν τον ήχο και επειδή το είχα πάρει χειμώνα έλεγα όχι. Με το που ήρθε το καλοκαίρι το άκουσα και εγώΕίναι μόνιμος ο θόρυβος. Απλά 1-2-3 δεν ακούγεται τόσο η μηχανή και το αισθάνεσαι πιο πολύ.επισης όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά είναι πιο έντονος αλλά νομίζω ότι είναι λογικό αφού υποτίθεται προέρχεται από έξω. Έχω την εντύπωση ότι την πρώτη μέρα δεν το άκουσα. Ξεκίνησε από την δεύτερη μέρα να ακούγεται.
-
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο (μηχανικό). Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;
Είχα το golf 5 μέχρι πριν λίγες μέρες και αν ακουγα αυτόν τον θόρυβο σίγουρα θα πήγαινα συνεργείο.Είναι πιο έντονος στην επιτάχυνση; Το έχεις σε όλες τις ταχύτητες;
-
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο (μηχανικό). Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;
Είχα το golf 5 μέχρι πριν λίγες μέρες και αν ακουγα αυτόν τον θόρυβο σίγουρα θα πήγαινα συνεργείο.Είναι πιο έντονος στην επιτάχυνση; Το έχεις σε όλες τις ταχύτητες;
Σε όλες τις ταχύτητες, στις μικρές το νιώθεις πιο έντονο νομίζω.εχω ξενερώσει λίγο γιατί είμαι και περίεργος ακούγεται το μπουκάλι το νερό και το πετάω στο πάτωμα πχ. Στην επιτάχυνση μειώνεται ο θόρυβος
-
Σε όλες τις ταχύτητες, στις μικρές το νιώθεις πιο έντονο νομίζω.εχω ξενερώσει λίγο γιατί είμαι και περίεργος ακούγεται το μπουκάλι το νερό και το πετάω στο πάτωμα πχ. Στην επιτάχυνση μειώνεται ο θόρυβος
Άστα και εγώ μία από τα ίδια και σκέφτομαι εδώ και καιρό είτε να το διώξω είτε να πάω κάπου να δω αν μπορώ να αλλάξω στο σασμάν ότι έχει σχέση με το θόρυβο αλλά σκέφτομαι την Το χειμώνα θα το ξεχνάς το καλοκαίρι αντίο ζωή
-
.εχω ξενερώσει λίγο γιατί είμαι και περίεργος ακούγεται το μπουκάλι το νερό και το πετάω στο πάτωμα πχ.
-
.εχω ξενερώσει λίγο γιατί είμαι και περίεργος ακούγεται το μπουκάλι το νερό και το πετάω στο πάτωμα πχ.
Μάλλον εννοεί ακούγεται να κοπαναει κάπου και το πετάει στο πάτωμα για να μην ακούει τον θόρυβο
-
Καλύτερα να το πετάξει από το παράθυρο εν κινήσει. Όχι και στο πάτωμα!!!
-
-
Γιατί; Πιο πρακτικό είναι από το παράθυρο εν κινήσει.
Παντως και τα vw με dsg παρόμοιο θόρυβο αναφέρουν.
-
Καλύτερα να το πετάξει από το παράθυρο εν κινήσει. Όχι και στο πάτωμα!!!
Όχι ρε παιδιά. Εννοώ ότι μπορεί να ακούγεται στην θήκη το μπουκάλι και το βάζω στο πατάκι μην κάνει θόρυβο
Δυστυχώς μάλλον το παντρεύτηκες έχουν ακουστεί ίδια θέματα και σε skoda, golf μέχρι και στο formentor στα χειροκίνητα με τον 1.5
Δεν έχει θέματα είναι η αλήθεια απλά έτσι ακούγεται, που να δεις απέξω πως ακούγεται που πέτυχα ένα Octavia να βάζει πρώτη
Το αστείο είναι ότι εγώ φοβήθηκα το DSG και την πάτησα στο χειροκίνητο -
Μήπως είναι ειδικό σύστημα για να ακούνε οι πεζοί ότι έρχεται αυτοκίνητο.
-
-
Ναι ειναι προειδοποιηση .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.να μην την πατησει κι αλλος και παρει VW
-
Καλή η πλάκα αλλά δεν βοηθάει ιδιαίτερα τον άνθρωπο που έχει ένα πρόβλημα και θέλει να βρει μία λύση
Υπάρχουν και άλλα ποστ για να θαψετε την VW sorry κιόλας -
-
@alexandros-k said in VW T-Roc:
Καλή η πλάκα αλλά δεν βοηθάει ιδιαίτερα τον άνθρωπο που έχει ένα πρόβλημα και θέλει να βρει μία λύση
Υπάρχουν και άλλα ποστ για να θαψετε την VW sorry κιόλαςΤην θαψαμε , τωρα εχουμε τα 40
Οκ φίλος για αυτό συνήθως δεν γράφω απλά ήθελα να βοηθήσω τον άνθρωπο
-
Υπάρχουν και άλλα ποστ για να θαψετε την VW sorry κιόλαςΤην θαψαμε , τωρα εχουμε τα 40
Κανεις δε νομιζω να χαιρεται με το προβλημα του φιλου. Κανεις δεν θα ηθελε το καινουριο του αμαξι να βγαλει προβλημα. Αλλά κανουμε και λιγο πλακα. Δεν εμποδισαμε κανεναν να απαντησει , αν ξερει κατι επι του θεματος. Απο μενα συγνωμη, δεν ξαναμιλαω
-
Να σαι καλά φίλε. Αν έχει κάποιος το ίδιο μοντέλο ας κάνει ένα σχόλιο. Η αντιπροσωπεία συστήνει στρώσιμο πρώτα και μετά να το δούμε πάλι γιατί μπορεί να σταματήσει. Δεν ξέρω, το έχει σαν φυσιολογικό θόρυβο πάντως
-
Υπάρχουν και άλλα ποστ για να θαψετε την VW sorry κιόλαςεχεις δίκιο γιαυτο και γω δεν έγραψα πολλά.
είναι πολύ ασχημο που έχει πρόβλημα ο φίλος.
Εγώ το μόνο που θα συμβουλέψω τον φίλο είναι να πάει στην αντιπροσωπεία και αν του αρχίσουν οτι είναι φυσιολογικό να ρίξει και μερικά Γαλλικά
Ειλικρινά έυχομαι να λυθεί το πρόβλημα συντομα και η VW να λειτουργήσει ανάποδα από ότι την έχω στο μυαλό μου εγώ. Να σεβαστεί δηλαδή τον πελάτη της και να το φτιάξει όπως πρέπει
-
Να σαι καλά φίλε. Αν έχει κάποιος το ίδιο μοντέλο ας κάνει ένα σχόλιο. Η αντιπροσωπεία συστήνει στρώσιμο πρώτα και μετά να το δούμε πάλι γιατί μπορεί να σταματήσει. Δεν ξέρω, το έχει σαν φυσιολογικό θόρυβο πάντως
Έχω διαβάσει από κάποιους ότι ανάμεσα στα 10.000-20.000 χλμ σταμάτησε να το κάνει
Εγώ είμαι στα 6700 και ακόμη το έχω
Ότι είναι φυσιολογικό με την λογική ότι δεν προκαλεί πρόβλημα ισχύει
Τυχαία πέτυχα σε βίντεο κάποιος να βελτιώνει ένα σασμάν και είχε ακριβώς τον ίδιο ήχο δεν τα έχω με τα μηχανολογικά να σου πω τι ακριβώς έκανε
VW T-Roc