-
Καλοτάξιδο και από μένα.
Αν και τα διπλά πίσω φωτιστικά σώματα δεν μου κάθονται καλά στο μάτι, θεωρώ ότι το Kona facelift είναι (για μένα) το μοναδικό SUV/Crossover που θα αγόραζα σήμερα.Ο λόγος απλός. Τα περιφερειακά πλαστικά είναι χορταστικά και οι μεταλλικές βαμμένες επιφάνειες είναι περιορισμένες. Κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα.
Οπότε μαζί με όλα τα υπόλοιπα που βλέπω στο αυτοκίνητο, το καθιστούν πολύ καλή επιλογή για Ελλάδα.
-
Παιδια ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Η αλήθεια ειναι οτι στο προ f/l μοντέλο ενώ η μασκα μου αρεσε, δε μου αρεσαν τα φωτα πίσω, που ειναι σαν σε τετράγωνο πλαίσιο ας πουμε, στο f/l όμως που τα άλλαξε και ειναι πιο μυτερά μου κάθονται πολυ ωραία οπτικά. Αν και γενικά η ομορφιά ειναι υποκειμενική
-
Από στρώσιμο δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο... απλά να αποφεύγονται οι υπερβολές...π.χ όχι στροφές στα κόκκινα όχι απότομα κατέβασματα φρεναρίσματα...και λειτουργία κινητήρα σε διαφορετικό φάσμα στροφών π.χ μην κάνεις 2000χλμ με σταθερή ταχύτητα και 6η στο σασμάν...
-
Το είδα σήμερα στην Μεσογείων σε ένα περίεργο χρώμα.
Λαχανί, πολύ ανοιχτό πράσινο. Βγαίνει σε τέτοιο χρώμα;;;;;;;Πάντως εντυπωσιακά μάχιμο το Kona. Πολύ muscle σχεδίαση. Ντούγκι εντελώς.
Τα πίσω φώτα τελικά δεν είναι τόσο άσχημα όσο στις φωτογραφίες.
Εγώ το βάζω στα υπόψη. Ωραίο αυτοκίνητο.
υ.γ. χμμμ!!!! λες να είδα το προηγούμενο στο χρώμα lime green; Θα'χει πλάκα!!!!!!! Γυάλιζε τόσο πολύ που ήταν σαν να βγήκε από έκθεση...
-
Λοιπον, πρώτες εντυπώσεις μετα απο 2 μερες με το αμαξι!!! Κατ αρχας το αλλο αμαξι ειναι ενα κλιο τπυ 2007,αρα δε ξερω αν ειμαι αντικειμενικος χαχαχχα σοκ με σταθερότητα, κυληση, οδήγηση γενικά. Σοκ. Μου φαινετε πάρα πολύ σταθερο, απίστευτα εύκολο σε παρκαρίσματα, μανούβρες, μποτιλιαρισμα. Επίσης πολυ ανετο σε εθνικό δίκτυο, μου φαίνεται και πολυ αθόρυβο. Κατανάλωση μεση ως τωρα με 150χμ στο συνολο γραφει 5.5. Σε μια διαδρομή μονο εθνική που εκανα περίπου 40χλμ εγραψε 4.9. Επίσης σοκ με τα φωτα. Παιδια εχω παθει πλακα. Ειναι τα φουλ led αλλα περισσότερη εντύπωση μου εκανε η αυτόματη λειτουργία που εχουνε, που αλλαζει σκαλες ανάλογα αν έρχεται απέναντι άλλος. Πολυ βολικό και το ξεκίνημα σε ανηφόρα που σε κραταει μερικα δευτερόλεπτα, ειδικα σε κατι στενα με ανηφορα γύρω από το σπίτι βολεύει παρα πολυ. Οι χώροι του μου ειναι υπεραρκετοι, 4 ενήλικες ημασταν παρα πολυ ανετα. Ξαναλεω δεν ειμαι απολυτα αντικειμενικος, τα περισσότερα αυτοκίνητα που εχω οδηγήσει φετος και ειναι μοντέλα 2021 ειναι εντυπωσιακά βέβαια
-
@storm said in Hyundai Kona:
Λαχανί, πολύ ανοιχτό πράσινο. Βγαίνει σε τέτοιο χρώμα;;;;;;;Πάντως εντυπωσιακά μάχιμο το Kona. Πολύ muscle σχεδίαση. Ντούγκι εντελώς.
υ.γ. χμμμ!!!! λες να είδα το προηγούμενο στο χρώμα lime green; Θα'χει πλάκα!!!!!!! Γυάλιζε τόσο πολύ που ήταν σαν να βγήκε από έκθεση...
Αν ηταν πρασινο-μπλε ειναι ενα που το λεει "dive in jesu" ειναι το ενα χρωμα που κοιτουσα στην αρχη.
-
Καλοτάξιδο φίλε μου!!!!
-
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Καλησπέρα και από εμένα. Καλοτάξιδο φίλε μου, να το χαρείς το kona. Επειδή και εγώ το γλυκοκοιταζω, αν μπορείς διευκρινήσε για την κατανάλωση που ανέφερες τι αφορά ( πόλη, επαρχία;). Πήρες το mild hybrid; Προέρχομαι και εγω απο yaris 2006, και ολα μου φαίνονται διαστημόπλοια πια και έχω καταλήξει στο kona ή στο yaris cross. Κάθε βοήθεια, καλοδεχούμενη
-
@v_a said in Hyundai Kona:
Καλησπέρα και από εμένα. Καλοτάξιδο φίλε μου, να το χαρείς το kona. Επειδή και εγώ το γλυκοκοιταζω, αν μπορείς διευκρινήσε για την κατανάλωση που ανέφερες τι αφορά ( πόλη, επαρχία;). Πήρες το mild hybrid; Προέρχομαι και εγω απο yaris 2006, και ολα μου φαίνονται διαστημόπλοια πια και έχω καταλήξει στο kona ή στο yaris cross. Κάθε βοήθεια, καλοδεχούμενη
Λοιπόν και εγω σε αυτα ειχα καταλήξει. Το yaris cross το απέρριψα γιατι ειχε χρονο παράδοσης του χρονου!!! Και βρηκα και ετοιμοπαραδωτη την έκδοση που ηθελα, ασε που ολο το καλοκαίρι κυκλοφορούσα με ενα κονα του 2019 και το ερωτεύτηκα. Κατανάλωση μεχρι στιγμης ειναι 40 χλμ εθνική και κανα 100-120αρι ακομα σε πολη με κίνηση σταματα ξεκινα φαναρια, παρκαρε ξεπαρκαρε για να παιξουμε λιγο, να το παρει η γυναικα λιγο να το δοκιμάσει κλπ τετοια. Το βενζινη ειναι. Κοιταγα το mild hybrid diesel με το imt κιβώτιο στην αρχη αλλα κατέληξα οτι δεν άξιζε για τη χρήση που κανω, καλύτερα το full hybrid αλλα εκει ανεβαινει πολυ στο μπατζετ μου.
-
@andipas said in Hyundai Kona:
@v_a said in Hyundai Kona:
Λοιπόν και εγω σε αυτα ειχα καταλήξει. Το yaris cross το απέρριψα γιατι ειχε χρονο παράδοσης του χρονου!!! Και βρηκα και ετοιμοπαραδωτη την έκδοση που ηθελα, ασε που ολο το καλοκαίρι κυκλοφορούσα με ενα κονα του 2019 και το ερωτεύτηκα. Κατανάλωση μεχρι στιγμης ειναι 40 χλμ εθνική και κανα 100-120αρι ακομα σε πολη με κίνηση σταματα ξεκινα φαναρια, παρκαρε ξεπαρκαρε για να παιξουμε λιγο, να το παρει η γυναικα λιγο να το δοκιμάσει κλπ τετοια. Το βενζινη ειναι. Κοιταγα το mild hybrid diesel με το imt κιβώτιο στην αρχη αλλα κατέληξα οτι δεν άξιζε για τη χρήση που κανω, καλύτερα το full hybrid αλλα εκει ανεβαινει πολυ στο μπατζετ μου.
Σε ευχαριστώ πολύ. Έκανες καλή επιλογή.
-
Μάλλον το προηγούμενο είδες...το καινουργιο πάντως στην Αμερική το βγάζει σε ενα πράσινο cactus fern το λέει που με εξιτάρει...πιθανόν να είναι το misty jungle στην Ελλάδα...άλλο πράσινο δεν βλέπω...
-
Οι χώροι του μου ειναι υπεραρκετοι, 4 ενήλικες ημασταν παρα πολυ ανετα.
Καλοτάξιδος και από μένα!
Τί ύψος έχει ο οδηγός και αυτός που κάθεται πίσω του? -
Σαν το χρωμα της φωτό παραπάνω είδα ένα I10 χθες.
Πανέμορφο και το χρωμα και το i10.
Κρίμα να μην έχει ένα αυτόματο της προκοπής -
@polistas said in Hyundai Kona:
Οι χώροι του μου ειναι υπεραρκετοι, 4 ενήλικες ημασταν παρα πολυ ανετα.
Καλοτάξιδος και από μένα!
Τί ύψος έχει ο οδηγός και αυτός που κάθεται πίσω του?Εγω που το οδηγαω ειμαι 176,και καθομαι πααααααρα πολυ ανετα,πίσω μου προχτες ητανε φιλος σχεδον 190 και ητανε ανετος, χτες 2 που μπηκαν με υψος σαν εμενα πιστευω και σταυροποδι χωραγανε να κατσουνε χαχαχα. Μπροστα σε οδηγο/συνοδηγό εχει και πολυ χωρο δεξια αριστερα, απο τον ώμο μου δηλαδη μεχρι την πορτα. Βέβαια το αλλο μου αμαξι ξαναλεω ειναι παλιο οποτε ισως μου φαινονται λιγο υπερβολικά ολα.
-
@dgrgtc said in Hyundai Kona:
Μάλλον το προηγούμενο είδες...το καινουργιο πάντως στην Αμερική το βγάζει σε ενα πράσινο cactus fern το λέει που με εξιτάρει...πιθανόν να είναι το misty jungle στην Ελλάδα...άλλο πράσινο δεν βλέπω...
Πριν καιρό το είχε στην έκθεση στο δαχτυλίδι,στην Κηφισίας, σ'αυτό το χρώμα. Ωραίο και πρωτότυπο!
Χθες που πέρασα μήπως έκανα td το full hybrid,δεν το είχε πια. -
@dgrgtc said in Hyundai Kona:
Ναι ρε φίλε. Μάλλον το προηγούμενο. Τα μπέρδεψα. Τούμπανο το Kona! Και το προηγούμενο και το νέο.
Εγώ έχω ξεχωρίσει το γκρι μεταλλικό. Φοβερό χρώμα.
-
Καλημέρα! Επειδή ψάχνω να παρω τίποτα πρώτης ανάγκης πράματα τυπου κανα εργαλείο/φαρμακείο κλπ τέτοια, εσεις τι εχετε γενικα απο τέτοια στο αυτοκίνητο?
-
Για παραγγελία Kona 1.6 full hybrid ισχύει έκπτωση 900€.Τα αυτοκίνητα θα ερθουν σε κανένα 3μηνο.
Επίσης, αύριο (4/11) αναμένεται νέος τιμοκατάλογος (πιθανά τσιμπημένος) -
@panormus772 said in Hyundai Kona:
Για παραγγελία Kona 1.6 full hybrid ισχύει έκπτωση 900€.Τα αυτοκίνητα θα ερθουν σε κανένα 3μηνο.
Επίσης, αύριο (4/11) αναμένεται νέος τιμοκατάλογος (πιθανά τσιμπημένος)Πολύ καλή έκπτωση, καθώς και χρόνος παράδοσης! Να έβγαινε το hybrid και στην N Line έκδοση και θα ήταν ταμάμ!!
Hyundai Kona