-
Συμφωνώ απόλυτα
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Πάντως διακρίνω μια προχειρότητα στη Σκόντα.Κοσμοκάρ γαρ....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάντως διακρίνω μια προχειρότητα στη Σκόντα.
Κοσμοκάρ γαρ....
Ίσως να φταίει αυτο.
Off topic αλλά η κοσμοκάρ στο golf άλλαξε τιμές και πλέον είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται.
Αυτό δείχνει ότι όποιος θέλει και ενδιαφέρεται (βλ. κοσμοκάρ) μπορεί να κάνει πολύ καλή τιμολόγηση. -
Λογικό να έχει καλύτερες τιμές (δεν το λες και φθηνό βέβαια) καθώς πλέον το Golf αλλάζει από το 2019 οπότε θέλουν να πουσάρουν λίγο τις πωλήσεις!
-
Το golf το τελευταίο από το 2012 δεν κυκλοφορεί; Ε λογικό είναι να κάνουν τώρα καλή τιμή. Στα ξεβγαλματα όλοι τζάμπα τα δίνουν. Το θέμα είναι πόσο φορτωμένο σε εξοπλισμό και τεχνολογίες είναι ένα αμάξι όταν κλείνει τον κύκλο του και κατά πόσο ξεπερασμένο είναι. Δλδ αν δεν έχει κανένα από τα συστήματα ασφαλείας που θα τα έχει και η κουτση Μαρία σε 2 χρόνια δεν έχει νόημα. Με το που θα το πάρεις είσαι ήδη παροχειμενος. Από το 2021 όλα τα συστήματα ασφαλείας που τώρα είναι προαιρετικά θα είναι στάνταρ παντού στα νέα αμάξια. Δλδ ο έλεγχος της αλλαγής πορείας, το τυφλό σημείο το adaptive cc κλπ δεν θα είναι στις ακριβές εκδόσεις αλλά παντου υποχρεωτικά.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tkin δεν είναι λάθος ο συλλογισμός σου αλλά με αυτή τη λογική δεν αγοράζεις ποτέ αυτοκίνητο!
Από εξοπλισμό το τωρινό Golf έχει πολύ καλό εξοπλισμό σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις του ακόμα
και στα συστήματα ασφαλείας.Η τιμή που έχει αυτή τη στιγμή είναι η σωστή καθώς πριν φλέρταρε με το Α3 το οποίο και αυτό με τη σειρά του
ήταν και είναι υπερτιμημένο! -
Μπήκε και τετρακίνηση στον 1,5 αλλά μονο με DSG.
Οπότε αρχίζει από 31500.
Κατά τα λοιπά και εγώ νομίζω ότι η Kosmocar προσπαθεί να μη κοπούν πωλήσεις από τα VW -
kostis20, ακριβώς αυτός είναι ο λόγος της τιμολόγησης καθώς το Karoq είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
-
Επειδή έχω στα χέρια μου τον επίσημο κατάλογο εξοπλισμού καθώς και των έξτρα:
- υπάρχουν 2 καινούριες εκδόσεις, comfort και scout
- η τιμολόγηση των έξτρα για μένα είναι και αυτή πολύ λάθος
- προσπαθώ να ανεβάσω φωτό του εξοπλισμού και δεν μπορώ, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
-
Το Karoq μου αρέσει πολύ και είναι ένα από τα δύο μοντέλα που κοιτάω για αγορά.
Από τις κουβέντες που έχω κάνει με αρκετούς πωλητές, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι το group προσέχει τις τιμές της κάθε μάρκας για να έχει ελεγχόμενο ανταγωνισμό. Σε όλους έλεγα ότι αν προσέξουν λίγο τις τιμές (σε σχέση με το φόρο), θα πάει σφαίρα.
Όταν το είχα δει εγώ (Απρίλιο 2018) η τιμή του 1.5 Ambition ήταν 21.900 και μέχρι την αλλαγή κλίμακας στη φορολογία, μπορούσες να βάλεις και μεταλλικό χρώμα, όπου και σε πήγαινε στα 22.365€. Νομίζω ότι μπορούσες να βάλεις και κάτι ακόμα με αξία μέχρι και 170€. Μετά άλλαζες κλίμακα.
Πριν από λίγο είχα δει ότι κατέβασαν την τελική τιμή 100 και κάτι ευρώ (δεν ξέρω το κόστος των extra αν ήταν το ίδιο και αν μπορούσες να έχεις κάτι παραπάνω από μεταλλικό χρώμα).
Τώρα το έχουν πάει στα 22.080€ (προ φόρων 16.626€) και αν δεν έχει αλλάξει η τιμολόγηση των Extra, σημαίνει ότι δε θα μπορείς να βάλεις ούτε μεταλλικό χρώμα χωρίς να αλλάξεις κλίμακα.Κρίμα.
-
Έχει κάποιος τιμοκατάλογο για τα Extra? Ένα Link με το διαμορφωτή μοντέλων που κυκλοφορούσε, δεν έχει ενημερωμένες τιμές και μοντέλα.
-
-
Είσαι θεός!!
-
Δεν μπορώ να βάλω εικόνα κατευθείαν(μάλλον δεν ξέρω πως γίνεται)
-
Ούτε και εγώ αλλά τα κατέβασα από το dropbox.
Πλέον στο ambition 1.5, έχεις περιθώριο μόνο για απλό χρώμα και τίποτα άλλο (πάει και το 170€ περιθώριο). -
Είπαμε τα έχουν κάνει σκ.... με την τιμολόγηση.
Σε αναγκάζουν να πας σε άλλο αυτοκίνητο..... -
Ας ενώσουν όλα τα μαγαζιά σε ένα για να ησυχάσουμε όλοι.
-
Αν είναι για καλό, ας το κάνουν.
πραγματικά θα μπορούσαν να σαρώσουν σε πωλήσεις με το Karoq και τα κάνουν όλα λάθος.
Στην έκθεση αυτοκινήτου το Νοέμβριο είχα βρει τον υπεύθυνο κοσμοκάρ για skoda και του είπα για την λάθος τιμολόγηση (κατά την δική μου κρίση βέβαια).Η απάντηση ήταν οκ θα το ξαναδούμε, ίσως κτλ.Το ξαναείδανε λοιπόν και το κάνανε χειρότερα.....
και το χειρότερο είναι ότι με το kodiaq έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολύ σωστή τιμολόγηση(το kodiaq νομίζω ότι πούλαγε φουλ).
Τελοσπάντων, κρατάω και μια επιφύλαξη γιατί μπορεί να υπάρχουν λόγοι που δεν μας περνάνε απο το μυαλό. -
Ρε παιδιά η τιμολόγηση ενός αγαθού είναι ολόκληρη επιστήμη. Εμείς κοιτάμε τι μας βολεύει κι έχουμε από πάνω κι ένα στρεβλό σύστημα φορολόγησης. Από πίσω παίζουν ομιλικές στρατηγικές, profit margins του κάθε σήματος κτλ κτλ. Εκ του αποτελέσματος αυτοί μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους. Πουλάνε προφανώς όσο έχουν σχεδιάσει να πουλάνε κι αυτό τους αρκεί.
-
Γι αυτο ειπα οτι καποια πραγματα εμεις δεν τα γνωριζουμε και ολη η συζητηση γινεται βασει της δικης μας κρισης η οποια πολυ πιθανο να ειναι εσφαλμενη,καθως δεν ειμαστε και ειδικοι
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Skoda Karoq