-
Σε ευχαριστώ φίλε.
Με ξενέρωσε γιατί τώρα το καλοκαίρι, σε αναγκάζει να ασχολείσε πολύ συχνά με τα χειριστήρια του AC, για να κρατήσεις ένα σταθερό επίπεδο επιθυμητής θερμοκρασίας... Τόσο πια ακριβό ήταν να είχε τουλάχιστον μια ενιαία απλή ρύθμιση θερμοκρασίας (όχι διζωνικά κλπ) με ένα απλό auto-fan όπως έχουν ακόμα και τα οικονομικότερα μοντέλα της αγοράς σήμερα;;;;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά εδώ σου προσφέρει άψογα βοηθήματα π.χ. για να μιλάς από το κινητό χωρίς χέρια, για το radio κλπ πάνω στο τιμόνι και να πρέπει κάθε τόσο να παίζεις με το fan και τη θερμοκρασία.... Όσο να'ναι, σου χαλάει όλη την - κατά τα άλλα άψογη - εμπειρία που σου προσφέρει συνολικά... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το πρώτο SUVιδές Ταξί στη πόλη του Ηρακλείου - που έχω δει εγώ τουλάχιστον - είναι γεγονός. Εδώ και λίγες μέρες ένα ασημί Karoq κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης!!!Καλοταξιδο!!! Ποσος ηταν ο χρονος αναμονης?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το πρώτο SUVιδές Ταξί στη πόλη του Ηρακλείου - που έχω δει εγώ τουλάχιστον - είναι γεγονός. Εδώ και λίγες μέρες ένα ασημί Karoq κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης!!!Εγώ μόλις είδα σε ταξί το Kodiak στο Κερατσίνι!!!Το Karoq δεν το έχω πετύχει ακόμα
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης NewSkodaOwner έγραψε:
Σε ευχαριστώ φίλε.
Με ξενέρωσε γιατί τώρα το καλοκαίρι, σε αναγκάζει να ασχολείσε πολύ συχνά με τα χειριστήρια του AC, για να κρατήσεις ένα σταθερό επίπεδο επιθυμητής θερμοκρασίας... Τόσο πια ακριβό ήταν να είχε τουλάχιστον μια ενιαία απλή ρύθμιση θερμοκρασίας (όχι διζωνικά κλπ) με ένα απλό auto-fan όπως έχουν ακόμα και τα οικονομικότερα μοντέλα της αγοράς σήμερα;;;;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά εδώ σου προσφέρει άψογα βοηθήματα π.χ. για να μιλάς από το κινητό χωρίς χέρια, για το radio κλπ πάνω στο τιμόνι και να πρέπει κάθε τόσο να παίζεις με το fan και τη θερμοκρασία.... Όσο να'ναι, σου χαλάει όλη την - κατά τα άλλα άψογη - εμπειρία που σου προσφέρει συνολικά...Καλοταξιδο το οχημα.για το ac συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα.ειναι το μονο που με προβληματιζει εμενα,γιατι δεν θελω μονο γθα clima να δωσω +2000.δεν εχω ρωτησει μονο αν μπορει να μπει μετα με καποιο τροπο,το οποιο μου φαινεται και πολυ δυσκολο
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
βαζοντας στο διαμορφωτη το ambition 1,6tdi MT με τα παρακατω εξτρα πιανω τελική τιμή με ΦΠΑ και τελη ταξινομησης 26825 δλδ οσο και η εκδοση style (φυσικα αυτό μενει να επιβαιωθει σε αντιπροσωπεια). O extra εξοπλισμος είναι ο παρακάτω:KESSY - Σύστημα εισόδου, εκκίνησης & εξόδου χωρίς κλειδί (PDA) € 397
Επιλογή προφίλ οδήγησης 'DRIVING MODE SELECT' (PF2) € 124
CLIMATRONIC - 2-ζωνικός αυτόματος κλιματισμός με αισθητήρα υγρασίας (PHB) € 496
FRONT ASSIST - ADAPTIVE CRUISE CONTROL έως 160km/h (PPI) € 285
LANE ASSIST με BLIND SPOT DETECT (PPM) € 756
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, αναδιπλούμενοι & θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με φωτισμό επιβίβασης και αυτόματη σκίαση (PW3) € 161
AUTO LIGHT ASSIST με αισθητήρες βροχής και φωτός (PWG) € 347
Πακέτο Family (ηλεκτρικό παιδικό κλείδωμα + σκούρο πίσω τζάμι) (PXA) € 211
'Εγχρωμη οθόνη 'MAXI DOT' (9S6) € 124Φυσικά χάνει οτι δεν εχει τις 17 αρες ζαντες, ραγες οροφης ασημι, χρωμιομενο πλαισιο παραθυρων, αλλη επένδυση στα καθισματα,χρωμιομενοι διακοπτες, led εσωτερικος φωτισμος, αισθητηρες πισω του style
Ομως έχει όλα τα bold που δεν τα εχει η style και αφορούν κυριως την ασφαλεια.δλδ στα ιδια λεφτα της style χανεις σε εμφανιση κερδιζεις στα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας.
Επιβεβαιώθηκαν τα παραπάνω σε αντιπροσωπεία. Το μόνο θέμα ότι όπως είδε αυτός στους καταλόγους του το LANE ASSIST με BLIND SPOT DETECT δεν το δίνει ως δυνατότητα στο ambition τον έβαλα να το ψάξει γιατί στον διαμορφωτή υπάρχει η δυνατότητα.
Το αμάξι από κοντά ωραίο. Δεν ξετρελαίνει εξωτερικά αλλά είναι οκ. Εσωτερικά αρκετά άνετο μπήκα οδηγός βολευτηκα είμαι 1.92 και όταν έκατσα πίσω ακριβώς μπήκα οκ έβρισκαν τα γόνατα αλλά ήταν λογικό.
Στις 21-22 χιλιάδες του αμπισιον παίζει δυνατά στα 26-27 του σταιλ ή του πλούσιου αμπισιον υπάρχει πολύς ανταγωνισμός.Όσο για χρόνο παράδοσης αμαξιού με έξτρα 5μηνες τουλάχιστον!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
LANE ASSIST με BLIND SPOT DETECT βρε παιδιά τι να κάνετε;
Σοβαρά τα θεωρείτε σημαντικά βοηθήματα ασφαλείας;Το ίδιο και το driving mode selection για gimmick μου ακούγεται. Το μοναδικό που θα κάνει θα ειναι να αυξάνει την απόκριση του γκαζιού.
Αμέσως - αμέσως περισσεύει ένα χιλιάρικο το οποίο θα ξόδευα για το απίστευτο σύστημα varioflex , το οποίο δεν νομίζω να κοστίζει παραπάνω.
Εκτοξεύει την πρακτικότητα του αυτοκινήτου.Θα ήθελα να υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα ως επιλογή , πραγματικά υπέροχο.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
To blind assist είναι σημαντικό πάντως. Αρκετές φορές έχεις μοτοσυκλέτες σε νεκρές γωνίες των καθρεπτών.
-
Παιδιά στον καθένα σύμφωνα με το πώς βλέπει τα πράγματα οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Αν σε σώσει όμως μια φορά το σύστημα τυφλού σημείου θα αλλάξεις κατευθείαν γνώμη. Το line assist όντως αν δεν κινείσαι πάντα σε πλήρως διαγραμισμενους δρόμους δεν λέει και πολλά.
Πάντως ότι βοηθήματα εχει κανείς καλό είναι.
Τώρα αν μπούμε στην λογική ότι όλα αυτά είναι άχρηστα ....και ας έχεις τα μάτια σου στο δρόμο και τόσες δεκαετίες πως οδηγούσαμε η κουβέντα δεν έχει νόημα. Φυσικά και τα varioflex είναι πολύ χρήσιμα απλά βαζεςι προτεραιότητα.
Απλά όπως είπα το αμάξι για να γίνει future proof η τιμή του ανεβαίνει πολύ και μπαίνει σε χωράφια άλλων κατασκευαστών. Δλδ το style με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα κοστίζει ίσως και πάνω από το 3008 ! Ε όσο και να ... χτυπιέται το κορογκ το 3008 δεν το πιάνει...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.autoexpress.co.uk/car-review ... t-3008-suv
https://translate.google.gr/translate?s ... edit-text=
Νομίζω πως και στην αντίστοιχη δοκιμή του Autocar, πάλι το Karoq ήταν μπροστά...
Δεν νομίζω πως το Karoq χρειάζεται να χτυπηθεί ιδιαίτερα... για να πιάσει το 3008 ...
-
Λογικό το αποτέλεσμα όταν το Peugeot είναι με το βασικό 1.2Τ. Η σωστή σύγκριση είναι με τον 1.6THP.
Η διαφορά στη σχεδίαση και την ποιότητα του εσωτερικού των 2 οχημάτων, βέβαια, είναι δεδομένη ανεξάρτητα από την επιλογή κινητήρα.
-
To karoq ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που είδα όταν ξεκίνησα την αναζήτηση.
Η αίσθηση οδήγησης μου άρεσε πάρα πολύ. Εύκολο και γρήγορο. Επειδή η έκδοση ambition που μπορώ να πληρώσω μου φάνηκε πολύ φτωχή σε εξοπλισμό ξενέρωσα λίγο (δε θεωρώ ότι ακόμα η skoda μπορεί να πουλάει μόνο το σήμα της, μπορεί στο μέλλον), και μου έχει αφήσει ένα γαμώτο γιατί να μη μπορώ να το πάρω έτσι όπως θέλω.
Χτες είδα παρκαρισμένο ένα Karoq Style (ακριβή έκδοση). Μου φάνηκε άχρωμο και υπερβολικά συντηρητικό. Μέσα - έξω. Δεν ξέρω αν είναι το χρώμα που είχε.Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ και με το Στέφανο, συγκρίνουν το 1.2 με το 1.5. Κανονικά θα έπρεπε να το κάνουν με το 1.0!
-
εγω θα ελεγα να πιστευουμε πιο πολυ τι βλεπουμε και το συναίσθημα μας παρά τι λεει ο ειδικός τύπος. Ο ειδικός τύπος σχεδόν πάντα έχει χρηματοδοτη από πίσω ο οποίος καταλήγει στα συμπεράσματα που πρέπει κάθε φορά.
-
Και όπως σχολίασε ένας αναγνώστης του Autocar , αποτυχημένους οδηγούς αγώνων για δοκιμαστές...
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ και με το Στέφανο, συγκρίνουν το 1.2 με το 1.5. Κανονικά θα έπρεπε να το κάνουν με το 1.0!Η σύγκριση έχει συνήθως 2 κριτήρια, α) την ιπποδύναμη (και όχι πλέον τον κυβισμό) και β) την τιμή. Το 3008 με τον 1.2 είναι στην μέση από πλευράς ιπποδύναμης (οπότε μπορεί να συγκριθεί είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) ενώ από πλευράς τιμής επειδή είναι στο άνω άκρο, συγκρίνεται μοιραία με τα πιο δυνατά αυτοκίνητα του ανταγωνισμού.
Χαρακτηριστικό είναι ότι και στην Ελλάδα (ακόμα και μέσα στο φόρουμ) όλοι συγκρίνουνε(με) το 1.2 3008 με τους ανταγωνιστές, γιατί το 1.6 ξεφεύγει πολύ σε τιμή!
-
Το 3008 είναι σε άλλη κατηγορία αυτοκινήτου από το Κάροκ ότι και να λένε τα αστεία εγγλεζόπουλα...
Οπότε δεν υπάρχει σύγκριση . Το Κάροκ είναι εξαιρετικό για αυτό που είναι . Μια οικονομική λύση ανάμεσα στην Β και Γ κατηγορία με καλούς χώρους , κινητήρες και εξοπλισμό και συντηρητική εμφάνιση .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το 3008 είναι σε άλλη κατηγορία αυτοκινήτου από το Κάροκ ότι και να λένε τα αστεία εγγλεζόπουλα... [emoji38]Οπότε δεν υπάρχει σύγκριση . Το Κάροκ είναι εξαιρετικό για αυτό που είναι . Μια οικονομική λύση ανάμεσα στην Β και Γ κατηγορία με καλούς χώρους , κινητήρες και εξοπλισμό και συντηρητική εμφάνιση .
Όντως!Είναι σε άλλη κατηγορία...τιμής.
Κι εάν πας πιο ψηλά 'παίζει' με άλλα μοντέλα του group VAG,Honda, Toyota ακόμα και Volvo.
Το θέμα είναι,εάν σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις τον ηγέτη αυτής της κατηγορίας χρημάτων ή 'ρισκάρεις' με τον newcomer. -
Και ποιός είναι ο ηγέτης από αυτά τα περίεργα ?
-
Παίζει και 'έκπτωση' ή έκπτωση από 19500, μέσω Facebook για 3 τυχερούς, από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5695138643 -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Και ποιός είναι ο ηγέτης από αυτά τα περίεργα ? [emoji38]Touareg,CRV,RAV,Q3 ...κ.α.
Όχι πάντως το 3008
Όχι 27 με 30 φεύγα ...χιλιάρικα, για peugeot το οποίο μάλιστα διαθέτει τόσα ηλεκτρονικά.Μεγάλο το ρίσκο -
Υπάρχει δλδ ηγέτης κατηγορίας των +30Κ που δεν είναι φουλ στα ηλεκτρονικά;
Και τώρα αλήθεια συγκρίνεις το Τουαρέγκ που ξεκινά από 65.000 με χερούλια με το 3008?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Skoda Karoq