-
το παρηγγειλα στις 23/2 και παραλαβή κατά τα τέλη Μαιου (λίγο πιο γρήγορα από ότι μου είχανε πει!)
-
ειχα κλεισει ενα μαυρο ambition 1.5 την προηγουμενη βδομαδα που θα ρχοταν μεσα Απριλιου αλλα δεν προχωρησα στην παραγγελια!
τελικα πηρα Kuga st-line!!
-
Εγω παλι το εκλεισα τελος Δεκεμβρη και απο τοτε μου εδωσαν ημερομηνια γυρω στις 20 Απριλιου (θελει περιπου 20 ημερες για να ερθει απο το εργοστασιο).
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
ειχα κλεισει ενα μαυρο ambition 1.5 την προηγουμενη βδομαδα που θα ρχοταν μεσα Απριλιου αλλα δεν προχωρησα στην παραγγελια!τελικα πηρα Kuga st-line!!
Για ποιο λόγο;Απ ότι ξέρω ειναι €3000 ακριβότερο
Εμφάνιση;
Κατανάλωση;
Πακέτο; -
μόλις χθες ανέβηκα σε ένα kuga st-like. όταν ρωτησα τον φίλο μου να μου δείξει στο trip την κατανάλωση είδα 12!
κατα τα αλλα σαφώς πιο πλούσιο απο το καροκ που παρήγγειλα. το ταμπλώ επίσης δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα και η ποιότητα κατασκευής ενα τικ πιο κατω απο το καροκ αν όχι ίδια. απο χώρους δε το συζητάμε, ο τσέχος ανώτερος. επίσης μου φαίνεται ότι ο τσέχος έχει και καλύτερες επιδόσεις.
ωραίο το στ γενικά δε λέω αλλά με θέματα. όμως πάντα κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις.
-
Ειδα και εγώ σε έκθεση το karoq, ξέχασα αμέσως ecosport, 2008 και kuga. Στα 19000 και κάτι που έχει το απλό ambition μου φαίνεται πλήρες πακετο, μινιμαλ σχεδίαση, απλό λιτό και ομορφο, χώροι απίστευτοι, είμαι 1,92 και όταν εκατσα πίσω απο το κάθισμα του οδηγού όπως το είχα ρυθμίσει, τα γόνατα μου είχαν αέρα και δεν ακουμπαγαν με τίποτα το κάθισμα του οδηγού, χώρος αποσκευών τρομερός. Πιστεύω οτι το απλό ambition με 2-3 έξτρα είναι σουπερ
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
-
Συμφωνώ ότι το ambition με 2-3 extra είναι το απόλυτο πακέτο για οικογενειακό. Από εκεί και πέρα το δίλημμα είναι στο μοτέρ/καύσιμο.
Πάντως έπειτα από test drive ο tsi έκαιγε 8lt/100
Για το diesel λένε για 6.5 σε ανοικτούς δρόμους και 7+ στη πόλη. -
Πράγματι έχει χώρους το Κάροκ .
Το θέμα είναι ότι ανταγωνιστικό είναι μόνο στην βασική έκδοση με τον χιλιάρη κινητήρα .
Οπου εκεί βάζοντας αισθητήρες βροχής , αναδιπλούμενους καθρέπτες , κλιματισμό , αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και νάβι με ασύρματη φόρτιση , φτάνεις στα 22051 σε άσπρο χρώμα .
Βέβαια με 1340 κιλά άδειο με οδηγό 75 κιλά μέσα , ο κινητήρας με 116 άλογα θα καίει όπως το βλέπουμε και εδώ.
Αν πάμε σε ντίζελ με τα ίδια πάμε στα 25500 και στην έκδοση style στα 27710 .
Στις δύο αυτές τιμές παίζουν και άλλα ...
-
είνα αλήθεια ότι το καροκ βγαίνει πιο ακριβό απο το κουγκα. ενας πολθυ καλος συναδελφος στην αγγλία εχει το 1.5 tsi ( αυτο έχω πάρει και εγώ). μετά απο 5000 χιλ μοθυ ειπε ότι η κατανάλωση μεικτή είναι 37MPG δηλ χονδρικά 7.5 που νομίζω είναι πολύ καλό. στον αυτοκινητοδρομο και χωρίς βαρύ πόδι θα είναι γύρω στα 6. δέιτε και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=mVwky_nizuc
-
Ο χρήστης ArtMac έγραψε:
μόλις χθες ανέβηκα σε ένα kuga st-like. όταν ρωτησα τον φίλο μου να μου δείξει στο trip την κατανάλωση είδα 12!κατα τα αλλα σαφώς πιο πλούσιο απο το καροκ που παρήγγειλα. το ταμπλώ επίσης δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα και η ποιότητα κατασκευής ενα τικ πιο κατω απο το καροκ αν όχι ίδια. απο χώρους δε το συζητάμε, ο τσέχος ανώτερος. επίσης μου φαίνεται ότι ο τσέχος έχει και καλύτερες επιδόσεις.
ωραίο το στ γενικά δε λέω αλλά με θέματα. όμως πάντα κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις.
Όπως τα λες. Σκέφτεσαι να πας μια βόλτα με 12αρια ενώ και ποιοτικά ομορφιά ταμπλο χώρους είναι πιο κάτω. Μόνο σε εξοπλισμό εγγύηση είναι καλο
Ειδα και εγώ σε έκθεση το karoq, ξέχασα αμέσως ecosport, 2008 και kuga. Στα 19000 και κάτι που έχει το απλό ambition μου φαίνεται πλήρες πακετο, μινιμαλ σχεδίαση, απλό λιτό και ομορφο, χώροι απίστευτοι, είμαι 1,92 και όταν εκατσα πίσω απο το κάθισμα του οδηγού όπως το είχα ρυθμίσει, τα γόνατα μου είχαν αέρα και δεν ακουμπαγαν με τίποτα το κάθισμα του οδηγού, χώρος αποσκευών τρομερός. Πιστεύω οτι το απλό ambition με 2-3 έξτρα είναι σουπερ
Συμφωνω
-
Το καρόκ έχει χαμηλή αρχική τιμή (γύρω στα 20 με μεταλλικό) με τον χιλιαρι κινητήρα και αυτό το κάνει πολύ δελεαστικό για όποιον το budget είναι γύρω στα 20 χιλιάρικα . Αν όμως βάλεις ένα δυο έξτρα θα ανέβεις στη φορολογικη κλίμακα και θα φτάσεις χΛαρα στα 22 plus που βρίσκεις το kuga bussines με τον 1,5 που πάει σαφώς καλύτερα από τον χιλιαρι (αν και καίει αρκετα). Από χώρους θεωρώ πως είναι παραπλησιοι με αυτόν των αποσκευών καλύτερο το kuga. Ειναι και θέμα γούστου αλλά το μεν kuga είναι πιο αρχοντικό πιο ματσό, ενώ το σκοντα πολυ ποιοτικό πιο σπαρτιάτικο και κλασικό που αρέσει σε πολλούς. Νομίζω όμως ότι η φορντ λαμβάνοντας υπόψη και την οκταετή εγγύηση αποτελεί ολοκληρωμένη επιλογή από τις καλύτερες στη κατηγορια σε αυτά τα χρήματα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το χιλιάρι karoq είναι 239 κιλά ελαφρύτερο οπότε δεν είναι τόσο μακριά σε επιδόσεις. Επίσης το karoq χωρίς varioflex έχει 521 λίτρα χώρο αποσκευών ενώ το kuga 456. Η οκταετή εγγύηση δεν μου λέει και πολλά αν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων (100.000 χλμ συνήθως). Αυτός που κάνει κατά μέσο όρο 15.000 χλμ/χρόνο έχει ουσιαστικά εγγύηση 6.5 χρόνια.
Κοντά στα 23 παίζει και το grandland 1.2 που είναι πλήρες εξοπλιστικά και είναι εξίσου καλή εναλλακτική. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Η οκταετή εγγύηση δεν μου λέει και πολλά αν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων (100.000 χλμ συνήθως). Αυτός που κάνει κατά μέσο όρο 15.000 χλμ/χρόνο έχει ουσιαστικά εγγύηση 6.5 χρόνια.Γιατί λίγα είναι τα 6,5 χρόνια? Παραπάνω πάντως από τα 2 του γκρουπ.
-
Για μένα στη σύγκριση Karoq Kuga κερδίζει το Karoq λόγω 1)χώρου 2)κατανάλωσης 3)ποιότητας
Όποιον δε τον νοιάζει η κατανάλωση πχ παει στο kuga
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Η οκταετή εγγύηση δεν μου λέει και πολλά αν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων (100.000 χλμ συνήθως). Αυτός που κάνει κατά μέσο όρο 15.000 χλμ/χρόνο έχει ουσιαστικά εγγύηση 6.5 χρόνια.
Γιατί λίγα είναι τα 6,5 χρόνια? Παραπάνω πάντως από τα 2 του γκρουπ.
Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και αυτό που ακούγεται. Για πολλούς που κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα ετησίως είναι σαν μια τετραετή ή πενταετή εγγύηση που δίνουν αρκετοί πλέον. Η skoda δίνει 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος και με δυνατότητα επέκτασης.
Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Η οκταετή εγγύηση δεν μου λέει και πολλά αν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων (100.000 χλμ συνήθως). Αυτός που κάνει κατά μέσο όρο 15.000 χλμ/χρόνο έχει ουσιαστικά εγγύηση 6.5 χρόνια.
Γιατί λίγα είναι τα 6,5 χρόνια? Παραπάνω πάντως από τα 2 του γκρουπ.
Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και αυτό που ακούγεται. Για πολλούς που κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα ετησίως είναι σαν μια τετραετή ή πενταετή εγγύηση που δίνουν αρκετοί πλέον. Η kcoda δίνει 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος και με δυνατότητα επέκτασης.
Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χθες στον Κηφισσό μου είπαν 2 χρόνια και με αλλά 300 ευρώ πας στα 4 χρόνια
-
Πριν ένα μήνα που ρώτησε φίλος για το kodiaq του είπαν 4 χρόνια εγγύηση. Δεν θυμάμαι όμως μήπως ήταν μέρος του προγράμματος skoda clever plan.
Ίσως αν τους πιέσεις σου κάνουν δώρο την επέκταση.Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω 2+2 τα χρόνια εγγύησης..
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
μόλις χθες ανέβηκα σε ένα kuga st-like. όταν ρωτησα τον φίλο μου να μου δείξει στο trip την κατανάλωση είδα 12!
κατα τα αλλα σαφώς πιο πλούσιο απο το καροκ που παρήγγειλα. το ταμπλώ επίσης δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα και η ποιότητα κατασκευής ενα τικ πιο κατω απο το καροκ αν όχι ίδια. απο χώρους δε το συζητάμε, ο τσέχος ανώτερος. επίσης μου φαίνεται ότι ο τσέχος έχει και καλύτερες επιδόσεις.
Όπως τα λες. Σκέφτεσαι να πας μια βόλτα με 12αρια ενώ και ποιοτικά ομορφιά ταμπλο χώρους είναι πιο κάτω. Μόνο σε εξοπλισμό εγγύηση είναι καλο
Εντάξει αλλα μην γραφουμε και υπερβολες! Για να δεις 12αρι στο Κουγκα σε ταξιδι θα πρεπει να πηγαινεις με την τελικη συνεχεια! Σε νορμαλ ρυθμους εισαι στο 8.5 και με λιγη προσπαθεια και κατω απο 8.
-
8,5 με 8 εννοείς, μιλώντας για το βενζινοκίνητο;
Skoda Karoq