-
Ο χρήστης Katafractos17 έγραψε:
Τελικά η Skoda φαίνεται ότι έχει ανέβει πολύ.http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/ ... roq-16-tdi
Btw, για οποιον εχει σκοπο να προβει συντομα σε αγορα. Η παραγγελια εγινε στις 27 Δεκεμβριου. Εκτιμωμενη αφιξη στο τελωνειο 20 Απριλιου. Βαλε και 1-2 μερες για την παραλαβη, υπολογιζω 4 μηνες συνοικο χρονο αναμονης.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Με το καλο! Αν επιτρέπεται,ποια έκδοση πήρες? Έβαλες κάποια έξτρα?Ευχαριστώ πολυ. Αν πας 5 6 post πιο πανω τα γραφω αναλυτικα.
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Με το καλο! Αν επιτρέπεται,ποια έκδοση πήρες? Έβαλες κάποια έξτρα?
Ευχαριστώ πολυ. Αν πας 5 6 post πιο πανω τα γραφω αναλυτικα.
Επισης, οσον αφορα το 1.5 tsi manual (χωρις Dsg δηλαδη). Σε ενα τεστ (https://www.google.gr/amp/www.telegraph ... drive/amp/) λενε οτι το 1.5 tsi manual ειναι'slightly overgeared' οποτε ισως ο οδηγοε χρειαστει να αλλαει πιο συχνα ταχυτητες , σε ενα αλλο (δεν βρισκω link) ο οδηγος διαμαρτυρεται για τις μακριες σχεσεις και καταληγει στο οτι ισως ειναι ενας τροπος να οδηγηθει ο κοσμος στο DSG οπου δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Σε ολες τις υπολοιπες δοκιμές δεν ειδα αναλογα αρνητικα σχολια αλλα μονο (πολυ) θετικα.
-
Το είδα,για αυτό έσβησα το ποστ μου....ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Καλή υπομονή τώρα μέχρι να έρθει!
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Το είδα,για αυτό έσβησα το ποστ μου....ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Καλή υπομονή τώρα μέχρι να έρθει!Να' σαι καλα. Υπομονη...τροπος του λεγειν
-
Έχουν ανέβει πολύ τα Skoda τα τελευταία χρόνια...
VW seeks to curb competition from Skoda
https://www.reuters.com/article/us-volkswagen-skoda-exclusive/exclusive-vw-seeks-to-curb-competition-from-skoda-sources-idUSKCN1C91EC -
Η vw είναι ικανή να την κλείσει τη skoda για να μην έχει ανταγωνισμό.....
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Τελικά η Skoda φαίνεται ότι έχει ανέβει πολύ.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/ ... roq-16-tdi
Btw, για οποιον εχει σκοπο να προβει συντομα σε αγορα. Η παραγγελια εγινε στις 27 Δεκεμβριου. Εκτιμωμενη αφιξη στο τελωνειο 20 Απριλιου. Βαλε και 1-2 μερες για την παραλαβη, υπολογιζω 4 μηνες συνοικο χρονο αναμονης.
Ας πούμε ότι έχω ένα καλό αυτοκίνητο συντηρημένο στην αντιπροσωπεία ας πούμε 8ετίας και η αντιπροσωπεία το δέχεται για ανταλλαγή σε καλή τιμή προκειμένου να πάρω το σκόντα. Το αμάξι θα το παραδώσω εκείνη την στιγμή και θα περιμένω 4 μήνες για το καινούργιο ή θα το δώσω το δικό μου στην αντιπροσωπεία με την άφιξη του καινούργιου;
-
Με την άφιξη του καινούργιου απ' όσο ξέρω εκτός κι αν έχουν αλλάξει οι διαδικασίες.
Απλά λογικά θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση του αυτοκινήτου όταν το παραδώσεις γιατί στο ενδιάμεσο διάστημα μπορεί να του έχεις βγάλει τα μάτια. -
Θέμα συμφωνίας ειναι πάντα αυτο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχουν ανέβει πολύ τα Skoda τα τελευταία χρόνια...VW seeks to curb competition from Skoda
https://www.reuters.com/article/us-volkswagen-skoda-exclusive/exclusive-vw-seeks-to-curb-competition-from-skoda-sources-idUSKCN1C91ECΟπωσδήποτε....
Δηλαδή υπάρχει ΕΝΑΣ σε αυτό το φόρουμ που να πιστεύει πως μια θυγατρική έχει αυτό το σύστημα σχέσης με τη μητρική ;
ΟΚ.
Πόσο μάλλον όταν η μητρική παράγει όλη την τεχνολογία και αποφασίζει για τις στρατηγικές του ομίλου και η θυγατρική ως εταιρικό σχήμα είναι 100% περιουσιακό στοιχείο και δημιούργημα της πρώτης.ΥΓ: Θυμάμαι ανάλογο δημοσίευμα κατά το οποίο υποτίθεται πως η VW έκοψε το Superb από τη γκάμα της Skoda
για λόγους τάχα εσωτερικού ανταγωνισμού.
Εννοείται πως από τότε η τρίτη γενιά του Superb ανακοινώθηκε στην ώρα της... -
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Ας πούμε ότι έχω ένα καλό αυτοκίνητο συντηρημένο στην αντιπροσωπεία ας πούμε 8ετίας και η αντιπροσωπεία το δέχεται για ανταλλαγή σε καλή τιμή προκειμένου να πάρω το σκόντα. Το αμάξι θα το παραδώσω εκείνη την στιγμή και θα περιμένω 4 μήνες για το καινούργιο ή θα το δώσω το δικό μου στην αντιπροσωπεία με την άφιξη του καινούργιου;Επειδή είμαι στην ίδια ακριβώς περίπτωση και θα κάνω ανταλλαγή το αυτοκίνητό μου για να πάρω SKODA θεωρώ πολύ δύσκολο να σου αφήσουν το αυτοκίνητο για 4 μήνες.
Η δική μου παραλαβή θα γίνει κάπου στα τέλη Μαρτίου. Δηλαδή σε τρεις μήνες.
Το μόνο που κατάφερα είναι να κρατήσω το αυτοκίνητο μου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου δηλ. για ένα μήνα.
Μετά θα έχω την δυνατότητα να παίρνω αυτοκίνητο αντικατάστασης όποτε το χρειάζομαι π.χ. κάποιο Σαββατοκύριακο.
Εγώ φυσικά δεν καίγομαι και ιδιαίτερα να έχω αυτοκίνητο, αφού κυκλοφορώ με σκούτερ μέσα στην Αθήνα.
Καίγομαι όμως να παραδώσω το αυτοκίνητό μου τον Φεβρουάριο αφενός γιατί λήγει η ασφάλεια και αφετέρου για να περάσει η περίοδος της βαρυχειμωνιάς.Οπότε ψάξε την περίπτωση να σου δώσουν μόνιμα ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης.
-
Τωρα στο traction ειχε παρουσιαση. Ωραιο αυτοκινητο που συνδυαζει χωρους ανεση τεχνολογια. 521lt χωρος αποσκευων.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Ας πούμε ότι έχω ένα καλό αυτοκίνητο συντηρημένο στην αντιπροσωπεία ας πούμε 8ετίας και η αντιπροσωπεία το δέχεται για ανταλλαγή σε καλή τιμή προκειμένου να πάρω το σκόντα. Το αμάξι θα το παραδώσω εκείνη την στιγμή και θα περιμένω 4 μήνες για το καινούργιο ή θα το δώσω το δικό μου στην αντιπροσωπεία με την άφιξη του καινούργιου;Εξαρτάται από την αντιπροσωπεία. Εμένα αυτός ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας στην τελική επιλογή του Kuga, γιατί η Βελμάρ (η μόνη που το δέχτηκε βασικά) μου έδωσε τιμή ανταλλαγής με παράδοση του αυτοκινήτου μου την ίδια ημέρα που θα παραλάμβανα το Kuga, όποτε και να ήταν αυτό (μου είχαν δώσει 2-3 μήνες παράδοση). Αυτό με εξυπηρέτησε πάρα πολύ, γιατί δεν είχα το περιθώριο να μείνω χωρίς αυτοκίνητο για 3 μήνες. Ίσως η τιμή να ήταν μειωμένη σε σχέση με το εάν το παρέδιδα άμεσα, αλλά και πάλι ήταν μεγαλύτερη από τις περισσότερες τιμές ανταλλαγής που μου είχαν δώσει!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ας πούμε ότι έχω ένα καλό αυτοκίνητο συντηρημένο στην αντιπροσωπεία ας πούμε 8ετίας και η αντιπροσωπεία το δέχεται για ανταλλαγή σε καλή τιμή προκειμένου να πάρω το σκόντα. Το αμάξι θα το παραδώσω εκείνη την στιγμή και θα περιμένω 4 μήνες για το καινούργιο ή θα το δώσω το δικό μου στην αντιπροσωπεία με την άφιξη του καινούργιου;
Εξαρτάται από την αντιπροσωπεία. Εμένα αυτός ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας στην τελική επιλογή του Kuga, γιατί η Βελμάρ (η μόνη που το δέχτηκε βασικά) μου έδωσε τιμή ανταλλαγής με παράδοση του αυτοκινήτου μου την ίδια ημέρα που θα παραλάμβανα το Kuga, όποτε και να ήταν αυτό (μου είχαν δώσει 2-3 μήνες παράδοση). Αυτό με εξυπηρέτησε πάρα πολύ, γιατί δεν είχα το περιθώριο να μείνω χωρίς αυτοκίνητο για 3 μήνες. Ίσως η τιμή να ήταν μειωμένη σε σχέση με το εάν το παρέδιδα άμεσα, αλλά και πάλι ήταν μεγαλύτερη από τις περισσότερες τιμές ανταλλαγής που μου είχαν δώσει!
Εγώ πάλι έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία, και εγώ με Βελμάρ, αλλά μάλλον διαφορετική (εγώ πήγα στη Λαυρίου, ο Φάνης μάλλον στο ring). Η Βελμάρ μου έδωσε την χαμηλότερη τιμή ανταλλαγής για τη C5, το ήθελαν επιτόπου, και μόνο μετά από συνεννόηση με το StockCenter για την οριστικοποίηση της τιμής ανταλλαγής. Κοινώς, θα το έδινα κοψοχρονιά και θα έμενα χωρίς αυτοκίνητο μέχρι να έρθει το καινούριο. Και για να σας δώσω μια ιδέα για τη τιμή, ήταν περίπου ίση (λίγο χαμηλότερη) με την απολύτως χαμηλότερη τιμή οποιασδήποτε C5 υπήρχε εκείνη τη στιγμή στο car.gr.
Ευτυχώς που, ενώ είχα αποφασίσει να το 'σκοτώσω' στη τιμή που μου είχαν δώσει, Δευτέρα που θα το πήγαινα για την πώληση έλειπε ο πωλητής, Τρ-Τετ-Πεμ δεν μπορούσα εγώ, και ενώ ξανακλείνουμε ραντεβού για Παρασκευή απόγευμα, με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί Παρασκευή πρωί που ήθελε να πάρει τη C5 επιτόπου! Οπότε στη Βελμάρ πήγα τελικά τη Δευτέρα με μετρητό στο χέρι
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εξαρτάται από την αντιπροσωπεία. Εμένα αυτός ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας στην τελική επιλογή του Kuga, γιατί η Βελμάρ (η μόνη που το δέχτηκε βασικά) μου έδωσε τιμή ανταλλαγής με παράδοση του αυτοκινήτου μου την ίδια ημέρα που θα παραλάμβανα το Kuga, όποτε και να ήταν αυτό (μου είχαν δώσει 2-3 μήνες παράδοση). Αυτό με εξυπηρέτησε πάρα πολύ, γιατί δεν είχα το περιθώριο να μείνω χωρίς αυτοκίνητο για 3 μήνες. Ίσως η τιμή να ήταν μειωμένη σε σχέση με το εάν το παρέδιδα άμεσα, αλλά και πάλι ήταν μεγαλύτερη από τις περισσότερες τιμές ανταλλαγής που μου είχαν δώσει!
Φιλοσιδης επισης πηραν το δικο μου την ιδια μερα που πηρα το golf
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Εγώ πάλι έχω την ακριβώς αντίθετη εμπειρία, και εγώ με Βελμάρ, αλλά μάλλον διαφορετική (εγώ πήγα στη Λαυρίου, ο Φάνης μάλλον στο ring).Ναι στο Μαρούσι πήγα εγώ. Η τιμή που μου έδωσαν ήταν αρκετά υψηλότερη από τον Σφακιανάκη (όσες φορές έχω πάει Σφακιανάκη για ανταλλαγή μου έχουν δώσει απίστευτα χαμηλές τιμές) και λίγο χαμηλότερη από Γεωργούλια, Κυριακούδη και Σαρακάκη. Τελικά το πούλησα σε ιδιώτη, λίγο πάνω από όλες τις τιμές ανταλλαγής που είχα πάρει. Το μεγάλο θετικό για εμένα όμως ήταν το 'μαξιλαράκι' που μου είχαν δώσει: ότι θα το αγοράσουν €15.000 την ημέρα που θα έρθει το Kuga (άρα ήξερα πόσο θα έπρεπε να πληρώσω επιπλέον στην χειρότερη περίπτωση), αλλά είχα και το περιθώριο των 3 μηνών να βρώ να το πουλήσω μόνος μου και δεν θα έμενα χωρίς αυτοκίνητο 3 μήνες.
-
Αυτο που εγινε στο Φανη ειναι το καλυτερο. Στο παιρνουν τη μερα που παιρνεις το καινουριο
-
Πάντα εξαρτάται τι παίρνεις, από ποιον το παίρνεις κλπ.
Στο ραβ ο φλαμιατος μας πήρε το saxo σχεδόν σαν προκαταβολή το Δεκέμβρη μην πληρώσουμε και τα τέλη του επόμενου έτους και όταν ακύρωσα μου έδωσε τα λεφτά στο χέρι που μου το είχε πάρει ανταλλαγή.
Στο Yaris diesel ο Γιαννίτσας μου πήρε το Κορολα την ημέρα που παρέλαβα το Yaris (μας το έχει αφήσει τις γιορτές μέχρι να αλλάξει ο χρόνος να μην πληρώσουμε τέλη).
Στην Πολις στην ανταλλαγή του με το υβριδικο γιαρις μας πήραν το πετρέλαιο μια εβδομάδα νωρίτερα και μας έδωσαν ένα ολοκαίνουργιο πετρέλαιο για αντικατάστασης. -
Κατάλαβα...Εξαρτάται που θα πέσεις. Είναι δύσκολο από τη μία να μείνεις χωρίς αμάξι 3 μήνες, από την άλλη είναι ο κίνδυνος μην γίνει κανένα τρακάρισμα από κανέναν που θα πέσει πάνω σου και τότε υπάρχει θέμα....Αν έχεις δύο αυτοκίνητα δίνεις αυτό που θες να πουλήσεις στην αντιπροσωπεία και τη βγάζεις με το δεύτερο. Αλλά αυτά γινόταν παλιά...
Skoda Karoq