-
Μεταξυ μιας κουδουνιστρας με μικροτερους χωρους κι ενα μπιχλιμπιδι παραπανω, κι ενος αμαξιου με καλυτερους χωρους και ποιοτητα θα διαλεγα ξεκαθαρα το δευτερο.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μεταξυ μιας κουδουνιστρας με μικροτερους χωρους κι ενα μπιχλιμπιδι παραπανω, κι ενος αμαξιου με καλυτερους χωρους και ποιοτητα θα διαλεγα ξεκαθαρα το δευτερο.Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
Αυτο ειναι αυτονοητοΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
:whistlink:ΟΚ πάσο
-
Αξιόλογα τα αντίστοιχα hyundai και kia.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αξιόλογα τα αντίστοιχα hyundai και kia.Επισης +1
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Επισης +1
Θυμάμαι παλιά δεν σου άρεσαν και μου την ελεγες
-
Ξαδελφάκι του Karoq είναι και το ateca που αφενός δεν διαφέρει ιδιαίτερα, αφετέρου στην έκδοση των 1000κυβικων στη style navy το έδινε πριν ένα μήνα τελική στα 21700€.
Νομίζω είναι κι αυτή πολυ καλή vfm επιλογή για όποιον συμβιβάζεται με το τρικύλινδρο κινητήρα του vag group και δεν θέλει να ανεβεί ψηλότερα χρηματικάSent from my iPhone using Tapatalk
-
Λοιπόοοοοοον,....
Το KAROQ 1.6 TDI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ vfm (**Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω **)
Για να ξεμπερδέψουμε λίγο τα πραγματα:
Καταρχήν μου αρέσει η Skoda οχι λογω καινοτομίας ουτε λογω τρομερου σχεδιασμού,ουτε λόγω prestige αλλα ΓΙΑΤΙ εχει πολυ καλο vfm και αν κοιταγα σε sedan θα επαιρνα αυριο το Octavia.
**Αλλα ** μου αρέσει και η Nissan, και η KIA και η Mercedes ΚΑΙ η Bmw και η Toyota και η Dacia (και εχω μια αδυναμια και στη Mazda ) και...και...και...(you get the point). Κοινώς μου αρέσουν όλες οι εταιρείες και αντίστοιχα όλες έχουν τα προβληματά τους.
Το Karoq το 1.0 ambition ΕΙΝΑΙ (κατα την ταπεινή μου γνώμη) value for money ΠΑΝΤΑ σε σχεση με τον ανταγωνισμό, γιατι είναι 1.000+ λιγότερο απο τον βασικό ανταγωνισμό, εστω και με μικρότερο εξοπλισμό, γιατί εχεις περιθώριο να βάλεις ενα δυο πραγματακια που έχει ο ανταγωνισμός παραπάνω και να εκμεταλευτείς την και την έκπτωση του εμπόρου και παλι να είσαι σε ίδια τιμή η χαμηλότερη απο τον ανταγωνισμό.
Κάνει BAM οτι αυτός ηταν ο σκοπός της εισαγωγικής. 19.900 άρα φθηνότερο απο τα άλλα με λίγο λιγότερο εξοπλισμο. (το ATECA δεν το βάζω στην εξίσωση γιατι στην Ελλάδα είναι πιο πολύ ομόσταυλο με το ...KUGA παρα με το KAROQ λόγω εισαγωγέα, οπότε απο εκεί καθορίζονται και οι εισαγόμενες εκδοσεις και τιμες και για αυτο και πατωσε - σκέτο ανεκδοτο)Το 1.6 TDI για το οποίο γκρινιαζουμε αρκετοι,
ΔΕΝ είναι VFM καθώς εχει ιδια τιμη με τον ανταγωνισμο και μικρότερο εξοπλισμο.
Οι άλλες εταιρειες εχουν προσαρμόσει τις μεσαίες εκδοσεις του DIESEL σε περίπου **+1.000 **απο την βενζίνη για να εκμεταλευτουν το οριο των 17.000 ΤΠΦ. η SKODA ζηταει **2.000 **παραπάνω για το ιδιο ακριβως αμαξι με Diesel. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο.
Το πρόβλημα είναι οτι ΔΕΝ μπορείς να βάλεις ΤΙΠΟΤΑ απο τον παραπάνω εξοπλισμό (που εχουν ηδη οι ανταγωνιστές)
Ειτε:[*]17αρα ζάντα - το Ελληνικό είναι το **μοναδικό **KAROQ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ με 16 αρα ζαντα.
[*]Διζωνικός κλιματισμός
[*]Camera οπισθοπορειας - GPS
[*]Αισθητήρες πρκαρίσματος (τουλάχιστον πίσω - ΗΜΑΡΤΟΝ)
[*]Αυτόματα φώτα - Υαλοκαθαριστήρες
[*]Έστω η δυνατότητα για το πολυδιαφημισμένο Vario Flex
Κάποια ή ολα απο τα ανωτέρω, ο ανταγωνισμός τα δίνει στην ίδια τιμή,
Τουλάχιστον ας έκοβαν 300 - 350 απο την τιμή του diesel, για να διαλέξουμε εμείς τι θεωρούμε πιο απαραίτητο, τη στιγμή που ο ανταγωνισμός τα δίνει.
Ειδικά η 16 αρα ζάντα. Ειναι τετοιο το αμαξωμα (τετράγωνο με μεγάλους θόλους) που και η 17αρα φαινεται μικρή. Θα το δούμε απο κοντά και θα καταλάβετε τι λέω.
Τώρα αν είναι μπιχλιμπίδια ή οχι, ας το πει κάποιος που όντως πρόκειται σύντομα να δώσει 22.000+ για να πάρει αυτο που θέλει.
Αντίστοιχα το KUGA θεωρείται vfm ακριβώς λόγω του εξοπλισμού του.
Απογοητευτηκα, όπως και αλλοι, γιατι το περίμενα πως και πως
-
Εχω την εντυπωση οτι παραβλεπουμε το κομματι του εξοπλισμου που αφορα την ασφαλεια καθως το KAROQ εχει σχεδον τα παντα στην βασικη εκδοση (Front Assist κλπ). Αλλοι ανταγωνιστες προσφερουν αλλα. Ο καθενας εχει δυνατοτητα να επιλεξει αυτο που θεωρει πιο σημαντικο (κι αυτο ειναι πολυ καλο).
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Λοιπόοοοοοον,....Το KAROQ 1.6 TDI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ vfm (**Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω **)
Για να ξεμπερδέψουμε λίγο τα πραγματα:
Καταρχήν μου αρέσει η Skoda οχι λογω καινοτομίας ουτε λογω τρομερου σχεδιασμού,ουτε λόγω prestige αλλα ΓΙΑΤΙ εχει πολυ καλο vfm και αν κοιταγα σε sedan θα επαιρνα αυριο το Octavia.
........................................................
Απογοητευτηκα, όπως και αλλοι, γιατι το περίμενα πως και πως
ΣΥμφωνω απολυτα μαζι σου.
για μενα το ιδιο ισχυει και για το 1.5 ambition -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Επισης +1
Θυμάμαι παλιά δεν σου άρεσαν και μου την ελεγες [emoji38]
Βαζοντας τα κατω με τις τιμες που εχουν καποιες εκδοσεις και τις εγγυησεις συμφερουν. Πλεον υπαρχουν πολλες λυσεις
-
Ο καθενας εχει δυνατοτητα να επιλεξει αυτο που θεωρει πιο σημαντικο (κι αυτο ειναι πολυ καλο).
Φυσικά!
Και ξεκαθαρίζω και παλι οτι το 1.0 εχει πολυ καλη τιμη γιατι με μονο 500 - 600 ευρω επιπλέον, εχεις παρομοιο εξοπλισμό με τον ανταγωνισμό και παλι σε χαμηλότερη τιμη, εστω και λιγο.Το TDi ειναι το πρόβλημα που ειναι 2.000 ευρω ακριβότερο ενω στον ανταγωνισμό ουτε 1.000ρικο!
Πραγματικά,θα προτιμούσα 300 ευρω φθηνότερο τιμη εισαγωγης, και ας μη μου κάνουν έπτωση καθόλου στον έμπορο.Να πω και ενα ανέκδοτο?
Τα Karoq 1.6 Tdi και 1.5 TSI σε κόκκινο ειναι περίπου 2.500 ευρω ακριβότερα απο τα μπλε, τα ασπρα κ.λ.π.TRUE FACT, δεν κάνω πλάκαΤελικά μήπως ισχύει οτι τα κόκκινα ειναι όντως πιο γρήγορα???
-
Ααααχ, το διαχρονικό ερώτημα ίπποι η εξοπλισμος.
-
Πρέπει να ξεκίνησε η διάθεση στη Γερμανία
Τα έξτρα σπορ καθίσματα ( https://imgur.com/a/q2lKG ), ποια λέτε να είναι;
Αυτά..
ή αυτά?..
Στη δεύτερη περίπτωση αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.
Αισθητήρες φωτών, βροχής, front assist και κάτι άλλα ''τεμπέλικα'' παρεμφερή ηλεκτρονικά, προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο. Οι ζάντες όντως σε 16αρα είναι μικρές, αλλά στην πρώτη αλλαγή ελαστικών μπορούμε να βάλουμε και ένα σετ μεγαλύτερες σε ίντσες.
Το qashqai σαν επιλογή όπως ξαναείπα το απέκλεισα στην pre f/l εκδοχή του (για τα γνωστά θέματα). Το ανανεωμένο αξίζει, το έκανα td και μου άρεσε οδηγητικά και ποιοτικά. Κάντε το και εσείς και μετά περιμένω σχόλια. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
+1
Σιγα το μειον που δεν εχει διζωνικο.Αν ηταν για κανα 3008 ομως θα λεγες τι σοβαρη ελλειψη που ειναι και εννοειται κοιτας αλλου... Α ρε Νικο....
-
Μου αρέσει που σου κάνει εντύπωση . Περίμενες κάτι άλλο από τους αντικειμενικούς...
-
Εν τω μεταξυ, κι ενω εχουν ειπωθει διαφορα, με την αξιοπιστια του τρικυλινδρου 1000αρη τι γινεται? Εχει κανεις αποψη?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
+1
Σιγα το μειον που δεν εχει διζωνικο.Αν ηταν για κανα 3008 ομως θα λεγες τι σοβαρη ελλειψη που ειναι και εννοειται κοιτας αλλου... Α ρε Νικο....
Πηγες 2 μερες πισω στα σχολια για να μου τη πεις? Α ρε Χρηστο....
Το σχολιο οτι υπαρχουν πολλες λυσεις στην αγορα αυτοκινητου και οτι τα χιουνται κια ειναι εξαιρετικα το προσπερασες....
Εισαι εξαιρετικος στο βρισιμο και στη δημιουργια εντυπωσεων...
Παρεθετω ολοκληρο το ποστ που εκανα και οχι το αποσπασμα που εβαλες για να δημιουργησεις εντυπωσεις
'+1
Σιγα το μειον που δεν εχει διζωνικο.
Για μενα που τον ειχα στο γκολφ και τωρα στο τιγκουαν που εχω τριζωνικο δε λεει κατι. Το σκετο κλιμα που εχει το καροκ μια χαρα ειναι.
Η τιμολογηση στα βασικα και πολυ καλα εξοπλισμενα σκοντα ειναι φοβερη. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε'
Στα 30.000 που εχει ενα τιγκουαν ή ενα 3008 ή οποιοδηποτε αμαξι εκει ψηλα στη συγκεκριμενη κατηγορια θα ηταν ενα μεγαλο θεμα αλλα οχι ο κυριος λογος για να κοιταξεις αλλο -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μεταξυ μιας κουδουνίστρας με μικροτερους χωρους κι ενα μπιχλιμπιδι παραπανω, κι ενος αμαξιου με καλυτερους χωρους και ποιοτητα θα διαλεγα ξεκαθαρα το δευτερο.Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη,αλλά το είδες κι έκανες δοκιμή το 3008; Αν όχι,πως κατάλαβες ότι είναι 'κουδουνίστρα'; Kι αν ναι πως το συγκρίνεις με ένα μοντέλο που ακόμη δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα;
Mετά φταίει ο cruiser ή ό όποιος άλλος ...
Skoda Karoq