-
Εγώ έχοντας την εμπειρία της merc με μη αυτόνομο κλιματισμό, δε θα το επέλεγα ως έξτρα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παρ ολα αυτα, ο ημιαυτοματος επιβαρυνει την αποδοση του κινητηρα η τουλαχιστον σε αυτο το θεμα συμπεριφερεται οπως ο αυτοματος?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Παρ ολα αυτα, ο ημιαυτοματος επιβαρυνει την αποδοση του κινητηρα η τουλαχιστον σε αυτο το θεμα συμπεριφερεται οπως ο αυτοματος?Σίγουρα θα επιβαρύνει, τώρα κατά πόσο θα πέφτει η απόδοση δεν γνωρίζω. Δεν πιστεύω πάντως να είναι σαν τα παλιότερης τεχνολογίας και όταν τον ανάβεις να γονατίζει το αμάξι. Έχεις παρατηρήσει κάποια διαφορά σε αυτοκίνητο με μηχανικό και αυτόματο?
Εγώ έχοντας την εμπειρία της merc με μη αυτόνομο κλιματισμό, δε θα το επέλεγα ως έξτρα.
Τώρα τι έχεις? Προσωπικά από αυτόματο να πάω σε μηχανικό δεν θα το επιδίωκα. Το αντίστροφο ναι.
-
Τωρα εχω αυτόματο το οποιο ηταν standard στην εκδοση εξοπλισμου που επελεξα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τωρα εχω αυτόματο το οποιο ηταν standard στην εκδοση εξοπλισμου που επελεξα.Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να σου δωσω να καταλαβεις, η merc δεν ηταν το δικο μου προσωπικο αμαξι. Αλλα την ειχαμε καμποσο καιρο παραλληλα με το golf.
Ε οταν επαιρνα τη merc δε με χαλουσε καθολου το οτι δεν ειχε αυτοματο, ηταν εξαιρετικη υλοποιηση του απλου συστηματος. Μονο θερμοκρασια αλλαζα, ανεμιστηρα χρειαζοταν ν ανεβασω στον καυσωνα.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Για να σου δωσω να καταλαβεις, η merc δεν ηταν το δικο μου προσωπικο αμαξι. Αλλα την ειχαμε καμποσο καιρο παραλληλα με το golf.Ε οταν επαιρνα τη merc δε με χαλουσε καθολου το οτι δεν ειχε αυτοματο, ηταν εξαιρετικη υλοποιηση του απλου συστηματος. Μονο θερμοκρασια αλλαζα, ανεμιστηρα χρειαζοταν ν ανεβασω στον καυσωνα.
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Έχω στο corsa της συζύγου. Ψύχει κατευθείαν, ζεσταίνει άμεσα. Αλλά μόνο αυτό. Δεν μπορείς να κρατήσεις σταθερή θερμοκρασία. Με χαλάει που πρέπει να ανεβοκατεβάζω συνέχεια το φουρφούρι..
Είναι από τους αυτοματισμούς άνεσης που θα ήθελα να έχω στο επόμενο αυτοκίνητο. Αν όμως το karoq με κερδίσει σε άλλα σημεία τότε θα την κάνω αυτή την υποχώρηση.
-
Νομιζω οταν το δεις απο κοντα θα ξεκαθαρισει το τοπιο.
Παντως εχοντας πλεον στην οικογενεια την octavia f/l , λιγο καιρο μεν απο Αυγουστο, εχει ανεβει αρκετα στην υποληψη μου η μαρκα. Οκ ολοι διαβαζουμε vfm αμαξια και βλεπουμε πως εχουν βελτιωθει, αλλα η καθημερινη τριβη ειναι αλλο θεμα.
Ως τωρα με τον πατερα μου εχουμε να λεμε μονο τα καλυτερα για το 'ποσο αμαξι παιρνεις' στα λεφτα που δινεις.Σου ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη
-
Ο χρήστης ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. έγραψε:
Παρ ολα αυτα, ο ημιαυτοματος επιβαρυνει την αποδοση του κινητηρα η τουλαχιστον σε αυτο το θεμα συμπεριφερεται οπως ο αυτοματος?
Σίγουρα θα επιβαρύνει, τώρα κατά πόσο θα πέφτει η απόδοση δεν γνωρίζω. Δεν πιστεύω πάντως να είναι σαν τα παλιότερης τεχνολογίας και όταν τον ανάβεις να γονατίζει το αμάξι. Έχεις παρατηρήσει κάποια διαφορά σε αυτοκίνητο με μηχανικό και αυτόματο?
Τώρα τι έχεις? Προσωπικά από αυτόματο να πάω σε μηχανικό δεν θα το επιδίωκα. Το αντίστροφο ναι.
Τωρα εχω ακομα aircondition
-
Φωτό ambition με τις 16αρες..
-
Σαν ξυπόλητο είναι.... θέλει τουλάχιστον 17αρες τέτοιο σασί
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σαν ξυπόλητο είναι.... θέλει τουλάχιστον 17αρες τέτοιο σασίΟχι ρε Στεφανε! Αφου ειναι στο γκρουπ vw! Γαματο ειναι!!![emoji1] [emoji1] [emoji1]
Θελει 17αρες το λιγοτερο οντωςΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σαν ξυπόλητο είναι.... θέλει τουλάχιστον 17αρες τέτοιο σασίΕντάξει, οι 16αρες είναι λίγο μικρές όντως, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ομοϊδεάτικα μεσαία SUV έτσι φαίνονται στις βασικές εκδόσεις τους, και ειδικά τα VAG που έχουν τους ίδιους ακριβώς τετράγωνους θόλους.
-
Σχετικά με την συζήτηση του AC που έγινε νωρίτερα. Το QQ μπορεί να διαθέτει στις περισσότερες εκδόσεις κλιματισμό, αλλά δεν διαθέτει αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες, ούτε καν για τα πόδια. Την ύπαρξη κλιματισμού την βλέπεις στον εξοπλισμό, το ότι στους πίσω πηγαίνει ότι περισσέψει από τους μπροστά το καταλαβαίνεις μετά την αγορά
Σχετικά με τις ζάντες του Karoq, το QQ Energy που έχουμε έχει και αυτό 16άρες και ομολογουμένως δεν δείχνουν έτσι. Προφανώς είναι το μεγάλο κενό με τον τετράγωνο σχεδιασμό του θόλου, όπως ανέφερε και ο AMarinos.
-
Όντως,με τις 16άρες φαίνεται να μην του ταιριάζουν.
Απ'την άλλη με μεγαλύτερη ζάντα και χαμηλότερο προφίλ, θα χάσεις κάτι σε άνεση. -
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται με τις 16αρες.
Επίσης, όσο μεγάλες και να είναι οι ζάντες, η συνολική διάμετρος της ρόδας είναι ίδια, οπότε δεν αλλάζει και ιδιαίτερα η αισθητική. Εάν το κενό με τον θόλο είναι μεγάλο, την ίδια αίσθηση θα αποκομίζουμε.
-
Που την πέτυχες τη φοτο ρε Γιάννη!
Πω...πόνεσαν τα ματακια μου...
Νταξ, γουστα είναι αυτα, αλλα μου φαίνεται λίγο αστείο...
Καλό θα είναι να το επισημανουμε ολοι οσοι παρουμε προσφορα στην εκθεση ή τις αντιπροσωπείες... -
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον 1000αρη βασει αυτων που εχω διαβασει αλλα και κυριως λογω του στυλ οδηγησης και των μη ιδιαιτερων απαιτησεων μου σε αποδοση (με τον απλο ατμοσφαιρικο που εχω τωρα, το 70% της οδηγησησ μου ειναι σε πολη και δεν ξεπερνω τις 2000 στροφες η/και τα 50 χλμ.1 φορα την εβδομαδα θα οδηγησω για λ1 ψερα πχ εκτος πολης. Νιωθετε καλα με τα περι τελους του Downsizing που ακουγεται, η (κυριως) την αξιοπιστια των μικρων τουρμποκινητηρων? Αρκετες συζητησεις εγιναν οταν πρωτοβγηκε ο TSI, τωρα κοπασε ο θορυβος. Να μην τα πολυλογω, φοβαναμαι μη μου σκασει ο κινητηρας καποια στιγμη, και δεν ξερω και κατα ποσο ξεπεραστηκαν οι παιδικες ασθενειες του TSI. Γιατι κατα τ' αλλα φαινεται μα ειναι αυτο που ψαχνω.
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον 1000αρη βασει αυτων που εχω διαβασει αλλα και κυριως λογω του στυλ οδηγησης και των μη ιδιαιτερων απαιτησεων μου σε αποδοση (με τον απλο ατμοσφαιρικο που εχω τωρα, το 70% της οδηγησησ μου ειναι σε πολη και δεν ξεπερνω τις 2000 στροφες η/και τα 50 χλμ.1 φορα την εβδομαδα θα οδηγησω για λ1 ψερα πχ εκτος πολης. Νιωθετε καλα με τα περι τελους του Downsizing που ακουγεται, η (κυριως) την αξιοπιστια των μικρων τουρμποκινητηρων? Αρκετες συζητησεις εγιναν οταν πρωτοβγηκε ο TSI, τωρα κοπασε ο θορυβος. Να μην τα πολυλογω, φοβαναμαι μη μου σκασει ο κινητηρας καποια στιγμη, και δεν ξερω και κατα ποσο ξεπεραστηκαν οι παιδικες ασθενειες του TSI. Γιατι κατα τ' αλλα φαινεται μα ειναι αυτο που ψαχνω.Sent from my LG-H850 using Tapatalk
λ1 ψερα = 1 ωρα, για οσους ξερουν καλα ελληνικα
-
Μια χαρα μου ακουγεται ο 1.000αρης αν σου αρκουν τα 115 αλογα. (με τη λογικη οτι δεν πανε παραπανω ) και μπορεις και να βάλεις και ανετα ζαντες ή και κατι αλλο.
Τωρα τα περι τελους του downsizing εγω εχω τις επιφυλάξεις μου. Πρωτα το άκουσα επειδη η VW έκανε τον 1.4---> 1.5 l....
Σιγα την αλλαγη! Αν ηταν 'τέλος του Downsizing' θα ξαναγύρναγε σε 1.8 η θα τον καταργούσε και θα κράταγε τα 2λιτρα. -
Συμπαθητική ζαντούλα.. Τα λάστιχα στις 16αρες του karoq έχουν 60 πλάτος. Άρα στις 17 πάμε σε 55, όπως στα vitara ή s-cross. Στα αντίστοιχα threads των σουζου, το 55 φαίνεται λίγο στους κατόχους και γίνονται τα πρώτα δειλά βήματα για μεγαλύτερο πλάτος. Επίσης, η διάμετρος είναι συγκεκριμένη, οπότε και σε μεγαλύτερες ζάντες πάλι θα φαίνεται αυτό το μεγάλο κενό στους θόλους. Πιστεύω είναι λίγο για αυτή την κατηγορία, χρειάζεται τουλάχιστον 65 όπως qashqai, ateca και tiguan. Τα έχω δει στο δρόμο με 16αρες και φαίνονται οκ. 5 πόντοι, πάντως, πρέπει να κάνουν αρκετή διαφορά στην άνεση.
KIR2 για μένα προχώρα άφοβα, μόνο θετικά ακούγονται μέχρι στιγμής.. Ειδικά με το dsg, λουκουμάκι!
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Που την πέτυχες τη φοτο ρε Γιάννη!mobile.de my friend!
Skoda Karoq