-
Απ την τριπλετα παντως τωρα θα επαιρνα λογικα το νεο Φαμπια.Ειναι πιο value for money (θεωρητικά καθώς δεν ξέρουμε τιμες του νέου μοντέλου(.
Οταν το έψαχνα πέρυσι τέτοια εποχή μου το δίνανε 13900 και με πλουσιότερο εξοπλισμό...
Ε βέβαια θα ήταν φαινομενικά πιο vfm το περσινό Φάμπια, αφού ήταν μια γενιά πίσω.
Πίσω σε όλα, από ασφάλεια μέχρι χώρους.
Αν αυτό το είχε πάρει πρέφα πολύς κόσμος, άλλη ιστορία... -
Γιατί πούλησε το fabia; . Πολύ σπάνια βλέπω. Σχεδον ποτέ.
-
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκανα ένα ταξιδάκι στην περιοχή των Γρεβενών και μιας και το μενού δεν περιελάμβανε χώματα και λοιπές ιστορίες πήρα το polo και πήγα. Το αμαξάκι θεωρώ πως εκτός πόλης είτε πρόκειται για αυτοκινητόδρομο είτε για επαρχιακή στροφοδιαδρομή είναι ακόμα πιο ευχάριστο από την αστική οδήγηση. Η διακριτή διαφορά απόσβεσης μεταξύ μπροστινού και πίσω άξονα, με κανονικές προτεινόμενες πιέσεις ελαστικών και όχι άνεσης, σε μεγαλύτερες ταχύτητες εξαφανίζεται και εισπράττεις πολύ καλό πάτημα, ευθυβολία και άμεσο χωρίς νευρικότητα ή αχρείαστο βάρος τιμόνι. Ο τρικύλινδρος σου δίνει την εντύπωση πως αποδίδει παραπάνω από τους 115 ονομαστικούς είναι πολύ αθόρυβος σε υψηλές στροφές και για μένα πάνω από τις 2k σαλ έχει ωραία χροιά. Το τράβηγμα στα ανηφορικά κομμάτια μετά τη Βέροια είναι εξαιρετικό, πολύ σπάνια το κιβωτιο κατεβάζει σε έκτη, ενώ σε ανηφορικά επαρχιακά κομμάτια σε sport mode ευχαριστιέσαι οδήγηση, (πάντα για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου μιλάω). Πολύ καλός ο κλιματισμός ο οποίος δε δείχνει να επιβαρύνει ιδιαίτερα το μοτέρ. Το acc αποτελεσματικό, την περισσότερη ώρα το είχα στα 135 εκτός από τα τούνελ, εκεί κατεβαίνω στα 110. Κατανάλωση στο πήγαινε 6,1 στον γυρισμό 5,9. Προς το παρών το αυτοκίνητο μου δίνει αυτά για τα οποία το επέλεξα, μέχρι στιγμής έχω 23k χλμ σε περίπου 19 μήνες χωρίς απολύτως κανένα θέμα, όποτε όλα καλά. Αυτά τα ολίγα....
-
Οντως ειναι ένα πολύ καλό αυτοκινητο. Εγώ το θαυμάζω σε αρκετα σημεία του. Μπορεί να μην είναι κραυγαλέα όμορφο και μόδατο αλλά όσες φορές το οδήγησα, σε τεστ drives, πραγματικά το θαύμασα.
Αν έβγαινε σε lpg έκδοση. Θα ήταν κορυφαία επιλογή.
-
Αν ψάξω για αρνητικά σημεία, χωρίς να είναι σε υπερθετικό βαθμό, είναι ο αυξημένος θόρυβος κύλισης σε σπασμένη άσφαλτο και όπως ανέφερα η κάπως απότομη απόσβεση του ημιάκαμπτου σε χαμηλή ταχύτητα. Πάντως θόρυβο ή μετατοπίσεις σε ανωμαλίες πάνω σε στροφές δεν παρουσιάζει. Όσο για το lpg χάνεις ίππους και dsg όποτε για μένα άκυρο. Για το θέμα της εμφάνισης, πείτε με παράξενο πάντως εμένα στα μάτια μου στην έκδοση που το έχω, με το πορτοκαλί χρώμα, την ηλιοροφή, τις πολύ ωραίες δεκαεξάρες ζάντες και τα led φώτα μου φαίνεται όμορφο και πως δε θα παλιώσει γρήγορα.
-
Νομίζω οτι το πορτοκαλί του παει το εχω δει εδω στο νησι.Για εμενα το ομορφότερο είναι το R line....Αλλα προσωπικά θα έπαιρνα Ιμπιζα.Αλλωστε μεχρι τελευταία στιγμη το έπαιζα Κλιο ή Ίμπιζα....
-
Το r-line έχει δύο μειονεκτήματα για τα δικά μου γούστα. Αχρείαστα σκληρότερη ανάρτηση, τουλάχιστον για τους χιλιαρηδες κινητήρες, η απλή ανάρτηση δεν επιτρέπει ούτε ενοχλητικές κλίσεις ούτε έχει χαλαρή απόσβεση, και το δεύτερο μειωμένη απόσταση από το έδαφος.
-
Απο τις πρωτες αγγελίες του φεισλιφτ και τις πρώτες πραγματικές φωτογραφίες. Τελικά επολυ επιτυχημένο φεισλιφτ. Μ αρέσει.
Πατηστε στην φωτογραφία και το δείτε γυρω γύρω
-
29.000€ μόνο; Ευκαιριαρα πρέπει να είναι στην Ολλανδία.
Προφανώς δεν μου αρέσει καθόλου μέσα/έξω, αλλά το ψηφιακό καντράν έχει πολύ καλή υλοποίηση και εξυπηρετεί πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους που αλλάζει κάτι γραφικουλια και χρώματα.
-
Στην Ολλανδια οι τιμες ειναι αλλου σε ολα τα αυτοκίνητα...
-
Στην Ολλανδια οι τιμες ειναι αλλου σε ολα τα αυτοκίνητα...
Ναι, το ξέρω, ήταν να πάω να μείνω μόνιμα. Φοβερό σύστημα, και.. περίεργο χιούμορ!
-
Ξέρει κανείς πότε έρχεται Ελλάδα το ανανεωμένο Πολο;
-
Ανακοινωθηκαν οι τιμές του ανανεωμενου polo.. Καιρό είχα να γελάσω τόσο.. Γενικά αρκετά αυτοκίνητα έχουν αυξήσει τιμές λογω microchips αλλά η περίπτωση του polo δεν υπάρχει... Είχαν που είχαν πέσει οι πωλήσεις του στην Ελλάδα καθώς βρίσκεται στην 8η θέση στην κατηγορία του, τώρα πια το βλέπω ακόμα πιο κάτω στα αζήτητα :
1.0 MPI EVO 80 PS: 17.750 ευρώ
1.0 TSI 95 PS Life: 19.250 ευρώ
1.0 TSI 110 PS DSG7 Style: 23.900 ευρώ
1.0 TGI 90 PS Life: 20.400 ευρώ
Η έκδοση με τα 95 άλογα είναι με 5αρι κιβώτιο όπως και αυτή με τα 80...Ασχολίαστο -
Μάλλον την εχουν δει λίγο Μερσεντες.... Παρ ολα αυτα ακόμα και η βασική έχει ενα υψηλό επίπεδο εξοπλισμου, ενώ εχει και το πολύ σημαντικό ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ που αλλοι το δίνουν προαιρετικά ή και καθόλου.
Οι τιμές αυτές προφανώς είναι προπομπός του τι μας περιμένει.
Στα 17490 μπορεί κάποιος να πάρει το Ίμπιζα στην έκδοση FR και μάλιστα με 110 ιππους και χωρίς τέλη κυκλοφορίας. Περιμένουμε τώρα να δούμε και τον τρίτο της παρεας, το Φαμπια, που θα κάτσει απο πλευρας τιμολόγησης.
Θυμάμαι το 2017 όταν είχα δει το νέο τότε Πόλο στην Καρεντα στι Μαρούσι, μου έδιναν το βασικό με τα 80 άλογα 13900. -
Καλά εξωπραγματικές τιμές.
-
Όλα τα αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν τσιμπήσει 2-2500
και υποθέτω ότι όσα έρχονται απο Ασία και Κίνα κάτι παραπάνω -
Οι τιμές είναι ανέκδοτο! Τα 95 αλογα στο Ibiza στα 16700 και στο polo στα 19250. Διαφορά 2500 ευρώ και αν δε κανω λαθος ,η εκδοση optimum στη SEAT ειναι πιο πλουσια απο την life της VW.
-
Με 17.750 που ξεκινά η βασική έκδοση του Polo με τα 80 άλογα παίρνεις Toyota yaris cross, kona 120 ps, citroen c4 c cross, C3 aircross 110 ps, yaris αυτόματο υβριδικό, i20 120ps αυτόματο και με ήπιο υβριδικο σύστημα, Citroën C3 1,2 110 ps με αυτόματο κιβώτιο στην 3η σε σειρά πλούσια έκδοση shine με 17,700 και με 1000ευρω κάτω δηλαδή με μόλις 16,750 παίρνεις C3 diesel 100ps.. Απορω ποιος θα δώσει 17,750 για Polo με 80 άλογα στη βασική έκδοση η 19,250 για polo με 95 ps και 5αρι κιβωτιο.. Ακόμα και 2000 ευρώ έκπτωση να κάνει η Vw που δεν νομίζω πάλι πανάκριβο θα είναι..
-
@giocitroen91 said in Νέο VW Polo:
Με 17.750 που ξεκινά η βασική έκδοση του Polo με τα 80 άλογα παίρνεις Toyota yaris cross, kona 120 ps, citroen c4 c cross, C3 aircross 110 ps, yaris αυτόματο υβριδικό, i20 120ps αυτόματο και με ήπιο υβριδικο σύστημα, Citroën C3 1,2 110 ps με αυτόματο κιβώτιο στην 3η σε σειρά πλούσια έκδοση shine με 17,700 και με 1000ευρω κάτω δηλαδή με μόλις 16,750 παίρνεις C3 diesel 100ps.. Απορω ποιος θα δώσει 17,750 για Polo με 80 άλογα στη βασική έκδοση η 19,250 για polo με 95 ps και 5αρι κιβωτιο.. Ακόμα και 2000 ευρώ έκπτωση να κάνει η Vw που δεν νομίζω πάλι πανάκριβο θα είναι..
Καλα ρε φιλε μου συγκρίνεις το κονα και το Γιαρις Κρος με το Πολο... Εκτος τόπου και χρόνου...
-
Πραγματικό χαντάκωμα σε ένα πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο. Μένει να δούμε την τιμολογιακή πολιτική και των υπολοίπων κατασκευαστών στο προσεχές διάστημα.
Νέο VW Polo