-
Προσωρινό είναι το αυτοκόλλητο;
Δεν το είχα προσέξει.Πάντως παρανομία υπάρχει. Η άδεια κυκλοφορίας σου επιτρέπει να βάλεις 5 άτομα. Και ο κατασκευαστής δεν προσφέρει ζώνη ασφαλείας για ένα επιβάτη. Αν σε σταματήσει η Τροχαία, άνετα σου κόβει κλήση και φυσικά δεν δίνει σημασία σε αυτοκόλλητα.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το κύριο είναι ότι ακόμη και για ένα πελάτη που αγόρασε το 5θεσιο αυτοκίνητο για να βάζει μέσα 5 άτομα θα πρέπει να υπάρχουν 5 ζώνες ασφαλείας.
-
Η ζώνη υπάρχει, οπότε δεν μπορεί να σου πει κάνεις κάτι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προσωρινό είναι το αυτοκόλλητο;
Δεν το είχα προσέξει.Πάντως παρανομία υπάρχει. Η άδεια κυκλοφορίας σου επιτρέπει να βάλεις 5 άτομα. Και ο κατασκευαστής δεν προσφέρει ζώνη ασφαλείας για ένα επιβάτη. Αν σε σταματήσει η Τροχαία, άνετα σου κόβει κλήση και φυσικά δεν δίνει σημασία σε αυτοκόλλητα.
Και πάλι κάνεις λάθος! Ο κατασκευαστής προσφέρει 5 ζώνες ασφαλείας και αν σε σταματήσει η τροχαία με 5 επιβάτες δεμένους με τη ζώνη τους, καμία κλήση δεν θα σου κόψει και βεβαίως κανένα αυτοκόλλητο δεν θα προσέξει! Επί του παρόντος ο κατασκευαστής συνιστά να μη χρησιμοποιείται η πέμπτη θέση γιατί έχουν παρουσιαστεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες φαινόμενα απασφάλισης της ζώνης.
-
Μάλιστα. Δεν υπάρχει παρανομία. Υπάρχουν 5 ζώνες ασφαλείας και όλοι είναι καλυμμένοι και νόμιμοι.
Όλα καλά τότε και απορώ γιατί γίνεται τόσος ντόρος και αυτοκόλλητα κλπ...κλπ... -
Για να μην σκοτωθεί κανείς και έχουν τρεχάματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλιστα. Δεν υπάρχει παρανομία. Υπάρχουν 5 ζώνες ασφαλείας και όλοι είναι καλυμμένοι και νόμιμοι.
Όλα καλά τότε και απορώ γιατί γίνεται τόσος ντόρος και αυτοκόλλητα κλπ...κλπ...Γιατί έχει 5 ζώνες, αλλά όταν κάθονται 3 πίσω, τότε η μία ζώνη μπορεί να απασφαλίσει μόνη της! Τόσο απλό και καταστροφικό εάν συμβεί την ώρα απότομου φρεναρίσματος ή σύγκρουσης.
-
Θυμαστε εκεινο το περιοδικο που κανει τις δοκιμες αποφυγης ταρανδου, που ειχε εντοπισει το προβλημα στην α κλαςς μκ1, που
επισης ειχε εντοπισει το προβλημα στα γκραντ τσεροκυ και τογιοτα χαϊ-λουξ;
Που ειχε πετυχει με πεντε ατομα και αποσκευες η ξανθια ακτιβα εισοδο στο τεστ με 85 χιλ χωρις εςπ και ρεζηλευει ακομα και σημερα ολα τα αυτοκινητα ανεξαρτητως τιμης;Ε, λοιπον το περιοδικο αυτο καθως δοκιμαζε με τα ιδια προτυπα το αρονα, δηλαδη με πεντε ατομα, εντοπισε το προβλημα με την πισω ζωνη ασφαλειας. Φοβος και τρομος μου φαινεται ειναι οι δοκιμες τους
https://www.autocar.co.uk/car-news/indu ... e-november
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Θυμαστε εκεινο το περιοδικο που κανει τις δοκιμες αποφυγης ταρανδου, που ειχε εντοπισει το προβλημα στην α κλαςς μκ1, που
επισης ειχε εντοπισει το προβλημα στα γκραντ τσεροκυ και τογιοτα χαϊ-λουξ;
Που ειχε πετυχει με πεντε ατομα και αποσκευες η ξανθια ακτιβα εισοδο στο τεστ με 85 χιλ χωρις εςπ και ρεζηλευει ακομα και σημερα ολα τα αυτοκινητα ανεξαρτητως τιμης;Ε, λοιπον το περιοδικο αυτο καθως δοκιμαζε με τα ιδια προτυπα το αρονα, δηλαδη με πεντε ατομα, εντοπισε το προβλημα με την πισω ζωνη ασφαλειας. Φοβος και τρομος μου φαινεται ειναι οι δοκιμες τους
https://www.autocar.co.uk/car-news/indu ... e-november
Το περιοδικό που αναφέρεσαι είναι το Teknikens Världs και είναι σουηδικό.
-
Έλα γιατί πολύ ήσυχα παιδάκια είστε εδώ...
Τι σας έχω;; κι άλλη ανάκληση...
http://www.autogreeknews.gr/anakliseis- ... 4is-genias
Για τα 4ης γενιάς...αυτή τη φορά -
Εγω να πω οτι δεν μου εχει ερθει κατι σε ανακληση... με ξεχασανε
Επισης ελπιζω να περασατε καλα στις διακοπες
Επισης (2) πηρα το Ibiza στο Πηλιο και στην Ευβοια και εχω να πω οτι οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο το αγαπαω.
Update λοιπον
Σημερα γεμισε με 11,2 κιλα φυσικου αεριου αρα αναμενεται να γεμισει και με περισσοτερο οσο πεφτει η θερμοκρασια (το γεμιζω στην Ανθουσα οποτε θα πεσει αρκετα στη βαρυχειμωνια, το κρυο και το αγιαζι)
Το θεμα 'σβησιμο σε ανηφορα παρκινγκ' , εχει καιρο να εμφανιστει. Μαλλον εμαθα τα κουμπια του.
Τι αλλο;
Α, ναι
Ο λογος που διαλεξα το Ibiza ηταν το φυσικο αεριο. Εψαχνα δλδ ενα αυτοκινητο καινουργιο με φυσικο αεριο και μαλιστα ετοιμοπαραδοτο γυρω στις 15 - 16 χιλ. Επομενως εχω ηδη καλυφθει πληρως.
Οταν και αν αποφασισουν αλλες εταιριες να εχουν αυτοκινητα με φυσικο αεριο και μαλιστα σε αποθεματικο, τοτε μπορω να κανω οποιαδηποτε συγκριση. Τωρα νομιζω οτι ειναι αδικο για ολους. Γιατι για αλλο λογο πηρα εγω το ibiza cng και για αλλο λογο πηρε καποιος αλλος το yaris hybrid π.χ.tagline: 'Οταν τα καυσιμα σου κοστιζουν λιγοτερο απο την μηνιαια καρτα ΜΜΜ'
-
Γενικά τι αυτονομία έχεις;
Από χθες μου κλείνει με τρόπο ραντεβού...
για 1η επίσημη επίσκεψη στο γιατρό.. τώρα πόσο θα πονέσει δε ξέρω...
'Service λαδιών σε 1700 και σήμερα σε 1600χλμ'
https://imgur.com/a/NCJqbw8 -
Πέρασα από αντιπροσωπία σήμερα..είδαμε κάτι χαρτιά που τους έχουν έρθει...κατά 99,9999999999% το ιμπιζα με φυσικό αέριο θα έρθει και αυτό με 6αρι κιβώτιο.
-
Φυσικά...
Κατάλαβαν την μ@#€&#α με το 5αρι και το θέλουν να το συμμαζέψουν...περιμένω κάτι αντίστοιχο να γίνει και στο polo
Εμάς με το 5αρι θα μας το αλλάξουν;;; -
@terry308
275 μεσο οροΑυτο που σου κλεινει ραντεβου να το προσεξεις. Σε λιγο θα σου ανεβει στο κρεββατι!
-
Ο χρήστης sniko έγραψε:
@terry308
275 μεσο οροΑυτο που σου κλεινει ραντεβου να το προσεξεις. Σε λιγο θα σου ανεβει στο κρεββατι!
Αρα στα ίδια επίπεδα είμαστε...
Τη συνέχεια φοβάμαι... αν και σε μια γρήγορη ερώτηση που έκανα όταν είχα πάει για τα σωληνάκια μου είπαν γύρω στα 120€... -
Έχει ψαχτεί κανείς για την πιστοποίηση των δεδομένων cng μετά από 4-5 χρόνια;
Ποιος το αναλαμβάνει αυτό; ;
Αν δεν πιστοποιηθουν οι δεξαμενές δε περνάει κτεο το αμάξι; ; -
Των δεξαμενων εννοώ..
-
Δεν νομίζω για εργοστασιακή εγκατάσταση να χρειάζεται εκ νέου πιστοποίηση,όπως συμβαίνει με τις μετατροπές lng
-
Έχει κανείς καμιά ενημέρωση σχετικά με το θέμα των πισω ζωνών; θα γίνει κάποια ανάκληση ξανά; θα το διορθώσουν; εάν δεν κάνουν τίποτα υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε κάτι σε αποζημίωση ή αλλαγή αυτοκινήτου αν κινηθούμε δικαστικά;
Μπορεί να γίνει προσβολή σύμβασης αγοράς με βάσει τις οδηγίες τους ότι το όχημα είναι 4θεσιο άσχετα αν το πουλάνε σα 5θεσιο οπως αναγράφεται και στην άδεια κυκλοφορίας; -
εγω παντως καμια ενημερωση
τωρα σε σχεση με τη προσβολη συμβασης, οπως καταλαβαινεις το θεμα θα κολλησει σε γενικοτερες προβληματικες του νομικου συστηματος. Πιστευω παρολα ταυτα οτι με αμεση επαφη με τη SEAT Hellas ειναι πολυ σωστη κινηση. Οτι ειναι να γινει βεβαια καλο ειναι να γινει μεσω αλληλογραφιας πχ mail, ωστε να το δουν επισημα.
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)