-
@leonpet said in Opel Crossland X:
Καλησπέρα παιδιά. Τι ψυκτικό βάζετε? G13 ?
Καλησπέρα παιδια,
δεν υπάρχει κάποιος να πει τι ψυκτικό υγρό χρησιμοποιεί?Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε ολους. Σκεφτομαι αγορα ενος Crossland (μεταχειρισμενο) με κινητηρα 1.6 110hp . Εχουν παρουσιαστει σε αυτον τον κινητηρα (ή στα αλλα μοντελα με τον ιδιο) προβληματα ? Γενικα το Crossland εχει θεματα/προβλήματα....?
Σας ευχαριστώ.
-
@haralabosg said in Opel Crossland X:
Καλησπέρα σε ολους. Σκεφτομαι αγορα ενος Crossland (μεταχειρισμενο) με κινητηρα 1.6 110hp .
Μάλλον κάτι δεν γράφεις σωστά....δεν υπάρχει τέτοιο μοτέρ! Είναι 1.2 με 110 άλογα ή 1.6 ντήζελ με 100 ή 120 άλογα.
-
@fanis75 said in Opel Crossland X:
Καλησπέρα σε ολους. Σκεφτομαι αγορα ενος Crossland (μεταχειρισμενο) με κινητηρα 1.6 110hp .
Μάλλον κάτι δεν γράφεις σωστά....δεν υπάρχει τέτοιο μοτέρ! Είναι 1.2 με 110 άλογα ή 1.6 ντήζελ με 100 ή 120 άλογα.
O 1.6 με 100hp . Ποια ειναι η γνωμη σας....?
-
Ενα πρόβλημα έχουν με το δοχείο adblue της Bosch.
Οχι όλα βέβαια, αλλά αρκετά και υπάρχει εγγύηση. -
@criuser said in Opel Crossland X:
Οχι όλα βέβαια, αλλά αρκετά και υπάρχει εγγύηση.Ευχαριστώ για την αμμεση απαντηση. Μπορεις να μου πεις περισσοτερα για το θεμα αυτο....(κοστος, στα ποσα χλμ το εμφανιζει) .
-
Δεν είναι σίγουρο ότι θα το εμφανίσει, ούτε τα χλμ είναι στάνταρ.
Είναι κατασκευαστικό λάθος του προμηθευτή και από ότι ακούω ακόμα και εκτός εγγύησης τα φτιάχνουν με κόστος μόνο την εργασία. Αλλιώς είναι γύρω στα 1000 ευρώ.Από την άλλη το ντιζελάκι είναι καλό και οικονομικό.
-
Οχι όλα βέβαια, αλλά αρκετά και υπάρχει εγγύηση.χαχαχαχ. ακου οχι σε ολα....
και στα παλια και στα καινουργια υπαρχει σοβαροτατο προβλημα
και μαλιστα πολλες φορες
δεν υπαρχουν σιγουρα χιλιομετρα για τη βλαβη, στο 1.5 του γιου μου εχει μεινει 3 φορες μεχρι τα 45000, αλλου φιλου το 3008, το συζηταγαμε σημερα, μενει καθε φορα που ερχεται απο ευβοια αθηνα... και με ξενοδοχεια στο παιχνιδι!!! -
Καλά γράψε ότι αυτοί μασάνε λαμαρίνες....
Η βλάβη δεν είναι για όλους, αλλά έχουμε πολλούς γκαντέμηδες...
Μάλλον μας το μεταδίδει ο κούλης με τις αυξήσεις...
Δηλαδή την σωματική επαφή...
-
Καλά γράψε ότι αυτοί μασάνε λαμαρίνες....
Η βλάβη δεν είναι για όλους, αλλά έχουμε πολλούς γκαντέμηδες...
Μάλλον μας το μεταδίδει ο κούλης με τις αυξήσεις...
Δηλαδή την σωματική επαφή...
ποιος μωρε? ο 73 χρονος συνδημοτης σου? ή ο χωρις σεντς γιος μου που δεν παταει μην καψει?
-
Σε τσάντισα ?
Είναι για τα γελάκια που έβαλες.... -
Ρε συ γυρίζεις και τσαντιζεις κόσμο;
Αλλο και τουτο πάλι...
-
@gatoz said in Opel Crossland X:
και μαλιστα πολλες φορες
δεν υπαρχουν σιγουρα χιλιομετρα για τη βλαβη, στο 1.5 του γιου μου εχει μεινει 3 φορες μεχρι τα 45000, αλλου φιλου το 3008, το συζηταγαμε σημερα, μενει καθε φορα που ερχεται απο ευβοια αθηνα... και με ξενοδοχεια στο παιχνιδι!!!Μόλις μάθεις αν αλλάξουν κάτι, πες γιατί υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για psa και έχουν ξενερώσει
-
@lap said in Opel Crossland X:
Μόλις μάθεις αν αλλάξουν κάτι, πες γιατί υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για psa και έχουν ξενερώσει
Άμα έχει ξενερώσει να πάρει βενζίνη ή phev....είπαμε τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους....
Δεν κάνουν όλα για όλους, τα λέει ο κρούζερ αλλά δεν τον ακούτε!!
-
Ρε συ 20.000 ευρώ αυτοκίνητο. Ποια μεταξωτά;
18.000 έχει το sandero πια...
-
Όλα τα PSA είναι μεταξωτά...δεν διαβάζεις τον Κρούζερ μου φαίνεται όσο προσεκτικά πρέπει και για τιμωρία θα του χαλάσει και το ad blue του σουζούκι (και ας μην έχει!!!)...πρόσεξε....δεν παίζουμε με αυτά!!
-
@gatoz said in Opel Crossland X:
και μαλιστα πολλες φορες
δεν υπαρχουν σιγουρα χιλιομετρα για τη βλαβη, στο 1.5 του γιου μου εχει μεινει 3 φορες μεχρι τα 45000, αλλου φιλου το 3008, το συζηταγαμε σημερα, μενει καθε φορα που ερχεται απο ευβοια αθηνα... και με ξενοδοχεια στο παιχνιδι!!!Μόλις μάθεις αν αλλάξουν κάτι, πες γιατί υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για psa και έχουν ξενερώσει
Μπορούν να πάρουν ΚΙΑ , φόρντ, βάγκ , τογιότα και να τα λένε στα δικά τους θέματα, για τις δικές τους βλάβες...
-
Όλα τα PSA είναι μεταξωτά...δεν διαβάζεις τον Κρούζερ μου φαίνεται όσο προσεκτικά πρέπει και για τιμωρία θα του χαλάσει και το ad blue του σουζούκι (και ας μην έχει!!!)...πρόσεξε....δεν παίζουμε με αυτά!!
Στο σουζούκι δεν χαλάνε, γιατί τα βλέπει η Ζημιά και τρομάζει και φεύγει...
-
Ισχύουν τα ιδια θεματα με το Adblue και στο νεο Mokka..?
-
Ισχύουν τα ιδια θεματα με το Adblue και στο νεο Mokka..?
γιατι να μην ισχυουν?
Opel Crossland X