-
οντως πολυ μεγάλη διαφορά περιμένω μειλ απο την αντιπροσωπεία που ειπε ο @Dublin να δω τελική τιμή με πινακιδες κτλ..
-
πήγα οπελ σημερα, το εκλεισα τελικά παιδιά. το καινούριο facelift, έκδοση elegance 1500 πετρέλαιο χειροκίνητο και με το πρόγραμμα more opel εχει εξτρα εξοπλισμό χωρις χρέωση μαύρη οροφή, safety pack, εξτρα τριτο προσκέφαλο, προβολείς ομίχλης νκαι κάμερα πισω σε χρώμα λευκό.
20300 με το κλειδί στο χερι.
άντε με το καλό, καλή αναμονή και παραλαβή, ετοιμοπαράδοτο?
-
οντως πολυ μεγάλη διαφορά περιμένω μειλ απο την αντιπροσωπεία που ειπε ο @Dublin να δω τελική τιμή με πινακιδες κτλ..
Είδες τα καλά του lock down? Χωρίς lockdown δεν θα σύμφερε να ανέβεις Αθήνα ! Θα έλεγες 60ε διόδια και βενζίνες + 100ε το γυναικάκι βόλτα στην Ερμού + 200ε κανένα Κιάμο το βράδυ ( εεεε αφού ανεβήκαμε κέντρο να μην πάμε μπουζούκια?) . Βάλτα αυτά χ2 φορές ( μία η παραγγελία και μία η παράδοση ) πάει η διαφορά ...στα μπουζούκια την φάγαμε!
-
Για αυτόματο δεν παίζει καμιά καλή προσφορά; Πιστεύω πως θα αξιζει τα λεφτά του, ειδικά το ντήζελ.
Πιο αναλυτικά τον εξοπλισμό αυτής της έκδοσης μπορούμε να τον δούμε;
Θυμάμαι στο προ FL ελειπαν πολλά, αισθητήρες, κάμερα, νάβι μπάρες οροφής, συρόμενα, μικρότερες ζάντες γι αυτό έλεγα για το Aircross πως είχε καλύτερες τιμές. Αν και πολύ συντηρητικής εμφάνισης το εσωτερικό, είναι λίγο πιο εργονομικό απ΄το σιτροέν, έχει λεπτομέρειες όπως το αμορτισέρ στο καπώ, τους λεντ λαμπτήρες, θα ήθελα να δω τις διαφορές στην ανάρτηση...
να προτείνω κάτι στο φίλο; όταν πάρει 2η καλύτερη γραπτή προσφόρα να κάνει και 'αισχρό' παζάρι στην άλλη αντιπροσωπεία αν τον βολεύει καλύτερα λόγω εγγύτητας, ίσως εκπλαγεί απ'΄το αποτέλεσμα. Να ζητήσει και κανένα υποβραχιόνιο δώρο.
-
Για αυτόματο δεν παίζει καμιά καλή προσφορά; Πιστεύω πως θα αξιζει τα λεφτά του, ειδικά το ντήζελ.
Πιο αναλυτικά τον εξοπλισμό αυτής της έκδοσης μπορούμε να τον δούμε;
Θυμάμαι στο προ FL ελειπαν πολλά, αισθητήρες, κάμερα, νάβι μπάρες οροφής, συρόμενα, μικρότερες ζάντες γι αυτό έλεγα για το Aircross πως είχε καλύτερες τιμές. Αν και πολύ συντηρητικής εμφάνισης το εσωτερικό, είναι λίγο πιο εργονομικό απ΄το σιτροέν, έχει λεπτομέρειες όπως το αμορτισέρ στο καπώ, τους λεντ λαμπτήρες, θα ήθελα να δω τις διαφορές στην ανάρτηση...
να προτείνω κάτι στο φίλο; όταν πάρει 2η καλύτερη γραπτή προσφόρα να κάνει και 'αισχρό' παζάρι στην άλλη αντιπροσωπεία αν τον βολεύει καλύτερα λόγω εγγύτητας, ίσως εκπλαγεί απ'΄το αποτέλεσμα. Να ζητήσει και κανένα υποβραχιόνιο δώρο.
Έχει και υποβραχιονιο! (Το μικρό στο κάθισμα).
Επειδή βοήθησα τους κουμπάρους, ξέρεις piliou ότι το έψαξα πολύ καλά, αν και εγώ προτιμώ το Aircross αισθητικά, αυτή τη περίοδο το Crossland είναι καλύτερη προσφορά, και facelift και σε σχέση με τη μεσαία C3 έχει περισσότερα πράγματα.
Οι τιμές που πήραμε είναι με κλειδί, τελικές, μόνο το χρώμα μπορεί να την αλλάξει.
Άσπρο με μαύρη οροφή είναι πολύ καλό.
-
οπως ειπα και πιο πανω συρόμενα καθίσματα και γκριπ κοντρολ εχει η φουλ έκδοση ultimate και δε πολυκαιγομαι να ανέβω για αυτα. ειχαβαλει τα 20.000 ταβανι, απο εκει και περα αν το ιδιο μου βγει 19500 αντι για 20300 ακομα καλύτερα.
δεν αρεσε στη γυναίκα το c3 aircross για αυτο πήγαμε στο crossland.
η αντιπροσωπεία που μου εδωσε 20300 μου πε σε 15 μερες στην αθηνα μου παν παραγγελία, δε βιαζομαι θα επιλεξω και πιο ωραίες ζάντες.
-
Προσοχη με την συγκεκριμενη αντιπροσωπεια!
Εχουν οντως τις καλυτερες τιμες ΑΛΛΑ ζητανε την πληρη εξοφληση του αυτοκινητου αλλιως δεν προχωρανε σε παραγγελια. Πριν καποια χρονια που ειχα ψωνισει απο αυτους κυριολεκτικα δεινοπαθησα για να δωσω το καπαρο, ενα χ ποσο μετα απο ενα χρονικο διαστημα και φουλ εξοφληση μολις ειδα το αμαξι στο γκαραζ.
Εαν ομως πας για ετοιμοπαραδοτο λογικα δεν θα εχεις τετοια θεματα
-
-
-
καλημέρα μολις μου ήρθε μειλ απο αθθνα best car.
'Η τιμη διαμορφωνεται με το πακετο more Opel 22.114 - εκπτωση 2514 = τελικη τιμη μετρητοις 19600 .'
ειναι γραπτή σε μειλ δεν ειναι στο χαρτι που δίνουν σα προσφορα και τι περιλαμβάνει. αυτο που δε μπορώ να καταλάβω ειναι οτι το λευκο με μαυρη οροφη ντιζελ στο διαμορφωτή του σάιτ παει στα 20800 και με το πρόγραμμα more opel μπαίνουν τα έξτρα ΧΩΡΙΣ χρέωση αυτος γιατι μου γράφει οτι διαμορφώνεται με το πακέτο more opel 22114 δηλαδη μου τα χρεώνει και μετα μου κανει 2500 ευρω έκπτωση;
-
καλημέρα μολις μου ήρθε μειλ απο αθθνα best car.
'Η τιμη διαμορφωνεται με το πακετο more Opel 22.114 - εκπτωση 2514 = τελικη τιμη μετρητοις 19600 .'
ειναι γραπτή σε μειλ δεν ειναι στο χαρτι που δίνουν σα προσφορα και τι περιλαμβάνει. αυτο που δε μπορώ να καταλάβω ειναι οτι το λευκο με μαυρη οροφη ντιζελ στο διαμορφωτή του σάιτ παει στα 20800 και με το πρόγραμμα more opel μπαίνουν τα έξτρα ΧΩΡΙΣ χρέωση αυτος γιατι μου γράφει οτι διαμορφώνεται με το πακέτο more opel 22114 δηλαδη μου τα χρεώνει και μετα μου κανει 2500 ευρω έκπτωση;
Ο κουμπάρος μάλλον θα πάρει από Πάτρα.
Από την εμπειρία μου σου λέω ότι οι αντιπροσωπείες, σχεδόν πάντα λένε ότι να' ναι, το θέμα είναι, στο τέλος τι πληρώνεις, εκεί κρίνεται το πράγμα.
Στη Πάτρα μας το έφερε απ' έξω απ' έξω την έκπτωση και απλά μας έδωσε τελική, στην Αθήνα τόσο μου είπε, 2.500, ενώ στην αρχή έλεγε 1.800 έκπτωση συν τα Opel More (δηλαδή 1.800+800=2.600!).
Γενικά έχουν μια τιμή και παίζουν εκεί ανάλογα, από ότι έχω καταλάβει παίζουν με κέρδος στα 19.500€, ο άλλος που σου είπε 20.300 κυριολεκτικά κλέβει, υπεραξία τρελή. Σε όλα τα PSA υπάρχει γενικά μία τιμή-γραμμη από τα κεντρικά, και μετά παίζουν σε γενικές γραμμές στα 100-200€ πάνω κάτω (μπορεί και με μορφή δώρου, ούτε καν χρηματικά).
Εμένα μου είπαν ότι είχαν ετοιμοπαραδοτα, άσπρο με μαύρη οροφή και τις ασημένιες ζάντες νομίζω, γιατί σου λέει παραγγελία; Πόσο καιρό;
Τελική μου έδωσε 19.500, πάρε και κάνα τηλέφωνο ακόμη σε άλλες Opel, πάρε και Πάτρα να δεις, μόλις βγεις Κόρινθο 45 λεπτά αριστερά είναι!
Πάντως βλέπεις ότι δεν χρειάζεται να φτάσεις τα 19.999€!
-
υτο που δε μπορώ να καταλάβω ειναι οτι το λευκο με μαυρη οροφη ντιζελ στο διαμορφωτή του σάιτ παει στα 20800 και με το πρόγραμμα more opel μπαίνουν τα έξτρα ΧΩΡΙΣ χρέωση αυτος γιατι μου γράφει οτι διαμορφώνεται με το πακέτο more opel 22114 δηλαδη μου τα χρεώνει και μετα μου κανει 2500 ευρω έκπτωση;
Γιατί τον 'βολεύει' έτσι ώστε να σου δείξει την έκπτωση. Πάρα πολλοί έμποροι το κάνουν αυτό, προσθέτουν την αξία των έξτρα (τα οποία είναι δωρεάν) και μετά τα αφαιρούν για να σου δείξουν πόσα χρήματα γλυτώνεις...κόλπα πωλήσεων!
-
Μια φορά είχα δει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τότε που τα κοιτούσα όλα στην κατηγορία, θυμάμαι ότι μόλις είδα το πίσω μέρος έφυγα τρέχοντας από την αντιπροσωπεια. Μπήκα σήμερα στο site της όπελ να δω το facelift, ενδιαφέρον από μπροστά αλλά πίσω το ίδιο ασχημούλι. Κρίμα έπρεπε στο facelift κάπως να το διορθώσουν γιατί κατά τα άλλα είναι καλό αμαξάκι
-
some1 wrote
υτο που δε μπορώ να καταλάβω ειναι οτι το λευκο με μαυρη οροφη ντιζελ στο διαμορφωτή του σάιτ παει στα 20800 και με το πρόγραμμα more opel μπαίνουν τα έξτρα ΧΩΡΙΣ χρέωση αυτος γιατι μου γράφει οτι διαμορφώνεται με το πακέτο more opel 22114 δηλαδη μου τα χρεώνει και μετα μου κανει 2500 ευρω έκπτωση;
Γιατί τον 'βολεύει' έτσι ώστε να σου δείξει την έκπτωση. Πάρα πολλοί έμποροι το κάνουν αυτό, προσθέτουν την αξία των έξτρα (τα οποία είναι δωρεάν) και μετά τα αφαιρούν για να σου δείξουν πόσα χρήματα γλυτώνεις...κόλπα πωλήσεων!
αυτό ακριβώς, μην κολλάς σε αυτό, απλά κοίτα τι θα φύγει από το πορτοφόλι σου συνολικά.
Ίσως αξίζει να κάνεις και μία ερώτηση στον δικό σου στην Τρίπολη, με την προσφορά στα χέρια, τύπου 'με 19.600 το παίρνω από σένα'.
Έχω έναν τρελά τσιγκούνη γνωστό, ο οποίος πήρε ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπείες να ρωτήσει το αυτοκίνητο που τον ενδιέφερε, και καθόταν και υπολόγιζε τα ΚΤΕΛ και αυτά για να δει που τον συμφέρει περισσότερο!
Δεν είναι κακό να ρωτάς πολλές αντιπροσωπείες, εγώ ας πούμε είχα βρει και φθηνότερη τιμή για το δικό μου σε άλλη επαρχιακή πόλη και περισσότερα δώρα Αθήνα, απλά προτίμησα να το πάρω επαρχία (από άλλη πόλη τελικά) για πρακτικούς και προσωπικούς λόγους. Αυτοκίνητο παίρνεις, δεν παίρνεις t-shirt, αλλά να σε συμφέρει και πρακτικά, μην πας Θεσσαλονίκη από Τρίπολη για να κερδίσεις 200ευρώ, αλλά Αθήνα για να κερδίσεις 800, αξίζει νομίζω.
ΚΟΥΒΕΛΗΣ λέγεται στην Πάτρα πάντως, παλιό μαγαζί.
-
μολις ελαβα προσφορά και απο το Σφακιανάκη στην Κηφισίας. 20260, κλασικά χρέωσε ολο το πακέτο more opel και στο τέλος πεταξε μια έκπτωση 1500 ευρώ. μετα με πήραν τηλ μου ειπε αν το κλείσω μέχρι αύριο αλλα 460 ευρω έκπτωση. πραγματικά γελοίο αυτό που συμβαίνει στις αντιπροσωπείες.
@dublin χαχαχαχα έλεος ειπαμε οχι και έτσι μεχρι 1-2 ωρες μακριά και ειδικα αθηνα που εχω να μεινω και θα το κανω διήμερο τριήμερο συνδυαστικά με αλλες δουλειές οκ, να πάρω κτελ να πάω ουτε καν χαχα
-
μολις ελαβα προσφορά και απο το Σφακιανάκη στην Κηφισίας. 20260, κλασικά χρέωσε ολο το πακέτο more opel και στο τέλος πεταξε μια έκπτωση 1500 ευρώ. μετα με πήραν τηλ μου ειπε αν το κλείσω μέχρι αύριο αλλα 460 ευρω έκπτωση. πραγματικά γελοίο αυτό που συμβαίνει στις αντιπροσωπείες.
@dublin χαχαχαχα έλεος ειπαμε οχι και έτσι μεχρι 1-2 ωρες μακριά και ειδικα αθηνα που εχω να μεινω και θα το κανω διήμερο τριήμερο συνδυαστικά με αλλες δουλειές οκ, να πάρω κτελ να πάω ουτε καν χαχα
χαχα! Αθήνα και Πάτρα πρέπει ίδια απόσταση να είναι από εσένα! πετάγεσαι και στα 2!
Αυτό με τις Opel το αντιμετώπισα όταν το 2012, επέλεγα μεταξύ Corsa και C3, κάθε μαγαζί μου έλεγε άλλα, ενώ Citroen ήταν 100-200ευρώ οι διαφορές πάνω κάτω, το πολύ. και με εκνεύρισαν και εμένα και πήγα C3, είχε και καλύτερους χώρους (χειρότερες επιδόσεις), αλλά ξέρετε, 30λίτρα στο πορτμπαγκάζ κρίνουν τις επιλογές μου!
-
Νέα έκδοση χαρτών V20.0.0.
http://download.tomtom.com/OEM/PSA/MAP/PSA_map-eur_20.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE2.tar
για όσους έχουν ενσωματωμένο GPS.
-
Εγώ πάντως για 800 Ευρώ διαφορά, θα το έπαιρνα και από την άλλη άκρη της Ελλάδας. Αυτή την περίοδο με 50 Ευρώ βρίσκεις αεροπορικό εισιτήριο. Βάλε και 100 Ευρώ σε ντίζελ, διόδια, καφέδες και ένα φαΐ και το φέρνεις π.χ. από Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα. Και ευχαριστιέσαι και ταξίδι, εν μέσω εγκλεισμού...
-
harisma συμφωνώ μαζί σου και εγώ το ίδιο θα έκανα,αλλά δυστυχώς με τις απαγορεύσεις δεν μπορεί να ταξιδέψει απο νομό σε νομό αν δεν υπάρχει λόγος (π.χ επαγγελματικός)
-
Υπάρχει πάντως παρά πολλές κόσμος που μπορεί να μετακινηθεί για 'επαγγελματικούς', 'ιατρικούς', 'συμπαράστασης σε άτομα χρήζοντα βοηθείας' κτλ, με ή χωρίς εισαγωγικά, λόγους.
Opel Crossland X