-
Την οποία παρήγγειλα σήμερα. 1.2 130hp Αυτόματο, edition 2020, χρώμα Nautic Blue.
Τελική τιμή με προωθητική ενέργεια 20.200€, παράδοση Μάϊο
Εξαιρετική τιμή και με το καλό η παράδοση!
Από ότι είδα στο διαμορφωτή με μόλις 150 Ευρώ παραπάνω μπορείς να το πάρεις με 17άρια ζαντολάστιχα. Το έχεις σκεφτεί; Γιατί οι 16άρες δείχνουν πολύ μικρές σε αυτό το αμάξωμα και επιπλέον νομίζω ότι θα κερδίσεις περισσότερο σε κράτημα από ότι θα χάσεις σε άνεση.
-
Ευχαριστώ παιδιά!
@Dublin : Η ίδια έκδοση σε πετρέλαιο αυτόματο (1.2 120hp) ξεκινάει αρχική τιμή 900€ επιπλέον, 21.850€ αντί για 20.950€
@harisma23 : Το σκέφτηκα για τις 17άρες, αλλά αν έβαζα κι αυτές θα ξεπερνούσα τις 17.000€ ΛΤΠΦ και θα άλλαζα κλίμακα τέλους ταξινόμησης. Όμως, έτσι κι αλλιώς είμαι υπέρ της άνεσης και τις συγκεκριμένες 16άρες τις είδα στην αντιπροσωπεία και δεν με ενοχλούν αισθητικά...
-
-
Ψαχνει μια φιλη μου για φθηνο οικογενειακό B suv και της ειχα προτείνει αυτο. Της εκαναν μια προσφορα για εκθεσιακο στα 15.000 και το σκεφτεται σοβαρα.
Οι τιμες ειναι εξωπραγματικές.
-
Ψαχνει μια φιλη μου για φθηνο οικογενειακό B suv και της ειχα προτείνει αυτο. Της εκαναν μια προσφορα για εκθεσιακο στα 15.000 και το σκεφτεται σοβαρα.
Οι τιμες ειναι εξωπραγματικές.
Εγώ προσωπικά έψαχνα B-SUV, βενζίνη αυτόματο και είδα Puma, 500X, Arona, C3 Aircross, Kamiq, Juke και 2008.
Το Crossland X μας άρεσε από πολλές απόψεις, το φορτώσαμε με όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης που θέλαμε και είναι πολύ φθηνότερο από τον ανταγωνισμό...
-
Καλώς να σου 'ρθει και καλοτάξιδο φίλε μου! Το έχω στην έκδοση x-clusive MY2019 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με το καλό να το ευχαριστηθείτε!
-
Με πήραν τηλέφωνο σήμερα για να μου που ότι θα φέρουν από άλλη πόλη το crossland x με μοτέρ 1.2 βενζίνη και 81 άλογα. Είχα πάει πριν λίγο καιρό στην αντιπροσωπεία και είδα το αυτοκίνητο στην έκθεση. Καλό μου φάνηκε. Μου έβγαλε ο πωλητής προσφορά (χωρίς να με ρωτήσει για απαιτήσεις) για καινούριο 2020 edition με extra εξοπλισμό 8' οθόνη, 17' ζάντες και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω 15700 τελική. Πάρα πολύ καλή τιμή φυσικά αλλά μου λέει με κινητήρα 1.2 83 ps. Ξενέρωσα επιτόπου, χωρίς να το έχω οδηγήσει, ευχαρίστησα και έφυγα.
Ξέρει κανείς κάτι για αυτόν τον κινητήρα? Μου φαίνεται υπερβολικά 'λίγος'. Προσωπικά πρώτη φορά τον βλέπω. Καινούριος είναι? Από ότι έψαξα λίγο πρέπει να είναι τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός.
Σε κάθε περίπτωση αφού θα το έχει ο αντιπρόσωπος, θα το κάνω μια βόλτα, άλλα μάλλον θα ζητήσω προσφορά για τον γνωστό 1.2 puretech 130 ps. Αν είναι αρκετά κάτω από τα 20000, θα το σκεφτώ...
-
Ο παλιός ατμοσφαιρικός είναι. Είναι σίγουρα πολύ λίγος για αυτό το αμάξι. Πήγαινε για να δεις το crossland, αλλά σε καμία περίπτωση μην το πάρεις με αυτό τον κινητήρα
-
Συμφωνώ με τον Νικ, με τίποτα με αυτό το μοτέρ....απλά θα σέρνεται. Κανονικά δεν θα έπρεπε να πωλείται καν με αυτό το μοτέρ!
-
Καλώς να σου 'ρθει και καλοτάξιδο φίλε μου! Το έχω στην έκδοση x-clusive MY2019 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με το καλό να το ευχαριστηθείτε!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Είχα διαβάσει και το αντίστοιχο θέμα στο insomnia. Είμαι τώρα στη φάση της προσμονής...Αν έχω κάποια ερώτηση για το αυτοκίνητο θα σε ενοχλήσω!
-
Ernest wrote:
...Την οποία παρήγγειλα σήμερα. **1.2 130hp Αυτόματο, edition 2020, χρώμα Nautic Blue (μεταλλικό χωρίς έξτρα χρέωση) με οροφή στο χρώμα του αμαξώματος, **με έξτρα 1) Πακέτο Ασφάλειας (Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού, Σύστημα Προειδοποίησης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης, Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης & Ανίχνευση Πεζών) 2) Εργοστασιακό συναγερμό 3) Ατσάλινη ρεζέρβα 16' 4) Park & Go Pack II (Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, Προειδοποίηση τυφλού σημείου, Προηγμένο σύστημα παρκαρίσματος, Κάμερα οπισθοπορείας)
Τελική τιμή με προωθητική ενέργεια 20.200€, παράδοση Μάϊο
Μου έδωσαν κι εμένα προσφορά σήμερα για το συγκεκριμένο άλλα manual όχι αυτόματο 19.600 τελική. Με όλα αυτά που αναφέρεις Ernest και μαύρη οροφή, infotainment 8' + 17' ζάντες. Κάτι καλύτερο από την exclusive έκδοση δηλαδή. Ρε παιδιά η τιμή είναι τρομερή κακά τα ψέματα.
-
Από χθές, 6/3 και μέχρι 31/3 τουλάχιστον, από όσα βλέπω εδώ:
https://www.opel.gr/prosfores-ypiresies/index/evretirio/programmata-opel.html
και εδώ:
https://www.opel.gr/prosfores-ypiresies/index/evretirio/clx-2020.html
μειώθηκε η έκπτωση κατά 550€ (συνολική έκπτωση έως 2.100€ αντί για έως 2.650€), αλλά πάλι το value for money είναι εξαιρετικό
-
Τελικά το έκλεισα κι εγώ. @Ernest να σε ρωτήσω κάτι, γιατί φαίνεται ότι το έχεις ψάξει αρκετά. Στο safety pack που δίνουν έχει Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης? Δεν το αναφέρει και για τους πεζούς αναφέρει μόνο ανίχνευση άλλα όχι φρενάρισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Τελικά το έκλεισα κι εγώ. @Ernest να σε ρωτήσω κάτι, γιατί φαίνεται ότι το έχεις ψάξει αρκετά. Στο safety pack που δίνουν έχει Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης? Δεν το αναφέρει και για τους πεζούς αναφέρει μόνο ανίχνευση άλλα όχι φρενάρισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχεις παραγγείλει το Edition 2020 κι έβαλες έξτρα τον κωδικό OL6 - Πακέτο Ασφάλειας με BGP ?
**Αν ναί, τότε έχεις αναλυτικά: **
*Proactive driver assistance system
- Front collision warning with automatic emergency braking and pedestrian detection: active from 5 km / h.
Monitoring of the distance to the vehicle in front, when approaching a vehicle in front too quickly
The vehicle or a pedestrian is informed of the warning tone and a display in the driver information display.
If there is a risk of collision, the brake system is prepared and, if necessary, emergency braking1
initiated to minimize the consequences of a possible collision. At speeds below 30 km / h
the vehicle brakes to a complete stop, the system reduces the speed of impact between 30 and 85 km / h
by a maximum of 22 km / h. The driver must brake independently beyond this threshold. - Fatigue detection: recognizes signs of a possible problem due to the steering behavior and the driving time
Driver fatigue and gives a visual and acoustic warning (3-stage warning)*
Το αναγράφει όμως και ο ελληνικός τιμοκατάλογος :
Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού (AHM), Σύστημα Προειδοποίησης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (UEU), Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (UGN) & Ανίχνευση Πεζών (UKJ)
- Front collision warning with automatic emergency braking and pedestrian detection: active from 5 km / h.
-
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε. Η έκδοση είναι η exclusice + κάποια extras, η οποία έχει ως standard το πακέτο ασφαλείας (BGP). Από το φυλλάδιο που μου έδωσαν βλέπω ότι αναφέρει ότι ακριβώς και στο site τηε opel στον διαμορφωτή. Δηλαδή:
Safety Pack (BGP) Standard
Αισθητήρες αποφυγής σύγκρουσης (UGN)
Ανίχνευση Πεζών, εμπρός,BASIS (Πεζοί) (UKJ)
Ειδοποίηση Κόπωσης Οδηγού (AHM)
Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (UEU)
Απλά αν έχει auto emergency braking θεωρώ ότι θα το ανέφερε. Βέβαια υπάρχει και το Προηγμένο σύστημα παρκαρίσματος άλλα δεν αναφέρονται πουθενά οι αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος-πίσω. Προφανώς τα ευκόλως ευνοούμενα...
Τέλος πάντων θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα που θα πάω να κάνω τα διαδικαστικά. Γιατί το θεωρώ δεδομένο, αλλά για κάποιο λόγο μου μπήκε μια αμφιβολία επειδή δεν αναφέρεται ξεκάθαρα.
Με το καλό να παραλάβεις κι εσύ και να το χαρείς.
-
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε. Η έκδοση είναι η exclusice + κάποια extras, η οποία έχει ως standard το πακέτο ασφαλείας (BGP). Από το φυλλάδιο που μου έδωσαν βλέπω ότι αναφέρει ότι ακριβώς και στο site τηε opel στον διαμορφωτή. Δηλαδή:
Safety Pack (BGP) Standard
Αισθητήρες αποφυγής σύγκρουσης (UGN)
Ανίχνευση Πεζών, εμπρός,BASIS (Πεζοί) (UKJ)
Ειδοποίηση Κόπωσης Οδηγού (AHM)
Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (UEU)
Απλά αν έχει auto emergency braking θεωρώ ότι θα το ανέφερε. Βέβαια υπάρχει και το Προηγμένο σύστημα παρκαρίσματος άλλα δεν αναφέρονται πουθενά οι αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος-πίσω. Προφανώς τα ευκόλως ευνοούμενα...
Τέλος πάντων θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα που θα πάω να κάνω τα διαδικαστικά. Γιατί το θεωρώ δεδομένο, αλλά για κάποιο λόγο μου μπήκε μια αμφιβολία επειδή δεν αναφέρεται ξεκάθαρα.
Με το καλό να παραλάβεις κι εσύ και να το χαρείς.
Ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω! Έχεις δίκιο, κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες παραλείπονται κι επίσης δεν τις γνωρίζουν και οι πωλητές! Για το Advanced Park Assist:
** - Parking pilot, front and rear parking aid, with audiovisual warning **
**- Detection of longitudinal and transverse parking spaces at a driving speed below 20 km / h **
**- Parking out of parallel parking spaces **
**- Automatic steering of the vehicle **
**- Blind spot detection, in both exterior mirrors (active between 12 km / h and 140 km / h) **
-
Τελικά το έκλεισα κι εγώ.
Να ρωτήσω, αν επιτρέπεται, από 'δώρα' τι περιλαμβάνει η συμφωνία που έκανες;
-
Ως δώρο μου παρουσίασαν το infotainment των 8'', τις 17άρες ζάντες τις ίδιες που δίνει στην 2020 edition και την ρεζέρβα. Στον διαμορφωτή της exclusive όντως αυτά τα χρεώνει. Τέλος πάντων με τα extra πο έβαλες εσύ και με αυτά που έδωσαν σε εμένα, νομίζω ότι παίρνουμε το ίδιο αυτοκίνητο, εκτός του ότι πήγα σε manual.
Γενικά για το αμάξι, ενώ δεν με ενθουσίαζε, όταν το είδα από κοντά στην έκθεση φουλ φορτωμένο μου έκανε ένα κλικ, αλλά κυρίως ενθουσιάστηκε η γυναίκα μου από την εμφάνιση. Να φανταστείς την ίδια μέρα είχαμε πάει πιο πριν στην peugeot και είδαμε το 2008 στην allure και μου έλεγε πως είναι έτσι αυτό, πάμε να φύγουμε! Άντε βγάλε συμπέρασμα.
Η αλήθεια είναι ότι το κάναμε και test drive το 2008 σε βενζίνη με τα 100 άλογα και ενώ δεν είχα θέμα με τις επιδόσεις, δε μπορούσα να βολευτώ. Η κονσόλα είναι πολύ φαρδιά και και τα πόδια μου έβρισκαν στα πλαστικά. Μου φάνηκε και λίγο κλειστοφοβικό.
Το opel αντίθετα που δοκίμασα, μπήκα και ένιωσα πολύ άνετα εξαρχής. Ισχύει πάντως πως έχει θόρυβο στην καμπίνα μετά τα 100 χλμ/ώρα ενώ πριν δεν ακούς τίποτα. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα αν είναι περισσότερος από το corsa που έχει ο πατέρας μου δεν ξέρω, απλά το καταλαβαίνεις γιατί εκεί που έχει ησυχία, ακούς θόρυβο στην καμπίνα.
Εσύ το έχεις κάνει td?
-
Η έκδοση 2020 Edition, όπως και η Exclusive έχουν 16άρες ζάντες στον βασικό εξοπλισμό κι εγώ τις κράτησα, δεν έχω βάλει 17άρες.
Εγω διάλεξα τα έξτρα που ήθελα, έγινε ειδική παραγγελία, πήρα έκπτωση 2.500€ από την τιμή που πρόεκυψε και 2 δώρα: α. Κάλυμμα χώρου αποσκευών και β. Μόνωση καπό μηχανήςTest drive δεν έκανα διότι δεν είχαν αυτόματο και δεν ήθελα να οδηγήσω κάτι που θα διέφερε έστω και λίγο από αυτό που θα αποκτούσα...
-
Ναι ίσως οι 16άρες είναι η καλλίτερη επιλογή, αλλά με τις 17άρες έδειχνε όμορφο το άτιμο. Στην έκδοση που έκανα td (edition 120 με τα 81 άλογα, την έκδοση από τα πατάκια την συμπέρανα ) δεν είχε μόνωση στο καπό. Πάντως δεν ακουγόταν η μηχανή στο ρελαντί. Επίσης κάτι μικρό, αλλά μου άρεσε, το καπό της μηχανής απλά το ανοίγεις και στέκεται...
Τώρα που έχω χρόνο, διάβαζω το manual. Καμένος τελείως..
Opel Crossland X