-
Πάντως η διαφήμιση με διαφορετικό μήνυμα στο τέλος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σποτάκι κατά της αυτοκτονίας.
Λες και έχει βαρεθεί τη ζωή του και παίρνει το αμάξι για να πάει να φουντάρει. -
Το Mokka είναι στο τέλος της ζωής του και εάν έχω καταλάβει σωστά, το Crossland είναι ο αντικαταστάτης του.
-
Κάθε άλλο, το 2019 θα κυκλοφορήσει το ανανεωμένο Mokka X.
https://www.motorauthority.com/news/1114007_2019-opel-mokka-x-spy-shots
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το Mokka είναι στο τέλος της ζωής του και εάν έχω καταλάβει σωστά, το Crossland είναι ο αντικαταστάτης του.To crossland είναι σε άλλη κατηγορία από το Mokka. Είναι σαν το 2008, captur κτλ.
-
Το Crossland είναι λίγο η ελάχιστα μικρότερο από το Mokka αλλά σε χωρούς έχει πλεονέκτημα το Crossland καθώς έχει πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών απο το Mokka.. Γενικά το Crossland έχει επωφεληθεί από τις σύγχρονες πλατφόρμες της Peugeot -Citroen και για αυτό το λόγo έχει καλύτερη εκμετάλευση χώρων και είναι πολύ πιο ελαφρύ σε βάρος απο το Mokka.. Δεν βρίσκω λόγο να προτιμήσει πλέον κάποιος το Mokka, εκτός αν θέλει τετρακίνηση ή περισσότερα άλογα καθώς στην Ελλάδα το Crossland x δεν το φέρνουν στις ισχυρές εκδόσεις, σε αντίθεση με το εξωτερικό
-
Χτες το είδα που το είχε ένας φίλος στον δρόμο σταματημένο . Νομίζω ότι είναι ένα αμάξι που δεν σε τρελλαίνει την πρώτη φορά , αλλά όσο το βλέπεις σου αρέσει περισσότερο .
-
Νέοι κινητήρες.
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... randland-x
-
Γνωρίζει κανείς αν το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο είναι το ίδιο με το ΕΑΤ6 του 3008? Γιατί πλατφόρμα και κινητήρες είναι ίδια.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο είναι το ίδιο με το ΕΑΤ6 του 3008? Γιατί πλατφόρμα και κινητήρες είναι ίδια.Λογικά και κατά 99.99% είναι το ίδιο.
-
Έτσι νομίζω κι εγώ. Λογικά πάει μαζί με την πλατφόρμα ε?
-
Το έκλεισα προχθές! Ο πρώτος είμαι εδώ μέσα?
1.6 diesel, αυτόματο, έκδοση Χ-Clusive (τα πάντα όλα μέσα), ετοιμοπαράδοτο χρυσαφί που έχει έξτρα μαύρη οροφή + χρωμιωμένες ράγες.
Ακριβώς αυτό είναι: http://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysia ... randland-x
Πρώτη φορά πετρέλαιο, ελπίζω να πάει καλά.
Ερωτήσεις:
- Και οι ντιζελοκινητήρες θέλουν στρώσιμο? Αν και θα μου τα πουν με την παράδοση...
- Το AdBlue το βάζει η αντιπροσωπεία μόνο ή και το βενζινάδικο πχ?
Δεν ξέρω τι άλλο να ρωτήσω, εδώ θα είμαστες να τα λέμε!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
Εννοείται πως και τα πετρελαιοκίνητα θέλουν στρώσιμο, όπως αντίστοιχα και τα βενζίνης.
AdBlue λογικά βρίσκεις και σε βενζινάδικα, όχι μόνο στην αντιπροσωπεία. Έτσι και αλλιώς όμως νομίζω πως δεν χρειάζεται να προσθέτεις συχνά. Και η αντιπροσωπεία να το έχει μόνο, παίρνεις και του ρίχνεις όποτε χρειάζεται. -
Ευχαριστώ!
Ναι, μου είπαν για 1 φορά το χρόνο.
-
Καλορίζικο , το είχε φίλος για 10 μέρες και είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο .
Πόσο πήγε τελικά ?
-
Ευχαριστώ!
Από σχεδόν 35 που έχει κανονικά η συγκεκριμένη έκδοση με τα έξτρα, πέσαμε στα 31. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι εκεί έξω στα ίδια λεφτά, πετρέλαιο, αυτόματο και με τόσο εξοπλισμό (led, blind spot, emergency braking, lane assist κ.α.)
-
Ερώτηση:
Τα φιμέ τζάμια είναι σαν τις μεμβράνες σε θέμα προστασίας από UV? Ή είναι μόνο για εμφάνιση?
-
Καλοτάξιδο να το χαρείς !
Πολυ όμορφο αυτοκίνητο και στην έκδοση που το έκλεισες σκοτώνει!Μου αρέσει που δεν βλέπω πολλα ακομα στο δρομο.
-
Καλοτάξιδο και αγρατζουνιστο
-
Σας ευχαριστώ!
-
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς με υγεία και ασφάλεια!!
Πάρα πολύ καλή επιλογή.
Opel GrandLand X