-
Ο χρήστης swiftglx19 έγραψε:
@alejandro
Πόσο καιρό το έχεις φίλε μου? Πόσα χλμ? Σου έχει βγάλει κάποιο μηχανικό πρόβλημα μέχρι τώρα εκτός από το κοπάνημα ?
Ποιες άλλες εναλλακτικές είχες σκεφτεί πριν το αγοράσεις? Ποιο θα είναι το επόμενό σου ?Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο και τα αλλάζω κάθε 2 χρόνια , οπότε με ενδιαφέρουν οι σχετικές απόψεις .swiftglx19, 2 χρόνια ακριβώς το έχω, 19.000χλμ.
Εδώ στη σελίδα 14 ( https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=59735&start=195 ) εχω γράψει αναλυτικά τη διαδικασία επιλογής. Βασικά, δε μου άρεσε τίποτα από τον ανταγωνισμό, δηλαδή, 'ωωωωω... αυτο θα παρω αν κοιταξω στη κατηγορία'. Μπορεί αντικειμενικά//υποκειμενικά ο ανταγωνσιμός σε πολλά πεδία να ειναι πιο καλός αλλά εμένα με άφηνε αδιάφορο. Βασικά το Πολο θα έπαιρνα (όχι πάθος, απλά επειδη έιχα ΦΒ/Αουντι, για να παω στα γνωστά) αλλά λόγω θεματων dsg και οτι ειναι πια κάπως πιο μεγάλο (95% της κινησης μέσα στην Αθήνα) , έφαγε άκυρο χωρις καν να παω να το δω (ηθελε και λίγη αναμονή παραπάνω λόγω νεου μοντέλου). Παντως, παρά το γεγονός οτι δεν είχα ποτέ Ασιατικό/Ιαπωνα, το γεγονός οτι ζούσα Ασία χρόνια και είχα επισκευθει Ιαπωνία πολλές φορές και συνεργαστεί με Ιαπωνες με έκαναν να κοιτάζω προς τα εκεί. Ε, εχει πλάκα να έχεις επισκευθεί μικρο-εργοστασιάκια εκέι που κατασκυεάζουν πχ τις μεταλλικες ράγες των καθισμάτων και άλλα εξαρτηματάκια και να ξερεις οτι κατι μεταλλικάκι που έχει και το δικό σου, κάπου εκεί γύρω, κάπως έτσι, από ενα παλιόφιλο Χιρόσι, πρεσαρίστικέ σε μια παλια γομαρο-μηχανο-πρέσα.
Πρόβλημα μηχανολογικό δεν έχει βγάλει.
Αν και περιμένουμε παιδί, δε το βλέπω να το αλλάζω μιας και δε θελω με τίποτα μεγαλύτερο, ενώ και να 'επρεπε' να αλλάξω (αν πχ λέμε δίδυμα) μόνο κανα μεταχειρισμένο Σουμπαρού θα κοίταζα .
Ωστόσο, επειδή ήρθαμε πίσω Ελλάδα σε φάση 'για να δούμε τι γίνεται' και πολύ πιθανό να ξαναφύγουμε πίσω Ασία σε 1-2 χρόνια, δε θα κάθομαι να παιζω με αλλαγές αυτοκινήτων, ούτε έχω κατσει να σκεφτώ μελλοντικές αγορές.Ε, το Σουιφτ το κράζω αλλά ειναι και το μόνο, για εμένα, που έχει ενα χαρακτήρα-εργαλείο, σε σχέση με γερμανο-γαλλικές προτάσεις που ειναι ετσι 'φτιασιδωμένες', 'ψέυτικες' για ντεμέκ καταστάσεις. Ειναι ενα σπιρτόζικο, εργαλέιο πόλης. Πχ, τωρα που η γυναίκα μου ειναι και έγκυος εκτιμα πολύ το οτι έχει πολύ ευκολο μπες-βγες λόγω ύψους και κάθετων Α pillars. Αλλά και πριν αυτό, στο μπες/βγες γενικά ήταν εύκολο. Αν και ειμαι μικρόσωμος και αδύνατος, σε Α1 ήταν πολυ σγούψε να μπεις ενω σε 2008 έχω κοπανήσει 2 φορές το κεφάλι μου λόγω κεκλιμένης κολώνας.
Ειναι ετσι κάποιες μικρολεπτομέρειες που δε 'μετριουνται' δεν αναφέρονται σε τεστ μπιμπικοφόρων-χεράδων αλλά μου άρεσε που ο Ακιρα όταν το έφτιαχνε σκέφτηκε και είπε 'οχι ρε... ο φουστης ο αλεχαντρο και η κυρά του, θα μπαινογβαίνουν σε όχημα πόλης, θα βαζουν και το αλεχαντράκι με οτι σκ@τα πρέπει να βαζο-βγάζουν, και θα πρεπει να μπαινοβγαίνει εύκολα. Αλλιώς να πάρει Φερράρι που στρίβει και πιο καλά'Προσωπικά αν ήταν θα το κράταγα όοοοοοσο και καποια στιγμή θα έπαιρνα κανά τέτοιο (αν έβγαινε σε 4θυρο) για πόλη...
-
Σε παράλληλο τρόπο σκέψης είμαστε με baleno. 4μ κ η γυναίκα δεν ηθελε μαούνα, φτηνά ανταλλακτικά, τα μικρά (4 και 1,5) το βλέπουν παιχνίδι και ξυνουν τα πλαστικά, πατανε πέρα δώθε, μας βολεύει η εταζερα για αλλαγή πάνας μόλις τα κάνει το μικρό και άλλα πολλά... Μέσα με τα πιτσιρίκια δεν έχει καμία φθορά έτσι όπως είναι φτιαγμένο.. Δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα ήταν ένα σιβικ πχ με την κακομεταχειριση που υφίσταται από μικρά. Και δεν είναι και τίποτα αγρίμια. Στο παλιό μου σιβικ τρέμει η καρδιά μου όταν παίζουν κλοτσιές στο μπάκετ που είναι αλκανταρα.. Σε τετοιες περιπτώσεις δεν θες ούτε πριμιουμ ούτε ψευτο πριμιουμ.. Θες σουτζουκι χαχα
-
Ιδιου γουστου εισαι και εσυ.
Το honda guess what, τετραθυρο ειναι, απλα εχει κρυμμενη τη χειρολαβη.
Φαινεται σαν το τελιο αυτοκινητο πολης οντως.Πολυ ιε την καλυτερη αγορα κανατε την συγκεκριμεμη στιγμη στην συγκεκριμενη κατασταση
-
Βεβαια να σου πω ότι σαν χονταιος παραδοσιακός και ιστορικός το 2016 κοίταζα και τζαζ αλλα σπαστικα με την τιμή του. Το επόμενο βέβαια προσωπικό μου θα είναι κάτι μικρό γρήγορο αν δούμε ότι η μπαλεναρα καλύπτει τα οικογενειακά βάρη..
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Πολυ ιε την καλυτερη αγορα κανατε την συγκεκριμεμη στιγμη στην συγκεκριμενη καταστασηΚαλά, τι θα έλεγες εσύ! . Αλήθεια, δε καταλαβα, το Σουιφτ πως βρέθηκε στα χέρια σου;
Σε τετοιες περιπτώσεις δεν θες ούτε πριμιουμ ούτε ψευτο πριμιουμ.. Θες σουτζουκι χαχα
Προσωπικά ήθελα 'ειλικρινές' αυτοκίνητο για το ΤΙ είναι.
Βεβαια να σου πω ότι σαν χονταιος παραδοσιακός και ιστορικός το 2016 κοίταζα και τζαζ αλλα σπαστικα με την τιμή του. Το επόμενο βέβαια προσωπικό μου θα είναι κάτι μικρό γρήγορο αν δούμε ότι η μπαλεναρα καλύπτει τα οικογενειακά βάρη..
Χόντα, ιδιαίτερη μάρκα, θέλω αυτο:
Αφήνω άλλα αμάξια-που-στριβουν-πιο-καλά-στο-στενό-με-35χλμ σε 'χεράδες' να δειχνουν 'αγριοι' κολλημένοι μέσα στη Κηφισίας και να ταβλώνουν όταν τα 'γλύφουν' σε κανα 'Πλύντο-Μόνος-Σου'.
Αλλα μιας και είμαστε σε σουζουκο-τοπικ να βάλω ξανά και τον έρωτά μου...(προς το παρόν το έχω σε πορτοκαλί αυτοκινητακι-μινιατουρα, το μόνο που έχω, στο γραφείο και μου φτιάχνει το κέφι).
-
@alejandro
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε μου .Σου εύχομαι με το καλό το νέο μέλος και να τα λέμε για το χιροσιcar , για τις εμπειρίες μας . Τουλάχιστον μέχρι να το αποχωριστώ . Προσωπικά περιμένω το 2020-2021 να δω το νέο yaris (20 χρόνια ιδιοκτήτης TOYOTA) γαρ , καθώς και το νέο corsa .Το tsoutzouki το πήρα για τους ίδιους λόγους που το πήρες και εσύ (εκτός από το ότι δεν με απασχολούσε το αυτόματο) . Μου βγήκε 15.900 GLX ασημί PREMIUM , 1.2 HYBRID , με εξτρά την αεροτομή πίσω και το μπράτσο .Δώρο τους αισθητήρες και τον συναγερμό . Μετά από 1000 χλμ , κανένα παράπονο , εκτός από το κοπάνημα στις εγκάρσιες ,όπως ξέρεις και εσύ .(έχω στείλει και εγώ επιστολή Ελλάδα και Γερμανία στα κεντρικά ) και διατηρώ ελπίδες για upgrade τύπου Ignis . Αν το αναβαθμίσουν και αυτό θεωρώ ότι δεν έχει αντίπαλο. Όλα λειτουργούν ρολόι , το μοτεράκι γαζώνει και η κατανάλωση είναι ridiculous !!! Το κακό είναι ότι έχω συνηθίσει όλο αυτόν τον εξοπλισμό (ειδικά τα led) , οπότε θα πρέπει να ξηλωθώ για να τα αποκτήσω σε άλλη μάρκα. -
@swiftglx19
Να είσαι καλά! Εγω ημουν 90% ψυχολογικά έτοιμος για Γιαρις υβριδικό, μπι-κολόρε επίσης αν και έβγαινε και πιο πάνω απο το Σουιφτ αλλά πανω στην αγορά ήρθε το νέο που ιδιως από μπροστά δε μου άρεσε καθόλου, ενω τη θέση οδήγησης τη βρήκα πολύ περίεργη. Μιας και σηκώνω το κάθισμα, το τιμόνι σχεδον ακουμπούσε τα πόδια μου.
Παντως αν άλλαζα, θα το κοιταζα το καινούργιο Γιαρις. -
Πάντως όσον αφορά τον θόρυβο το bicolor τα σπάει!!! Και το κοπάνημα είναι πολύ κοντά στο swift. Στο forum του yaris , υπάρχει ιδιοκτήτης που έχει ζητήσει αναστροφή πώλησης ,γιατί μετά τα 60 ακούγεται σαν να ταξιδεύεις με τραίνο. Από δική μου εμπειρία επιβεβαιώνω . Ας ελπίσουμε το καινούριο yaris να βελτιωθεί στην ηχομόνωση και στο φιλτράρισμα των ανωμαλιών. Γενικά , και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό , μόνο το group vw φιλτράρει τόσο καλά τους Ελληνικούς δρόμους ,και αυτά βέβαια μέχρι τις 16 ίντσες ,γιατί μετά και εκεί αρχίζει το κοπάνημα.......
-
Γενικά, είχα ακούσει οτι τα Ιαπωνικά της κατηγορίας, δεν εχουν τη ποιότητα κύλησης των Ευρωπαϊκων. Ημουν κάπως προετοιμασμένος, έτσι νόμιζα, αλλά τελικά, γιογκα, διαλογισμός και άλλες απωνατολίτικες τεχνικές αποδοχής του σύμπαντος αποδέιχτηκαν ελάχιστες. Ξύπνσε ο Βαλκάνιος μέσα μου και δαγκωσα το τιμόνι από αγανάκτηση
Ηταν βέβαια η πρωτη φάση της άρνησης. Τωρα το αποδέχτηκα.
Εδώ, βγήκαν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτό του Γιαρις.https://www.drive.gr/news/nea-montela/neo-toyota-yaris-dokimazetai-sto-nurburgring
Νομιζω οτι διακρίνω περισσότερο στυλ απερχόμενου Αουρις δυστυχως παρά απο νεα Κορόλλα.
Πάντως, δε παίζεται θεωρώ ως λύση οχήματος πόλης. Ακόμα και το νέο που δε μου πολυαρέσει, όταν βλέπω κανα υβριδικό μπικολόρε, το χαζεύω.
Τα αυτοκίνητα της ΦΒ έχουν εξαιρετικό πάτημα, όμως μιας και σποραδικά οδηγώ και ενα Πεζω 2008, το πάτημά του ειναι αντίστοιχο. Τα έχουν προσέξει πολύ οι Γαλλοι τα νέα μοντέλα του. Ωστόσο για άλλους λόγους, εκτός από κανα Φιατάκι, δε θα ξαναγοράσω νομίζω Ευρωπαϊκό, σε καμία κατηγορία.Το ασημί που έχεις ειναι πολύ ωράιο. Τετοιο ήθελα αλλα όταν ειπα, θέλω να διαλέξω χρώμα μου έιπαν, βεβαίως αν περιμένετε κανα 4-6 μήνες μιας και αυτόματο 1.0glx δε θα πολυφέρνουμε. Ενα μαύρο τελευταίο ήταν στο βαπόρι από την Ιαπωνία, οπότε κατέληξα με μαύρο.
-
Δεν με τρελαίνει το σχήμα του . Αλλά θα περιμένω να το δω live. Πάντως πριν το αποφασίσεις όταν έρθει η ώρα , οδήγησέ το , γιατί το τωρινό είναι αρκετά σφικτό. Το 2008 είναι άλλης φιλοσοφίας πάντως. Δεν ξέρω αν το 208 έχει ήσυχο πάτημα αντίστοιχο του 2008. Στο micra που ανέβηκα επιβάτης αλλά στην πλούσια έκδοση με 17άρες ζάντες κοπανούσε τρελά. Γενικά τα μικρά εκτός ίσως από vw group , είναι υπερβολικά σφικτά.Ειδικά όσο ανεβαίνει η διάσταση της ζάντας.
Όταν καταφέρω να βρω πως ανεβάζεις φώτο θα ανεβάσω και μία το δικό μου. -
Εγώ πάντως που οδήγησα back to back polo και baleno, έχω να πω ότι η ποιότητα κύλισης ήταν καλύτερη.... στο baleno. Ειδικά στη σχετικά γρήγορη οδήγηση.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Καταθέτω κι εγώ την εμπειρία μου μετά από δύο χρόνια συμβίωσης με το χιλιάρι (boosterjet) swift gl+. Τα παρακάτω τα είχα αναρτήσει πριν από ένα χρόνο σε άλλο forum, όταν το swift είχε 14000 χλμ. Τώρα έχει συμπληρώσει 26000 και η άποψη μου για δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Όπου να ναι θα κάνει το δεύτερο service, οπότε θα επανέλθω.
Όταν αποφασίσαμε οικογενειακώς την αγορά του, δεν ήταν η πρώτη επιλογή μου. Προτιμούσα το Ibiza, γιατί προτιμώ τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα (έχω παράλληλα ένα Leon 1.8 tsi bzb του 2009 εξαιρετικό και απροβλημάτιστο εδώ και 120.000 χλμ και άλλα seat, Renault, citroen παλιότερα) αλλά και γιατί είναι εξαιρετικό σχεδιαστικά και οδηγικά και σαφώς πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο από το Swift. Υπερίσχυσε ωστόσο η γνώμη της γυναίκας μου (θα το οδηγούσε κι εκείνη , έστω περιστασιακά) η οποία ήθελε μικρό και εύκολο στην πόλη αυτοκίνητο. Πείστηκα διότι η εμπειρία μου από την Suzuki ως εταιρεία (έχω ένα v strom 650 από το 2005 που αποδείχθηκε «σκυλί») είναι πολύ καλή και γιατί το Swift είναι made in Japan (όπως και το v strom). Έτρεχε επίσης εκείνη την περίοδο (7/17) μία έκπτωση 800 ευρώ για το χιλιάρι, οπότε έβγαινε και 1500 ευρώ φθηνότερο από το Ibiza.
Θα έλεγα λοιπόν ότι, αν κάποιος έχει την ποιότητα κύλισης (απουσία θορύβων, κραδασμών και τριγμών) ως πρώτο ή πολύ βασικό κριτήριο, πρέπει να αποκλείσει το Swift. Το ίδιο και όποιος θέλει ένα supermini για μοναδικό αυτοκίνητο που θα παίζει το ρόλο και του οικογενειακού ή όποιος κάνει συχνά ταξίδια σε εθνική οδό.
Έχει πολύ μέτρια ηχομόνωση. Αν πατήσεις χαλίκια, νομίζεις ότι έχουν μπει μέσα στο αμάξι! Τα απαράδεκτα Bridgestone ecopia, που φοράει απ’ τη μάνα, του σε τραχύ οδόστρωμα χαλάνε τον κόσμο. Η ανάρτηση δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά μεγάλες λακούβες ή σαμαράκια. Ακούς τον γδούπο και νιώθεις στο τιμόνι τον κραδασμό έντονα. Σε μεγάλες ταχύτητες ειδικά με ισχυρό άνεμο, αν πάρεις τα μάτια σου απ’ τον δρόμο, έστω για 2 δευτερόλεπτα, μπορεί το αυτοκίνητο να αλλάξει λωρίδα! Χρειάζεται συνεχείς μικροδιορθώσεις για να κρατάει την ευθεία. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο μικρό βάρος, στον συνδυασμό μικρού σχετικά μεταξονίου με μεγάλα μετατρόχια και στην «γρήγορη» γεωμετρία του μπροστινού συστήματος (μικρή γωνία κάστερ). Τα χαρακτηριστικά αυτά βέβαια αποτελούν πλεονέκτημα στην πόλη.
Όσον αφορά την συμπεριφορά στον δρόμο, μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι (λένε πως) έκαναν χιλιάδες χλμ. δοκιμών σε ευρωπαϊκούς δρόμους και ειδικά στην Αγγλία, που δεν έχει και τους καλύτερους! (Καμία σχέση με Ισπανία ή Γαλλία) Και με κριτήριο αυτές τις δοκιμές έστησαν έτσι την ανάρτηση; Το πρόβλημα πρέπει να είναι στα αμορτισέρ. Σε μεγάλες ταχύτητες, αν βρεις ανωμαλίες, ειδικά σε καμπή, η ουρά ταλαντώνεται έντονα. Σε κλειστές στροφές με κατσαρό οδόστρωμα κάνει μικροαναπηδήσεις πίσω (αν και αυτό είναι μάλλον φυσιολογικό λόγω ημιάκαμπτου).
Το χαζό με τα λάστιχα είναι ότι δεν είναι φθηνά, όπως και κανένα επώνυμο λάστιχο σε αυτή την κωλοδιάσταση! Επίσης, πέρα από το ότι βουίζουν τρελά, το abs μπαίνει εύκολα και τώρα πια σπινάρουν και σε ανεκτή άσφαλτο. Ωστόσο έχουν καλή πλευρική πρόσφυση, βοηθάει και το μικρό βάρος του αυτοκινήτου.Άλλα αρνητικά που διαπίστωσα είναι:
• Το ελάχιστο φιλτράρισμα της ηλιακής ακτινοβολίας από τα εμπρός πλαϊνά τζάμια.
• Η υπεραισιόδοξη ένδειξη μέσης κατανάλωσης (απόκλιση πάνω από 10% τσεκαρισμένη πολλές φορές και σε διαφορετικά βενζινάδικα)
• Το θόλωμα λόγω κραδασμών του κεντρικού καθρέφτη
• Οι διάφοροι συντονισμοί των πλαστικών ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα
• Ο θόρυβος από τα τακάκια μετά τις 11.000 χλμ που χρειάστηκαν λύσιμο και τρίψιμο για να σταματήσει.
• Η όχι πολύ βολική για ψηλούς (1,86 το ύψος μου) θέση οδήγησης λόγω έλλειψης μέσα-έξω ρύθμισης του τιμονιού.
• Το infotainment που αργεί ή κολλάει.
Διαβάζοντας όλα αυτά θα νομίζει κανείς ότι το σκυλομετάνιωσα που το αγόρασα… Δεν ισχύει αυτό όμως, γιατί κάπου εδώ σταματούν τα αρνητικά.
Το αυτοκίνητο, ειδικά στην πόλη, είναι διάολος! Εξαιρετικά ευκολοδήγητο, ευέλικτο, με πολύ καλή ορατότητα, πολύ καλά χειριστήρια, πανάλαφρο συμπλέκτη και καλή εργονομία.
Επίσης δεν πιστεύεις πόσο καλά στρίβει και πόσο πολύ κρατάει, αν το εμπιστευτείς, ειδικά αν λάβεις υπόψη αυτά τα απερίγραπτα bridgestone!
Πιο πολύ απ’ όλα όμως σε εντυπωσιάζει το απίστευτο μοτεράκι του. Ελαστικότατο, με πολλή ροπή στις μεσαίες, δύναμη ψηλά, χαμηλή κατανάλωση (μέχρι 6,5 λίτρα στην πόλη πραγματική, κάτω από 6 σε εκδρομές), ωραίο και όχι πολύ δυνατό θόρυβο. Ποίημα!
Οι χώροι με δεδομένες τις διαστάσεις, ειδικά στην καμπίνα είναι επαρκέστατοι για 4 ενήλικες. Ο χώρος αποσκευών μόνο στις διακοπές δε θα σου φτάσει. Για καθημερινές μετακινήσεις και οικογενειακές εκδρομούλες είναι μια χαρά.
Το service των 15.000 χλμ. Κοστίζει γύρω στα 140 ευρώ αλλά τώρα το καλοκαίρι κάνουν μια έκπτωση ισόποση με το ΦΠΑ. Έχει γίνει ανάκληση για αντικατάσταση των πίσω χειρολαβών και αναβάθμιση του λογισμικού του πίνακα οργάνων (χωρίς όμως κάποια ορατή αλλαγή).
Εν κατακλείδι, για κάποιον που το θέλει για χρήση στην πόλη ή μικρές εκδρομές, έχει άλλο οικογενειακό αυτοκίνητο, είναι μαθημένος σε σφιχτές αναρτήσεις, οδηγεί και στρίβει σβέλτα και δεν δίνει πολλή σημασία σε φθηνά πλαστικά, κραδασμούς και θορύβους μπορεί το Swift να είναι ιδανικό. Ερωτεύσιμο αμαξάκι που πλέον το απολαμβάνω! Αν αποδειχτεί και αξιόπιστο…
Συγγνώμη για το σεντόνι -
Ωραιος, εχω καποιες ενστασεις μιας και οδηγω παρα πολυ συχνα αυτοκινητα της κατηγοριας αυτης. Οι κραδασμοι και οι θορυβοι απο χαλικια δεν διαφερουν απο ενα skoda fabia ή ενα ibiza.
Απο μεγαλυτερα αυτοκινητα φυσικα και ναι.
Εξαιρεση ενα c3 που δοκιμασα που ηταν ελαφρα πιο μονωμενη η ολη διαδικασια.Στο τιμονι οκ κραδασμοι που λες ειναι υπαρκτοι οταν το βαζω σε γκαραζ και εχει σκαλοπατακι και το ανεβαζω υπο γωνια, δηλαδη με την μια ροδα πρωτα. Και αυτο μονο σε ταχυτητες καπως πιο αποτομες. Δηλαδη οταν παιρνω φορα.
Ο θορυβος στα ταξιδια ειναι πολυ ανεκτος. Χθες ταξιδευα με το adaptive στα 120 και πραγματικα με τη συμβια αυτο μας εκανε εντυπωση οτκ μπορεις να συνομιλεις ανετα και θυμξσε πολυ peugeot 308 με 16αρες ζαντες. Βασικα δεν ειχε μεγαλη διαφορα, μετα απο λιγο ξεχαατηκαμε με ποιο αυτοκινητο ημασταν.
Εχω το μοντελο του 19 που ισως εχει αλλαγες στα ελατηρια.
Εχω επισης τη φουλ εξτρα εκδοση που εχει ρυθμιζομενο τιμονι σε βαθος και ετσι βρισκω μια καλη θεση οδηγησης.
Το ινφο ειναι η τελευταια εκδοση του 19 και δεν κολλα. Εχει μισω δευτερο λαγκ οταν αλλαζεις ενα απο τα τεσσερα μενου.
Τα ελαστικα οντως ειναι ΧΑΛΙΑ. Στην ζεστη σαπουναδα αλλα ευτυχως πεταει κωλαρακια. Στο βρεγμεμο παλι δεν τα καταφερνει. Τι σκατα κανει αραγε;
-
Κάνε ένα κόπο και δες αν τα εκοπια σου είναι made in india
-
Μπορεί να μου πει κάποιος πως ανεβάζεις φωτογραφία?
-
Ακουστε, ειχα 29 psi και παω σημερα να τα ξαναδω γιατι παλι χτυπσγε και ειχαν......39
Μονο του
-
Μετραγε ο,τι να ναι το μανόμετρο..
-
Λες;;; βρε μηπως τα κωλολαστιχα ζεσταίνονται πολυ;
-
Ε τι άλλο λες να έγινε, εκτός αν κάποιος το βράδυ σου φουσκώνει τα λάστιχα για να σε μπερδεύει.
-
Ο χρήστης bsg2050 έγραψε:
Ε τι άλλο λες να έγινε, εκτός αν κάποιος το βράδυ σου φουσκώνει τα λάστιχα για να σε μπερδεύει. [emoji38]Το οποίο θα ήταν κορυφαίο!
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
Νέο Suzuki Swift 2017