-
Δεν ξερω ουτε εγω πως ανεβαζει κανεις φωτο
Και εμενα κου φαινεται παρα πολυ καλα μονωμενο για ταξιδι και ο μονος θορυβος που ερχεται και να γινεται αντιληπτός ειναι απο τους τροχους. Δεν ξερω ομως ποσο θα μειωθεί με αλλα λαστιχα...
Μακαρι δηλαδη.Οντως εχει πολυ δυνατο κλιματισμο. Επισης οι στρογγυλοι αερογωγοι στο κεντρο ειναι πολυ καλοι. Τους γυριζεις 180 μοιρες να σημαδευουν προς τα επανω στο παρμπριζ και δημιουργουν ενα απαλο ρευμα ππυ φτανει ως πισω. Χωρις να παγωνεις. Επισης κρατας ετσι κρυο το συστημα αυτοματου φρεναρισματος παρα τους 40 βαθμους απο τον ηλιο που πεφτει πανω του. Εγω το εχω ειτε 22 ειτε 23 στο auto.
Επισης ο αισθητηρας του ηλιου πολυ ευαισθητος. Καθε φορα που περιμενω στο φαναρι με ηλιο μετα απο λιγο δυναμωνει το κλιμα ανεμιστήρα μονο του παρα του οτι δεν ζεαταθηκε ο χωρος.
-
Μιλησα τωρα με τον φιλαρακι, σε ταξιδι με το υβριδικο και καρφωμενο το adaptive στα 110 βγαζει 4,5 λ/100χλμ με ενα ατομο μεσα και γεματο ρεζβουαρ
Σε ντιζελακια ποσο βλεπετε σε αντιατοιχες ταχυτητες ;
Το τουρμπακι γραφει περισσοτερα
-
ΙΣΧΥΕΙ.Με κλιμά και 2παιδιά πίσω.
-
Ο χρήστης swiftglx19 έγραψε:
- Το λέω ξανά έχει γκάζι. Όταν βυθίζεις το πόδι στο γκάζι , με υστέρηση 2 sec , έρχεται ένα smooth boost
Το λες και 'μια αιωνιότητα και μια μέρα'.
Σε σχέση με ποιο αυτοκίνητο?στη ζέστη γίνεται σκληρό πλαστικό
Στην ζέστη γίνεται ακριβώς το αντίθετο, μαλακώνουν. Δες τις πιέσεις των ελαστικών. Επίσης τι μοντέλο είναι;
Δεν μαλακώνουν σκληραίνουν και κοπανάνε. Εγώ έχω βάλει 34 μπροστά και 30 πίσω.Κανείς δει διαβάζει οδηγίες...;
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 11&t=22303Μην το κάνετε αυτό, το να γράφετε μέσα στο quote, δεν βγαίνει καμία άκρη!!! Γράψτε από κάτω!!!
-
Σε σχέση με όλα τα αυτοκίνητα. Δεν γίνεται να πατάς και να θυμάται μετά από 2'' να ανταποκριθεί. Αν ήταν τούρμπο, θα ήταν της δεκαετίας του 1970...
-
Μάλλον την αύξηση της πίεσης του αέρα νιώθεις. Η σκλήρυνση του καουτσούκ συμβαίνει σε υψηλές θερμοκρασίες.
-
Τα οικολογικα ελαστικα νομιζω εχουν στο μειγμα τους καουτσουκ. Τα καλα εχουν γόμα 100%
Οχι το δειχνει στη οθονη οταν δινει η μπαταρια.
Πατας ξεκινα να τραβα το μοτερ και μετα οταν κρινει απαραιτητο οτι χρειαζεσαι ροπη δινει απο το ηλεκτρικο μοτερ. Οχι παντα και οχι με το ιδιο βαθμο. Δηλαδη οταν ειναι φουλαρισμενη η μπαταρια απο μια κατηφορα επειτα οταν πατησεις θα δωσει πολυ ροπη και αρκετα δευτερολεπτα (εκει νιωθεις πιο εντονο αυτο το μικρο kers). Οταν εχει τρεις μπαρες λιγοτερο, οταν εχει δυο νομιζω καθολου κτλΕκεινη τη στιγμη το αυτοκινητο νομιζεις οτι ελαφραινει περισσοτερο ή οτι ο κινητηρας ειναι ας πουμε 1,6 λιτρα. Σε καμια περιπτωση δεν δινει το ξεσπασμα μιας τουρμπινας, αλλα κατι διαφορετικο. Δεν το ειχα συναντησει ξανα. Σαν να σε σμπρωχνει κατι αλλα οχι πολυ δυνατα που να ειναι σπορτιφ απλα φευγει πολυ αερινα και απαλα.
Επισης εχω καταλαβει γενικα οτι το αυτοκινητο εχει μια καθυστηερηση στο τι δειχνει στις οθονες του. Δηλαδη νιωθεις ελαφρα οτι μπαινει το ηλεκτρικο μοτερ και ενα δευτερο αργοτερα το δειχνει η οθονη. Γενικα ολο το αμαξι εχει ενα δευτερο καθυστερηση στις ενδειξεις εκτος απο εκεινο της στιγμιαιας καταναλώσης οπου ειναι ταχυτατο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μιλησα τωρα με τον φιλαρακι, σε ταξιδι με το υβριδικο και καρφωμενο το adaptive στα 110 βγαζει 4,5 λ/100χλμ με ενα ατομο μεσα και γεματο ρεζβουαρΣε ντιζελακια ποσο βλεπετε σε αντιατοιχες ταχυτητες ;
Σουπερμίνι diesel σε αντίστοιχες συνθήκες πρέπει να έχουν λίγο πιο κάτω από 4,5 lt/100Km. Ίσως και κοντά στα 4,0 lt/100Km. Τα μικρομεσαία έχουν 4,5 στα 110Km/h...
Και 15-20% χαμηλότερη τιμή λίτρου. Μην ξεχνιόμαστε...
Δεν παύει βεβαίως να είναι εξαιρετική επίδοση από το Swift.
-
Ωχ ωχ ωχ.....πρωτη παραδοχη των σουτζουκιων....επερχεται και αλλη.
Νεα πνοη στην ελλαδα
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τα οικολογικα ελαστικα νομιζω εχουν στο μειγμα τους καουτσουκ. Τα καλα εχουν γόμα 100%Τα έχεις μπερδέψει. Όλα τα ελαστικά έχουν καουτσούκ μέσα και διάφορα άλλα πολυμερή. Υπάρχουν έρευνες για τεχνητό καουτσούκ, αλλά έχουμε χρόνια ακόμα.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μιλησα τωρα με τον φιλαρακι, σε ταξιδι με το υβριδικο και καρφωμενο το adaptive στα 110 βγαζει 4,5 λ/100χλμ με ενα ατομο μεσα και γεματο ρεζβουαρ
Σε ντιζελακια ποσο βλεπετε σε αντιατοιχες ταχυτητες ;
Σουπερμίνι diesel σε αντίστοιχες συνθήκες πρέπει να έχουν λίγο πιο κάτω από 4,5 lt/100Km. Ίσως και κοντά στα 4,0 lt/100Km. Τα μικρομεσαία έχουν 4,5 στα 110Km/h...
Και 15-20% χαμηλότερη τιμή λίτρου. Μην ξεχνιόμαστε...
Δεν παύει βεβαίως να είναι εξαιρετική επίδοση από το Swift.
Λοιπόν: 4,4 στα 110 με φουλ κλιμά και 4 άτομα
4,1 στα 80 με φουλ κλιμά και 4 άτομα
5,4 το μέγιστο ,ότι και να κάνεις
και όλα αυτά με ένα smooth κινητήρα ,χωρίς dpf και διάφορες άλλες παπαριές, χωρίς έννοιες για καλό πετρέλαιο κλπ
με ιαπωνική αξιοπιστία και κόστος σέρβις.
Νομίζω ότι στην κατηγορία καταργήθηκε το ντίζελ..... -
Ναι οχι καουτσουκ, λαθος. Κατι εχουν διαφορετικο απο τα κανονικα και των επιδοσεων στο μειγμα τους.
Αραγε τι καναλωση θα επιανε με αυτο;
Εδω site για τον θόρυβο κύλισης
https://www.lesschwab.com/article/want- ... tures.html
Εδω αν βαζαμε εμεις τετοια μονωτικα κολλημενα με κολλα στο εσωτερικο των ελαστικων; δεν θα εκαναν την ιδια δουλεια; ειναι και σχετικα φθηνα αυτα τα μονωτικα
https://www.tirerack.com/tires/tiretech ... techid=336 -
Χθές μέσα στο μεσημέρι Αλιμος/Μαγουλα/Αλιμος με κλιματισμό φουλ φυσικά, κατανάλωση 4,5 (οχι υβριδικό) αλλά στη πραγματικότητα θα έλεγα κατι προς 5 μιας και το κομπιουτερ της Σουζουκι ειναι πολύ αισιόδοξο. Ωστόσο καλή κατανάλωση. Παντως swiftglx19, οι επισκέψεις σε βενζινάδικα είναι συχνες μιας και το ρεζερβουαρ ειναι καπου 37λ.... μάλλον ο Χιρόσι, ζήτησε από τον Νταϊσουκε από το τμήμα μοτοσυκλετών κανα ντεπόζιτο από μοτοσακό αν τους είχε ξεμείνει
Οντως, το κλιματιστικό του Σουιφτ ειναι κορυφαίο. Πηρα το αυτοκίνητο μετα από 3 ώρες κατω από τον ήλιο μεσημεροαπογευμα και σε λιγότερο από λεπτό μέσα ήμουν πολύ άνετα. Ανώτερο και από Λεξους RX που του βάζω και το ποποκλιματιστικόΑ, Λαπ, διαβασα το σχόλιό σου για το κεντρικό καθρέφτη βρε συ και πρέπει να έχεις πολύ δίκιο!!! Οντως πιανει στην οροφή και οχι στο τζαμι. Μάλλον πιο φτηνη η βίδα παρά η κόλλα.
-
Τι ειναια αυτα τα χιροσι; σαν τον μπαρμπα μητσο εδω;
Αλεχαντρο γνωριζεις ιαπωνεζικα;;;
Ισχυει οτι εχουν πολλα επιπεδα ευγενειας στη γλωσσα τους και το ανωτερο για τον αυτοκρατορα; -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Α, Λαπ, διαβασα το σχόλιό σου για το κεντρικό καθρέφτη βρε συ και πρέπει να έχεις πολύ δίκιο!!! Οντως πιανει στην οροφή και οχι στο τζαμι. Μάλλον πιο φτηνη η βίδα παρά η κόλλα.
Δεν νομιζω να ναι θεμα κοστους, παρα σχεδιασης του εμπροσθιου παρμπριζ. Δηλαδη το μικροτερο και πιο καθετο παρμπριζ, μαζι με τα μεγαλα σε όγκο συστηματα αυτοματου φρεναρισματος, οδηγησε εν τελη τον καθρέφτη στο να στερεωθει στο καθετο δοκαρι και οχι πανω στο γυαλλι.
Εδω, ενα τυχαιο παραδειγμα ενος εσωτερικου με αρμονικες και προσεγμενες γραμμες. Η κλιση του παρμπριζ και η έλλειψη των συστυματων του φρεναρισματος τοποθετημενων πανω στο παρμπριζ, εδωσε την ευκολια του να στερεωθεί πανω στο παρμπριζ ο καθρεφτης.
Εδω και στο swift. Ο χωρος ειναι περιορισμενος πανω στο παρμπριζ
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εδω, ενα τυχαιο παραδειγμα ενος εσωτερικου με αρμονικες και προσεγμενες γραμμες.
Eντελώς τυχαίο
-
Μου ηρθε χθες γραμμα απο Σφακιανακη για ανακληση.
Εχει ερθει και σε κανεναω αλλο? -
Για τους αεροσακους;;;; ειναι μια ενημερωση του λογισμικου μονο.
Το δικο μου τη γλυτωσε. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Εδω, ενα τυχαιο παραδειγμα ενος εσωτερικου με αρμονικες και προσεγμενες γραμμες.
Eντελώς τυχαίο
Αχ, δεν το προσεξα. Πατηαα στην τυχη ατο google: 'τελειο εσωτερικο αυτοκινητου' και βγηκε.....
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ωχ ωχ ωχ.....πρωτη παραδοχη των σουτζουκιων....επερχεται και αλλη.Νεα πνοη στην ελλαδα
Εμένα πάντα μου άρεσε το Swift (απο τις παλιότερες γενιές του). Το λιβανιστήρι δεν αντέχω...
Λοιπόν: 4,4 στα 110 με φουλ κλιμά και 4 άτομα
4,1 στα 80 με φουλ κλιμά και 4 άτομα
5,4 το μέγιστο ,ότι και να κάνεις
και όλα αυτά με ένα smooth κινητήρα ,χωρίς dpf και διάφορες άλλες παπαριές, χωρίς έννοιες για καλό πετρέλαιο κλπ
με ιαπωνική αξιοπιστία και κόστος σέρβις.
Νομίζω ότι στην κατηγορία καταργήθηκε το ντίζελ.....Ο ενθουσιασμός σου σε παρασύρει και τα βλεπεις μονόπαντα...
Πέρα από την κατανάλωση, όπου η χρηματική διαφορά των diesel είναι περί το 25% (10% κάτω η κατανάλωση και 15-20% κάτω η τιμή του λίτρου diesel), ξεχνάς και διάφορα άλλα.
Όλα τα diesel supermini έχουν πολύ μεγαλύτερη ροπή και συνήθως και ιπποδύναμη, οπότε στις συνθήκες που περιγράφεις (4 άτομα και clima) έχουν και σαφώς καλύτερες επιδόσεις (ειδικά ρεπρίζ δεν έχουν σχέση).Προφανώς όλα αυτά δεν μετράνε για σένα...
-
Ισχυει, ατο swift θες ενα κατεβασμα ταχυτητας και εχεις ιδιες επιδοσεις. Ευτυχως εχει πουπουλο λεβιε με μικρες διαδρομες. Χλατς αλλαζεις πανευκολα και στροφαρει, δινει και το κατι τις το ηλ μοτερ και φευγει μπροστα.
Δηλαδη στη ζυγαρια εχεις απο την μια το κατεβασμα μια σχεσης ταχυτητας αν θελεις πολυ γρηγορη προαπεραση, και απο την αλλη ολα τα αλλα θεματα των diesel.
Ελα, το επιχειρημα ειναι δυνατο....
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ισχυει, ατο swift θες ενα κατεβασμα ταχυτητας και εχεις ιδιες επιδοσεις. Ευτυχως εχει πουπουλο λεβιε με μικρες διαδρομες. Χλατς αλλαζεις πανευκολα και στροφαρει, δινει και το κατι τις το ηλ μοτερ και φευγει μπροστα.Δηλαδη στη ζυγαρια εχεις απο την μια το κατεβασμα μια σχεσης ταχυτητας αν θελεις πολυ γρηγορη προαπεραση, και απο την αλλη ολα τα αλλα θεματα των diesel.
Ελα, το επιχειρημα ειναι δυνατο....
@@ επιχείρημα! Αν κατεβάσει και ο ντιζελάτος, πάλι θα έχει καλύτερες επιδόσεις και οικονομία από σένα...
Νέο Suzuki Swift 2017