-
Εχει αισθητηρες η GL PLUS. και blind spot και brake assist.
Νομίζω είναι με κουμπί εκκινησης επίσης η πλούσια αντι για κλειδί, υπάρχει πλοήγηση, αναδιπλούμενους καθρέφτες με ενσωματωμένα φλας, clima αντι κλιματισμού και ηλεκτρικά παραθυρα πίσω Αλλες ξέρουμε να μου διαφεύγουν? γιατι δεν βλέπω να αξίζει για αυτα μονο η πλούσια με 1440 ευρώ παραπάνω
-
Αληθεια.....πω και τι δεν έχει η gl plus.... Εγω την glx έχω.
Κατσε να τα δω
Edit.
Τα έχει σχεδόν όλα η gl +... Σε εμενα δεν είχε τόσα. (μα τι γινεταξ κάθε φορά στην πιο δύσκολη φουρνιά πέφτω, χεχε)
Να ξέρεις οι καθρέπτες είναι μεν αναδιπλουμενοι αλλά πρέπει να τους πατάς με κουμπάκι.... Δεν είναι με το κλείδωμα της πόρτας.
Τι να σου πω... Εσείς ξέρετε καλύτερα. Μια χαρα ειναι και η gl+
Υ γ Το brake assist είναι άλλο από αυτό που φαντάζεσαι.....
-
Αληθεια.....πω και τι δεν έχει η gl plus.... Εγω την glx έχω.
Κατσε να τα δω
Edit.
Τα έχει σχεδόν όλα η gl +... Σε εμενα δεν είχε τόσα. (μα τι γινεταξ κάθε φορά στην πιο δύσκολη φουρνιά πέφτω, χεχε)
Να ξέρεις οι καθρέπτες είναι μεν αναδιπλουμενοι αλλά πρέπει να τους πατάς με κουμπάκι.... Δεν είναι με το κλείδωμα της πόρτας.
Τι να σου πω... Εσείς ξέρετε καλύτερα. Μια χαρα ειναι και η gl+
Υ γ Το brake assist είναι άλλο από αυτό που φαντάζεσαι.....
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες LAP. Μόνο το Clima είναι που θα λείψει αλλά μικρό το κακό
Τα πίσω μη ηλεκτρικά παράθυρα είναι γυφτιά της Suzuki και απορώ που δεν έχει πραγματικα. Στην ποιο φτηνή εκδοση το καταλαβαίνω αλλά στην gl+ βλακεία και γυφτιά που δεν βάζουν
Γενικά πέραν των πίσω ηλεκτρικών είναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ η gl+
-
Οντως... Εβαλαν και τα θερμαινόμενα καθισματα τα οποία δεν ειναι επιλογή της εισαγωγικής. Είναι πακετακι με το mild hybrid σύστημα. Οπότε τα παιρνεις θες δε θες.
Πιστεμε με όμως είναι απόλαυση τον χειμώνα. Δεν θες να βγεις από το αυτοκινητο.
Τεσπα, κάντε το τεστ drive και δείτε το στις λακουβες. Καλ μη το ρίξεις και σε τρύπες, αλλά κατάλαβες... Δες το λίγο σε αυτόν τον τομέα. Για να καταλάβεις.. Νιώθεις ότι τερματίζει το λάστιχο και χτυπιέται η ζάντα σε μεγάλες λακουβες. Εγώ πιστεύω πως θέλει άλλο ελαστικό με αλλο προφίλ.
Αν τελικα σας κάνει σε αυτόν τον τομέα, τότε δεν εχει κανένα άλλο ουσιαστικό αρνητικό για αυτοκινητο πολης. Θα δεις θα θες να το οδηγεις και εσύ για να κάνεις τις δουλειές σου. Είναι σαν παιχνιδάκι και χαίρεσαι να κάνεις σφήνες και να το στρίβεις.
-
Οντως... Εβαλαν και τα θερμαινόμενα καθισματα τα οποία δεν ειναι επιλογή της εισαγωγικής. Είναι πακετακι με το mild hybrid σύστημα. Οπότε τα παιρνεις θες δε θες.
Πιστεμε με όμως είναι απόλαυση τον χειμώνα. Δεν θες να βγεις από το αυτοκινητο.
Τεσπα, κάντε το τεστ drive και δείτε το στις λακουβες. Καλ μη το ρίξεις και σε τρύπες, αλλά κατάλαβες... Δες το λίγο σε αυτόν τον τομέα. Για να καταλάβεις.. Νιώθεις ότι τερματίζει το λάστιχο και χτυπιέται η ζάντα σε μεγάλες λακουβες. Εγώ πιστεύω πως θέλει άλλο ελαστικό με αλλο προφίλ.
Αν τελικα σας κάνει σε αυτόν τον τομέα, τότε δεν εχει κανένα άλλο ουσιαστικό αρνητικό για αυτοκινητο πολης. Θα δεις θα θες να το οδηγεις και εσύ για να κάνεις τις δουλειές σου. Είναι σαν παιχνιδάκι και χαίρεσαι να κάνεις σφήνες και να το στρίβεις.
μπορει, αν και ένα τουρμπακι το ήθελε να πάει 100 κάτι άλογατα αλλά ενταξει μια χαρά είναι και 83 αφού είναι σε καλή τιμη
-
Α καλά ναι... Με turbo ήταν άλλο αυτοκίνητο. Το οδήγησα και αυτό. Σαν ραλλακι ήταν.
Αλλα...το έφαγε το co2.
Διάβασε δοκιμη του drive για το turbato, το εκθιαζουν ως αυτοκινητο πολης.
-
Γούστα είναι αυτά! Εγώ την GL+ (οταν κοίταγα) δεν την είχα καν στα υπόψιν...πολλές ελλείψεις για τόσα λεφτά και 2021. Για εμένα μόνόδρομος η GLX. Αξίζει και με το παραπάνω τα επιπλέον χρήματα.
-
Γούστα είναι αυτά! Εγώ την GL+ (οταν κοίταγα) δεν την είχα καν στα υπόψιν...πολλές ελλείψεις για τόσα λεφτά και 2021. Για εμένα μόνόδρομος η GLX. Αξίζει και με το παραπάνω τα επιπλέον χρήματα.
ευχαριστώ Φανη όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.
Αν και δεν έχει σοβαρές ελείψεις θεωρω αν εξαιρέσεις το κλίμα και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα ούτε ότι αξίζουν 1450 ευρώ
-
Νομίζω ότι στην gl+ οι πίσω τροχοί έχουν ταμπούρα και όχι δισκόφρενα όπως η glx. Επίσης στη glx το τιμόνι ρυθμίζεται και τηλεσκοπικά και όχι μόνο πάνω κάτω όπως στην gl+. Επιπλέον απ' ότι βλέπω στο έντυπο, αναγράφει και για 2 tweeters στην glx έκδοση ενώ στην gl+ όχι. Τέλος έχουν διαφορά και στις ζάντες (glx=διχρωμία)
Νέος κάτοχος και γω εδώ και δυο εβδομάδες της glx έκδοσης κόκκινου χρώματος με μαύρη οροφή. Έρωτας! Lap σε ευχαριστώ για τη συμβολή σου. Με βοήθησες αρκετά πριν την τελική μου απόφαση. Νομίζω έκανα μια πολύ καλή αγορά!
Η κατανάλωση που βλέπω είναι 4,9 με 5 λίτρα στα 100km αλλά τα δρομολόγια που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι κυρίως σπίτι -δουλειά- σπίτι διασχίζοντας και εθνική, 50χλμ απόσταση την ημέρα το λιγότερο.
-
Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο.
Παντως αν μέσα από τον χαμο των ποστς, ενημερώθηκες το βρίσκω πολύ θετικό. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Πες μας πως το βρισκεις το αυτοκίνητο. Τι σ αρέσει πιο πολύ. Ταιριάζουν οι διαπιστώσεις εδώ όλων εμάς με τις δικές σου;
Και πάλι να το χαίρεσαι. Και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
-
Καλοτάξιδο manavis7, καλά χιλιόμετρα.
Να μας κάνεις συγκριτικό πόσα κιβώτια μπανάνες χωράει.
-
@ (κυρίως Λαπ) και λοιπους..
Λοιπον, θα αλλάξω λάστιχα και θέλω:
α) Μεγαλύτερο προφιλ
β) ΗΣΥΧΑ!Κατα καιρούς έχετε αναφέρει κάποιες προτάσεις, θα ήθελα αν μπορείτε να προτείνετε διάσταση και μάρκα/είδος.
Δε θα έφευγα διακοπές, αλλά μάλλον λέω να φύγω για βουνό να τελειώνω με το καύσωνα και πια με τις διακοπές ρεύματος, οπότε θελω να αλλάξω λάστιχα το συντομότερο.
Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις;
Ευχαριστώ -
Ο λαπ δεν ξέρει την τυφλα του. Η απορία του είναι ποσο μεγάλο πελμα χώρα η ζάντα. Από εκεί πιστευει θα παιχτει όλο το παιχνιδι
Νομίζω ένας turbatos με καλό γουστο στα αυτοκίνητα αλλαξε με μέτρια αποτελέσματα.
Ψάχνεις all weather ελαστικό ή καλοκαιρινό
-
Ψάχνεις all weather ελαστικό ή καλοκαιρινό
Θενκς Λαπ, οχι κοιταω κατι απλό για χειμωνα/καλοκαιρι (ανοιξη/φθινοπωρο πια δεν υπάρχουν). Απλά κάτι ΗΣΥΧΟ και ΦΟΥΣΚΩΤΟ (ακα ανετο).
-
απ, οχι κοιταω κατι απλό για χειμωνα/καλοκαιρι (ανοιξη/φθινοπωρο πια δεν υπάρχουν). Απλά κάτι ΗΣΥΧΟ και ΦΟΥΣΚΩΤΟ (ακα ανετο).
[/quote]
Προτείνω Goodyear Vector 4Seasons 195/55R16 87H .Το έχω δοκιμάσει σε κορόλα και είναι απολαυστικό .Κλάσεις πιο
αθόρυβο από τα Bridgestone ,και τέλειο grip .Μαλακό λάστιχο . Δεν βγάζει τόσα χιλιόμετρα όσα τα σκληρά .
-
Τα falken ziex 310 έχω βάλει στο baleno. Αν τα έχεις μέχρι 34 πίεση είναι μια χαρά μαλακό. Το πλαϊνό του είναι σκληρό, δεν μαγουλιάζει. Και από επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο είναι πάνω από το μέσο όρο. Από τα οικονομικά λάστιχα. Τα είχα δει σε τεστ σε ένα φόκους. Είχαν γράψει καλά λόγια.
-
195/55/16 Michelin primacy 4 και τα μυαλά στο μίξερ.
-
Πάνω από 195 παίρνει;
*16 ιντσών είναι...
Αν ήταν και 17...θα το έπαιρνα στην πλάτη και θα περνούσα με τα πόδια τις λακουβες.... Χεχε
-
@ (κυρίως Λαπ) και λοιπους..
Λοιπον, θα αλλάξω λάστιχα και θέλω:
α) Μεγαλύτερο προφιλ
β) ΗΣΥΧΑ!Κατα καιρούς έχετε αναφέρει κάποιες προτάσεις, θα ήθελα αν μπορείτε να προτείνετε διάσταση και μάρκα/είδος.
Δε θα έφευγα διακοπές, αλλά μάλλον λέω να φύγω για βουνό να τελειώνω με το καύσωνα και πια με τις διακοπές ρεύματος, οπότε θελω να αλλάξω λάστιχα το συντομότερο.
Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις;
ΕυχαριστώΣαν διάσταση αυτή που σου πρότειναν ήδη δηλ. 195/55/16 ταιριάζει μια χαρά εναλλακτική της 185/55/16 που φοράς και έχει πολλές εμπορικές επιλογές ανάλογα με αυτα που θέλεις. Το προφίλ σε μέγεθος αυξάνει κατά >0,5εκ. Εγώ επέλεξα driveguard (παραλαγή runflat) t005. Μπορει εγώ να είμαι ενθουσιασμένος με τα μη παραμορφούμενα πλαινά, αλλά καταλαβαίνω ότι άλλα ζητούμενα έχεις εσύ. Πάντως σαν διάσταση και με δεδομένη την απόδοση του αυτοκινήτου νομίζω είναι απροβλημάτιστη τουλάχιστον.-Για μένα βέλτιστη.-
-
[quote=L
*16 ιντσών είναι...
[/quote]
Ολόσωστος! Συγνώμη λάθος το 17! Το διόρθωσα και στο αρχικό μην μπερδέψω κανένα.
Για το άλλο δεν ξέρω. Οταν ρώτησα το λαστιχά του είπα για 195 και μου απάντησε 'άφοβα', ο στόχος μου ήταν: περισσότερο ύψος και ποικιλία επιλογών.
Νέο Suzuki Swift 2017