-
Παιδια δεν βρηκα κατάλληλο νημα
Λοιπον σημερον ανοιγω καπο να βαλαω νερο
Προσοχη, κάτω στο αμάξι πάνω από τα πλαστικά που ειναι προστατευτικα στον ''πάτωμα'' ανάμεσα σε μηχανικα μέρη , βρήκα δυο μεγάλα κομματι απο φρατζολα , ήταν σκληρά δαγκωμένα και ειχα κάτι ασπρο επανω ξερω εγω τεσπα τα πεταξα,
Υποψιάζομαι γατα, κουναβι και αλλα παρομοια, καποιο τα μετεφερε για να τα φαει κλπ κλπ
αυριο θα τσεκαρω καπο για τριχες, μου ειπαν να παρω σπρει για τετοια ζωα , επισης εκανα μια πατεντα με εναν φιλο, βαλαμε τριχες απο τον λυκοσκυλο του του σε ενα διχτακι με ψηλο ''ματι'' και τα εδεσα εκει κοντα σε μια βιδουλα κοντα στο πλαστικο πάτωμα, ωστε αν μυρισουν σκυλο να μην ξαναμπουν
Εχετε να προτεινεται κατι?
-
γυρε γυρε εισαι δω;;;;;
Φιλος εψαχνε σουπερμινι και τελικα πηρε Σουιφτ....
Και ξερεις;
Οταν μου το ειπε του ειπα 'Μπραβο εκανες την καλυτερη επιλογη'......
Υ.Γ. Δεν το πιστευω οτι το ειπα αυτο.....Δεν ξερω μου χει κατσει στραβα η Σουζουκι....!!!!!!!
-
Να κάνεις μοριακό τεστ μην έχεις κωρονοιο και πυρετό
Χαχαχα.
Τι εκδοση;
Λοιπόν έχει γεμίσει ο τοπος με το swift fl. Πριν το fl ηταν σπάνια ενω τώρα αυτό το hybrid σήμα έπεισε τον κόσμο ίσως και τα led φωτα που το κάνουν πιο όμορφο από τα απλα φωτα στις χαμηλές εκδόσεις του pro fl.
Ε ρε, μόστρα θέλει ο κόσμος. Όλα είναι το φαίνεσαι τελικά.....
-
Gl+ γυρω στα 15,5 αν θυμαμαι καλα σε κοκκινο το απλο οχι το μπορντοροδοκοκκινακι....
Νομιζω οτι μετραει πολυ οτι ειναι made in japan,πραγμα που δεν τι ηξερε ο φιλος.....
Λες να κανω κανα self test;;;;;;;Μμμμμμμ.....να σου πω το σκεφτομαι......
-
Και εδω Συρο πουλαει καλα....Σημερα η αντιπροσωπεια ειχε 2 απ εξω και μετα το πασχα περιμενουν αλλα 5 ,ενα εκ των οποιων του φιλου μου....
Εν τω μεταξυ ο φιλος μου ειπε οτι σε αλλα αυτοκινητα υπαρχει ελλειψη ετοιμοπαραδοτων...
-
Είναι αυτό που λένε οριακό σημείο της τιμης. Έτσι πως ήταν οι εκδόσεις ήταν ακριβό εκτός από τους 'βλαμμένους' σαν εμενα όπου για να παρεις acc και led φωτα (τα δικά μου απαιτούμενα) ήθελε να πας μονο στη glx όπου έμπαινε σε άλλα χωράφια τιμής.
Τωρα στη gl + τα εχει και τα παίρνεις με 1200 ευρώ λιγότερα. Αισθητή διαφορά για την κατηγορία αυτή.
Να πω ότι έκανε μια καλή αγορά; .... Θα πιστέψετε ότι είναι ειλικρινές το σχόλιο;;;
-
Το εχουμε πει ότι στα 15Κ το Σουιφτάκι είναι πολύ καλή αγορά, VFM. Στα 19Κ είαι το πρόβλημά του (η μάλλον το δικό μου, ετσι όπως το θέλω...αχαχα!!).
-
...μιλω γενικότερα για μια φιλοσοφια εκμεταλυεσης χωρων. Ειτε στα σπιτια τους, ειτε στο δημοσιο χωρο, ειτε και στα αυτοκινητα τους. Εχει συγκεκριμενη ονομασια αλλα δεν την θυμαμαι αυτην την στιγμη. Οτι δηλαδη η πρακτικοτητα επιφερει ικανοποιηση... Καπως ετσι παει αλλα δεν θυμαμαι.
感性工学
KanSei
-
Πέτρο με γάτες είχα και εγώ θέμα. Έβλεπα τρίχες στο ηχομονωτικό στο καπό και κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει ο κλιματισμός. Το πήγα αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είχε βγει ο ιμάντας του a.c Πώς τον έβγαλε, έλα πες μου. Και το ωραίο είναι ότι είχε σφηνώσει κάπου μέσα στο μηχανοστάσιο και απλά τον τοποθέτησαν ξανά. Τι κάνουμε με γάτες;
-
Ωχ..... Και εμενα έχει παντού γύρω γάτες.
Μεχρι στιγμης μου έχουν γδαρει όλο το καπό....
Αγαπάμε τα ζώα και πολύ μάλιστα...... Αλλα....... ΚΩΛΟΓΑΤΑ!!!
-
https://www.skroutz.gr/c/4219/apwthitika-zwwn/f/1110775/gaton.html
γεωπονοι φυτωρια και μερικα μεγαλα χρωματοπαντοπωλεια ισως να εχουν
μετα πιπερι καγιεν να φχαριστηθουν φταρνισμα τα ενοχλητικα γατια
τελευταια λυση το αεροβολο να δειτε αν ξαναπατανε αν ομως σας πετυχουν φιλοζωοι θα κυνηγανε αυτοι εσας
-
Πέτρο με γάτες είχα και εγώ θέμα. Έβλεπα τρίχες στο ηχομονωτικό στο καπό και κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει ο κλιματισμός. Το πήγα αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είχε βγει ο ιμάντας του a.c Πώς τον έβγαλε, έλα πες μου. Και το ωραίο είναι ότι είχε σφηνώσει κάπου μέσα στο μηχανοστάσιο και απλά τον τοποθέτησαν ξανά. Τι κάνουμε με γάτες;
Με τα ίδια λόγια ακριβώς ενημερώθηκα κι εγώ το καλοκαίρι πέρυσι όταν δεν δούλευε ο κλιματισμός στο swift. Εκτοτε δεν ξανασυνέβει κάτι χωρίς όμως να μπορέσω εγώ να βρω λύση. Περιμένω το επόμενο... Στο άλλο αυτοκίνητο έχουν ξεσκίσει τη μόνωση του καπό...
-
Βρε μπας και το φορτώνουν στις και 'καλά' γάτες
-
Τρίχες από γάτες είχε παντού βέβαια, όπως και είχαν γδάρει λίγο την ποδιά. Το baleno είναι ντυμένο με ποδιά ολόκληρο από κάτω και έχει πολύ χώρο. Παίζει να το πήγαινα και βόλτα το γατάκι...
-
γιατί να μην είμαι ευτυχισμένος αδελφέ?
και το προηγούμενο & το πιο προηγούμενο αυτοκίνητό μου φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιαπωνία ήταν!
κανένα δεν είναι τέλειο, όμως είναι καρανθεκτικά με λίγα μόνο θεματάκια. συνεπώς συνεχίζω με japan. μόνο bosch το infotainment gps κλπ
Στο βιντεο δείχνει στα 120χλμ /ωρα καταναλωση 5.3 με κλιματισμό και 0 (μηδέν) βαθμούς κελιού εξωτερική θερμοκρασία.
Εγω θυμάμαι 4.5 - 4.7 με 25 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία και χωρις κλιματισμό. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε (τρεις και ο κουκος δηλαδή) εκεί ενδιάμεσα είναι η πραγματική κατναλωση αναλόγως τις συνθήκες.
Στα αλλα, οχι το cvt ειναι πιο αργό στην επιτάχυνση και ενεργοβόρο. Ειχα ποσταρει κάποιες δοκιμές του cvt προ facelift και εχουν πολυ χοντρικα 1 λιτρο διαφορά υπέρ του χειροκίνητου.
σίγουρα παίζει ρόλο η θερμοκρασία & γενικά το περιβάλλον. ακόμα και το οδόστρωμα αν είναι καλό, αν υπάρχουν παρατεταμένες ανηφόρες ή μεγάλης κλίσης, στροφιλίκια κλπ. ακόμα & τα ελαστικά αν είναι σωστά φουσκωμένα αέρα ή άζωτο. ευτυχώς έχουμε πλέον το ΤΡΜS που πάμε ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ χρειάζεται & είμαστε αδικαιολόγητοι πλέον αν δεν το κάνουμε.
στο ότι είναι ενεργοβόρο σίγουρο & θα συμφωνήσω. συμφωνουν & οι κατασκευαστές......εξ' ου & έχει περισσότερους ρύπους στο WLTP. όμως αυτό που ψάχνω είναι το γεγονός ότι στο CVT οι κατασκευαστές.......η suzuki στην περίπτωσή μας δίνουν επιτάχυνση 0-100 στα 12,2'' για το αυτόματο & 0-100 στα 13,1'' !!
εξ' όσων γνωρίζαμε έως τώρα είναι ότι επαγγελματίες ή γνώστες κατορθώνουν καλύτερη επίδοση στο χειροκίνητο, έτσι & στο βίντεο που ανέρτησα το κάνει στα 10,69'' ο τύπος. & να μην ειναι τοσο θαναι 11'' ή 11,5''
δεν ξέρω τελικά τι ισχύει. πάντως το αυτοκίνητο αυτό αλλά & το turbo sport είναι πιο γρήγορο από ότι γράφουν. εξακριβωμένο από πολλές πηγές!
ποστάρω τη φώτο με τα specs που είναι ανανεωμένα τον 1/2021 θα δείτε αντί για το παλιό NEDC είναι με βάση πλεόν το WLTP
-
Ναι αεροδυναμικό είναι για τον αέρα των πισω τροχών καθώς γυριζουν.
Βαλτην την αεροτομή.. Φυσικά! Να έχει ενημέρωση το thread για πολλά θεματα
ΑΕΡΟΤΟΜΗ για SWIFT 2017 και μετά:
https://auto.suzuki.gr/accessories/swift/exoteriko/5a9009c58d34752107b89c5a?dealer=diamantoglou
σε Ελλάδα αλλά & Ευρώπη που έφαγα το κόσμο ρώτησα κλπ δίνουν αυτό για τη NON SPORT εκδοση
ενώ στη SPORT έκδοση υπάρχει η κλειστή χωρίς κενό σκεπαστή αεροτομή που από τη SUZUKI μου απάντησαν ότι δεν μπαίνει στο μη sport! ίδια πανομοιότυπη βγαίνει & η after market.
αυτή που βρήκα για να γίνει ΣΑΝ του SPORT type ειναι αυτή & ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ταιριάζει για τα SPORT οχήματα!!!
MADE IN TAIWAN
άβαφη
βαμμένη
το κατάστημα έχει 2 username στο Ebay:
carshop2015 = carshop2016 είναι το ίδιο τους ρώτησα
υπάρχουν & κανα 2 άλλοι άλλα δεν στέλνουν στην Ελλάδα
αυτός στέλνει & με DHL express
χρειάζεται εκτελωνισμό!
στο άβαφο το καλό είναι ότι δεν ξεπερνάμε τα 150€ έτσι δεν έχουν ΔΑΣΜΟΥΣ που καίνε
-
Εγώ πάντως είμαι δύσπιστος στα λεγόμενα του lap ότι hybrid μπορεί να έχει ιδιαίτερη διαφορά από το απλο ατμοσφαιρικό ( σε επιδοσεις/κατανάλωση), λαμβάνοντας υπόψη ότι η έξτρα μπαταρία του είναι 12βολτ και όχι 48βολτ οπως τον σύγχρονων ήπια υβριδικών.
τα Volts είναι τάση
περισσότερο ρόλο έχει η χωρητικότητα για να κρατάει η μπαταρία!
και στην έκδοση από Σεπτέμβριο του 2020+ η χωρητικότητα της αυξήθηκε από τα 3Ah στα => 10Αh!
Πάντως το swift μάλλον στο facelift θα πάρει και αυτό 48v μπαταρία όπως το vitara. Θα πάρει μάλλον και έξτρα 20 κιλά βάρους λόγω μπαταρίας και converter αλλά θα εχει για μεγαλύτερο διάστημα ηλεκτρικη ώθηση, οπότε λογικά θα είναι ακόμα πιο οικονομικό.
τελικώς στο πρόσφατο FaceLift το οποίο & αγόρασα ΔΕΝ έβαλαν 48V μπαταρία με inverter (converter). εμένα μου αρέσει καλύτερα έτσι
προφανώς στο SWIFT συνεχίζουν να δίνουν έμφαση στο θέμα χαμηλό βάρος!!!
το καλό με τη 12βολτη είναι πως δεν έχει μετατροπέα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού κι έτσι συνεργάζεται απευθείας με τη κλασσική μπαταρία εμπρός.
KEEP IT SIMPLE!
το θετικό σε αυτό επίσης είναι ότι σε ταξίδι με αρκετά πράγματα όλο & κάτι βρίσκω να βάλω κάτω από το κάθισμα του ΣΥΝ-ΟΔΗΓΟΥ
εντωμεταξύ βόλεψα τον ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ καταπληκτικά στα αριστερά του καθίσματος του ΟΔΗΓΟΥ χωρίς να κουνιέται καθόλου!!!
θα αναρτήσω φώτο...
-
Δε μετράς όμως.Περιμένω απάντηση στον πόντο..
Μια μέρα που θα κατέβεις να το χαζεψεις ρίξε τα καθίσματα πάρε τη μεζούρα της γυναίκας και δώσε στον parikon το νούμερο που ζητά.
έχω μέτρο αν θες να σου πω
-
Εγω ξερω πως σταμάτησε τέλειως η παραγωγη των swift από Ουγγαρία. Ίσως να υπήρχαν εξαρτήματα πιθανότητα από Ινδία. Αλλα απο οσο ξέρω καθώς το ψαχνω είναι εξ ολοκλήρου made in japan. Εχει και άπειρα αυτοκόλλητακια με ιαπωνεζικα... Χαχαχα
@lap λέω για το σύστημα InfoTaintment της Bosch το gps κλπ εξαρτήματα μερικά που νομίζω φτιάχνονται Ουγγαρία (κι όχι Γερμανία καθώς είναι γερμανική εταιρεία) για όλα τα μοντέλα τους! ανεξάρτητα αν είναι Japan το swift & ignis που κι εγώ τα προτιμώ εννοείται.
τα Vitara & sx4 cross φτιάχνονται Ουγγαρία
όσο αφορά το real JAPAN αρκετά εξαρτήματα είναι της koito, άλλο της ICHIKOH & πάει λέγοντας....που είχε & το προηγούμενο μου 100% japan χωρίς να με εγκαταλείψουν παρά τα πολλά έτη χρήσης & 200.000+ χιλιόμετρα
-
Χεχε τη ξέρω την εταιρία. Εγώ με Valeo εμπειρία πάνω από 130.000 χλμ όλο και κάτι εβγαζαν.
Οποτε τα ψάχνεις... Μπράβο, ωραίος!!!
Εμενα αυτό το infotainment μια φορά κόλλησε το καλοκαίρι. Εσβησα τον κινητήρα πήγα να πάρω κάνα καφέ να σκεφτώ τι θα κάνω και εφτιαξε μονο του.
Εχει παλιά γραφικά αλλά είναι πολύ πρακτικό. Στο 3d mode στο GPS ειανι ανωτερο από πολλά σύγχρονα ακριβοτερα.
Για να σε ρωτήσω διοτι είχα κόντρα με τον γάτο, πως σου φαίνεται το στερεο όταν επιλέξεις το Rock στα presets. Εμενα μ αρεσει πολυ και εχει πολυ καλο μπάσο.Στο flat preset ειναι σαν στερο απο λαπτοπ,σμόλις αλλάξεις τα presets είναι σαν να άλλαξες μονάδα ήχου και ηχεία. Εσενα ποια η αποψη σου;
@lap τα ψάχνω ναι γιατί δεν είναι εποχές να πετάμε λεφτά θεωρώ. όταν είναι κάτι πρακτικό εξυπηρετικό ποιοτικό κλπ θα τα σκάσω ναι δεν είμαι skroutz. όμως καλό είναι να κρατάνε ναχουν αντοχή τα εξαρτήματα. βλέπω σε ευρωπαϊκά καμένες λάμπες στα πρώτα χρόνια καινούριου αυτοκινήτου για παράδειγμα! που αυτό εγώ δεν το χω πάθει σε κανένα japan. λεπτομέρεια θα πεις αλλά το θεωρώ ανεπίτρεπτο εν έτει 2021
δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο infotainment...........ποιο υπομοντέλο swift εχεις? εμένα λόγω glx εχει τα tweeters και έχω μείνει υπερικανοποιημένος. το ROCK το δοκίμασα που λες τα σπάει.......αλλά έβαλα νομίζω το POP. οταν θαμαι στο αμάξι θα σου κάνω φωτογραφίες & που μπαίνει τέλεια ο πυροσβεστήρας.
τα ηχεία δεν ξέρω τι μάρκα είναι? τοχεις ψάξει μήπως? δεν πάνε πολύ δυνατά για μένα που είμαι βαρύκοος αλλά λίγο πριν το τέρμα ένταση ακούς ευχάριστα χωρίς να δημιουργείς πρόβλημα στους γύρω
μάλιστα έχω φτιάξει & τη κάρτα SD για να μπορεί να παίζει το GPS πλοήγηση ενώ ταυτόχρονα από την ίδια κάρτα ακούς μουσικά κομμάτια mp3! τα έχεις όλα μαζί ΧΑΡΤΕΣ + ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ μουσική στην SD card. ενώ αφήνεις ελεύθερη έτσι τη USB θύρα για τη φόρτιση του κινητού ή άλλης συσκευής
η κανονική κάρτα SD που έχει το GLX δεν αφήνει να βάλεις μέσα (επικόλληση) αρχεία ούτε ΜΡ3 ούτε τίποτα
ΥΓ: αναφέρομαι στο τελευταίο μοντέλο σε GL+ & GLX με bosch.
sorry δεν ξέρω αν έχει διαφορές του 2017 προ του FacLift. ενημέρωσέ μας εσύ που τοχεις ψάξει βλεπω
Νέο Suzuki Swift 2017