-
Το χρωμα αποκλειεται να το βελτιωσαν ας πουμε?
-
Κοίτα το χρώμα είναι εξαιρετικο στο ματι αλλά το βερνίκι φαντάζομαι είναι κάποιου είδους οικολογικό και δεν ειναι το ίδιο σκληρό με παλιότερα αυτοκίνητα αλλά είναι φοβερό.
Σε παλαιότερα αυτοκίνητο έβλεπες στην βαφή και έκανε μικρά κυμματάκια αν την κοιτούσες από πολύ κοντά υπό γωνία με φως.
Στο swift είναι πολύ μικρότερα αυτά τα κυμματακια, δηλαδή είτε έχει άλλη τεχνοτροπία από τα ευρωπαϊκά στο χρώμα είτε έχει άλλου είδους βερνίκι.
Με λίγα λόγια ακόμα και στα τσιλικα μοντέλα των swift ναι υπάρχουν χτυπηματακια από πετρούλες που φαίνονται όταν τα ψάχνεις από πολύ κοντά.
Τα μεταλλικά του πάντως έχουν πάρα μα πάρα πολλα ρινισματα με αποτέλεσμα να λαμπιριζουν στο ήλιο. Ίσως για αυτό ειναι εντυπωσιακά χρώματα
-
Έχω μοντέλο 5ος 19. Silver premium. Κανένα πρόβλημα με το χρώμα.
-
Τα χρώματα του είναι εντυπωσιακά και γυαλίζουν όμορφα στον ήλιο. Θέλουν όμως πολύ προσοχή. Καλού κακού εγώ κρατάω απόσταση ασφαλείας όταν το πλένω με το πιεστικό, το αντιμετωπίζω σαν να έχει τον COVID-19.
-
Έχω μπει σε corsa προηγούμενης γενιάς διετίας που έχουν ξεφτισει τα χειριστηρια του κλιματιστικου. Πάντως στο swift δεν έχω δει κάποια αστοχία στους συγκεκριμένο θέμα. Συνολικά όμως μπορώ να πω ότι τα καινούρια αυτοκίνητα συνολικά δίνουν μια πιο ανάλαφρη αίσθηση όσον αφορά την ποιότητα, αφού είναι κοινός στόχος η αφαίρεση βάρους.
-
Παιδιά το thread ζει νέα νιότη.
Εχω συγκινηθεί.
-
@ Λαπ, ειμαι άμπαλος, δε κατάλαβα τα περι πλασε, πάσας και 'γεμίσματος' που μου έκανες
@ Λαπ, σε θαυμάζω. Ενα τοπικ με οχημα που το έχουμε 3-4 εδω μέσα, αφηνει τους παντες αδιάφορους (ως όχημα) , ΕΣΥ το κρατάς πιο πανω και απο αυτό των πεουγκεοτ! Εισαι αξιοθαύμαστος! ΑΞΙΟΣ!
Το μαυρο το δικό μου εχει αυτά τα μεταλλικά ρινίσματα που λες, αλλά εξακολουθεί να ειναι μάπα. Αουντι Α3 '00 μπλε σκουρο, μετά απο 15 χρόνια, ουτε ενα τσικ χρωμα δεν είχε βγαλει, όπως και κανενα αλλο πρόβλημα πέρα το κλασσικό παράθυρο τη πρωτη βδομάδα. Μεχρι που πουλήθηκε, βράχος.
Το Σουιφτ μου θυμιζει το Λουπο που ειχα, το οποίο οντως ηταν ακριβό και ειχε πολλες φτήνιες, μηδέν ηχομόνωση και ψιλοξερη ανάρτηση. Αλλα με το 1.4 κινητήρα του 1η-2α μεσα στη πολης τα στενά και λεωφόρους μια χαρά πλασαριζόταν (οχι οδικη συμπεριφορά, αυτη ηταν μάπα) μεσα στη κινηση. -
Χαχα. Εγω και ο μαστερ το κραταμε.
Πάντως μη νομίζεις ότι και τα υπόλοιπα στην κατηγορία είναι καλύτερα. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
Φυσικά δεν μοιάζουν με ένα αουντι α3, μέχρι τα 140 ή ηχομόνωση είναι παρόμοια με ένα c4 δεκαετίας.
Το νεο i20 περίμενω να είναι πολύ καλό.
Για την Κουσαμα σου έλεγα. Εξαιρετική Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα
https://www.artsy.net/artwork/yayoi-kusama-blue-sky-in-the-midnight
Τη θυμήθηκα όταν έλεγες για το χρώμα σου.
Το χρώμα στο audi μπορεί να είχε αλλο βερνίκι. Πιο σκληρο
-
Όντως ρε Λαπ, τσουρέκια πια... που να μιλούσαμε για κανένα πραγματικά σοβαρό αυτοκίνητο. Φαντάζομαι τι προπαγάνδα θα έκανες για καμιά Giulia Veloce ή BMW 540i ξέρω γω...
-
Για την Κουσαμα σου έλεγα. Εξαιρετική Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα
https://www.artsy.net/artwork/yayoi-kusama-blue-sky-in-the-midnight
Τη θυμήθηκα όταν έλεγες για το χρώμα σου.
Τη ξέρω, εχω δει έκθεση της στο Τοκυο. Ζαλίστηκα μετά απο λίγο. Ξέρεις, ε; Ειναι κλινικά ψυχασθενης.
Ρε συ! Λες να ειναι εσκεμένο... λες να ειναι mobile-art???? Με το καιρο να αλλάζει το χρώμα;; Είσαι, είσαι σου λεω ΑΞΙΟΣ! Βαση και των οσων λεει ο Μαστεροτο, αν το πουλησω, με κουουτ τα λεγόμενά σας, μαλλον στο sothby's θα πρέπει να το παω και οχι στις φωτοαγγελίες των τενεκέδων.Όντως ρε Λαπ, τσουρέκια πια... που να μιλούσαμε για κανένα πραγματικά σοβαρό αυτοκίνητο. Φαντάζομαι τι προπαγάνδα θα έκανες για καμιά Giulia Veloce ή BMW 540i ξέρω γω...
Ο Λαπ ξέρει! Δεν ασχολείται με φακλανο-τσιφτετελο-μαρκες (που η μία παει σε αφανισμό ε... εκλεισε παλι το εργοστάσιο).
-
Αχαχουχα, ε, που λέει και ο Σεφερλής...
-
Μόλις το πήρα από τα σέρβις τα τσακάλια είχαν βάλει σε όλα 40 psi!!! Τους έκανα παρατήρηση κ μου λένε ότι οι πιο πολύ το θέλουν σκληρό. Το λες κ τρολαρισμα...
-
Μόλις το πήρα από τα σέρβις τα τσακάλια είχαν βάλει σε όλα 40 psi!!! Τους έκανα παρατήρηση κ μου λένε ότι οι πιο πολύ το θέλουν σκληρό. Το λες κ τρολαρισμα...
Χαχαχα
Αυτό πιστεύω γίνεται και με τα υπόλοιπα. Όπως του γάτου.
-
Χαχα
Βρε λες; για αυτό λέει ο master ότι φεύγουν άμεσα ως μεταχειρισμένο.
Θα λες πως είναι βαμμένο από την Κουσαμα και ειναι έτσι το χρωμα, θα στο ζητούν ανταλλαγή για Rolls Royce..
Γιατί ρε σεις, έχουμε λεφτά για μπεμπες και βελοτσε; ή να γράφω για ανθρωπομεταφορες σε οικογενειακά σουβ.
Γραφω για σπορ αυτοκινητάκια όπως το swift και το fiesta , αυτοκίνητα που απευθύνονται στο 90% του πληθυσμού.,
-
Παιδιά να διευκρινισουμε ότι η πίεση πρέπει να είναι σωστή. Όχι χαμηλή. Ούτε κ ψηλή. Το λέω γιατί με αυτά που λέτε θα πάει κάποιος επειδή θα κοπανάει και θα το χαμηλώσει και άλλο. Και σε καμία καλή λακκούβα θα τερματίσει το πλαϊνό. Το καλύτερο σε κακούς δρομους είναι να έχεις αρκετό προφίλ όπως λέει ο λαπ
-
Αυτη ακριβψς ειναι η μαλακια με τη διασταση των εργοστασιακων ελαστικων.
Θεωρώ πως όταν αλλάξετε ελαστικά πρέπει να αλλάξετε και διάσταση και θα λυθεί το θέμα, θα είναι όπως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Νομίζω το ίδιο είχε γίνει και με τα s cross sx4, όπου άλλαξαν οι ιδιοκτητες τους την διάσταση των ελαστικων τους και το πεοφιλ και λύθηκε το θέμα με τα κοπανηματα πίσω.
Θεωρώ, πως η ομάδα που τα εξελίσει για την ευρωπαϊκή έκδοση των οχημάτων και παίρνει την τελική απόφαση για το σεταρισμα, τα δοκιμάζει σε δρόμους της κεντρικής Ευρώπης, και φτάνουν σε ένα όριο όπου είναι αρκετά σπορτιφ και αποδεκτά σε άνεση. Στην δική μας όμως άσφαλτο περνά αυτό το όριο και έχουμε τα παράπονα. Σε αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα η suzuki αλλά και η εισαγωγική που δεν έχουν κάποιον να γνωρίζει από αυτοκίνητα και να ζητήσει από το εργοστάσιο αλλά ελαστικά κατά την εισαγωγή.
Παντως στα psi που λέμε τα δέχεται το αυτοκίνητο και δεν βαράει το σύστημα των πιέσεων των ελαστικών.
Έχω την αίσθηση ότι τα τσακάλια στην αντιπροσωπεία δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τις πιέσεις στα ελαστικά.
-
Οπως εχω ξαναπεί τα Ελληνικά έρχονται με 'σπορ' σεταρισμα απο το κατασκευαστή. Στην Ιαπωνία ειναι με 'νορμαλ'. ΚΑΙ στην Ιαπωνία εχουν καρόδρομους σε επαρχιακές οδους. Αλλά πέρασα τετοιους με τουιοτα κ-καρ και περνας ατσαλακωτος σα σε γαλλικό γιατι έχουν άλλο σεταρισμα. Τογιοτα Ραβ '17 στη Ταϊβαν που μπηκα ειχε αναρτησεις από μαδέρια.
-
Αυτη ακριβψς ειναι η μαλακια με τη διασταση των εργοστασιακων ελαστικων.
Θεωρώ πως όταν αλλάξετε ελαστικά πρέπει να αλλάξετε και διάσταση και θα λυθεί το θέμα, θα είναι όπως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Νομίζω το ίδιο είχε γίνει και με τα s cross sx4, όπου άλλαξαν οι ιδιοκτητες τους την διάσταση των ελαστικων τους και το πεοφιλ και λύθηκε το θέμα με τα κοπανηματα πίσω.
Θεωρώ, πως η ομάδα που τα εξελίσει για την ευρωπαϊκή έκδοση των οχημάτων και παίρνει την τελική απόφαση για το σεταρισμα, τα δοκιμάζει σε δρόμους της κεντρικής Ευρώπης, και φτάνουν σε ένα όριο όπου είναι αρκετά σπορτιφ και αποδεκτά σε άνεση. Στην δική μας όμως άσφαλτο περνά αυτό το όριο και έχουμε τα παράπονα. Σε αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα η suzuki αλλά και η εισαγωγική που δεν έχουν κάποιον να γνωρίζει από αυτοκίνητα και να ζητήσει από το εργοστάσιο αλλά ελαστικά κατά την εισαγωγή.
Παντως στα psi που λέμε τα δέχεται το αυτοκίνητο και δεν βαράει το σύστημα των πιέσεων των ελαστικών.
Έχω την αίσθηση ότι τα τσακάλια στην αντιπροσωπεία δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τις πιέσεις στα ελαστικά.
με το πεοφιλ πάντως έκλαψα.
-
ω ναι.... κορυφαιο... άι ντου κλαίω τω επισης....
παντως εγω πηρα πουρνο-πουρνο το βιτ και την εκανα - το παρατησα στον μικρο, δεν το αντεξα αλλο. σιγα μη δω φουσκωμα στα λαστιχα... και ναι ισως να μου μυριζει μουχλα και δεν το γουσταρω επειδη ειναι αδιαφορο σαν συνομιλια με το 141. πολυ κουβεντα ανευ αιτιας, οπως με τα πουγκια ενα πραμα, σε πετρολχεντ φορουμ μιλαμε για αναλυση οθονης και σι πι γιου, μημουκαψειπολυ και μπαταριες
-
Το χρωμα αποκλειεται να το βελτιωσαν ας πουμε?
Σίγουρα. Πληροφορίες λένε ότι πλέον στο τελικό στάδιο της βαφής περνιέται ένα χέρι βιομηχανικό βερνίκι αναμεμειγμένο με 3 σταγόνες αίμα του masterauto.
Νέο Suzuki Swift 2017