-
Τον σταματησαν τον boosterjet επειδη εχουν το jimny στη γκαμα τους. Το συνολικο περιβαλλοντικο αποτυπωμα της μαρκας εκτοξευτηκε απο το jimny και ετσι κατηργησαν στην ευρωπη τον 1,0 boosterjet..,σαν κινητηρας ειναι επικος χιλιαρης...... αλλα......
-
Τον σταματησαν τον boosterjet επειδη εχουν το jimny στη γκαμα τους. Το συνολικο περιβαλλοντικο αποτυπωμα της μαρκας εκτοξευτηκε απο το jimny και ετσι κατηργησαν στην ευρωπη τον 1,0 boosterjet..,σαν κινητηρας ειναι επικος χιλιαρης...... αλλα......
Έχεις τον καλύτερο και οικονομικότερο 1.0 της αγοράς και σταματάς την διαθεσιμότητα για το Jimny... Ελπίζω να τον φέρουν πίσω με μεγαλύτερη μπαταρία ή απλά να βάλουν hybrid και στο Jimny.
-
Μακαρι.....
Αν φερνουν οπως υποψιαζομαι αυτο το νεο μικρο suv της toyota τοτε θα ξανφερουν μοντελο με 1,0 τουρμπατο....
-
O 1,0T υπάρχει ακόμα τουλάχιστον σε Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία...
-
Μακαρι....
Αν φερνουν οπως υποψιαζομαι αυτο το νεο μικρο suv της toyota τοτε θα ξανφερουν μοντελο με 1,0 τουρμπατο....
Μακαρι να το φέρουν ως αντικαταστατή του Baleno.
O 1,0T υπάρχει ακόμα τουλάχιστον σε Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία...
Ίσως να μην πουλάει Ελλάδα....?
Θα μάθουμε σε λίγες μέρες τα σχέδια της Suzuki.
-
Καλά ρε παιδιά, πως καταλαβένετε από εξω οτι ενα Σουιφτ ειναι 1.0 ή 1.2;;;;
Κατήργησαν τον 1.0τ; Λέτε να γίνει συλλεκτικό το δικό μου; Ειναι και αυτόματο.. Ελεγα να επενδύσω σε βιντατζ Grand Seiko αλλά τελικά μάλλον θα παρω υπεραξια από το Σουιφτάκι -
Χαχαχα
Και εγω οταν οδηγω σουτζουκια μονο seiko φοραω
Τζαπονικο απο πανω ως κατω.
Αλεχαντρο εχεις το καλυτερο swift.
Ειδες αυτο που ειπα αλλου με το wd4 σιλικονης. Το κανει το swift αθορυβο...χωρις τσικ
-
Καλά ρε παιδιά, πως καταλαβένετε από εξω οτι ενα Σουιφτ ειναι 1.0 ή 1.2;;;;
Κατήργησαν τον 1.0τ; Λέτε να γίνει συλλεκτικό το δικό μου; Ειναι και αυτόματο.. Ελεγα να επενδύσω σε βιντατζ Grand Seiko αλλά τελικά μάλλον θα παρω υπεραξια από το ΣουιφτάκιTo 1.0 έχει πίσω badge boosterjet, εκτός και αν κάνω λάθος...
-
Ειδες αυτο που ειπα αλλου με το wd4 σιλικονης. Το κανει το swift αθορυβο...χωρις τσικ
για πες.....
-
@vdx, όχι, δεν έχει. Μονο το υβριδικό έχει διακριτικό. 1.0 και 1.2 ακριβως τα ίδια ειναι εμφανισιακά. Γιαυτό λέω, πως τα γατόνια εδω μυρίζονται το κινητήρα ;
@ Λαπ, σορρυ δε το πρόσεξα. Πια βαρέθηκα να ασχολούμαι με τις φτήνιες της Σουζουκι. . Η ζωή είναι μικρή, σε 1-2 χρόνια μάλλον ξαναφεύγω εξωτερικό οπότε και θα πουληθεί αρα δε θα ασχοληθώ με μοντιφιες! . Πιο το μόνο που με ταραζει ειναι η κωλοανάρτηση που ειναι σα να έχουν βαλει δοκάρια. Λάστιχα με πιο χοντρό προφιλ απλα θα βάλω κάποια στιγμή και αν βελτιωθεί οκ, αν όχι, παλι οκ.
@ Λαπ, στανταρ μονο τζαπόνια πια ή οτιδήποτε Ασία. Ευρώπη σε οποιοδήποτε τομέα, έχω ρίξει 'Χ' σε όλα. Οπότε και ρολόι ενα Casio g-shock ολόασπρο φοράω και με το καλό κάποια στιγμή λεω να ξεκινήσω ενασχόληση με mods σε σεϊκο καστομίες και όπως είπα κάποιο(α) 60'ζ grand seiko.Αν ξαναπαρω Σουζουκι θα ειναι τετοιο αλητάκι παντως! Ιδανικα στη Τζαπαν!
-
Χαχαχαχα! Σας περνάνε σφάιρα τα 1.0;; χεχεχε
Γιατι νομιζεις διαφερουμε πολυ;;;
Ναι διαφέρουμε γιατί αυτοί κάνουν και όχι 'θα μπορούσαν'. Να μη σου λεω εδω ιστορίες τρόμου για απλη χυτευση πλαστικού στην Ελλάδα.
-
Χαχαχα
Στην εθνικη τα βεπουμε....δεν πιανονται....
Και εγω οσο παιρνουν τα ετη νιωθω μια πιο μεγαλη ασφαλεια στα ιαπωνικα κυριως, διοτι σε σημεια που εχουν σημασια βλεπω μεγαλη προσοχη,...και επειδη και εγω ειμαι τετοιος....βρισκω ψυχικη ηρεμια με την λεπτομερεια τους.
Η πλακα ειναι οτι και εμεις οι ευρωπαιοι ειμαστε ετσι της λεπτομερειας, οχι ολοι αλλα αρκετοι, αλλα χανομαστε στην γενικη εικονα της κοινωνιας και οικονομίας.
Να πω και για το μελος μας εδω...παρε δες τον Ρενακια.....ανετα θα ταν ενας μηχανικος με ονομα Χιρόσι, ή Νταϊσουκο κτλ, μηχανουργος της επαρχιας της ιαπωνιας....που πας ετσι μεσα απο διαδρομες στη φυση και των ροζ αμυγδαλιων και κερασιων, και πας εκει και βλεπεις απιστυτες πατεντες και προσοχη στη λεπτομερεια....και καποιο κρυμενo toyota 2000gt με κουκουλα καπου στο βαθος. Που το βγαζει το φθηνοπωρο πριν τα χιονια...και το οδηγει σε μερη που πλεον δεν ερχεται ο κοσμος και εχει αδειους δρομους στα βουνα...και μετα ξανα με την κουκουλα για του χρονου.
Γιατι νομιζεις διαφερουμε πολυ;;;
-
Ωχ, καταλαβα.....βαλκανοκαταστασεις δηλαδη.....
@Master ειναι ενα σπερυ της wd4 οχι το κλασικο, που οποτε ακουσεις καποιο τσικ (ιαπωνικο ειναι.....θα κανει τσικ κακα τα ψεματα) απο πλαστικα που τριβονται μεταξυ τους, το ψεκαζεις και τελειωσε....τσιλικο και χωρις τσικ....οπως το παρελαβες απο την αντιπροσωπεια...
Και κρατα παρα πολυ καιρο. Ξεχνας ποτε τκ ψεκασες...
@αλεχαντρο.....
Αν ψαχνεις για iconic key car
-
Ωχχχχχ, τα ματάκια μου!
-
Χαχαχαχα
Χαχαχαχαχα
Χαχαχα
Και να ξερες πως στην Γιαπωνία αυτό ειναι ενα θρυλικο αυτοκινητο.....υπαρχει και πρωταθλημα αγωνων με αυτό!!!!!!
-
Ε καλά, οι Ιάπωνες είναι μεγάλοι ανωμαλούγκες (και όχι μόνο στα αυτοκίνητα).
-
-
-
Εδω διαπιστωνω τεραστια διαφορα μεταξυ χειροκινητου και cvt
Στα 110 σε επιπεδο εδαφος γραφει 4,7 με 4,8, και με κλιμα το καλοκαιρι το πολυ 5 λιτρα, το χειροκινητο.
Αυτο 1000000000000% σιγουρο
Το δοκιμασα παρα πολλες φορες...
Εδω στο cvt 1 λιτρο παραπανω...τεραστια διαφορα...και με λιγοτερες στροφες
Τοση υψηλη απωλεια κατα την μεταδοσης;;;;
-
Εδω διαπιστωνω τεραστια διαφορα μεταξυ χειροκινητου και cvt
Στα 110 σε επιπεδο εδαφος γραφει 4,7 με 4,8, και με κλιμα το καλοκαιρι το πολυ 5 λιτρα, το χειροκινητο.
Αυτο 1000000000000% σιγουρο
Το δοκιμασα παρα πολλες φορες...
Εδω στο cvt 1 λιτρο παραπανω...τεραστια διαφορα...και με λιγοτερες στροφες
Τοση υψηλη απωλεια μεταδοσης;;;;
Καθόλου παράλογο.
Νέο Suzuki Swift 2017