-
Πολλά άρθρα τώρα τελευταία για το fiesta.... ανακυκλώμενα και μη .
Εδώ ένα νέο : http://www.newsauto.gr/news/titli-telous-gia-ford-fiesta/
-
Μάλλον οι πωλήσεις του Polo δεν πάνε καλά
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μιας και το είδα σήμερα, το Fiesta στο UK (αρκετά μεγάλη αγορά) είναι πρώτο με διαφορά, για σερί μήνες και χρόνια. Και επίσης το Focus αλλά και το Kuga ανεβαίνουν συνεχώς, αυτή τη στιγμή είναι 3ο και 5ο αντίστοιχα, στο σύνολο των πωλήσεων, ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Οπότε θα μου επιτρέψετε να είμαι αρκετά σκεπτικός με 'κακή τύχη', 'τέλος εποχών' κλπ
-
https://focus2move.com/europe-best-selling-cars/
Θα σταματήσει λεει την παραγωγή γιατί δεν πουλάει.....επίσης για τιμωρία στους αγοραστές δε θα τους δίνει ανταλλακτικά......
Άρα θα κόψει και το focus kuga mondeo....... -
Ο χρήστης MAFFEO έγραψε:
Το 140αρι έχει και περισσότερη ροπή,180NM έναντι 170NM των 125 και 100 ίππων.Με overboost πόσο παραπάνω πηγαίνει;
-
Αγαπητοι φιλοι θα μιλησω για τα δημοσιευματα που λενε για τιτλοι τελους στο Φιεστα.Πραγματικα εχω ψαξει παρα πολλα ξενα σαιτ εγκυρα ιταλικα,αγγλικα,γερμανικα και σε κανενα δεν εχω βρει παρομοιο αρθρο.Αυτα τα δημοσιευματα προερχονται απο συγκεκριμενο ελληνικο σαιτ,δεν τα βρισκω ουτε καν στα ελληνικα-σοβαρα- σαιτ.Το μονο που ειδα ειναι οτι καθυστερουσαν παραδοσεις σε πελατες και μονο αυτο,το οποιο σιγα σιγα εξομαληνεται καθως η Φορντ εχει αυξησει την παραγωγη.Δεν ξερω γιατι το σαιτ προσπαθει να τρομαξει πελατες,μηπως τα παιρνει απο καπου αλλου;Ειλικρινα παιδια δεν θελω να κανω τον ξυπνιο αλλα σε αυτα τα δημοσιευματα κατι μυριζει......Παντως οσοι το εχετε ηδη αγορσσει ακουω πολυ καλα σχολια ετσι δεν ειναι;
-
Εμένα ποιος θα μου απαντήσει σε ερώτημα που με βασανίζει;
Παίρνουμε fiesta χιλιάρι βενζίνη ή ΚΙΑ ceed χιλιάρι βενζίνη;
Ξέρω είναι άλλη κατηγορία με ίδιο όμως κόστος, αφού το ceed αλλάζει μοντέλο.
Οι χώροι, καλύτεροι στο ceed, αλλά δεν με πολυενδιαφέρουν πια. Από εξοπλισμό το fiesta είναι καλύτερο, αφού είναι το πλούσιο μοντέλο.
Κατανάλωση λίγο καλύτερη το fiesta. Εκείνο που δεν ξέρω είναι πιο είναι καλύτερο για να κάνεις ένα ταξίδι, λόγω διαφοράς κατηγορίας, αλλά απ' την άλλη με καλύτερη οδική συμπεριφορά του fiesta.
Κάθε βοήθεια δεκτή. -
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Εκείνο που δεν ξέρω είναι πιο είναι καλύτερο για να κάνεις ένα ταξίδιΜε το ceed.
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Παίρνουμε fiesta χιλιάρι βενζίνη ή ΚΙΑ ceed χιλιάρι βενζίνη;Παίρνεις fiesta γιατί δεν σε νοιάζουν οι χώροι και γιατί το εσωτερικό του ceed δείχνει πολύ γερασμένο.
-
εχοντας οδηγησει το προηγουμενο φιεστα με 125 αλογα πριν 3 χρονια ακομα και σημερα θυμαμαι την αισθηση δεσιματος του μπροστινου μερους. Το τιμονι και ο λεβιες ταχυτητων ήταν τοσο ευχαριστα στην αισθηση τους με μια αισθηση πως να το πω; -σαν ενα πολυ καλα λαδωμενο σιδερενιο μηχανισμο που λειτουργει με πολυ ακρίβεια. Δεν μπορω να το περιγραψω διαφορετικά
Τωρα ολοι λενε το καινουργιο είναι ακομα καλ΄υτερο σε όλους του τομεις συνεπώς όντως δεν παιζει ρόλο που είναι μικρότερης κατηγορίας.Δεν εχω οδηγησει το κια.
-
Υπάρχει μια συνέντευξη στο Automotive News Europe οπού μιλάει το αφεντικό της Ford στην Ευρώπη (Steve Armstrong) (4/3/2018).
(http://europe.autonews.com/article/2018 ... qus_thread)Στην συγκεκριμένη συνέντευξη αναφέρεται και στο Fiesta όπως επίσης αναφέρει και για το ότι υπάρχει μια στροφή προς τα crossover. Έτσι σε ερώτηση σχετικά με την στροφή σε SUVs θα υπάρξει πιθανή μείωση πωλήσεων στο φάσμα των επιβατικών αυτοκινήτων η απάντηση είναι:
Θα επικεντρωθεί η κατανομή [προϋπολογισμού] μας σε πιο επικερδείς τομείς, αλλά εξαρτάται από το πού βρισκόμαστε στον κύκλο του προϊόντος. Το μέλλον του Fiesta και του Focus είναι ασφαλές. Είναι όμως σαφές ότι οι πελάτες κινούνται όλο και περισσότερο σε οχήματα τύπου crossover.
Σε άλλο σημείο:
Ερ: Ο νέος CEO της Ford Motor, Jim Hackett, δήλωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι θέλησε να μειώσει την πολυπλοκότητα στις γραμμές μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του Focus, αλλά με τις διάφορες εκδόσεις του Fiesta και Focus το αυξάνετε.
Απ: Δεν δημιουργείται εξίσου η πολυπλοκότητα. Ορισμένη πολυπλοκότητα προσθέτει οφέλη και επιλογή για τον πελάτη. Αφαιρούμε την πολυπλοκότητα όπου δεν προσθέτει αξία στην επιχείρησή μας ή στον πελάτη.
Και η επόμενη ερώτηση:
Ερ: Τι είναι ένα καλό παράδειγμα στο Fiesta;
Απ: Είναι το πιο αποτελεσματικά σχεδιασμένο Fiesta που έχουμε κάνει ποτέ. Έχουμε ένα καλύτερο επίπεδο χρήσης υποσυνόλων στις διάφορες ενότητες που εισέρχονται στο εργοστάσιο συναρμολόγησης [στην Κολωνία, Γερμανία]. Είναι πιο αποδοτικό για μας να το κατασκευάζουμε από το παλιό Fiesta. -
Παπαριες λεει ο CEO δημοσια,εμεις εμπιστευομαστε αποκλειστικες πλεροφοριες ανωνυμου και ανυπογραφου αρθογραφου που βρεθηκε στην εκθεση της Γενευης και εστησε αυτι στα πηγαδακια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Ford έχει αποφασίσει να τερματίσει την εμπορική καριέρα του Fiesta, με την υπάρχουσα έβδομη γενιά πιθανότατα, να είναι και η τελευταία.
Το τέλος του Fiesta όπως είναι φυσικό δε μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα, αφού θα γκρεμίσει τις πωλήσεις ενός μοντέλου που προσφάτως δέχτηκε ένα σχεδιαστικό facelift. Οι φήμες – πληροφορίες έχουν όμως ήδη διαρρεύσει με τους αγοραστές να ανησυχούν για την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου που θα πληρώσουν σήμερα, αφού σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει στην αγορά.
Mετα εχουν συγκριση Fiesta-Polo με τελικο νικητη το δευτερο γιατι εντυπωσιαζει το πλαισιο και οι χωροι,ενω το Fiesta εχασε την παλια αιγλη του.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Με overboost πόσο παραπάνω πηγαίνει;Στα επίσημα specs του Mk8 δεν αναφέρουν καν το overboost όπως στο παλιο.
Σχετικά με τα διάφορα άρθρα έχω καταθέσει ήδη την αποψή μου σε παλιότερη ανάρτηση.. Πλέον μου προκαλεί ένα ελαφρό μειδίαμα ικανοποίησης... Πρέπει να τους τσούζει πολύ..
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Οι χώροι, καλύτεροι στο ceed, αλλά δεν με πολυενδιαφέρουν πια. Από εξοπλισμό το fiesta είναι καλύτερο, αφού είναι το πλούσιο μοντέλο.
Κατανάλωση λίγο καλύτερη το fiesta. Εκείνο που δεν ξέρω είναι πιο είναι καλύτερο για να κάνεις ένα ταξίδι, λόγω διαφοράς κατηγορίας, αλλά απ' την άλλη με καλύτερη οδική συμπεριφορά του fiesta.
Κάθε βοήθεια δεκτή.Αν το θέλεις για ταξίδι εννοείται ότι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο (Ceed) είναι η καλύτερη επιλογή.
-
Οσον αφορά το overboost ότι ισχύει για το παλιό ισχύει και για το νέο, δηλ. 210 Nm για το 140αρι και 200 Nm για το 125αρι.
-
Ο χρήστης MAFFEO έγραψε:
Οσον αφορά το overboost ότι ισχύει για το παλιό ισχύει και για το νέο, δηλ. 210 Nm για το 140αρι και 200 Nm για το 125αρι.Αυτό υπάρχει κάπου? Γιατί έχω φάει τον κόσμο η αλήθεια είναι.
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Κάθε βοήθεια δεκτή.Αν το θέλεις για ταξίδι εννοείται ότι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο (Ceed) είναι η καλύτερη επιλογή.
+1
Υ.Γ. θα μας φάνε στο τόπικ του Fiesta είμαστε -
Τωρα διαβασα για το αρθρο που λεει οτι το φιεστα δεν ειναι ενα all new μοντελο του ανταγωνισμου και για αυτο δν πρεπει να τιμολογηται σε αυτα τα ποσα.
Αγαπητε αρθογραφε που γραφεις με πληροφοριες συγνωμη αλλα λες οτι να ναι.
Κανενα αυτοκινητο σε καμια κατηγορια οταν γινεται αντικατασταση δν ειναι all new. Το νεο φιεστα εχει το ιδιο πατωμα με επεκταση του χαλυβα υπερυψηλης αντοχης, παραπανω χρηση σε ποσοστα του λεγομενου boron steel, περισσοτερα σημεια συνδεσμολογιας με λειζερ!! Νεο κιβωτιο με καλυτερη αισθηση, διαφορετικο υποπλαισιο, νεα χαρτογραφηση στο τιμονι, νεο εξοπλισμο, νεα ρυθμιση σε αναρτησεις με νεες αντιατρεπτικες, νεο εσωτερικο νεα ηλεκτρονικα ασφαλειας και τρομερη εγγυηση. Τι λενε οι πληροφοριες σου για αυτο. Θα τρελαθουμε!Το νεο c3 ειναι ενα νεο μοντελο αλλα συμφωνα παντα με οτι ανακοινωνει το εργοστασιο εχει ακριβως το ιδιο πατωμα-σασι με το προηγουμενο μοντελο χωρις καμια ουσιαστικη αλλαγη.
Το yaris ειναι το ιδιο αυτοκινητο με μικρες αλλαγες στα σημεια στο σασι εδω και ποσα χρονια.
To Rio εχει νεο πατωμα αλλα με ολα τα μηχανικα μερη πλην του τουρμπο χιλιαρι απο την προηγουμενη γενια.
Το ιμπιζα και το πολο εχουν νεο πατωμα με σχεδον ολα ταμηχανικα και ηλεκτρονικα μερη απο την προηγουμενη γενια.
Κτλ κτλ κτλ -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Παίρνουμε fiesta χιλιάρι βενζίνη ή ΚΙΑ ceed χιλιάρι βενζίνη; Εκείνο που δεν ξέρω είναι πιο είναι καλύτερο για να κάνεις ένα ταξίδι, λόγω διαφοράς κατηγορίας, αλλά απ' την άλλη με καλύτερη οδική συμπεριφορά του fiesta.
+1
Εγώ τώρα, γιατί έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη? 1.0 και τα δύο, έστω οτι χάριν ισορροπίας, συζητάμε για τις εκδόσεις των 125ps & 120ps σε Fiesta και Ceed αντίστοιχα, με το δεύτερο 200 κιλά βαρύτερο του πρώτου.
Εκτός αν εννοείτε 'πιο άνετα για τους επιβάτες' λόγω μεγαλύτερου αμαξώματος, που εκεί πράγματι θα συμφωνούσα κι εγώ. -
Εγραψα σχολιο στο facebook του newsauto και αυτοι αντι να μου απαντησουν κατεβασαν το σχολιο μου.Ο νοων νοειτο......Ειναι δυνατον σε ολη την Ευρωπη μονο το newsauto να εχει αυτη την αποψη; Τυχαιο..... δε νομιζω....
Ford Fiesta 2017