-
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία, που το έχω πάει και εγώ 2 φορές μάλιστα για το θέμα των τριγμών της οθόνης, τελικά όντως το έκαναν χειρότερο. Την πρώτη φορά βελτιώθηκε αρκετά αφού έβαλαν λίγο μονωτικό στη μια βάση της οθόνης, οπότε λέω το βρήκανε το θέμα και τους το ξαναπήγα. Δυστυχώς όμως το παράκαναν με το αφρώδες, έβαλαν και στις 3 βάσεις μου είπαν, τόσο που έγινε πολύ χειρότερο το θέμα ακόμα και από την αρχή, και επίσης δυστυχώς έχει μεγαλώσει το κενό ανάμεσα στην οθόνη και το υπόλοιπο ταμπλό από την πλευρά του οδηγού και βλέπεις λίγο το μονωτικό που έβαλαν. Σε επικοινωνία που έκανα για να το ξαναπάω τρίτη φορά να το επαναφέρουν μου είπαν να περιμένουμε λίγο καιρό μήπως στείλουν κάποια οδηγία από τη ford αν είναι γενικό το πρόβλημα. Ακόμα τίποτα βέβαια, από τέλος Νοεμβρίου αυτό.
Σκέφτομαι μήπως το πάω σε άλλη αντιπροσωπεία ή μήπως να το δω μόνος μου το θέμα...Έχει ασχοληθεί κάποιος να ανοίξει το πορτάκι πίσω από την οθόνη;;Στο youtube αναιβάζουν βιντεάκια που δείχνουν πως βγαίνουν καπάκια, ταπετσαρίες πορτών κλπ. Δες μήπως έχουν ανεβάσει βίντεο για αυτό που ζητάς.
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία, που το έχω πάει και εγώ 2 φορές μάλιστα για το θέμα των τριγμών της οθόνης, τελικά όντως το έκαναν χειρότερο. Την πρώτη φορά βελτιώθηκε αρκετά αφού έβαλαν λίγο μονωτικό στη μια βάση της οθόνης, οπότε λέω το βρήκανε το θέμα και τους το ξαναπήγα. Δυστυχώς όμως το παράκαναν με το αφρώδες, έβαλαν και στις 3 βάσεις μου είπαν, τόσο που έγινε πολύ χειρότερο το θέμα ακόμα και από την αρχή, και επίσης δυστυχώς έχει μεγαλώσει το κενό ανάμεσα στην οθόνη και το υπόλοιπο ταμπλό από την πλευρά του οδηγού και βλέπεις λίγο το μονωτικό που έβαλαν. Σε επικοινωνία που έκανα για να το ξαναπάω τρίτη φορά να το επαναφέρουν μου είπαν να περιμένουμε λίγο καιρό μήπως στείλουν κάποια οδηγία από τη ford αν είναι γενικό το πρόβλημα. Ακόμα τίποτα βέβαια, από τέλος Νοεμβρίου αυτό.
Σκέφτομαι μήπως το πάω σε άλλη αντιπροσωπεία ή μήπως να το δω μόνος μου το θέμα...Έχει ασχοληθεί κάποιος να ανοίξει το πορτάκι πίσω από την οθόνη;;Στο youtube αναιβάζουν βιντεάκια που δείχνουν πως βγαίνουν καπάκια, ταπετσαρίες πορτών κλπ. Δες μήπως έχουν ανεβάσει βίντεο για αυτό που ζητάς.
Το έχω ψάξει κατά καιρούς αλλά δεν έχω βρει κάτι για το δικό μας μοντέλο. Για το προηγούμενο και πίσω βρίσκεις τα πάντα...αναμένουμε...
-
Γεια σας κ απο μενα ! νεος κατοχος του μοντελου στην business εκδοση ( 100 αλογα ) ! Προς το παρον ολα τελεια ! Κανενας τριγμος , η καταναλωση στο 5.8 με διαδρομες 50-50 σε εθνικη και κινηση εντος Αθηνας ( και το εκο ανοιχτο )! Επομενος στοχος να περασω το auto android για χρηση της οθονης στην πλοηγηση με χαρτες ( ηδη το κατεβασα στο κινητο , παροτι δεν υποστιριζεται στην Ελλαδα και αναμενω τη συνθεση με το αυτοκινητο ). Γνωριζει κανεις αν η εκδοση που το πηρα εχει ή οχι αυτοματους υαλοκαριστηρες ? Ο ενας πωλητης μου έλεγε πως ναι , ενω ο αλλος οχι . Οσον αφορα επομενους αγοραστες το αμαξι το αγορασα -400 ευρω απο οτι μου ειχε πει ο Παζαροπουλος , απο τη Φορντ Σφακιανακης . Ως εξτρα φιμε , συναγερμος , πατακι λαστιχενιο για πορτ παγκαζ , και δευτερα μπροστινα πατακια ! Εσεις τι δωρα πηρατε απ την αντιπροσωπεια ? η καταναλωση ποση περιπου σας ειναι ?
-
Ο χρήστης agia_fiesta έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν η εκδοση που το πηρα εχει ή οχι αυτοματους υαλοκαριστηρες ? Ο ενας πωλητης μου έλεγε πως ναι , ενω ο αλλος οχι .Σύμφωνα με τα specs, στην business είναι προαιρετική επιλογή με επιπλέον κόστος. Μόνο η titanium και η vignale το έχουν στο βασικό εξοπλισμό.
-
Γεια σας κ απο μενα ! νεος κατοχος του μοντελου στην business εκδοση ( 100 αλογα ) ! Προς το παρον ολα τελεια ! Κανενας τριγμος , η καταναλωση στο 5.8 με διαδρομες 50-50 σε εθνικη και κινηση εντος Αθηνας ( και το εκο ανοιχτο )! Επομενος στοχος να περασω το auto android για χρηση της οθονης στην πλοηγηση με χαρτες ( ηδη το κατεβασα στο κινητο , παροτι δεν υποστιριζεται στην Ελλαδα και αναμενω τη συνθεση με το αυτοκινητο ). Γνωριζει κανεις αν η εκδοση που το πηρα εχει ή οχι αυτοματους υαλοκαριστηρες ? Ο ενας πωλητης μου έλεγε πως ναι , ενω ο αλλος οχι . Οσον αφορα επομενους αγοραστες το αμαξι το αγορασα -400 ευρω απο οτι μου ειχε πει ο Παζαροπουλος , απο τη Φορντ Σφακιανακης . Ως εξτρα φιμε , συναγερμος , πατακι λαστιχενιο για πορτ παγκαζ , και δευτερα μπροστινα πατακια ! Εσεις τι δωρα πηρατε απ την αντιπροσωπεια ? η καταναλωση ποση περιπου σας ειναι ?Πολλά διασκεδαστικά ασφαλή χλμ και πάντα με υγεία!
-
Γεια σας κ απο μενα ! νεος κατοχος του μοντελου στην business εκδοση ( 100 αλογα ) ! Προς το παρον ολα τελεια ! Κανενας τριγμος , η καταναλωση στο 5.8 με διαδρομες 50-50 σε εθνικη και κινηση εντος Αθηνας ( και το εκο ανοιχτο )! Επομενος στοχος να περασω το auto android για χρηση της οθονης στην πλοηγηση με χαρτες ( ηδη το κατεβασα στο κινητο , παροτι δεν υποστιριζεται στην Ελλαδα και αναμενω τη συνθεση με το αυτοκινητο ). Γνωριζει κανεις αν η εκδοση που το πηρα εχει ή οχι αυτοματους υαλοκαριστηρες ? Ο ενας πωλητης μου έλεγε πως ναι , ενω ο αλλος οχι . Οσον αφορα επομενους αγοραστες το αμαξι το αγορασα -400 ευρω απο οτι μου ειχε πει ο Παζαροπουλος , απο τη Φορντ Σφακιανακης . Ως εξτρα φιμε , συναγερμος , πατακι λαστιχενιο για πορτ παγκαζ , και δευτερα μπροστινα πατακια ! Εσεις τι δωρα πηρατε απ την αντιπροσωπεια ? η καταναλωση ποση περιπου σας ειναι ?Καλορίζικο!
Επειδή το κοιτάζει και φίλος μου, αν και λένε ότι σταματά η παραγωγή του μοντέλου μέσα στο μήνα και περιμένουν καινούριο - όχι facelift - μοντέλο, σου φαίνεται να τραβάει το αμάξι με αυτόν τον κινητήρα;
Πάντως 19.000 ευρώ για το 1000άρι (τόσα του είπαν...) εμένα δεν μου κάθονται καλά
Για το 1500άρι με τα 150 άλογα ναι... -
Γεια σας κ απο μενα ! νεος κατοχος του μοντελου στην business εκδοση ( 100 αλογα ) ! Προς το παρον ολα τελεια ! Κανενας τριγμος , η καταναλωση στο 5.8 με διαδρομες 50-50 σε εθνικη και κινηση εντος Αθηνας ( και το εκο ανοιχτο )! Επομενος στοχος να περασω το auto android για χρηση της οθονης στην πλοηγηση με χαρτες ( ηδη το κατεβασα στο κινητο , παροτι δεν υποστιριζεται στην Ελλαδα και αναμενω τη συνθεση με το αυτοκινητο ). Γνωριζει κανεις αν η εκδοση που το πηρα εχει ή οχι αυτοματους υαλοκαριστηρες ? Ο ενας πωλητης μου έλεγε πως ναι , ενω ο αλλος οχι . Οσον αφορα επομενους αγοραστες το αμαξι το αγορασα -400 ευρω απο οτι μου ειχε πει ο Παζαροπουλος , απο τη Φορντ Σφακιανακης . Ως εξτρα φιμε , συναγερμος , πατακι λαστιχενιο για πορτ παγκαζ , και δευτερα μπροστινα πατακια ! Εσεις τι δωρα πηρατε απ την αντιπροσωπεια ? η καταναλωση ποση περιπου σας ειναι ?Καλοριζικο!! Καλως ηρθες στην παρεα. Καλα και ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι!!
Οπως προαναφερθηκε η Business δεν περιλαμβανει τους αυτοματους υαλοκαθαριστηρες.. Φανταζομαι αν εχει θα εχει και μια επιλογη Auto στον διακοπτη πανω. Μπορεις να το τσεκαρεις.
Απο δωρακια εμενα μου εδωσε μονο συναγερμο,δευτερο σετ πατακια για μπρος πισω και το σετ φαρμακειο-πυροσβεστηρα που το δινουν σε ολους φανταζομαι.
Απο καταναλωση εχω το 1.0 125PS με 4.600 χλμ και κινηση σε επαρχιακους δρομους ειμαι στα 5,7 λτ/100χλμ βασει trip.. και βασει αντλιας στα 6,2Καλορίζικο!
Επειδή το κοιτάζει και φίλος μου, αν και λένε ότι σταματά η παραγωγή του μοντέλου μέσα στο μήνα και περιμένουν καινούριο - όχι facelift - μοντέλο, σου φαίνεται να τραβάει το αμάξι με αυτόν τον κινητήρα;
Πάντως 19.000 ευρώ για το 1000άρι (τόσα του είπαν...) εμένα δεν μου κάθονται καλά
Για το 1500άρι με τα 150 άλογα ναι...Φιλε Emperor τι εννοεις λεγοντας περιμενουν καινουργιο μοντελο? Μηπως εχεις μπερδευτει??
Επισης 100αρι με 19.000 Ευρω δεν ξερω αν βγαινει καποιο και σε καποια εκδοση.. -
petran πασά μου...μπέρδεψα το νήμα αυτό με του focus! Γερνάααωωωωω!
Τη συγγνώμη μου
Αυτά που έγραψα ισχύουν για το focus... -
Κανενα θεμα φιλε Βασιλη! Το διαβαζα και αναρωτιομουν.... ειδα και το 1500αρι με τα 150 που εγραφες και λεω μπα...
-
...και οι πρωτοι τριγμή απο τη βάση της οθόνης σήμερα! Το παρέλαβα 10 μερες πριν και έχω κατω απο 400 χλμ.
Τι κάνουμε τώρα????
Diesel Titanium 120Hp -
Αναφορά στην αντιπροσωπεία για καταγραφή και μόνο του προβλήματος.
Αναμονή για πιθανή επίσημη λύση από την μαμά FordΕγώ μόνο αυτό θα έκανα. Καμία προσπάθεια διόρθωσης από το service. Ίσως σε κανένα χρόνο που θα έχουν πειραματιστεί σε άλλους.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Αναφορά στην αντιπροσωπεία για καταγραφή και μόνο του προβλήματος.
Αναμονή για πιθανή επίσημη λύση από την μαμά FordΕγώ μόνο αυτό θα έκανα. Καμία προσπάθεια διόρθωσης από το service. Ίσως σε κανένα χρόνο που θα έχουν πειραματιστεί σε άλλους.
Σωστή προσέγγιση! Είναι πολύ καινούργιο το θέμα για να έχει βρεθεί λύση. Κρίμα γιατί το αμάξι είναι πολύ ωραίο (προσωπικά έριχνα κλεφτές ματιές στην έκδοση ST-Line).
Ως κάτοχος ενός Focus 12ετιας, δεν είχα ποτέ θέματα με τριγμούς μέχρι που το πήγα για βιολογικό καθαρισμό πέρσι. Από τότε, άρχισαν να εμφανίζονται τριγμοί στον χώρο αποσκευών. Η λύση απλή. Αλλαγή ηχοσυστήματος και ηχείων. Problem solved![emoji4]
-
Λαβράκι;
http://tsb.red-ford.ru/site/view?id=70
'Google translate'
A ticking sound coming from the dashboard due to the infotainment display unit.
Models Fiesta 2017
Summary If the customer is concerned about the ticking sound in the passenger compartment in the center area of the dashboard behind the infotainment display when driving on rough uneven roads, with low engine speeds and / or bumps, a possible cause is the contact of the instrument panel with the amplifier.To eliminate this malfunction, it is necessary to remove the infotainment display unit and install a clamp between the instrument panel material and the amplifier.
In countries where the FordEtis IDS is used, connect the FordEtis IDS and select the symptoms that correspond to the problem described above. Follow the instructions of FordEtis IDS to fix the problem, then send all the appropriate files to the diagnostic feedback session. Failure to comply with these instructions will negatively affect the results of the presentation of an appropriate warranty claim.
In countries where the FordEtis IDS is not available, correct the problem by following the supplied maintenance and repair instructions.
Οδηγίες επισκευής
Ρώτησα σήμερα στην ford αν γνωρίζουν για το παραπάνω TSB και μου είπαν ότι το ξέρουν αλλά πάλι δεν διορθώνει το πρόβλημα σε 1 πελάτη που τους έχει παραπονεθεί.Ρώτησα αν γνωρίζουν και για την ανάκληση για την φλάντζα κεφαλής για τα ford RS που ανακοινώθηκε, περιμένουν ανταλλακτικά για να πάρουν τηλ. τους πελάτες.
Κάτι μου λέει ότι βλαστήμησαν την ώρα και τη στιγμή που με έκαναν πελάτη τους. -
H 17αρα ζαντα στο 100αρι Stline,δεν ειναι καπως υπερβολη για τα λιγα αλογα που εχει,δεν θα κοβει στο δρομο?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
H 17αρα ζαντα στο 100αρι Stline,δεν ειναι καπως υπερβολη για τα λιγα αλογα που εχει,δεν θα κοβει στο δρομο?Και η 16αρα στο προηγούμενο ήταν κάπως too much, ειδικά στο 100αρι που όσο να'ναι το πνίγει κάπως το μέγεθος και το βάρος του ζαντολάστιχου. Ευτυχώς όμως η αναβάθμιση είναι και εύκολη, και φθηνή, και με 'εγγύηση', οπότε υπάρχει λύση
-
Ναι,140 ps remap με εγγυηση cargate ξερω γω ,αφου καιει που καιει το ρημαδι,να μην το ευχαριστηθεις και λιγο στο γκαζι? To περιεργο ειναι οτι οπτικα η 15αρα ζαντα δεν γεμιζει τους θολους με αποτελεσμα να χανει αισθητικα το αμαξι,η 16αρα ειναι καλη αλλα μεσα στη πολη λιγο κοπανημα το νιωθεις.
-
16άρα ζάντα για αυτοκίνητο σούπερ μινι 100 ίππων ο ορισμός της υπερβολής. Κάτι σε παπουτσωμένο γάτο μου φέρνει... Anyway γούστα είναι αυτά.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ναι,140 ps remap με εγγυηση cargate ξερω γω ,αφου καιει που καιει το ρημαδι,να μην το ευχαριστηθεις και λιγο στο γκαζι? .Κρατιέμαι μετά βίας να μην κατηφορίσω προς ποτάμι, ή να ρίξω επιτόπου παραγγελιά στον Superchips και να το φχαριστηθώ και εγώ όπως λες
Όσο για το μέγεθος, μην ξεχνάμε ότι έχει 'μόλις' 100 ίππους (ρε παιδιά, πότε έγιναν 'μόλις' οι 100 ίπποι ?), αλλά έχει και 17 κιλά ροπής, οπότε δεν είναι και τόοοοσοο υπερβολή η 16αρα και το 205 λάστιχο....
-
Τσίμπησες?
-
Για ποιο λες ? Για το 'μόλις 100' ή για τη 16αρα ?
Για το 'μόλις' δεν χρειάζομαι εξωτερικό ερέθισμα, έτοιμος είμαι
Για την 16αρα, τι να σου πω, ακόμα και καραstock το Fiesta αφήνει άνετα κάτω 1η και 2α, δεν ξέρω τι θα γινόταν με 15αρα....
Ford Fiesta 2017