-
Νομίζω ότι έχεις ήδη έγκριση για την χρηματοδότηση σου. Αλλιώς δεν θα προχωρούσε η παραγγελία. Άρα.....
-
Ναι, παράλογο ακούγεται. Αλλά τί κερδίζει αυτός για να με πιέζει να το παραλάβω χριστούγεννα? Δεν έχει χώρο να το κρατήσει?? Ή θα του φέρει ο άγιος βασίλης μπόνους?
-
Έιναι θέμα στόχων που τους έχουν βάλει από τα κεντρικά προφανώς. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο. Το 2015 ήμουν και εγώ στην ίδια θέση. Το αυτοκίνητο εδώ από τις 20 Δεκ αλλά δεν με πίεσε κανένας να παραλάβω. Τελικά το πήρα 5 Γενάρη.
-
Επίσης νομίζω ότι μπορεί να σε τιμολογήσει εντός 2017, να υπογράψετε συμβάσεις κτλ. και να βγάλει πινακίδες 2018. Εμένα πάντως και δώρο να μου έκανε τα τέλη θα με χάλαγε για 5 μέρες να είναι μοντέλο 17 κ όχι 18. Οχι ότι είναι κ τιποτα φοβερό, αλλά για το ψυχολογικό της υπόθεσης.
-
Πες του να βγαλει πινακιδες το 2018
-
Πιέζει για να πιάσει τους στόχους πωλήσεων. Οπότε εάν καίγεται, μπορεί να πιέσεις για επιπλέον έκπτωση και φυσικά δώρο τα τέλη του 2017. Εάν δεν δεχτεί, απλά δεν πας να παραλάβεις, οπότε αναγκαστικά θα στο παραδώσει το 2018.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πιέζει για να πιάσει τους στόχους πωλήσεων. Οπότε εάν καίγεται, μπορεί να πιέσεις για επιπλέον έκπτωση και φυσικά δώρο τα τέλη του 2017. Εάν δεν δεχτεί, απλά δεν πας να παραλάβεις, οπότε αναγκαστικά θα στο παραδώσει το 2018.Για μενα μπορει να πιεσει για δωρο εκτος του 17 και του 18 αφου θα φαει τη χρονια
-
Καλησπέρα σε όλους μια γρήγορη ερώτηση/απορία....
Με το κεντρικό κλείδωμα θα πρέπει να κλειδώνει και το πορτάκι της τροφοδοσίας καυσίμου;
-
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους μια γρήγορη ερώτηση/απορία....Με το κεντρικό κλείδωμα θα πρέπει να κλειδώνει και το πορτάκι της τροφοδοσίας καυσίμου;
Δεν κλειδώνει. Το έχω τεστάρει. Αλλά εσωτερικά πιο μέσα κλείνει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ευχαριστώ petran17...
Κάτι άλλο, 30.000χλμ ή δυο χρόνια δεν είναι πολύ για αλλαγή λαδιών;
Μήπως θα ήταν κάλο μια αλλαγή στα 5 με 7000χλμ για παράδειγμα ή είναι υπερβολή/άσκοπο;
Για παράδειγμα σε QASHQAI πάει για πρώτη αλλαγή λαδιών στα 1500... -
ευχαριστώ petran17...
Μήπως θα ήταν κάλο μια αλλαγή στα 5 με 7000χλμ για παράδειγμα ή είναι υπερβολή/άσκοπο;
Για παράδειγμα σε QASHQAI πάει για πρώτη αλλαγή λαδιών στα 1500...Μια αλλαγη στο χρονο ή 15.000
-
ευχαριστώ petran17...
Για παράδειγμα σε QASHQAI πάει για πρώτη αλλαγή λαδιών στα 1500...Ούτε για πλάκα στα 30Κ χλμ.......το ίδιο και για τα 1500.
-
Δεν είναι 20.000χλμ το service στο Fiesta? Στα 30.000χλμ είναι?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν είναι 20.000χλμ το service στο Fiesta? Στα 30.000χλμ είναι?2 Χρόνια ή 30000 χλμ. Πολύ μακρύ μου φαίνεται. Εγώ προσωπικά κάθε 10.000 θα αλλάζω το λαδάκι.
-
Μετά από 400 περιπου χλμ, μπορω να πω οτι υπαρχει ξεκαθαρο θεμα συντονισμου οχι μονο στην οθονη αλλα και στα πλαστικα της πορτας του οδηγου. Με λιγη μουσικη ολα ξεχνιουνται.
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Δεν είναι 20.000χλμ το service στο Fiesta? Στα 30.000χλμ είναι?
2 Χρόνια ή 30000 χλμ. Πολύ μακρύ μου φαίνεται. Εγώ προσωπικά κάθε 10.000 θα αλλάζω το λαδάκι.
Κρίμα που δεν πουλάω λάδια. Καλά πελατάκια θα είχα...
-
Οπως είπε ο bilchil, υπαρχει αυτο το εκνευτιστικο θεμα ειδικα αν κατεβαίνεις κατηφορα χωρις να πατας γκαζι και αυτη εχει λακουβες. Και οχι μονο στην πορτα τ οδηγου αλλα και στου συνοδηγου. Εχω δοκιμασει να τ πιεσω στο σημειο π ακουγεται με το χερι μου αλλα ο τριγμος επανερχεται σχεδον αμεσως...
-
Ναι κι εμένα άρχισε να έρχεται τριγμός και από τα αριστερά (πόρτα οδηγού). Τσεκάρετε και τα πιαστράκια της ζώνης .. γιατί κι αυτά πολύ κουνιούνται σε μένα.
Εντωμεταξύ, άλλη ερώτηση: είναι λογικό όταν βγάζω το tcs το αμάξι να είναι τόσο διαφορετικό και στο γκάζι (στην ευθεία) και όχι μόνο στις στροφές? νόμιζα ότι το σύστημα αυτό κυρίως αφορά στις στροφές. Μιλάμε για πολύ διαφορετική απόκριση του γκαζιού.
-
Ο χρήστης undercover έγραψε:
Ναι κι εμένα άρχισε να έρχεται τριγμός και από τα αριστερά (πόρτα οδηγού). Τσεκάρετε και τα πιαστράκια της ζώνης .. γιατί κι αυτά πολύ κουνιούνται σε μένα.Εντωμεταξύ, άλλη ερώτηση: είναι λογικό όταν βγάζω το tcs το αμάξι να είναι τόσο διαφορετικό και στο γκάζι (στην ευθεία) και όχι μόνο στις στροφές? νόμιζα ότι το σύστημα αυτό κυρίως αφορά στις στροφές. Μιλάμε για πολύ διαφορετική απόκριση του γκαζιού.
To TCS είναι σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, οπότε επηρεάζει συνολικά το αυτοκίνητο. Το καταλαβαίνεις όμως πολύ πιο εύκολα στην ευθεία (π.χ. σε μια εκκίνηση). Εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο ESP, που επηρεάζει τη συμπεριφορά κυρίως σε στροφές και εναλλαγές πορείας.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ναι κι εμένα άρχισε να έρχεται τριγμός και από τα αριστερά (πόρτα οδηγού). Τσεκάρετε και τα πιαστράκια της ζώνης .. γιατί κι αυτά πολύ κουνιούνται σε μένα.
Εντωμεταξύ, άλλη ερώτηση: είναι λογικό όταν βγάζω το tcs το αμάξι να είναι τόσο διαφορετικό και στο γκάζι (στην ευθεία) και όχι μόνο στις στροφές? νόμιζα ότι το σύστημα αυτό κυρίως αφορά στις στροφές. Μιλάμε για πολύ διαφορετική απόκριση του γκαζιού.
To TCS είναι σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, οπότε επηρεάζει συνολικά το αυτοκίνητο. Το καταλαβαίνεις όμως πολύ πιο εύκολα στην ευθεία (π.χ. σε μια εκκίνηση). Εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο ESP, που επηρεάζει τη συμπεριφορά κυρίως σε στροφές και εναλλαγές πορείας.
Ακριβώς, είναι σα να έχω 3 αμάξια. Με το έκο ανεβάζει αργά στροφές, το βγάζεις γίνεται αμάξι εθνικής,βγάζεις και το άλλο και αποκτά καλύτερη επιτάχυνση, αλλά όντως λίγο φεύγει στις στροφές..
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Fiesta 2017