-
Πολύ ωραίο χρώμα...[emoji7][emoji7]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σ αυτη τη φωτο μου μοιαζει με το swift [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οποίος μπορεί και θέλει να με βοηθήσει κουμπώνω iPhone δεν βρίσκω άκρη για χάρτες!!κουμπωνω android μια από τα ίδια οποίος μπορεί να μου πει ποια εφαρμογή πρέπει να έχω εγκατεστημένη στις συσκευές ;;;και τα βήματα αν είναι εύκολο για σύνδεση!!ευχαριατω!!!
-
Για iPhone δεν ξέρω, αλλά για το Android: έχεις κατεβάσει το Android Auto απ το Google Play store στο κινητό σου;
-
Για το Android Auto πρεπει να εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη στο κινητο για να μπορει να παιξει. Αλλιως δεν ανοιγει τπτ. Ομως την εφαρμογη αυτη αποσο ξερω δεν διατιθεται για εμας εδω στην Ελλαδα στο Play Store. Πρεπει να κατεβασεις το .apk χειροκινητα και να το κανεις εγκατασταση.
Τωρα για το iPhone.
Ειναι αρκετα ευκολο να το σεταρεις. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εχεις iPhone που να υποστηριζει τη χρηση CarPlay. Επισης πρεπει να το εχεις ενεργοποιημενο. (για παραδειγμα αν εχεις απενεργοποιησεις τη Siri δεν μπορει να παιξει το CarPlay) Για να τσεκαρεις αν εειναι ενεργοποιημενο πηγαινε Ρυθμισεις->Γενικα και εκει πρεπει να δεις να εχει ενοτητα CarPlay. Αν το δεις τοτε εισαι μια χαρα. Συνδεσε το κινητο με το αυτοκινητο και ακολουθησε οδηγιες Αποδοχης νομιζω και λογικα θα ανοιξει αυτοματα στην οθονη του αυτοκινητου.Εγω δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα παραπανω απο αυτα τα Αποδεχομαι νομιζω.. και πλεον ανοιγει αυτοματα οταν το συνδεω.
-
Παιδιά να πω τον πόνο μου εδώ. Έπαθα λαστιχο εχτές, αλλά υπάρχει το εξής θέμα. Το αμάξι φοράει ελαστικά Bridgestone ecopia ep150 τα οποία δε κυκλοφορούν Ελλάδα, και επειδή δεν έχω ρεζέρβα λόγω b&o δε μπορώ να το αλλάξω. Η βελμαρ κάνει τον Κινέζο, και όσα βουλκανιζατέρ και μαγαζιά με ελαστικά ρώτησα μ είπαν πως με.παραγγελια ίσως έρθει σε.μια βδομάδα με κόστος πρπ 120 ευρώ ΤΟ ΕΝΑ. Οπότε η λύση μιας και δεν επιδιορθώνεται λόγω πλαϊνού σκισηματος είναι να πάρω τετράδα θα ήθελα να μου προτείνεται ελαστικά καλά από εμπειρία σας, μέχρι 300 ευρώ. Και έπεισης τα τρία που μένουν προτιμώ να τα πουλήσω για να έχουν κάποιοι από.σας σπεαρ σε παρόμοια περίπτωση για να μην τραβάτε τα ίδια...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πρέπει να μας πεις ακριβείς διαστάσεις και στυλ οδήγησης - απαιτήσεις. Επίσης υπάρχει εξειδικευμένο θέμα για ελαστικά και είναι καλύτερο να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση: viewtopic.php?f=6&t=35915&start=18675
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρέπει να μας πεις ακριβείς διαστάσεις και στυλ οδήγησης - απαιτήσεις. Επίσης υπάρχει εξειδικευμένο θέμα για ελαστικά και είναι καλύτερο να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση: viewtopic.php?f=6&t=35915&start=18675195/60 r15 δυστυχώς.... πιο πολύ το έγραψα για το δεύτερο σκέλος, αν τύχει καμιά πρόταση για λάστιχο καλώς [emoji16]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Φοράω την ίδια διάσταση σε Focus, αλλά δυστυχώς τα εξαιρετικά Bridgestone 002 σταμάτησαν να βγαίνουν.
Για τετράδα ως €300 θα κοιτούσα τα Toyo CF2, Pirelli P1, Dunlop BluResponce και Bridgestone T001. -
Ο χρήστης FiIippos έγραψε:
Παιδιά να πω τον πόνο μου εδώ. Έπαθα λαστιχο εχτές, αλλά υπάρχει το εξής θέμα. Το αμάξι φοράει ελαστικά Bridgestone ecopia ep150 τα οποία δε κυκλοφορούν Ελλάδα, και επειδή δεν έχω ρεζέρβα λόγω b&o δε μπορώ να το αλλάξω. Η βελμαρ κάνει τον Κινέζο, και όσα βουλκανιζατέρ και μαγαζιά με ελαστικά ρώτησα μ είπαν πως με.παραγγελια ίσως έρθει σε.μια βδομάδα με κόστος πρπ 120 ευρώ ΤΟ ΕΝΑ. Οπότε η λύση μιας και δεν επιδιορθώνεται λόγω πλαϊνού σκισηματος είναι να πάρω τετράδα θα ήθελα να μου προτείνεται ελαστικά καλά από εμπειρία σας, μέχρι 300 ευρώ. Και έπεισης τα τρία που μένουν προτιμώ να τα πουλήσω για να έχουν κάποιοι από.σας σπεαρ σε παρόμοια περίπτωση για να μην τραβάτε τα ίδια...Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Καλημέρα και καλή χρονιά
Εδώ λέει ότι υπάρχει απόθεμα https://www.elastika-online.gr/product/ ... 0/R-341419.
-
Οι εντυπωσεις για το νεο ηχοσυστημα,τα φρενα με δισκοφρενα πισω,το 6αρι κιβωτιο αλλα πολυ περισσοτερο,η λειτουργια του start/stop εχει αλλαξει κατι η παλι δουλευει οποτε αυτο του καπνισει? H ST-Line ειναι αρκετα ομορφη εκδοση.
-
Φίλος μου πήγε και ρώτησε για το fiesta 1.1 85 ίππων στην αντιπροσωπεια και του ειπαν οτι δεν εισάγεται στην Ελλάδα!!!!!!! Ενω υπάρχει κανονικά στον τιμοκατάλογο και τα προσπεκτ της.Και μάλιστα σε δυο εκδόσεις (trend και business).Ξέρει κανεις τι συμβαίνει;Σίγουρα πρόκειται για εκδοιση με μειωμένη ζήτηση αλλά γιατί οδηγούν κάποιους που δεν θέλουν τούρμπο σε αυτά.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Οι εντυπωσεις για το νεο ηχοσυστημα,τα φρενα με δισκοφρενα πισω,το 6αρι κιβωτιο αλλα πολυ περισσοτερο,η λειτουργια του start/stop εχει αλλαξει κατι η παλι δουλευει οποτε αυτο του καπνισει? H ST-Line ειναι αρκετα ομορφη εκδοση.Η ποιοτητα κυλισης και το κιβωτιο ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας. Το ηχοσυστημα δεν ξερω, τα φρενα ειναι μια χαρα, ανεβηκα τη Διρφυ και το χαρηκα. Το start stop δε μου εχει δημιουργησει κανενα θεμα. Παιζει στην f30 να χω πιο πολλα θεματα σε αυτον τον τομεα.
Το αμαξι πασχει σε θεμα τριγμων, αλλα ενα κλικ παραπανω απο νεο ιβιζα πχ. Οχι κατι τρομερο.
-
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
Οι εντυπωσεις για το νεο ηχοσυστημα,τα φρενα με δισκοφρενα πισω,το 6αρι κιβωτιο αλλα πολυ περισσοτερο,η λειτουργια του start/stop εχει αλλαξει κατι η παλι δουλευει οποτε αυτο του καπνισει? H ST-Line ειναι αρκετα ομορφη εκδοση.
Η ποιοτητα κυλισης και το κιβωτιο ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας. Το ηχοσυστημα δεν ξερω, τα φρενα ειναι μια χαρα, ανεβηκα τη Διρφυ και το χαρηκα. Το start stop δε μου εχει δημιουργησει κανενα θεμα. Παιζει στην f30 να χω πιο πολλα θεματα σε αυτον τον τομεα.
Το αμαξι πασχει σε θεμα τριγμων, αλλα ενα κλικ παραπανω απο νεο ιβιζα πχ. Οχι κατι τρομερο.
Εχθές έκανα test drive το Fiesta 1.0 100HP Titanium (μηχανικό κιβώτιο). Χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτοκίνητα, μου άρεσε η οδηγική συμπεριφορά (ιδιαίτερα το τιμόνι). Δεν ασχολήθηκα με το ηχοσύστημα. φρένα/κιβώτιο μια χαρά. Start/stop δούλευε όπως θα έπρεπε (αν και η βολτα δεν ήταν πολύ μεγάλη).
Για το θέμα των τριγμών, όντως διαπιστωσα ένα θέμα (βέβαια σε αυτοκίνητο για test drive, οπότε δεν ξέρω πόσο 'αξιόπιστη' πληροφορία είναι αυτή). Υπήρχε θόρυβος από το δεξιό τμήμα του ταμπλό, όχι μόνο σε λακούβες, άλλα και σε ελάχιστα ανώμαλο δρόμο (κακής ποιότητας άσφαλτος).
Ρώτησα τον πωλητή σχετικά με αυτό το θέμα, άλλα είπε ποτέ δεν του έχει παραπονεθεί κανένας (τι θα έλεγε άλλωστε). Για την ιστορία, η προσφορά που μου έκανε είναι 16400Ε (μεταλλικό, συναγερμός, 8 χρόνια εγγύηση). Με αυτόματο, 18200Ε.
-
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
Το αμαξι πασχει σε θεμα τριγμων, αλλα ενα κλικ παραπανω απο νεο ιβιζα πχ. Οχι κατι τρομερο.Είμαι εκτός θέματος, αλλά μιας και αναφέρθηκε εδώ... Έχεις άποψη για το θέμα τριγμών στο νέο Ibiza; Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, και με ενδιαφέρει το νέο Ibiza.
-
Ο χρήστης bouranitis έγραψε:
Είμαι εκτός θέματος, αλλά μιας και αναφέρθηκε εδώ... Έχεις άποψη για το θέμα τριγμών στο νέο Ibiza; Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, και με ενδιαφέρει το νέο Ibiza.
Αυτο πρωτη φορα πρεπει να ακουγεται
-
ως προς το ίμπιζα , εμένα σε test drive μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο έτριζε το πλαστικό που τραβουσα για να κλείσει η πόρτα. Για το φιέστα (100 αλογα τιτάνιουμ) τώρα, που μόλις παρέλαβα, μετα απο καμια 500ρια χιλιομετρα μόνο, πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Χωρίς να έχω προλάβει να ψάξω πολλά πολλά, πολύ καλή ποιοτητα κύλισης, εξαιρετικό τιμόνι, το b and o ποιοτικότατο, απο τριγμούς τίποτα αλλα προφανώς είναι νωρίς ακόμη.... Μία παρατήρηση που δεν ξερω αν το έχουν εντοπίσει κ άλλοι, είναι ότι το πορτ μπαγκαζ θέλει ιδιαίτερη δύναμη για να κλείσει, κάτι που με ενοχλει ελαφρώς. To start/stop λειτουργεί μια χαρα. Κάτι άλλο που με προβληματιζει ότι με πολύ ελαφρύ ποδι κ ελάχιστη κυκλοφοριακή συμφόρηση μου καίει κάπου 8 λίτρα... Θα ήλπιζα για κάτι πιο κοντά στο 6. Ελπίζω με τα χιλιομετρα να πεσει κάπως...
-
Ο χρήστης gi έγραψε:
Εχθές έκανα test drive το Fiesta 1.0 100HP Titanium (μηχανικό κιβώτιο). Χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτοκίνητα, μου άρεσε η οδηγική συμπεριφορά (ιδιαίτερα το τιμόνι). Δεν ασχολήθηκα με το ηχοσύστημα. φρένα/κιβώτιο μια χαρά. Start/stop δούλευε όπως θα έπρεπε (αν και η βολτα δεν ήταν πολύ μεγάλη).Για (κατά δήλωσή σου) άπειρος, κατάλαβες πολλά πάντως!
-
Ο χρήστης bouranitis έγραψε:
Είμαι εκτός θέματος, αλλά μιας και αναφέρθηκε εδώ... Έχεις άποψη για το θέμα τριγμών στο νέο Ibiza; Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, και με ενδιαφέρει το νέο Ibiza.
Εννοω οτι ολα τα πλαστικα αυτης της κατηγοριας σε λακουβες και κακο οδοστρωμα θα τριζουν λιγο πολυ. Το φιεστα κατιτις παραπανω.
-
9/10 φιεστα τριζουν. Για ιμπιζα καινουριο δεν εχει ακουστει εκτος απο το παραπανω ποστ σε τεστ
Ford Fiesta 2017