-
Ε βγάλτο σε μια βόλτα να δεις αν σταματάει
-
Όσο είχα το kit μέσα στο αυτοκίνητο δεν είχα καταλάβει κάτι. Όταν έβαλα το εργοστασιακό kit ρεζέρβας ξεκίνησε ένα κοπάνημα από πίσω το οποίο τελικά ήταν γιατί το πάτωμα του πορτ μπαγκαζ έβρισκε στο χωνί πλήρωσης του ρεζερβουάρ, το οποίο δεν χωρούσε καλά στη νέα του θέση. Το έβαλα στην πλαϊνή τσεπούλα και ησύχασα.
-
Παιδια μια 'χαζη' ερωτηση θελω να σας κανω,θα αγοραζατε το fiesta st για πρωτο αυτοκινητο??να εξηγήσω....
Ειμαι κοντα στα 40 το αμαξι θα το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα για να πηγαινω στην δουλεια μου(25 χλμ πανε ελα)
δεν εχω παιδια ακομα αλλα συντομα ελπιζω να αποκτήσω.Απο χωρους θα με καλύψει(μιλαμε για το 5θυρο παντα)??Απο καταναλωση εχω δει με νορμαλ οδηγηση ειναι στο 7 οποτε τα πραγματα δεν ειναι τραγικα.
Δεν ξερω μου εχει κολλησει το μυαλό με το ST !!!με 22κ αγοραζεις το st-2 που εχει καλουτσικο εξοπλισμό.
Εσεις τι θα κανατε??μια μικρη βοηθεια παιδια...
-
3 μηνες αναμονη, κατόπιν παραγγελίας
Κατα τα άλλα ειναι το καλυτερο γρηγορο μικρο σε αυτα τα λεφτα. Απο χωρους ειναι οπως ολα της κατηγοριας. Αν σε φτανουν, εσυ το ξερεις....
Μια χαρα κανει για καθημερινο ,μονο που ειναι λιγο πιο σκληρο και εχει και χαμηλοπροφιλα λαστιχα, οποτε ειναι λιγο κουραστικο στις λακουβες και στις ανωμαλιες των δρομων Κατά τα άλλα μια χαρα....Κι εγω το σκεφτομαι σαν επομενο αμαξι
-
Δεν υπαρχουν ετοιμοπαράδοτα δλδ??κριμα,ηθελα να το δω απο κοντα.Και εαν εχει 3 μηνες αναμονη δεν ξερουμε τι θα γινει με τα νεα τελη κυκλοφοριας και την φορολόγηση τους..θα εχει τελειώσει η παραταση που δωσανε.να θελεις να αγορασεις καινουργιο αμαξι και να μην ξερεις τι θα πληρωνεις...αξια ανεκτίμητη,α ρε ελληνικο κρατος!!
-
Δεν υπαρχουν ετοιμοπαράδοτα δλδ??κριμα,ηθελα να το δω απο κοντα.Και εαν εχει 3 μηνες αναμονη δεν ξερουμε τι θα γινει με τα νεα τελη κυκλοφοριας και την φορολόγηση τους..θα εχει τελειώσει η παραταση που δωσανε.να θελεις να αγορασεις καινουργιο αμαξι και να μην ξερεις τι θα πληρωνεις...αξια ανεκτίμητη,α ρε ελληνικο κρατος!!
Εφόσον ετοιμάζεσαι για οικογένεια κοιτά Ibiza/Polo έχουν 355λτ έναντι 290 του Fiesta και γενικά ειναι ευρύχωρο, εχει χώρους ιδικά πίσω δεν θα κουράζεσαι με το βάλε-βγάλε τα μωρά απο τα καθίσματα.
-
Δυστυχως ετσι ειναι .....
Δεν υπαρχουν στοκ , μονο με παραγγελια. Και το μπλοκε που ηταν στανταρ στο 3θυρο ST2, πλεον δεν ειναι. Το πληρωνεις εξτρα. Βεβαια εσενα σε ενδιαφερει το 5θυρο, που δεν το ειχε ποτε στο βασικο εξοπλισμο (στην ST2 εκδοση)
-
Το μπλοκέ διαφορικό είναι feature που πρέπει να υπάρχει σε αυτό το αμάξι?
-
Μηχανικό μπλοκέ είχε ή ντεμεκ ηλ/κό;
-
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Fiesta ST και χωρίς το μπλοκέ. Απλώς με το μπλοκέ δίνει αυτό το κλικ παραπάνω στον ανήσυχο οδηγό όταν θελήσει να το ξεζουμίσει. Στο 99% του χρόνου σου ως καθημερινό αυτοκίνητο δεν θα καταλάβεις διαφορά με ή χωρίς μπλοκέ.
Κατά τ' αλλά μπορείς κάλλιστα να το έχεις ως καθημερινό αυτοκίνητο, αν δεν σε πειράζει να καίει λίγο παραπάνω από τα συνήθη σουπερμίνι των 1000-1200 κυβικών και να είναι λίγο πιο σφιχτό.
Γι'αυτό που δεν κάνει μάλλον είναι για αυτοκίνητο μιας νέας οικογένειας. Ειδικά τα παιδιά στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους θέλουν πολλούς χώρους, καθώς πρέπει να κουβαλάς πολλά συμπράγκαλα. Εκτός αν πάρεις μπαγκαζιέρα.
-
Φιλος με 5θυρο κ ενα παιδι την παλευει με μπαγαζιερα μονο το καλοκαιρι για διακοπες, χωρις κανενα προβλημα.
Με 2ο θα ναι ζορι νομιζω. -
Ότι είπε ο Χαρισμα!
-
Το μπλοκέ διαφορικό είναι feature που πρέπει να υπάρχει σε αυτό το αμάξι?
Δεν ειναι απαραιτητο, αλλά μονο θετική ειναι η υπαρξή του...Μπαινει ως εξτρα με 1000€ περιπου, αλλά αν το προσθεσεις και αλλαξει σκαλοπατι φορου θα κοστισει αρκετα παραπανω....Το θεμα ηταν οτι μεχρι αρχες Νοεμβρη το ειχαν στανταρ στο 3θυρο ST2, τωρα το εβγαλαν
-
Για εμενα δεν υπαρχει λογος να πας σε fiesta st χωρις το μηχανικο μπλοκε. Μακαρονια σκετα τρογωνται;;;; λιγο σαλτσουλα.....εστω φετουλα
-
Μηχανικό μπλοκέ είχε ή ντεμεκ ηλ/κό;
Μηχανικό μπλοκέ έχει. Απλά για να το διευκρινήσουμε, υπάρχουν 3 ειδών μπλοκέ σε αυτοκίνητα δρόμου, τα 2 από αυτά 'πραγματικά'. Το Fiesta έχει το Νο 2:
- Ο ηλεκτρονικός έλεγχος του φρένου που φρενάρει τον τροχό που σπινάρει, το λεγόμενο 'ψευδομπλοκέ'.
- Μηχανικό μπλοκέ (διαφόρων ειδών, Τόρσεν ή 'δισκάτο'), το λεγόμενο 'παραδοσιακό μπλοκέ'.
- Μηχανικό μπλοκέ με ηλεκτρονικό έλεγχο (όπως έχουν οι Ferrari για πράδειγμα), το λεγόμενο 'έξυπνο μπλοκέ'.
-
Τοτε γιατι το 3θυρο(22,566) fiesta κοστιζει παραπανω απο το 5θυρο(22,196)?σύμφωνα παντα με τον διαμορφωτη της ford.
Και κατι ακομα που με προβληματίζει ειναι η αξιοπιστία του τρικυλινδρου μοτερ,παντως δεν εχει πεσει στο ματι μου κατι αρνητικο.ισως ειναι ακομα νωρις και δεν εβγαλε προβληματα.Σε ενα review που ειδα ο τυπος το ειχε κανει 7.000 μιλια και δεν ειχε καψει καθολου λαδι.
-
Τοτε γιατι το 3θυρο(22,566) fiesta κοστιζει παραπανω απο το 5θυρο(22,196)?σύμφωνα παντα με τον διαμορφωτη της ford.
Ελα ντε!! Λες να υπαρχει ακομα το μπλοκε? Απο μια ομαδα στο fb διαβασα οτι το εχουν βγαλει....
-
δεν μπορω να εξηγήσω την διαφορα τιμης,μια επίσκεψη σε αντιπροσωπία απο το καινουργιο ετος θα μας λύσει πολλες αποριες.
-
Η τιμή που αναφέρει ο configurator για το 3θυρο ST2 είναι αυτή που ξέρουμε εδώ και μήνες, η οποία περιλαμβάνει το μπλοκέ. Να έγινε κάποια ανατίμηση αυτές τις μέρες και το έκοψαν για να το κρατήσουν κάτω από τα 17.000 ΛΠΤΦ; Ο configurator αργεί παραδοσιακά να ενημερωθεί.
Για τον φίλο που προτείνει Polo-Ibiza, απλά καμιά σχέση με το ST. Αν ο φίλος κοιτούσε κανένα ST-line ή Titanium, τότε να μπουν στη λίστα. Εκδοχή όμως που να παίξει το ρόλο του hot hatch δεν έχουν. Ακόμη και το Polo GTI είναι soft συγκριτικά, ενώ έχει τα υπέρογκα κόστη του 2λιτρου, παρέα με την αστεία εγγύηση που ακόμη και με επέκταση φτάνει τη μισή χρονική διάρκεια της στάνταρ του Fiesta.
-
Παιδιά για τους δικούς μου λόγους τα αυτοκίνητα του γκρουπ κόβονται.
Το κοστος συντήρησης θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο ενα απλο fiesta των 140 η ενα focus 150 άλογων ??Ρωταω παιδια γιατι ειμαι ψιλο-ασχετος και θελω να εχω μια εικόνα των πραγματων
Ford Fiesta 2017