-
https://ibb.co/NFqyKjb
Πάνω αριστερή γωνία της πόρτας το λάστιχο πρέπει να χει κενό. Με τη γκαντεμια του υαλοκαθαριστήρα το αμάξι έμεινε συνεργείο είναι οι μόνες φωτό που έβγαλε η αδερφή μου. -
Αν βγει ολική και σε αποζημειώσει η ασφαλιστική θεωρεί ότι το αυτοκίνητο είναι δικό της.
Και ναι, θα κάνουν το παν να βάλουν μεταχειρισμένα ή ιμιτασιόν ανταλλακτικά, τους το δίνει το δικαίωμα ο νόμος. Μάλιστα μπορεί να ζητήσουν συμμετοχή αν απαιτήσεις εργοστασιακά καινούργια! -
3 μέρες αρχική αναμονή έγινε 7 σήμερα, ωραία πορευόμαστε.
-
Σίγουρα μεταχειρισμένα.
Σε παλιό δικό μου, μου πλήρωναν μόνο μεταχειρισμένο προφυλακτήρα. -
Απορώ κάποτε πως αποζημίωσαν πόρτα στη w202 1000+ € στην αντιπροσωπεία....τεσπά θα ενημερώνω για την όλη έκβαση.
-
Θελει προσπαθεια, αλλά εχει ξαναγινει : Να σε αποζημιωσουν για ολικη και το αμαξι να το κρατησεις εσυ
-
@alexandros-k said in Με τράκαραν.:
Θελει προσπαθεια, αλλά εχει ξαναγινει : Να σε αποζημιωσουν για ολικη και το αμαξι να το κρατησεις εσυ
Το αμάξι όμως διαγράφεται?
-
Δεν το θυμαμαι αυτο
Φανταζομαι ομως οτι μπορεις να διαπραγματευτεις να το κρατησεις και να μην διαγραφει -
Δεν το θυμαμαι αυτο
Φανταζομαι ομως οτι μπορεις να διαπραγματευτεις να το κρατησεις και να μην διαγραφειΤο ιδανικό σενάριο για μένα θα ήταν να δώσουν ένα ποσό ανάλογο της ζημιάς και ένας σωστός φανοποιος να μπορεί με αυτό να κάνει δουλειά τράβηγμα χτύπημα κλπ.
Το σενάριο να μου πουν 'δινουμε για τη ζημιά 1100 τη φτιάξεις δεν τη φτιάξεις δεν υπάρχει σαν σενάριο'?
Η ολική δεν με συμφέρει με τίποτα,το πρώτο σενάριο είναι το καλύτερο και το δεύτερο με τα π.χ. 1100 θα ήταν το καλύτερο των υπολοίπων και γω θα γίνω για 2-3 μέρες φαναρτζης και όσο στραβό μείνει από το να πληρώσω ένα σωρό λεφτά από τη τσέπη και να μου το αφήσει στραβό κάνας κατσαπλιας.Κάποτε ο πατέρας μου σε ολοκαίνουργιο ε36 σε ανάλογο τρακάρισμα πιο λάιτ που απέξω είχε μόνο γρατσουνιές και εσωτερικά είχε αρπάξει ελάχιστα σασί είχε αποζημίωθει αρκετά για τη ζημιά στο σασί δίχως να υπάρχει απαίτηση να φτιαχτεί.
-
@w202-amg said in Με τράκαραν.:
Δεν το θυμαμαι αυτο
Φανταζομαι ομως οτι μπορεις να διαπραγματευτεις να το κρατησεις και να μην διαγραφειΤο ιδανικό σενάριο για μένα θα ήταν να δώσουν ένα ποσό ανάλογο της ζημιάς και ένας σωστός φανοποιος να μπορεί με αυτό να κάνει δουλειά τράβηγμα χτύπημα κλπ.
Το σενάριο να μου πουν 'δινουμε για τη ζημιά 1100 τη φτιάξεις δεν τη φτιάξεις δεν υπάρχει σαν σενάριο'?
Η ολική δεν με συμφέρει με τίποτα,το πρώτο σενάριο είναι το καλύτερο και το δεύτερο με τα π.χ. 1100 θα ήταν το καλύτερο των υπολοίπων και γω θα γίνω για 2-3 μέρες φαναρτζης και όσο στραβό μείνει από το να πληρώσω ένα σωρό λεφτά από τη τσέπη και να μου το αφήσει στραβό κάνας κατσαπλιας.Κάποτε ο πατέρας μου σε ολοκαίνουργιο ε36 σε ανάλογο τρακάρισμα πιο λάιτ που απέξω είχε μόνο γρατσουνιές και εσωτερικά είχε αρπάξει ελάχιστα σασί είχε αποζημίωθει αρκετά για τη ζημιά στο σασί δίχως να υπάρχει απαίτηση να φτιαχτεί.
Πάρε ότι καλύτερο μπορείς για αποζημίωση και βρες έναν καλό λαμαρινά να σου το φέρει. Είναι κρίμα να μην το κρατήσεις, αφού έχεις επενδύσει πάνω του τόσο χρόνο και προσπάθεια.
-
Φλασια που μου ήρθε τώρα. Στις 'price list' των ασφαλιστικών γίνεται διάκριση για ουσιώδη πράγματα όπως κιβώτιο ταχυτήτων? Μια w202 με 5χυτο αυτόματο κοντά στο 2000 έχει 2500+ ενώ μια w202 με χειροκίνητο σε άθλια κατάσταση έχει 1000+.
-
Το αμάξι το είδε πρόχειρα φανοποιος αλλά και εγώ σήμερα.Απο βδομάδα ο πραγματογνώμονας.
Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, θέλει 100% καλιμπρα.Εχουμε και λέμε:
Πόρτα οδηγού σκαλωνει ελάχιστα και είναι φανερό ότι αυτό συμβαίνει διότι μέχρι και η μεσαία κολώνα άρπαξε έστω και ελάχιστα.
Πίσω πόρτα οδηγού αρπαγμενη σε σχέση με φτερό.
Καπο πίσω φευγατο.
Φαίνεται ότι όντως σε συγκεκριμένα σημεία του πορτμπαγκάζ άρπαξε.
Πίσω παρμπρίζ χάθηκε χαμηλά η επαφή με την κόλα του.
Πίσω πόρτα συνοδηγού κλείνει εφόσον την κοπανησεις δυνατά.
Το αμάξι για να πάει ευθεία έχει ελαφρώς στριμμένο τιμόνι.
Κοιτώντας τους πίσω τροχούς η πίσω αριστερή ρόδα είναι 0,5 εκ. Πιο μπροστά της δεξιάς και συνολικά η γέφυρα φευγατη αριστερά.
Ο φανοποιος λέει πως γίνεται, μονόδρομος η Καλιμπρα,κατέβασμα γέφυρα κλπ.Ο φανοποιος είναι εξαιρετικός ειδικά στο οπτικό κομμάτι. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν η Καλιμπρα είναι αποτελεσματική στο ισιωσει το σασί και ειδικότερα τα 4 σημεία που πιάνει η πίσω γέφυρα.Θα μπορούσα να συμβιβαστώ με οπτικές ατέλειες αλλά επουδενί με ένα στραβό αυτοκίνητο.Γνωριζει κάνεις πως λειτουργεί η Καλιμπρα?που θα ξέρει ο φανοποιος πόσο και που να τραβήξει και πότε θα έχει έρθει? -
@w202-amg said in Με τράκαραν.:
Το αμάξι το είδε πρόχειρα φανοποιος αλλά και εγώ σήμερα.Απο βδομάδα ο πραγματογνώμονας.
Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, θέλει 100% καλιμπρα.Εχουμε και λέμε:
Πόρτα οδηγού σκαλωνει ελάχιστα και είναι φανερό ότι αυτό συμβαίνει διότι μέχρι και η μεσαία κολώνα άρπαξε έστω και ελάχιστα.
Πίσω πόρτα οδηγού αρπαγμενη σε σχέση με φτερό.
Καπο πίσω φευγατο.
Φαίνεται ότι όντως σε συγκεκριμένα σημεία του πορτμπαγκάζ άρπαξε.
Πίσω παρμπρίζ χάθηκε χαμηλά η επαφή με την κόλα του.
Πίσω πόρτα συνοδηγού κλείνει εφόσον την κοπανησεις δυνατά.
Το αμάξι για να πάει ευθεία έχει ελαφρώς στριμμένο τιμόνι.
Κοιτώντας τους πίσω τροχούς η πίσω αριστερή ρόδα είναι 0,5 εκ. Πιο μπροστά της δεξιάς και συνολικά η γέφυρα φευγατη αριστερά.
Ο φανοποιος λέει πως γίνεται, μονόδρομος η Καλιμπρα,κατέβασμα γέφυρα κλπ.Ο φανοποιος είναι εξαιρετικός ειδικά στο οπτικό κομμάτι. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν η Καλιμπρα είναι αποτελεσματική στο ισιωσει το σασί και ειδικότερα τα 4 σημεία που πιάνει η πίσω γέφυρα.Θα μπορούσα να συμβιβαστώ με οπτικές ατέλειες αλλά επουδενί με ένα στραβό αυτοκίνητο.Γνωριζει κάνεις πως λειτουργεί η Καλιμπρα?που θα ξέρει ο φανοποιος πόσο και που να τραβήξει και πότε θα έχει έρθει?Ο λαμαρινάς ενοείται ότι έχει πρόσβαση στο μάνουαλ του σασί συγκεκριμένου μοντέλου όπου αναγράφονται όλες οι διαδικασίες και οι τιμές μέτρησης σε δέκατα του χιλιοστού αν γκουγκλάρεις θα το βρεις και εσύ, το θέμα είναι αν η ασφαλιστική δεχτεί να πληρώσει ένα ποσό αρκετά πάνω από την εκτίμηση της ολικής.
-
Μου κάνει εντύπωση γιατί η δύναμη της πρόσκρουσης μεταδόθηκε τόσο μπροστά, το πίσω μέρος φαίνεται σα να μην απορρόφησε καθόλου ενέργεια. Ίσως να έπαιξε ρόλο η επισκευή που έκανες στο αμάξωμα.
-
@que2 said in Με τράκαραν.:
Μου κάνει εντύπωση γιατί η δύναμη της πρόσκρουσης μεταδόθηκε τόσο μπροστά, το πίσω μέρος φαίνεται σα να μην απορρόφησε καθόλου ενέργεια. Ίσως να έπαιξε ρόλο η επισκευή που έκανες στο αμάξωμα.
Δεν έκανα κάποια επισκευή που να προσθέτει υλικό εκεί πίσω,παραμονο σκουριές κλπ.Ο φανοποιος λέει ότι αυτό συνέβη λόγω του κοτσαδουρου ο οποίος είναι πλήρης όχι απλά ένα σίδερο.
Βέβαια από την άλλη τώρα κακήν κακώς με Καλιμπρα ισιωνεται,χωρίς το σκελετό του κοτσαδουρου θα έψαχνα τη γέφυρα στην άσφαλτο και θα ήταν για κόψιμο το αμάξι. -
https://youtu.be/c-oOsKA10d0
Δείτε το 0:33 ,το αμάξι λόγω κοτσαδουρου δεν παραμόρφωσε τα πίσω ράμφη όπως θα έπρεπε να γίνει στο βίντεο.Αντιθετα στο βίντεο στο εν λόγω σημείο φαίνεται ότι μόλις οι ζώνες παραμόρφωσης εξαντλούνται γίνεται ένα μικρό φλεξ του πίσω μέρους με τη καμπίνα.ακριβως το ίδιο πράγμα όπως στο βίντεο έγινε σε μένα χωρίς την καταστροφή της ζωνης παραμόρφωσης.
Σε ακόμη μεγαλύτερη στούκα πιθανόν ο κοτσαδορος είναι επικίνδυνος....
Με τράκαραν.