-
Κυκλοφορούν διάφορες συσκεύες μείωσης της κατανάλώσης καυσίμου. Πρόσφατα έπεσε το μάτι μου στο MagnuFuel, το οποίο διάβασα μάλιστα ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία του. Σύμφωνα με το επίσημο site κυκλοφορίας του (http://www.magnufuel.com/GR_official_T7/index.php?PLACID=1400465098), υπόσχεται 20% και πλέον μείωση της κατανάλωσης. Η γνώμη σας ; Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον κινητήρα ή πουθενά αλλού;
-
Κυκλοφορούν διάφορες συσκεύες μείωσης της κατανάλώσης καυσίμου. Πρόσφατα έπεσε το μάτι μου στο MagnuFuel, το οποίο διάβασα μάλιστα ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία του. Σύμφωνα με το επίσημο site κυκλοφορίας του (http://www.magnufuel.com/GR_official_T7/index.php?PLACID=1400465098), υπόσχεται 20% και πλέον μείωση της κατανάλωσης. Η γνώμη σας ; Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον κινητήρα ή πουθενά αλλού;
-
-
θα εχει την ιδια επιπτωση με το να το πας για ενα τρισαγιο. Θα ελαφρυνει η τσεπη σου αλλα το πλασιντο εφεκτ θα σε κανει ευτυχισμενο.
παντως υπαρχει μια παγκοσμια συνωμοσία γυρω απο αυτες τις συσκευες , ολοι οι κατασκευαστες θελουν τα αυτοκινητα τους να καινε περισσοτερο γι αυτο δεν τα βαζουν .
Αμ το αλλο ο καθε τρελλος εφευρετης εχει φτιαξει κι απο μια , ακομα και ο κυρ αντωνης που ηταν εδω μεσα ειχε τα δικα του μαγνητακια. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
θα εχει την ιδια επιπτωση με το να το πας για ενα τρισαγιο. Θα ελαφρυνει η τσεπη σου αλλα το πλασιντο εφεκτ θα σε κανει ευτυχισμενο.
παντως υπαρχει μια παγκοσμια συνωμοσία γυρω απο αυτες τις συσκευες , ολοι οι κατασκευαστες θελουν τα αυτοκινητα τους να καινε περισσοτερο γι αυτο δεν τα βαζουν .
Αμ το αλλο ο καθε τρελλος εφευρετης εχει φτιαξει κι απο μια , ακομα και ο κυρ αντωνης που ηταν εδω μεσα ειχε τα δικα του μαγνητακια.Στον 2ο ΠΠ ξερεις ότι χρησιμοποιηθηκαν από τα μαχητικα επιτυχως!Βεβαια μιλαμε για αλλα μεγεθη αλλα σαν θεωρια στεκει.
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Κυκλοφορούν διάφορες συσκεύες μείωσης της κατανάλώσης καυσίμου. Πρόσφατα έπεσε το μάτι μου στο MagnuFuel, το οποίο διάβασα μάλιστα ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία του. Σύμφωνα με το επίσημο site κυκλοφορίας του (http://www.magnufuel.com/GR_official_T7/index.php?PLACID=1400465098), υπόσχεται 20% και πλέον μείωση της κατανάλωσης. Η γνώμη σας ; Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον κινητήρα ή πουθενά αλλού;Ελεος με τις μαλακίες που πουλάνε σε ιθαγενείς σαν τα νέα καθρεπτάκια!!!Και για να το κάνουν πιο πιστευτό λένε ότι έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία του.
Ακόμα και απο την κάκιστη προσπάθεια μετάφρασης θα έπρεπε να μην ασχοληθείς καθόλου. -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Αμ το αλλο ο καθε τρελλος εφευρετης εχει φτιαξει κι απο μια , ακομα και ο κυρ αντωνης που ηταν εδω μεσα ειχε τα δικα του μαγνητακια.Στον 2ο ΠΠ ξερεις ότι χρησιμοποιηθηκαν από τα μαχητικα επιτυχως!Βεβαια μιλαμε για αλλα μεγεθη αλλα σαν θεωρια στεκει.
λινκ γιατι μου φαινεται παραξενο να ασχοληθηκαν στο πολεμο με οικονομια καυσιμου.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
λινκ γιατι μου φαινεται παραξενο να ασχοληθηκαν στο πολεμο με οικονομια καυσιμου.
Η οικονομια καυσιμου παντα είναι ζητουμενο ελεω ταχύτητας και χρονου πτησης.θα σου στειλω
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Φυσικά και ασχολήθηκαν !!
Τώρα, θα ήθελα και εγω το λινκ...... -
Αν υποθέταμε πως τα μαγνητάκια αποδίδουν όφελος σε καύσιμο και ρύπους,
πώς δεν τα ανακάλυψαν οι 'Greanpeace κ σια' και τα λοιπά λόμπι
για να τα επιβάλλουν με τις λοιπές οικολογικές δυνάμεις στην ΕΕ;Εδώ το μαγαζί που τα πουλάει ισχυρίζεται ότι λίγο πολύ είναι ο ...απαγορρευμένος καρπός!
Και το μαγαζί που τα πουλάει ισχυρ\ίζεται πάλι ότιΣυνίσταται από την European Automobile Manufacturers Ασσοσιατιών
που σημαίνει ότι κάποια Ασσοσιατιών τα συνιστά σε πείσμα της συνωμοσίας.
Κι αν πάλι θεωρητικά υπάρχει κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο,
στο προκείμενο και όχι γενικά
ποιός διασφαλίζει πως τα μαγνητάκια αυτά συγκεκριμένα με την συγκεκριμένη τοποθετηση
αποδίδουν στην πράξη;Δε θα είχαμε ολες αυτές τις απορίες αν υπήρχαν κράτος και ελεγκτικοί μηχανισμοί.
-
Το εχω ξαναγραψει:
Απο τη μια
Πολλες χιλιαδες ατομα εργαζομετα στην Ερευνα και Εξέλιξη στις αυτοκινητοβιομηχανιες, εταιριες λιπαντικων και εταιριες ελαστικων, με τον καθενα τους να εχει ενα στρέμμα πτυχια, μεταπτυχιακα, διδακτορικα...
Αυτοι λοιπον ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ για να μπορεσει μετα το τμημα marketing να βγαλει λεζαντα οτι το Χ μοντελο facelift ειναι 5% πιο οικονομικο απο το προηγουμενο και να δελεασουν τον αγοραστη να παρει το δικο τους μοντελο.Απο την αλλη
Εταιριες με ετησιο budget μικροτερο απο οτι το αντιστοιχο για τα χαρτια τουαλετας στις αυτοκινητοβιομηχανιες, που με ενα παπαράκι διατυμπανιζουν 20% μειωση.Ποιόν πιστευετε, ή αν επαιζαν αυτοι αγωνα μποξ, ποιος θα νικουσε, εσεις θα κρινετε...
-
Αν κάποιος βρεί το άγιο δισκοπότηρο σαν αυτό εδώ που πραγματικά να κάνει 20% μείωση της κατανάλωσης αν δεν τον είχαν αγοράσει οι πετρελαιάδες θα τον είχαν κάνει λίπασμα.
-
Φιλέ μην τους ακούς οτι θέλουν λένε. Εγώ έβαλα το ίδιο και σώθηκα. Ξεκιναω με σχεδόν άδειο ντεπόζιτο και μέσα σε 200 χλμ το ντεπόζιτο είναι γεμάτο.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εεε όσο πιθανό είναι να συμβεί αυτό που σου γράφω τόσο πιθανό είναι να εχεις την εξοικονόμηση που λες εσυ
-
Μου αρέσει ρε παιδιά που καθεστε και το αναλύεται και ψάχνεται και στοιχεια και μελέτες.
-
Παιδες εγω το ειχα δει σε ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΙ προ τουλ 3 χρονων.Το παρουσιαζε μαζι επισης με άλλες πατεντες όπως δεξαμενες οξυγόνου για να πετανε σε μεγαλυτερο υψος κτλ.Σαν θεωρια στεκει.Βεβαια από ότι θυμαμαι εδειξε και μια ασπρομαυρη φωτο....ο μαγνήτης ηταν αρκετα μεγαλος καμια σχεση με τις @@@@@@ που πουλανε τωρα.
Επειδή ειχα προσπαθησει να το ψαξω....οι αναφορες στο νετ είναι ελάχιστες....ωστόσο ειχα συμπερανει πως δουλευει ΠΟΛΥ καλυτερα σε αερια καυσιμα καθως επισης ειχα βρει σχεδια σε φορουμ για μαγνητισμο H2....
Μολις βρω λιγο χρονο θα προσπαθήσω να τα ξαναβρω και να τα ποσταρω. -
Μην δίνετε βάση σε όποια βλακεία κυκλοφορεί. Μαγνητάκι... Έλεος!
-
Το πιστοοιητικο που αναφερει το siteειναι ενα απλο πιστοποιητικο ηλεκτρομαγνητικης συμβατοτητας και δεν πιστοποιει ουτε αναφερει τιποτα για την λειτουργια η τα οφελη που ισχυριζινται οι δημιουργοι του site. Δηλαδη πολυ απλα σημαινει αυτο το πιστοποιητικο οτι αυτο το μαγνητακι δεν προκαλει καμια ηλεκτρομαγνητικη παρεμβολη στο αυτοκινητο. Και το βλεπει ο μπαρμπας και σου λεει οπα να το πιστοποιητικο που επιβεβαιωνει τα θαυματα του προιοντος. Τριχες. 1ο φαουλ.
Δευτερο φαουλ οι υδατανθρακες που μετα γινονται υδρογοναθρακες. Κυκλοφορει και σε λαιτ;
3ο φαουλ το association που γινεται ασσοσιατων. Ηθελα να ηξερα ποιος κοπανος εκανε την μεταφραση.
4ο φαουλ... Χρειαζεται να συνεχισω;
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ.
-
Kαι ο Τσίπρας μαγνητάκια και καθρεφτάκια πούλησε στους ιθαγενείς ψηφοφόρους, ποιά η διαφορά δηλαδή ?
-
Εμένα μου αρέσει εκει που λέει
'100% αποδοτικότητα' .
Λίγα βάζεις, πολλά κερδίζεις !Και τελικά δεν έχω βγάλει άκρη:
πόσοι επισκέπτες υπάρχουν συνδεδεμενοι στη σελίδα;
Τη μια μου λέει 245, με ένα refresh μου βγάζει 181 αμέσως μετά, ...ΥΓ:
Οι πιστοποιήσεις είνα σαν τα κινέζικα CE. O καθένας ό,τι θέλει το δηλώνει.
Και ανάθεμα κι αν υπάρχουν.Συν φυσικά τις προδιαγραφές της ηλεκτρομαγνητικης συμβατότητας και της 'Ασσοσιατιών'.
Κάτι σαν τα ISO που βάζουν οι ντόπιοι εδώ στας Ευρώπας.
Ειδικές συσκευές εξοικονόμησης καυσίμων