-
Ναι και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος το επιστρεφεις και παιρνεις τα χρήματα πίσω....αλλά,... η συσκευασία θα πρεπει να είναι άθικτη , σφραγισμενη...
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήμουν σε συνεργείο για service, και έρχεται ένας με ένα nissan pick up για να του βγάλουν τα μαγνητάκια που είχε βάλει (και του είχαν στοιχίσει κανά 500άρικο..) διότι του δημιουργούσαν πρόβλημα!
Αφού δεν υπάρχουν σοβαρές οργανώσεις καταναλωτών να ενημερώνουν τους αφελείς....
20 χρόνια τώρα μας έχουν ζαλίσει τα @@ με τον «παγκόσμιο οργανισμό υγείας camelot» -
Εδώ ο αφελής.
Πριν αρκετά χρόνια το αγόρασα. 2 ήταν οι λόγοι. Αυτή η ρημάδα η διαφήμιση ήταν πολύ πιστευτή. Το αγόρασα όμως γιατί είχε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Το τοποθέτησα λοιπόν στο megane κι ενώ στην αρχή - πήγα και το φούλαρα - μου έδειχνε το trip ότι θα έκανα με γεμάτο ντεπόζιτο 1000+ χλμ, στη πράξη δεν έγινε τίποτα. Μάλιστα όταν πήγα να ξαναφουλάρω διαπίστωσα ότι είχα κάνει λιγότερα χλμ από ότι πριν το μαγνήτη.
Τελικα πήρα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο, στη Κατερίνη, ο οποίος ευγενέστατος και χωρίς σούξου μούξου μου ζήτησε να το επιστρέψω, όπως και έγινε και πήρα τα χρήματά μου πίσω.Κι αν θυμάμαι καλά, παρόμοιο θέμα έχει προυπάρξει κάπου αλλά τρέχα βρές το μετά από τόσα χρόνια.
-
Κατερίνη ε;;
Το είχα ξαναγράψει πριν χρόνια.
Το 1999 είχα αγοράσει δύο κομμάτια από Κατερίνη... Πράγματι πολύ ευγενικός ο κυριούλης.Τότε δεν υπήρχε ούτε ενημέρωση, ούτε φόρουμς, ούτε δυνατότητα να εντοπίσεις αν είναι απατεωνιές.
Το είχα δει στο Power Techniques και πήρα δύο κομμάτια. Καγκουροηλικία.
Ένα πήρα για την κουπεδιά και ένα για το Yugo.
Το έβαλα στο Yugo γιατί ήταν πολύ εύκολη η τοποθέτηση. Το άλλο ακόμα το έχω κλειστό, στην συσκευασία του.Δεν ασχολήθηκα ούτε αν κέρδισα κάτι σε οικονομία βενζίνης, ούτε ασχολήθηκα επειδή έδωσα λεφτά για να τα αγοράσω. Δούλευα και γούσταρα να χαλάω τα λεφτά μου όπου εγώ ήθελα. Απλό.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εδώ ο αφελής.
Πριν αρκετά χρόνια το αγόρασα. 2 ήταν οι λόγοι. Αυτή η ρημάδα η διαφήμιση ήταν πολύ πιστευτή. Το αγόρασα όμως γιατί είχε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.Μα έτσι λειτουργούν όσοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
...κάποιοι θα μείνουν με το μαγνητάκι και αυτοί με τα λεφτά τους. -
Πέραν του γεγονότος ότι αυτή η παπάντζα προφανώς είναι απάτη και δεν δουλεύει, πέραν του ότι την τρώμε στη μάπα εδώ και 15-20 χρόνια, αφού εμφανίζεται περιοδικά κάθε τόσο, όταν δηλαδή εισάγει κάποιος νέος επίδοξος 'έμπορος', το συγκεκριμένο 'επιστημονικό' effect ΔΕΝ ισχύει. Από πλευράς Φυσικής, Χημείας, Μηχανικής, από παντού μπάζει. Και μιλάμε για Φυσική και Χημεία επιπέδου Λυκείου έτσι, όχι τίποτα προχωρημένο...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Πέραν του γεγονότος ότι αυτή η παπάντζα προφανώς είναι απάτη και δεν δουλεύει, πέραν του ότι την τρώμε στη μάπα εδώ και 15-20 χρόνια, αφού εμφανίζεται περιοδικά κάθε τόσο, όταν δηλαδή εισάγει κάποιος νέος επίδοξος 'έμπορος', το συγκεκριμένο 'επιστημονικό' effect ΔΕΝ ισχύει. Από πλευράς Φυσικής, Χημείας, Μηχανικής, από παντού μπάζει. Και μιλάμε για Φυσική και Χημεία επιπέδου Λυκείου έτσι, όχι τίποτα προχωρημένο...Δν νομιζω ότι μπαζει από θεωρητικη αποψη....όταν βρω χρονο από την σχολη θα βρω καποια κειμενα.
-
Μπάζει από όλες τις απόψεις, Χημική, Φυσική, Μηχανική κλπ. Κανένα μόριο της σειράς (επτάνιο, οκτάνιο) δεν είναι πολωμένο, η οποιαδήποτε 'ευθυγράμμισή' τους (ακόμα και αν γινόταν) δεν θα επέφερε καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα ή ποσοστό καύσης τους, το μαγνητικό πεδίο των μαγνητών προφανώς ακολουθεί το περίβλημα των μεταλλικών σωληνώσεων, η οποιαδήποτε διάσπαση μορίων θα οδηγούσε σε χειρότερη καύση, όχι καλύτερη, και άλλα πολλά που δεν έχει καν νόημα να αναφερθούν.
Οποιονδήποτε Φυσικό, Χημικό ή Μηχανικό και αν ρωτήσεις, το πολύ-πολύ να γελάσει με τους ισχυρισμούς που κάνουν αυτοί που τα πουλάνε
-
Δν θα απαντησω με εικασιες δικες μου στο τι παθαινουν τα μορια,οντως δν είναι πολωμένα ωστόσο στα αερια καυσιμα θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.Anyway θα επιστρεψω με κειμενα προς συζητηση.
Ειδικές συσκευές εξοικονόμησης καυσίμων