Ένα μεταχειρισμένο SX4 με λίγα χιλιόμετρα ήθελε να παρω από γνωστό φίλο, πώς έφθασα πάλι να πάρω SEAT ούτε που κατάλαβα. Δοκίμασα πάντως και το 1.0 Αρονα με 115 ιππους και το Ιμπιζα με 95 ίππους, μου άρεσαν και τα δύο, οι 95 ίπποι ήτανε σαν να οδηγούσα το δικό μου και κάπως καλύτερο που ειναι βεβαια μη τουρμπο κινητηρας, Ίμπιζα 1400cc 101 ιπποι του 2010 sportcoupe.
Στο προκείμενο τώρα, όπως τα λες, στο ιντερνετ υπάρχει αυτό το πακέτο το Summer Pack που πλέον δεν υπάρχει λένε (γενικά ή μόνο στο ΦΑ δεν κατάλαβα), κι ετσι θα σου βγει διπλάσια τιμή αν θες φιμέ και το πλαίσιο να βάλεις έπειτα, πφπφπφ και ωιμέ ! Εξάλλου δεν θα σε έπαιρνε κιόλας, αφού με διχρωμία και summer pack ξεπερνιέται το όριο της φορολογικής βάσης του 13.999 ευρώ, αν αυτό σε παρηγορεί καθόλου δηλαδή.
Το χρώμα του βίντεο είναι το magnetic tech, είναι αλήθεια φέρνει προς το prineos grey, όμως δεν είναι ίδιο, η γυναίκα μου το λεει μπλου μπλακ με πέρλες μέσα, αν αυτη η περιγραφή σε βοηθάει, από χρώματα δεν σκαμπάζω, το είδα παντως σε ένα Ιμπιζα , πολύ όμορφο από κοντά, θα μπορούσε να σταθεί πιστεύω μονοχρωμία και στο Αρόνα με χρωμιομένα πλαίσια και ράμπες, αλλά η τιμή έρχεται το ίδιο με την διχρωμία.
Οι 'τύπου' ποδιές , εννοείς να υποθέσω κάτω από το πορτ - μπαγκαζ που στο Xcellence δεν είναι μαύρο όπως στο CNG, γι ΄αυτές δεν ξέρω αν αλλάζουν, οι ράγες πάντως αλλάζουν. Νομίζω ότι τα πορτοκαλί πλαστικά στα φωτα ομίχλης μπορείς να προσθέσεις, διότι έχω δει ότι τέτοιου είδους υπ;aρχουν ως αξεσουάρ και στο ίμπιζα, για τους καθρέπτες αν τους θες πορτοκαλί, τι να πω, μπορείς να τους ανταλλάξεις με τους megnetic tech, γιατί όχι λέω γω να το εισηγηθούμε, χαχαχα.