-
Το πρωτο κουφο ειναι η αυξηση της τιμης του πολο των 2000 ευρω με τα αξεσουαρ,, που ειχα γραψει πριν κανα μηνα,,λογο το οτι το αμαξι στη Γερμανια εχει 19000 ευρω +
Ξεχασα να του πω σημερα ,,τη διαφορα των μισθων μεταξυ των 2 χωρων ξερετε ποια ειναι ?!!! Τη λαβατε υποψιν ??!!Και το αλλο κουφο,,ειναι επισπευση της αυξησης της τιμης του αρονα κατα 1500 (αν οντως ισχυει αυτο) 17 μερες πριν τις 30 Νοεμβριου που ελεγαν.
-
Γιατί θα έπρεπε να τους απασχολεί ο μισθός στην Ελλάδα? Γι' αυτούς δεν έχει κόστος το προϊόν που παραμένει σταθερό ανεξάρτητα το που θα πουληθεί? Και πάλι φθηνότερο είναι απ' τη Γερμανία.
-
Δεν ισχυει η αυξηση τιμης στο Αρονα παιδια.. 30 Νοεμβριου θα παει 18150 το αμαξι.
Μεχρι τοτε το Αρονα 16650 το ιμπιζα 15500 και το πολο 17400
Αρχικες τιμες χωρις εξοδα και χρωμα. -
Καλησπέρα.Εκανα αίτηση για την επιδότηση την Κυριακή και μου ήρθε απάντηση σήμερα ότι
Η αίτησή σας ΔΕΝ είναι έγκυρη.
Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στη δράση, παρακαλείσθε όπως υποβάλλετε εκ νέου την αίτηση με συνημμένο το έντυπο παραγγελίας I.X. ΚΑΙ την απόδειξη είσπραξης της αντιπροσωπείας σε μορφή pdf, όπου θα πρέπει σαφώς και ευκρινώς να αναφέρεται ο τύπος του καυσίμου οχήματος (CNG).
Οποτε έκανα καταχώρηση πάλι την αίτηση από την αρχή.Ελπίζω να μου απαντήσουν θετικά αυτή τη φορά.
Οσον αφορά την τιμή του αυτοκινήτου είναι 16.650€ χωρις μεταλλικό χρώμα που χρεώνεται 450€ μεταφορικά 330€ και τέλη κυκλοφορίας αν θυμάμαι σωστά 120€.Συνολικό κόστος αυτοκινήτου 17.550€ -
Μια απ τα ίδια και εμένα, δεν έγινε δεκτή η αίτηση και φτου κι απ την αρχή. Άντε να δούμε σήμερα (Εγώ για το Ibiza πάω). Μου πέσαν τα μαλλιά όταν είδα την αρχική του πολο!!
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Με κάθε σεβασμό, δηλαδή η αγορά θα στρέφονταν κατά 20% σε VAG; Γιατί θεωρείς ότι ο κόσμος δεν ξέρει από ΦΑ;
Υπάρχουν ένα σωρό παράγοντες να σε αποτρέψουν ακόμη, περιορισμένα μοντέλα, περιορισμένα πρατήρια, άγνωστη
τεχνολογία σε βάθος χρόνου κ.λ.π. Παραδίπλα ακόμη συζητάμε για το αν σκουριάζουν ή δεν σκουριάζουν
οι δεξαμενές, αν θα θέλουν ή όχι αλλαγή στην 10ετία κ.λ.π. Ξέρει και παραξέρει ο κόσμος, μην τον υποτιμάς.
Δεν γίνεται εμ καινούριο θέλεις, εμ μεταχειρισμένο να καταλήξεις τελικά να αγοράσεις Arona/Ateca/Octavia CNG
(και πάλι με κάθε σεβασμό, αλλά στις οικονομικές αναλύσεις που κάνεις λάβε υπόψιν ότι τα χρήματα των δόσεων
που θα πληρώνεις είναι εντελώς πραγματικά και δεδομένα για τα επόμενα χρόνια, ενώ το όφελος του ΦΑ είναι με
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ τιμές, με την προοπτική τα 5 πρατήρια να γίνουν κάποτε 15 κ.λ.π. ώστε να ελαχιστοποιήσεις την χρήση
βενζίνης κ.λ.π.).
Αν βέβαια θέλεις π.χ. SUV (B ή C) ή sedan, σου αρέσουν τα Arona/Ateca/Octavia και έχεις δίπλα σου πρατήριο βεβαίως και να τα πάρεις σε CNG.Μπράβο! Πόσο πιο ευγενικά και ήρεμα να το πει κανείς?
-
Παιδιά είναι κάποιος που έκανε την αίτηση για επιδότηση την Παρασκευή και δεν έχει πάρει ακόμη αριθμό;
-
Εγώ σήμερα παράγγειλα το Arona και ο αντιπρόσωπος έκανε μπροστά μου την αίτηση για επιδότηση!! Φυσικά αριθμό δεν πήρα ακόμα, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά του ξεκαθάρισα ότι αν δεν εγκριθεί η αίτηση η παραγγελία ακυρώνεται, με βεβαίωσε όμως ότι ξέρει (από την fisikon;;;) ότι υπάρχουν περιθώρια για αρκετά αμάξια ακόμη!! Η τιμή του ARONA, αν ανέβει, θα γίνει από 1η Δεκεμβρίου και μετά και θα είναι 1500 ευρώ περίπου!!!
-
Η vw στο ελληνικό σαϊτ έβγαλε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πόλο..
Έβγαλε και τα καυσαερια..90 CO2 δεν έχει τέλη κυκλοφορίας δηλαδή..Η Seat δεν έχει ακόμη νούμερο για τα καυσαερια..
Τι θα γίνει με το αρονα δε ξέρει κανείς... -
Κάτι για να γελάσετε ..ένα πολύ όμορφο βίντεο...
https://www.facebook.com/CachorrosOfici ... 625860884/
-
Την Παρασκευή έκανα και εγώ την αίτηση δεν πήρα κωδικό..και μου είπαν από την Δεπα να την κάνω ξανά. Είχαν πολλά προβλήματα τη Παρασκευή και την δική μου δεν την έβλεπαν στο σύστημα.
Και ας είχα δει το μήνυμα ότι θα πάρω σύντομα το κωδικό. -
Παρήγγειλα και εγώ το Arona και έκανα τελικά και δεύτερη φορά την αίτηση γιατί με την πρώτη δεν μου είχε έρθει κωδικός. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω ζάντες 17' nuclear grey να αλλάξω δηλαδή την παραγγελία; Από ότι ξέρω έρχεται με 16 άρες. Θα έχει καμιά διαφορά (καύσιμο, επιδόσεις);
-
Αν σου έρθει τελικά και δεύτερος κωδικός βάλε τον σε δημοπρασία... Όλο και κάποιος θα τσιμπήσει!
-
Χαχαχα...δεν έχεις άδικο...κάτσε να έρθει ο πρώτος... Πήρα στη ΔΕΠΑ σήμερα και μου είπαν σε 3-5 εργάσιμες θα έρθει γιατί έχουν πολλές αιτήσεις και δεν προλαβαίνουν.
-
Βρε παιδιά, σα να έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στο θέμα αγορά αυτοκινήτου!! Παλιά αποφάσιζες τι ζητάς από το νέο σου αυτοκίνητο, έκανες τέστ ντραιβ σε 2-3 που καλύπτουν τις απαιτήσεις που έθετες, έπαιρνες το πορτοφόλι, την σύζυγό για να διαλέξει το χρώμα και πήγαινες στην αντιπροσωπεία που είχες επιλέξει και το παρήγγειλες!! Τώρα πας στην αντιπροσωπεία, σου λένε ότι θα έρθει σε 5-6 μήνες, αν θέλεις να κάνεις τέστ έχουμε ένα περίπου το ίδιο με άλλο κινητήρα από αυτό που θέλεις, με άλλο Πορτ μπαγκάζ, άγνωστα τέλη κυκλοφορίας και αν είσαι τυχερός μπορεί να παίξει και καμιά επιδότηση (Με κλήρωση;).
Εγώ προσωπικά το πέρασα μια με το Duster και το ξαναπερνώ με το Arona! -
Έτσι γίνεται όταν λόγω οικονομικών, η επιλογή γίνεται (για πολλούς, όχι για όλους) μονόδρομος. Αλλιώς, αν το φυσάς, ακολουθείς και την παλιά διαδικασία.
-
Η επιδότηση είναι δεδομένη
Η κλήρωση αφορά την έκθεση που κληρώνει το panda
Συγχαρητήρια σε όλους, με το καλό να παραλάβετε και να απολαύσετε πολλά και οικονομικά χιλιόμετρα. -
Την επιδότηση την έχασα, διότι δεν δίνει η Fisikon από φέτος (;) σε Ομόρρυθμες εταιρείες και γενικότερα σε εταιρείες.
Για κάποιο φίλο πιο πάνω που είχε ρωτήσει για τα πλαίσια χρωμίου στα παράθυρα και στην κολόνα όσο και για στις μπάρες, γίνεται να τα πάρεις ως αξεσουάρ και στα τοποθετούν, το ρώτησα , γιατί σκέφθηκα να το κάνω εξωτερικά περίπου όπως αυτό εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=aWIxi2VJWjg , διότι υπάρχει αυτό το νέο χρώμα Magnetic Tech λέγεται, αλλά δεν το χουν βάλει ακομα στους καταλόγους.
Για τις ζάντες μου είπαν ότι στο CNG δεν μπορείς να βάλεις 17΄ζάντες λόγω των ρύπων κτλ κτλ, οπότε μόνο όταν έρθει το αμάξι το κάνεις έπειτα μόνος σου -
Στο τηλέφωνο που ρώτησα μου είπε και μένα οτι το χρώμιο μπορεί να μπει σαν έξτρα αλλά δεν θα είναι οι ράγες και οι 'τύπου' ποδιές. Άρα μόνο για το πλαίσιο και αυτό κάπου στο 400αρι πφφφ. Ενώ στους καταλόγους για τις άλλες εκδόσεις υπήρχε σε ένα πακέτο (summer pack αν θυμάμαι καλά μαζί με τα φιμε πίσω) στην ΦΑ έκδοση δεν σε άφηνε να το προσθέσεις (όπως και το digital cockpit) !!!
Το χρώμα αυτό στο βίντεο δεν είναι το prineos grey που έχει στο configurator?
Όταν λες οτι ήθελες να το κάνεις να μοιάζει εξωτερικά, είχες βρει τρόπο να προσθέσεις τις λοιπές πορτοκαλί λεπτομέρειες η μόνο σώμα και οροφή? Όντως είναι πολύ όμορφο και εσωτερικά. -
Ένα μεταχειρισμένο SX4 με λίγα χιλιόμετρα ήθελε να παρω από γνωστό φίλο, πώς έφθασα πάλι να πάρω SEAT ούτε που κατάλαβα. Δοκίμασα πάντως και το 1.0 Αρονα με 115 ιππους και το Ιμπιζα με 95 ίππους, μου άρεσαν και τα δύο, οι 95 ίπποι ήτανε σαν να οδηγούσα το δικό μου και κάπως καλύτερο που ειναι βεβαια μη τουρμπο κινητηρας, Ίμπιζα 1400cc 101 ιπποι του 2010 sportcoupe.
Στο προκείμενο τώρα, όπως τα λες, στο ιντερνετ υπάρχει αυτό το πακέτο το Summer Pack που πλέον δεν υπάρχει λένε (γενικά ή μόνο στο ΦΑ δεν κατάλαβα), κι ετσι θα σου βγει διπλάσια τιμή αν θες φιμέ και το πλαίσιο να βάλεις έπειτα, πφπφπφ και ωιμέ ! Εξάλλου δεν θα σε έπαιρνε κιόλας, αφού με διχρωμία και summer pack ξεπερνιέται το όριο της φορολογικής βάσης του 13.999 ευρώ, αν αυτό σε παρηγορεί καθόλου δηλαδή.
Το χρώμα του βίντεο είναι το magnetic tech, είναι αλήθεια φέρνει προς το prineos grey, όμως δεν είναι ίδιο, η γυναίκα μου το λεει μπλου μπλακ με πέρλες μέσα, αν αυτη η περιγραφή σε βοηθάει, από χρώματα δεν σκαμπάζω, το είδα παντως σε ένα Ιμπιζα , πολύ όμορφο από κοντά, θα μπορούσε να σταθεί πιστεύω μονοχρωμία και στο Αρόνα με χρωμιομένα πλαίσια και ράμπες, αλλά η τιμή έρχεται το ίδιο με την διχρωμία.
Οι 'τύπου' ποδιές , εννοείς να υποθέσω κάτω από το πορτ - μπαγκαζ που στο Xcellence δεν είναι μαύρο όπως στο CNG, γι ΄αυτές δεν ξέρω αν αλλάζουν, οι ράγες πάντως αλλάζουν. Νομίζω ότι τα πορτοκαλί πλαστικά στα φωτα ομίχλης μπορείς να προσθέσεις, διότι έχω δει ότι τέτοιου είδους υπ;aρχουν ως αξεσουάρ και στο ίμπιζα, για τους καθρέπτες αν τους θες πορτοκαλί, τι να πω, μπορείς να τους ανταλλάξεις με τους megnetic tech, γιατί όχι λέω γω να το εισηγηθούμε, χαχαχα.
Seat Arona 2017