-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
[
Κάτι τέτοιο ας πούμε:
Renault ZOE Life charge rapide AUTONOMIE 150KMS - Final price: € 6,990.-
https://www.autoscout24.com/offers/rena ... 4c635eff2fΗ τιμή που έβαλες είναι χωρίς ΦΠΑ όποτε βάλε και ένα +20%....
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Παιδιά ο πωλητής που είπε για το 6αρι σασμαν είναι απαράδεκτοΣ..
Είναι 100% σιγουρο ότι το αρονα το ιμπιζα και το πόλο θα έχουν 6αρι σασμαν..Μπορείς να παραγγείλεις ότι έξτρα θέλεις..εκτός από το ηλεκτρονικό καντράν..που είναι σαν οθόνη..
Αλλά τα υπόλοιπα τα πληρώνεις..συν ότι ανεβαίνει και στη φορολογία λίγο..Ευχαριστώ! Χρήσιμες πληροφορίες και οι 2.
Γιατί έχω τον κατάλογο με τα έξτρα του Arona και για εμένα χρειάζεται 3-4 πραγματάκια. Θέλω να κάνω ένα configuration (αφου online δεν υπάρχει) να δώ πόσο ανεβαίνει η τιμή.
-
Πάντως, πλάκα-πλάκα, το Arona CNG με την προσφορά της αντιπροσωπείας και την επιδότηση της Fisikon βγαίνει φτηνότερα από την αντίστοιχη έκδοση βενζίνης.
Αν θυμάμαι καλά, το βενζίνης 95 ίππων είναι στα 14.990, ενώ το φυσικό αέριο στα 16.650 (μείον 1.100 ευρώ). Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ίδιες εκδόσεις εξοπλισμού.
14.990 είναι η έκδοση Reference, η έκδοση Style στην οποία έρχεται το CNG έχει €16.100 το 95αρι βενζίνης.
-
Δεν ήξερα ότι θέλει και ΦΠΑ. Όπως και να έχει, θα το έψαχνα διεξοδικά πριν κάνω κίνηση να εισάγω ηλεκτρικό.
Η Ζωή πούλησε 93.000+ κομμάτια παγκοσμίως από το Δεκέμβρη του 2012.
Ως εκ τούτου, όταν το Auto Scout24 έχει για πώληση μόνο 1.255 αυτοκίνητα, δεν μπορούμε να λέμε ότι οι κάτοχοι είναι απογοητευμένοι και τα ξεφορτώνονται. Μάλλον μικρό νούμερο θα το χαρακτήριζα. Δεν ξέρω κιόλας αν κάποια από αυτά είναι από leasing.Φανή, φοβερό να βγαίνει φθηνότερο από τη βενζίνη!
-
Δεν ήξερα ότι θέλει και ΦΠΑ. Όπως και να έχει, θα το έψαχνα διεξοδικά πριν κάνω κίνηση να εισάγω ηλεκτρικό.Η Ζωή πούλησε 93.000+ κομμάτια παγκοσμίως από το Δεκέμβρη του 2012.
Ως εκ τούτου, όταν το Auto Scout24 έχει για πώληση μόνο 1.255 αυτοκίνητα, δεν μπορούμε να λέμε ότι οι κάτοχοι είναι απογοητευμένοι και τα ξεφορτώνονται. Μάλλον μικρό νούμερο θα το χαρακτήριζα. Δεν ξέρω κιόλας αν κάποια από αυτά είναι από leasing.Φανή, φοβερό να βγαίνει φθηνότερο από τη βενζίνη!
ορισμένες αγγελίες γράφουν δίπλα VAT19% π.χ η όσο είναι σε κάθε χώρα....εάν δεν γράφει τότε τον πληρώνεις εσύ εκεί κατά την αγορά η εδώ 24% κατά τον εκτελωνισμό...
-
Γιατί ασχολείστε με ιχ για τα οποία δεν υπάρχει τεχνική κάλυψη στη χώρα μας?
-
Γιατί αφενός αυτά τα μοντέλα δεν έχουν και πολλά πράγματα να χαλάσουν. Αφετέρου, αν όντως χαλάσει το μοτέρ ή η μπαταρία, θα είναι βλάβη που μπορεί να διαγνωστεί με ηλεκτρονικά μέσα. Δηλαδή με φίσωμα και αποστολή των στοιχείων στη Γαλλία.
Σίγουρα έχει ένα κάποιο ρίσκο, αλλά σίγουρα πολύ λιγότερο από ένα μοντέλο εσωτερικής καύσης που δεν εισάγεται.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τιμή που θα έχει η Ζωή;
Εάν λες για Ελλάδα, κανείς δεν ξέρει!!
Στην Γαλλία έχει από €23.000, αλλά υπάρχει και επιδότηση €6.000, οπότε βγαίνει στα €17.000.Ωπα Φάνη! Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό...
Στα 23 χιλιάρικα που κοστίζει η Zoe στη Γαλλία, δεν περιλαμβάνονται οι μπαταρίες! Κόστος leasing; Κάθεστε;
.
.
.
69 Ευρώ το μήνα για 7.500 Km το χρόνο! Ήτοι μια επιβάρυνση της τάξης των 11 Ευρώ / 100 Km!Δηλαδή όπως έχω γράψει και αλλού, αγοράζει κανείς (ως καινούριο) ένα ηλεκτρικό σε σχετικά λογική τιμή, με κόστος μετακίνησης (ας πούμε 13 Ευρώ / 100Km) μεγαλύτερο από ένα diesel και περίπου αντίστοιχο με ένα βενζινοκίνητο και επιπλέον φορτώνεσαι όλους τους περιορισμούς του (αυτονομία, επιδόσεις εκτός πόλης κτλ) και με όριο τα 7.500 Km το χρόνο!
Επί του παρόντος μόνο για φραγκάτους early adopters...
-
Δεν το ήξερα αυτό για τις μπαταρίες!!! Μεγάλη γυφτια! Καλυτερα να παρω i3 τοτε!
-
Ποια είναι η τιμή της Ζωής ΜΕ μπαταρία;
-
Ποια είναι η τιμή της Ζωής ΜΕ μπαταρία;Από 32 χιλιάρικα, όπως μπορείς να δεις εδώ (Achat Integral):
https://www.renault.fr/vehicules/vehicu ... -prix.htmlΤο αντίστοιχο Clio κάνει τα μισά και βγάλε...
-
Τελικά το Arona και το ibiza cng θα είναι με 5αρι ή 6αρι? Εγώ παρήγγειλα το ibiza και ο πωλητής μου είπε ότι είναι 5αρι.
-
Πώς αντιμετωπίζουμε σήμερα τα μεγάλα SUV των πολλών κυβικών;Με αγάπη!
Δεν έχουμε πάθει όλοι μας ΔΕΗ/ΔΕΠΑ. -
Χμμμ, μιλάς με κάποιον που 'αναγκάζεται' να οδηγάει τακτικά Grand Vitara 2.5 του 2005. 880 τέλη (πλέον 840), φόρος πολυτελείας 440, κατανάλωση στα 11-12 λίτρα με πολλή αυτοσυγκράτηση. Δε φαντάζεσαι τι σιχτιρισμό έχει φάει στη ζωή του.
-
Τώρα μιλάς καθαρά οικονομοτεχνικά και όχι αυτοκινητιστικά. Τελευταία φορά που τσέκαρα δεν είναι λογιστικό το φόρουμ, αλλά αυτοκινητικό.
-
Στην προκειμένη περίπτωση, ούτε αυτοκινητιστικά με κάλυπτε. Δεν έχω ιδιαίτερες εκτός δρόμου ανησυχίες κι ήμουν αναγκασμένος να συμβιώνω με ένα όχημα που υστερεί στην άσφαλτο. Που έχει μικρούς χώρους για τις ανάγκες μου. Με σοβαρές ελλείψεις στον εξοπλισμό (για παράδειγμα ESP, να δεις χαρές που έκανα όταν ήρθε η κυρά και μου είπε ότι της γλίστρησε και δεν μπορούσε να το κουμαντάρει. Κι αυτό έγινε 2-3 φορές).
Όσο για τα οικονομικά, προφανώς είναι αλληλένδετα με την αυτοκίνηση. Μάλλον θα είχες προτιμήσει την Aventador από την 330. Κι όλοι εδώ μέσα το νέο Q8 από το Arona CNG.
-
Manos...πες του πωλητή σου να το ψάξει καλύτερα..
Η vw έβγαλε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πόλο και έχει 6αρι σασμαν..
Δε μπορεί το ιμπιζα να έχει 5αρι..Πάντως ο δικός μου πωλητής μου είπε ότι και ιμπιζα και αρονα θα έχουν 6αρι.
Και για το αρονα που το παρουσίασαν στο Παρίσι..είπαν 6αρι. -
Στην προκειμένη περίπτωση, ούτε αυτοκινητιστικά με κάλυπτε. Δεν έχω ιδιαίτερες εκτός δρόμου ανησυχίες κι ήμουν αναγκασμένος να συμβιώνω με ένα όχημα που υστερεί στην άσφαλτο.Προφανώς αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για το off roading, δεν ανήκει στο κοινό αυτών των αυτοκινήτων. Άλλο αυτό όμως και άλλο το να θεωρούμε ότι δεν ενδιαφέρουν κάποιους άλλους, επειδή έχουν μεγάλους κινητήρες, είναι ενεργοβόρα κλπ.
Μάλλον θα είχες προτιμήσει την Aventador από την 330
812
-
Όλες οι αναφορές για το Arona CNG μιλάνε για 6άρι κιβώτιο
https://www.seat.com/corporate/news/cars/arona-tgi-premiere.htmlακόμα και η παρουσίασή του στο Παρίσι
https://www.youtube.com/watch?v=BpQJzz6hYRY (στο 3:38 το λέει ξεκάθαρα) -
Αυτό, το οτι δεν εχει εσωτερικα χερουλια πανω απ τις πορτες το βρίσκεται εκνευριστικό ή είναι μόνο δικιά μου γεροπαραξενιά;
Seat Arona 2017