-
Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες.
Έχω καλή σχέση με τον πωλητή και πιστεύω ότι τη ΔΕ θα βρεθεί λύση για το ξεκλείδωμα.
Άλλωστε, παρέλαβα το αυτ/το χθες το βράδυ, με πινακίδες και πρόχειρη άδεια αφού έχει πέσει το σύστημα από 3 μέρες και δεν εκδίδονται άδειες σε όλα την Ελλάδα. Μαζί με τον πωλητή βιδώσαμε τις πινακίδες και θα το πάω τη ΔΕ το πρωί για να το πλύνουν για κερί κλπ.
-
Πιθανώς το android auto δεν υποστηρίζει το sygic. Το mirrolink το υποστηρίζει φτάνει να έχεις τη λειτουργία αυτοκινήτου. Δοκίμασέ το μέσω mirrolink.
-
Πιθανώς το android auto δεν υποστηρίζει το sygic. Το mirrolink το υποστηρίζει φτάνει να έχεις τη λειτουργία αυτοκινήτου. Δοκίμασέ το μέσω mirrolink.
To Mirrorlink δεν θέλει Samsung κινητό για να δουλέψει; Ο φίλος έχει Xiaomi απ' ότι διάβασα... πάντως όπως τα περιγράφει, ίσως να μην είναι ενεργοποιημένη η σύνδεση με κινητό, λόγω του ότι το αυτοκίνητο δεν πέρασε ακόμη την κανονική διαδικασία προετοιμασίας για την παράδοση. Όσα δεν έχουν εργοστασιακό Navigation, ενεργοποιούνται κατά την πώληση με κωδικό που παίρνουν απ' το σύστημα, δεν νομίζω να τα ενεργοποιούν στο εργοστάσιο... πάντως είναι κάτι που έχει περιθώριο 'πίεσης' απ' τον πελάτη, ειδικά αν υπάρχει καλή σχέση, αν δεν το κάνουν δωρεάν (ας πούμε δεν ήταν συμφωνημένο ή δεν περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης), να γίνει μια γενναία έκπτωση στη χρέωση.
-
Ευχαριστώ για τις πρόσθετες πληροφορίες.
Θα είμαι περισσότερο προετοιμασμένος τη ΔΕ.
-
Πήγα το πρωί στη ΒΕΛΜΑΡ, ο πωλητής είπε ότι χρειάζεται το Android Auto, που φαινόταν εγκατεστημένο στο Xiaomi RN7, αλλά δεν φαινόταν στις εφαρμογές, προσπάθησε να το απεγκαταστήσει και να εγκαταστήσει νέο, αλλά και πάλι δεν το έβλεπε άλλο εκθεσιακό αυτ/το που είχε ενεργοποιημένο το Full Link.
Κατέληξε ότι δεν είναι συμβατό το Xiaomi, αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία για το Android Auto στο κινητό μου.
Επίσης, είπε ότι εάν είναι συμβατό το κινητό, το Full Link κοστίζει 250€ !! αλλά θα μου κάνει καλλίτερη τιμή !!
Μπήκα στο mirrorlink.com και και ΔΕΝ είδα το Xiaomi στα συμβατά.
-
Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος εδώ καί 15 μήνες του arona tgi και γενικά είμαι ευχαριστημένος έχω κάνει 12000χιλ από τα οποία 2000 περίπου με βενζίνη.Οι καταναλώσεις είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους τους κατόχους του αυτοκινήτου. Αυτό το οποίο θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν κανένας έχει ψάξει η γνωρίζει κάτι για αναβάθμιση του κινητήρα με κάποιο chip tuning η κάποιο άλλο τρόπο. Όχι για τρομερά πράγματα, απλώς να πάρει λίγο παραπάνω ζωή γιατί μερικές φορές καταλαβαίνεις ότι κάτι θέλει. Μια επιπλέον απόδοση 15-20 ίππους θα ήταν η τέλεια αναλογία βάρους με ιπποδύναμη. Πριν από δύο χρόνια τα συζητούσαμε αυτά και λέγαμε ότι το 6αρι κιβώτιο θα μας καλύψει αλλά είναι φανερό ότι ο κινητήρας μερικές φορές σε κρεμάει.
-
Έχω βάλει σε scala 95ps και έφτασε στα 130 μαζί με +40Νm. Δε ξέρω αν μπαίνει και στο δικό σου. 500 ευρώ κοστίζει και τα αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ. Chiptuning
Το karoq 1.5 tsi με τα 150 του γαμπρού μου το αφήνω πίσω. Μόνο το 6αρι μου λείπει πλέον.
-
Τέλεια !!! 130 άλογα θα πετάει, τα δικά μας που είναι φυσικό αέριο δεν ξέρω αν σηκώνει να κάνεις επαναπρογραμματισμό στον εγκέφαλο. Γι'αυτό ρωτάω το φόρουμ μήπως κάποιος το έχει ψάξει.
-
Έχω βάλει σε scala 95ps και έφτασε στα 130 μαζί με +40Νm. Δε ξέρω αν μπαίνει και στο δικό σου. 500 ευρώ κοστίζει και τα αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ. Chiptuning
Το karoq 1.5 tsi με τα 150 του γαμπρού μου το αφήνω πίσω. Μόνο το 6αρι μου λείπει πλέον.
Μπορείς να σώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό;
Με ενδιαφέρει για το Arona που αγόρασα καινούργιο τον ΑΥΓ.
-
35 άλογα και 40nm μόνο από την χαρτογράφηση μου φαντάζουν πάρα πολλά!
Είναι ασφαλές για την μακροζωία του μοτέρ?
Φαντάζομαι ότι η εγγύηση πάει περίπατο ε?
-
Ηθελα και εγω να ρωτησω σχετικα με αναβαθμιση του TGI κινητηρα.
Περιμενω το Leon TGI που δυστυχως αργει και ειναι 1.5 130hp οποτε θα ειναι ανετο. Ομως επειδη το σκεφτομουνα και για SUV και θελω οπωσδηποτε φυσικο αεριο, εριξα μια ματια και στο Arona.
Φαινονται λιγα τα 90 αλογα για SUV...και ας ειναι τουρμπατα. Και μιας και με φυσικο το κοστος μετακινησης ειναι ισχνο, μια βελτιωση θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση και ας αυξανε λιγο την καταναλωση. 120 αλογα θα το κανανε αλλο αυτοκινητο πιστευω.
Googl-αροντας για τον κινητηρα αυτον, επεσα πανω σε αυτο παντως που ειναι θεωρητικα για polo με τον ιδιο κινητηρα :
https://www.ptronic.com/performance-chip-volkswagen-polo-1-0-tgi-90.htm
Να κανω και μια αλλη ερωτηση μιας και γραφω πρωτη φορα στο θεμα.... εχω δει στο δρομο καποια Arona που ειναι σε χρωμα σαμπανιζε (ψαχνοντας το online το λεει Rose Gold) αλλα στο φυλαδιο του αυτοκινητου δε το δειχνει σαν διαθεσιμη επιλογη. Πως προεκυψαν αυτα? Ειναι καποιο χρωμα που υπηρχε και κοπηκε μετα? Ειναι ομορφο.
-
Για το χρώμα το συγκεκριμένο δε ξέρω αλλά έχει υπ όψιν σου ότι τα cng μοντέλα είναι συνήθως με συγκεκριμένα επίπεδα εξοπλισμού και χρώματα (συνήθως βαρετά) που εισάγονται.
-
Για το χρώμα το συγκεκριμένο δε ξέρω αλλά έχει υπ όψιν σου ότι τα cng μοντέλα είναι συνήθως με συγκεκριμένα επίπεδα εξοπλισμού και χρώματα (συνήθως βαρετά) που εισάγονται.
Ισχυει αυτο που λες γενικα, ωστοσο για τη νεα χρονια, στα MY21 ειναι μια ευχαριστη εκπληξη οτι εχει διευρυνει την γκαμα του CNG οχι μονο στο Style που ηταν αρχικα αλλα και στο FR και στο ολοκαινουριο επιπεδο εξοπλισμου Optimum που φαινεται πολυ ενδιαφερον (εχει το 80% των extras του FR χωρις την ρυθμιζομενη αναρτηση και sport/eco mode ουσιαστικα και 18' ζαντες με 1500ε κατω και εχει και μεσα καθισματα alcantara ημιδερματινα).
Το αμαξι το κοβει ο κινητηρας θεωρω μαλλον....με τον 1.5 CNG θα ηταν τελειο
-
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το full link για android τηλέφωνα στο Arona με την οθόνη 6.5; Μιλάω για aftermarket τοποθέτηση. Φαντάζομαι είναι το ίδιο σύστημα με αυτό που έχει το Ibiza.
Τι προσφέρει, αξίζει το κόστος, υπάρχει άλλος τρόπος εκτός εξουσιοδοτημένου καταστήματος , κ.λπ.
-
Μη θεωρήσεις την απάντησή μου σίγουρη, αλλά έχω την εντύπωση πως ως Full Link ονομαζόταν η δυνατότητα να πληρωθεί ένα ποσό (100-200€) και να ενεργοποιηθεί απ' την αντιπροσωπεία η υπηρεσία σύνδεσης με το κινητό για Android Auto & Car Play, χωρίς να αλλάξει το hardware. Αυτό είχα καταλάβει, όμως μπορεί να κάνω λάθος.
-
Ναι, σ' ευχαριστώ, το ξέρω αυτό. 250€ το χρεώνουν. Ρωτάω μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει και αν μπορεί να γίνει εκτός αντιπροσωπείας με λιγότερα λεφτά...
-
Ναι, σ' ευχαριστώ, το ξέρω αυτό. 250€ το χρεώνουν. Ρωτάω μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει και αν μπορεί να γίνει εκτός αντιπροσωπείας με λιγότερα λεφτά...
Πάντως και κάτι πειρατές που διαβάζω σε ξένα φόρουμ, ζητάνε κανα 150αρι, οπότε νομίζω πως αξίζει να πιέσεις λίγο σε επίσημες αντιπροσωπείες να σου κάνουν καλύτερη τιμή και να το ενεργοποιήσεις επίσημα... ξεφτιλίκι εκ μέρους του κατασκευαστή αυτό το πράγμα, αλλά...
-
Αν και δεν είναι το παν για ένα αυτοκίνητο αυτό το τεστ, σημαντική βελτίωση της συμπεριφοράς του Αrona facelift σε σχέση με το προfl:
Υ.Γ. Η μόνη διαφορά ήταν η καινούρια άσφαλτος συγκριτικά με τα προfl Arona.Λάστιχα τα ίδια.
-
Δηλαδή δεν έγινε καμία αλλαγή στον προγραμματισμό του esp;;;
-
@lap said in Seat Arona 2017:
Δηλαδή δεν έγινε καμία αλλαγή στον προγραμματισμό του esp;;;
Πιθανά κάτι θα πειράχθηκε ελαφρώς σε αναρτήσεις και esp, αλλά με την υποτυπώδη κατανόηση ισπανικών μέσω των ιταλικών μου,δεν έπιασα να αναφέρεται κάτι στο βίντεο.
Seat Arona 2017