-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Την πήρε στο γραφείο ένας συνάδελφος, δε ξέρω αλλά δε μου αρέσει καθόλου στην advantage έκδοση.Σαν υπερυψωμένη 1 είναι.
Sent from my G8141 using Tapatalk
Εγω ειδα ενα ωραιο μπλε εταιρικο Χ2 2.0 xDrive με το πακετο Μ sport extra και ηταν πολυ καλο. Βεβαια πρεπει να ειναι αρκετα ακριβο σε αυτη την εκδοση.
-
Στο ξενοδοχείο που έμενα, έβλεπα καθημερινά 2 Χ2 (συνήθως δίπλα δίπλα παρκαρισμένες), μια μαύρη και μια λευκή. Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο από κοντά (χάνει πάρα πολύ στις φωτογραφίες), μακράν το ομορφότερο SUV της κατηγορίας του με απίστευτη σχεδιαστική προσοχή ακόμα και σε λεπτομέρειες. Σίγουρα χάνει σε χώρους και πρακτικότητα από την Χ1, αλλά αισθητικά είναι πολύ ανώτερη (και η Χ1 μου αρέσει πάρα πολύ).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στο ξενοδοχείο που έμενα, έβλεπα καθημερινά 2 Χ2 (συνήθως δίπλα δίπλα παρκαρισμένες), μια μαύρη και μια λευκή. Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο από κοντά (χάνει πάρα πολύ στις φωτογραφίες), μακράν το ομορφότερο SUV της κατηγορίας του με απίστευτη σχεδιαστική προσοχή ακόμα και σε λεπτομέρειες. Σίγουρα χάνει σε χώρους και πρακτικότητα από την Χ1, αλλά αισθητικά είναι πολύ ανώτερη (και η Χ1 μου αρέσει πάρα πολύ).Χάζευα και ε΄γω μια λευκή σε ένα παρκινγκ και είναι αλήθεια οτι έχει καλύτερες γραμμές (πιο αρμονικές) απο την Χ1.
Όμως στις λεπτομεριες εξακολουθεί το 3008 να είναι αντικειμενικά ομορφότερο από αποψη γραμμών.Αυτό που φαίνεται να ταράζει τα νερά (μέσα εξώ) είναι το καινούργιο lexus ux.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Χάζευα και εγω μια λευκή σε ένα παρκινγκ και είναι αλήθεια οτι έχει καλύτερες γραμμές (πιο αρμονικές) απο την Χ1.
Όμως στις λεπτομεριες εξακολουθεί το 3008 να είναι αντικειμενικά ομορφότερο από αποψη γραμμών.Σε αυτό ακριβώς διαφωνώ! Το 3008 είναι πανέμορφο, αλλά εάν προσέξεις τις λεπτομέρειες, έχει αρκετές σχεδιαστικές ατελείες (για εμένα) που σαν σύνολο ΔΕΝ φαίνονται αλλά σαν λεπτομέρειες φαίνονται. Η Χ2 είναι πιο αρμονική και δυναμική. Αλλά είναι και παράλογα ακριβή...για να πάρεις ένα σωστό αυτοκίνητο θές πάνω από €40.000 για την μικρή βενζίνη και κάνα 55αρι για ένα 4κίνητο με σωστό μοτέρ.
Όσο για το Lexus, ωραίο και καλό, αλλά αυτή η μάσκα είναι ΑΘΛΙΑ! Δεν βλέπεται το αυτοκίνητο από μπροστά...με τίποτα όμως! Σαν μυγοσκοτώστρα είναι.
-
Εδώ δείτε το χ2 μαζί με το νέο Χ3
Ομορφο το χ2 αλλά εμφανής η διαφορά με το βέβαια μεγαλύτερης κατηγορίας Χ3Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εεε δεν συγκρίνεται Σπύρο με την Χ3...σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο η Χ3 (στηρίζεται και σε πισωκίνητη πλατφόρμα!).
Εγώ μίλησα μόνο για θέμα ομορφιάς και σχεδίασης...δεν το έχω οδηγήσει εξάλλου.
-
Συμφωνούμε αγαπητέ Φάνη!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μαζί και με τη Χ1.
-
-
Ψάχνοντας για πάρκινγκ στο λιμάνι της Ζακύνθου πριν 1 εβδομάδα περίπου σε κάθετες θέσεις είδα από λίγο μακριά το πίσω μέρος ενός Hyundai Kona.
Τελικά μετά από λίγο περπατώντας κοντά του είδα πως ήταν μια Χ2.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι ζεις στην Ελλαδα, εχει φορους, ο Αλεξης ανεβασε καπως τους φορους στα αυτοκινητα, καταργησε την αποσυρση κλπ γιαυτο δινεις 40κ. Μην περιμενεις την BMW να σου χαριζει εξοπλισμο επηδει ο αλλος ανεβασε τους φορους. Και αυτοι σε οτι βαζουν πανω στο αμαξι εχουν κοστος (απο προμηθευτες τα αγοραζουν) και περιμενουν να βγαλουν και κατ. Οποτε, αν δεν το παρεις εσυ εχουν χιλιαδες αγοραστες στο περιμενε. Αν δεν πουλαει καλα και θελουν να το βοηθησουν θα κανουν εκπτωσεις. Περιμενε να δεις τι θα γινει και αν βρεις καποιο στα λεφτα που μπορεις να δωσεις προχωρας. Παντως απο ποιοτητα δεν θα απογοητευτεις.Κι ομως, η bmw ηρθε να σου χαρισει εξοπλισμο γιατι ο αλ6ς ανεβασε τους φορους...!!!
-
Αν δεν πουλάνε ,κάνουν προσφορές σε όλα .Πιθανόν έχουν κόψει ποιότητα με παραγγελία, και από κάπου που δεν φαίνεται εύκολα γιατί πάντα αφορά ορισμένα μοντέλα .Kάτι παρόμοιο από προσφορές όπως παρακάτω, παίζει και στους εμπόρους
https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and ... Vhc2luZw==
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Αν δεν πουλάνε ,κάνουν προσφορές σε όλα .Πιθανόν έχουν κόψει ποιότητα με παραγγελία, και από κάπου που δεν φαίνεται εύκολα γιατί πάντα αφορά ορισμένα μοντέλα .Kάτι παρόμοιο από προσφορές όπως παρακάτω, παίζει και στους εμπόρουςhttps://www.bmw.gr/el/topics/offers-and ... Vhc2luZw==
Σε μια γραμμη παραγωγης πως θα κοψεις ποιοτητα...?
Απλα σε κάποιες χωρες οπως η Ελλαδα που η φορολογια ειναι τραγικα υψηλη, μειώνει για κάποια αυτοκίνητα το ποσοστό εσόδων.
Δηλαδή στην Αμερική που οι τιμές είναι τουλαχιστον 30% κατω σε σχεση με την Ευρώπη, εχουν μειωση την ποιότητα ή μπαινουν μεσα? -
Αγνωστο τι συμφωνίες γίνονται .Aν σου πούν τα μυστικά τους μπορεί και να μην σε συμφέρει να πάρεις .Aμερική φαίνεται έχουν και άλλες προδιαγραφές ,μπορει να μετρά στο κόστος .Σε κάθε περίπτωση δεν πουλάνε για να πουλάνε .Για κέρδος γίνεται.
-
μετα απο 2 μηνες συνυπαρξεις με το 16d, μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την επιλογη μου με βάση την γκαμα κινητηρων της BMW.
Προφανως και θα ηθελα τον 2λιτρο, αλλα με ενοχλοθσε πολυ να πληρωνει 440 το χρονο κερατιατικα.Η καταναλωση μετα απο 2000χλμ ειναι στο 6,7 , με 80% χρηση στην πολη.
Ποιοτητα κυλισης και υλικων πολυ υψηλη, κανενας τριγμος.
Η 6,7 οθονη, κατωτερη των περιστασεων για τετοιο brand, συνομα θα ερθει η αναβαθμιση σε 10αρα android με απιστευτες δυνατοτητες.
Αποθηκευτικοι χωροι ικανοποιητικοι, χρειαζεσαι ομως μπαγκαζιερα για ανετες διακοπες αν εχεις παιδι/παιδια.
Στον επαρχιακο δρομο κορινθου-γαλατα, η ροπη ηταν αρκετη για προσπερασεις εκει που επιτρεποταν ( γιατι μονο εκει δοκιμαστηκε ).
Αυτοματο 7ταχυτο κιβωτιο εκπληκτικο. Ουτε που καταλαβαινεις τις αλλαγες.
Οι Μ-αναρτησεις σε ανοικτο δρομο ειναι οτι πρεπει, μες την πολη ομως θα ελεγα οτι ειναι λιγο σκληρες λογω του κακου οδικου δικτυου.
Τα δωτα LED δεν τα εχω δει ακομα σε επαρχιακο δρομο χωρις φωτισμο. Στην πολη αισθανομαι σα να εχω κανονικα απλα φωτα πορειας.Αυτα προς το παρον.
-
Απο τη δικη μου μερια εχω κανει 5,500 κμ με χ2 20ι
-
Οπως και εσυ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο κινητηρα/κιβωτιο (αν και πιστευω ο b48 με τα 230 αλογα, 28ι στη Αμερικη, θα ταιριαζε περισοτερο στο χαρακτηρα/βαρος του αμαξωματος).
-
Οδηγω περιπου 70/30, comfort/sport, με μια μεση καταναλωση 9 στη πολη. Εθνικη, που εχω κανει περιπου 2000 κμ γυρω στα 6.5 - 7 η 8-9 με φουλ μπαγκαζια και κλιματισμο.
-
Απο τριγμους/ποιοτητα επισης κανενα θεμα. Ενα μικροθεματακι μου βγηκε οταν και δεν μπορουσε να συνδεθει το κινητο με bluetooth αλλα λυθηκε μονο του δια μαγειας μετα απο καποιες μερες.
-
Καποιες φορες λιγο ενοχλητικα τα φλας, θελουν αναιπαισθητη πιεση για να κλεισουνε, αλλιως γυρνανε απο την αλλη μερια
-
Ναι η οθονη ειναι καπως μικρη, σε σχεση με τον μοντερνο ανταγωνισμο, αλλα στην τελικη δεν ειναι και τοσο σημαντικο για εμενα, ετσι και αλλιως προτιμω να κοιταω το δρομο, φανταζομαι μια μεγαλη οθονη μπορει να ειτανε και ενοχλητικη.
-
H μεγαλη σκαλα LED σε βραδινη αναβαση στο ορεινο πηλιο ειτανε οντως φανταστικη!
-
Συμφωνω για Μ αναρτησεις, στο ελληνικο δικτυο ειναι ενα θεμα, αν και μετα απο 5 μηνες πιστευω της συνηθισα πια
-
Σκεφτομαι αλλαγη λαδιων γυρω στα 10κ? Ποια ειναι η γνωμη σας?
-
-
Λάδια εγώ αλλαζω κάθε χρόνο η στις 5000 χλμ...
-
Πανέμορφο αυτοκίνητο, ίσως το ωραιότερο της κατηγορίας του, όπου το πετυχαίνω το χαζεύω πραγματικά. Δεν είχα την ευκαιρία να το.οδηγησω αλλά διαβάζω ότι είναι ακόμη πιο sport στημένο από τη δική μου Χ1! Απολαύστε το υπέροχο πλαίσιο και ιδίως ο 20i τον απολαυστικό κινητήρα!
-
16500 χλμ πια σε 21 μηνες.
-
Μου βγήκαν 2 ψιλο-θεματάκια. Στα 10,000 μία κολλητική ταινία μέσα στο τιμόνι ξεκόλησε και έκανε χρατς - χράτς το τιμόνι, αλλαγή μέσα στην εγγύηση. Επίσης κάηκε το πίσω δεξιά LED φλάς. Αυτό δεν το κάλυπτε η΄ εγγύση μου είπανε αλλά μού το αλλάξανε
-
Κατανάλωση εκεί γύρω στα 9 μέσο όρο, πέφτει στά 7-8 χώρις κίνηση, χτυπαεί 12 και πάραπανω με πολύ κίνηση
-
Τα αρνητικά τα ίδια. Αταιριαστη αναρτησή για το οδικό δίκτυο, αποφεύγω σχεδόν όλες τις κακοτεχνίες και φρεάτια όπως και κακή ορατότητα πίσω. Θα ήθελα και 1,2 πράγματα παραπάνω από εξοπλισμό (αισθητήρες μπροστά, κάμερα, car play, blind spot)
-
Στα θετικά το στιβαρό και ευελικτο΄πλαίσιο, κινητήρας, κιβώτιο, σαλόνι
-
-
Τι ταινία είναι αυτή;; Τι σου άλλαξαν;
BMW X2