-
*Με την επίσημη παρουσίαση του νέου γαλλικού σούπερ μίνι να έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουνίου, οι πρώτες φωτογραφίες του βλέπουν… πρόωρα το φως της δημοσιότητας.
Το νέο Citroen C3 φέρει εμφανείς σχεδιαστικές επιρροές από το C4 Cactus, από το οποίο μάλιστα δανείζεται και τα γνωστά πλευρικά airbumps.
Στο πίσω μέρος η έμπνευση αντλείται από το DS3, ενώ από το πλάι, οι σχεδιαστές προσέδωσαν μια αρκετά «συμπαγή» και εμπροστοβαρή σιλουέτα. Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται μοντέρνες αισθητικές νόρμες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χώρος φόρτωσης διαθέτει χωρητικότητα 300 λίτρων.Το αμάξωμα εικάζεται πως έχει μήκος 3,99 μ., πλάτος 1,75 μ. και ύψος 1,47 μ.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στο προσεχές 24ωρο*
-
*Με την επίσημη παρουσίαση του νέου γαλλικού σούπερ μίνι να έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουνίου, οι πρώτες φωτογραφίες του βλέπουν… πρόωρα το φως της δημοσιότητας.
Το νέο Citroen C3 φέρει εμφανείς σχεδιαστικές επιρροές από το C4 Cactus, από το οποίο μάλιστα δανείζεται και τα γνωστά πλευρικά airbumps.
Στο πίσω μέρος η έμπνευση αντλείται από το DS3, ενώ από το πλάι, οι σχεδιαστές προσέδωσαν μια αρκετά «συμπαγή» και εμπροστοβαρή σιλουέτα. Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται μοντέρνες αισθητικές νόρμες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χώρος φόρτωσης διαθέτει χωρητικότητα 300 λίτρων.Το αμάξωμα εικάζεται πως έχει μήκος 3,99 μ., πλάτος 1,75 μ. και ύψος 1,47 μ.
-
-
Ωραιοτατο, ισως να μην ηθελα τα airbumbs αλλα τι να κανουμε.... Ειδικα η μουρη του...
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
είναι σίγουρα ιδιαίτερο!
Οι Γάλλοι τολμούν και μπράβο τους
Μοιάζει σαφώς πιο 'αρμονικό' από τον κάκτο
Δεν τρελαίνομαι, αλλά σέβομαι για ακόμη μια φορά τη γαλλική αισθητική -
Μια χαρά ειναι τα air bumps το δικό μου C4 εχει γίνει απο τους συμπολίτες μας καροτσάκι του σουπερμάρκετ στα υπόγεια πάρκινγκ οσο και αν το προσέχω. Φαίνεται οτι το φαινόμενο ειναι παγκόσμιο....μετράω τέσσερα βαθουλώματα στο αμάξι..
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πανέμορφο , όπως και το εσωτερικό του .
-
Και εμένα μου αρέσει,φαίνεται νεανικό και γουστόζικο εντός και εκτός...κάτι σαν ένα mini cactus!
Σήμερα η επίσημη παρουσίαση -
Και εμένα μου αρέσει. Πράγματι θυμίζει mini Cactus. Βέβαια έτσι χάνει την 'μοναδικότητα' του το Cactus.
Λέτε να καθιερώσουν αυτό το στυλ σε όλα τα επόμενα Citroen; -
-
Αυτές οι φούσκες το χαλάνε τόσο πολύ ε;Εμένα δε με ενοχλούν,μάλλον τις συνήθισα!
Και δύο βιντεάκια,το πρώτο λογικά είναι το επίσημο του λανσαρίσματος -
Στο πρώτο χτύπημα που θα δεις στο μη C3 σου, θα φωνάξεις μέσα στο σουπερμάρκετ..... Έπρεπε να έχω πάρει το C3 ο μαμακας!!!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Πολυ απλο σε σχεδιαση το ταμπλο σε αντιθεση με το εξωτερικο.Αν ηταν toyota θα κραζαμε αλλα εδω....
-
Νομίζω αυτή η απλότητα που λες απέχει πολύ από την σχεδιαστική νοοτροπία των γιαπωνεζων.
Ίσως για λόγους κόστους η 'αντιγραφή' μερων του Cactus μέσα και έξω να κρίθηκε αναγκαία. Είναι και από τις λίγες εταιρίες με διπλές σειρές μοντέλων σε διάφορες κατηγορίες. Υπάρχει και η premium DS παράλληλα.
-
Δε μου αρέσει καθόλου το χοντροτίμονο των Γάλλων. Εξωτερικά, χωρίς τις ανεκδιήγητες φούσκες, ειναι όμορφο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το αμαξάκι είναι απλά πανέμορφο . Είναι βέβαια δύσκολο σε κάποιους που οδηγούν καινούργια αμάξια που σχεδιαστικά είναι 2-3 γενιές πίσω , αλλά πράγματι είναι όμορφο . Εξωτερικά είναι το ίδιο όμορφο με το κλιό , που είναι μακράν το ομορφότερο σήμερα , αλλά εσωτερικά είναι πολύ καλύτερο και πιό αρμονικό από το κλιό , ενώ ο μινιμαλισμός που έχει είναι εξαιρετικός . Με το μέγεθος του ΖΧ που έχει θα είναι ένα ωραίο οικογενειακό αμάξι , αλλά και νεανικό ταυτόχρονα , ενώ στο βεραμάν χρώμα θα το αγαπήσουν οι γυναίκες .
Το τιμόνι έχει ένα θέμα , αλλά γενικά με τα τιμόνια έχουμε θέμα , αφού δύσκολα βρίσεις κάτι που να αρέσει και να βολεύει όλους .
-
Πολυ όμορφο το εξωτερικό και τα air bumps δεν με χαλάνε καθόλου. Το εσωτερικό ομως ειναι .
-
Και εμένα το εσωτερικό μου φαίνεται εντελώς φτηνιάρικο, λες και είναι το καινούργιο Datsun. Και να υποθέσω πως στην φωτογραφία έβαλαν την πλούσια έκδοση, οπότε η βασική θα είναι ακόμη χειρότερη.
-
Συμπαθητκό μου μοιάζει και το εσωτερικό μου αρέσει αρκετά εκτός από την οθόνη που έχει όλες τις λειτουργίες (θελω χειριστήρια για κλιματισμό, ράδιο).
Οι φούσκες στο πλαι μου αρέσουν αλλά πρακτικά νομίζω οτι ειναι κατά πολύ άχρηστες μιας και τα περισσότερα χτυπήματα που έχω στα αυτοκίνητα ή που βλέπω ειναι στις γωνίες των προφυλακτήρων, όπως και στα φτερά.
Από τιμές που λέτε να ειναι κανά αυτόματο; -
Εσωτερικα...αλλη μία υλοποίηση τύπου 'πεταω κι ένα ταμπλετ στο κέντρο του ταμπλό κι όπως κατσει, after all...technology ftw'
Το τιμονακι μου αρέσει.
Εξωτερικά επίσης ωραίο, χωρίς τους θύλακες αέρα...χρησιμοι μεν, άσχημοι δε.
Νέο Citroen C3 2017