-
Αμα μειωνανε και το περιμετρικο μαυρο πλαστικο, ανετα πολυ καλυτερο ετσι!
-
Full led δεν προσφέρονται σε καμία έκδοση?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Κάτσε να δούμε με τι θα έρθει τελικά, μη βγεις εσύ ότι έχεις δίκιο [emoji3] [emoji3]Τελικα δικιο ειχα, δες το site
-
Το είδα χτες το βράδυ στην κεντρική της Κηφισίας . Ωραίο και εντυπωσιακό για να υπερβάλλω λιγάκι .
Εμένα τα πλαινά μου αρέσουν .
Και συνολικά είναι πολύ πιό όμορφο από το 208 που έχει θέμα με τις αναλογίες στην μπροστινή και κυρίως στην πίσω όψη .Σε τι είχες δίκιο Νονέ ? Οι φτωχές εκδόσεις βγαίνουν με τους μικρούς κινητήρες . Στην μεσαία και στην ακριβή μπαίνουν και οι μεγαλύτεροι . Τον Φεβρουάριο θα φέρουν και το αυτόματο με τα 110 άλογα της βενζίνης που ίσως είναι η καλύτερη επιλογή . Οι κινητήρες είναι αυτοί που είχα γράψει από την αρχή .
-
Πριν παρω το tiguan λεγαμε μηπως κρατουσαμε το golf και διναμε το i10 για να παρουμε το καινουριο c3 που μας αρεσε πολυ απο τις φωτογραφιες! Τελικα η πολυ καλη τιμη πωλησης του golf τοτε τον Αυγουστο επικρατησε της αναμονης για δωσιμο του χιουνται και ξανα αναμονης για ερχομο του c3.
Ειναι πολυ ωραιο αμαξι και ξεχωριστο -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σε τι είχες δίκιο Νονέ ? Οι φτωχές εκδόσεις βγαίνουν με τους μικρούς κινητήρες . Στην μεσαία και στην ακριβή μπαίνουν και οι μεγαλύτεροι . Τον Φεβρουάριο θα φέρουν και το αυτόματο με τα 110 άλογα της βενζίνης που ίσως είναι η καλύτερη επιλογή . Οι κινητήρες είναι αυτοί που είχα γράψει από την αρχή .
Βλεπεις εσυ αυτη τη στιγμη στο site να το φερνουν με τα 'καλα' μοτερ? γιατι εγω δε βλεπω. Σε 3 μηνες μπορει να το βγαλουν και vts
-
Ένα wrc line με 110 diesel και 120 βενζίνη θα ήταν σίγουρα ωραία.
-
Ούτε στην Γαλλία το έχουν με άλλους κινητήρες . Γιατί περιμένεις να το κάνουν ?
-
Το Drive ανεβασε πληρη τιμοκαταλογο του νεου C3. Ενδεικτικα full extra 110hp βενζινη 15.875, και Full extra 100hp diesel 16.760.
-
Πολύ καλές τιμές!!
http://www.drive.gr/news/agora/stin-ell ... po-eu12740Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Το μάρκετινγκ του Συγγελίδη το έχει πιάσει το νόημα.
Σε πάει στα 16000euro εύκολα...Όποιος τα έχει τα δίνει...
-
Παίζει πολύ κοντά στο clio το οποίο προσφέρει Diesel με 110 άλογα και 6 ταχύτητες..
-
Πιστευω σαν τιμη σε σχεση με το κλιο να ειναι ελαχιστα φτηνοτερο και πλουσιοτερο σαν εξοπλισμος. Αν καποιος τα εχει δει ας πει. Εμενα θα ηταν η πρωτη επιλογη στην κατηγορια του. Ειναι κατι το διαφορετικο
-
Είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό αλλά κολλάω στο κιβώτιο που έχει 5 σχέσεις. Τόσες έχει το μικρά μου που είναι του 2005. Πιστεύω και ότι θα κάνουν καλές εκπτώσεις με μετρητά!
-
Πιθανά με αυτούς τους κινητήρες να μην χρειάζεται η 6η ταχύτητα.
-
Λογικά μέσα στην πόλη δεν θα χρειαστεί αλλά σε ένα ταξίδι σαν over drive ίσως να λείψει.
-
Ειδικα στο πετρελαιο ειναι πολυ μακρυα η κλιμακωση οποτε για τα δεδομενα του αυτοκινητου ισως ειναι μια χαρα οι 5 ταχυτητες. Εμενα δεν θα με προβληματιζε αυτο.
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό αλλά κολλάω στο κιβώτιο που έχει 5 σχέσεις. Τόσες έχει το μικρά μου που είναι του 2005.Αν εννοείς 'Micra' το 5ταχυτο του έχει αρκετά σφιχτη κλιμακωση.
Στο προηγούμενο -πλέον- C3 είχε αισθητά πιο αραιη και δεν του άρεσαν οι γρήγορες αλλαγές. Αν κράτησαν το ίδιο και δεν το πειραξαν είναι οκ. -
Θα έρθει αυτόματο 6άρι στα 110 βενζίνης . Οι τιμές είναι πράγματι καλές και θα παίζουν και εκπτώσεις .
-
Αν εννοείς 'Micra' το 5ταχυτο του έχει αρκετά σφιχτη κλιμακωση.
Στο προηγούμενο -πλέον- C3 είχε αισθητά πιο αραιη και δεν του άρεσαν οι γρήγορες αλλαγές. Αν κράτησαν το ίδιο και δεν το πειραξαν είναι οκ.Στο micra αναφέρθηκα που η έλλειψη 6 ταχύτητας είναι πάντα αισθητή. Από το απερχόμενο c3 έχω οδήγηση μόνο την έκδοση με τα 75 άλογα οπότε εκεί είναι υπέρ αρκετές οι 5 ταχύτητες.
Σίγουρα θα πάει καλά ιδικά με καλές προσφορές για την Full extra έκδοση.
Μια απορία που έχω είναι γιατί δεν προσφέρουν Full led σαν έξτρα το ίδιο ισχύει και στο 208.Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Νέο Citroen C3 2017