-
Με το καλο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Στο δρόμο κλάσεις ανώτερο από το 208??
Ενδιαφέρουσα άποψη αλλά πρώτη φορά την ακούω [WHITE SMILING FACE]Καλορίζικο!!
Μη μενετε στα στερεοτυπα προηγουμενων δεκαετιων!!!
Καλοταξιδο ......... -
Ποκύ καλή επιλογή έκανες. Καλοτάξιδο!
-
Το yaris ηταν μέσα στις επιλογες μου για να δω απο κοντα..τελικα δεν το πηρα λογω αρκετα μεγαλύτερης τιμης απο το rio (περίπου 2.000 παραπάνω) και υστερούσε λίγο σε χώρους σε σχέση με το rio,(μικρότερο μήκος και μεταξόνιο) + η συμπεριφορά και το υφος της αντιπροσωπειας που νόμιζαν οτι πουλάγαν porsche, και φυσικά είναι απο τα πιο άσχημα αυτοκίνητα της κατηγορίας... αν εξερεσουμε αυτα ειναι καλή επιλογή..καλορίζικο και καλοτάξιδο να ειναι!
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
Το yaris ηταν μέσα στις επιλογες μου για να δω απο κοντα..τελικα δεν το πηρα λογω αρκετα μεγαλύτερης τιμης απο το rio (περίπου 2.000 παραπάνω) και υστερούσε λίγο σε χώρους σε σχέση με το rio,(μικρότερο μήκος και μεταξόνιο) + η συμπεριφορά και το υφος της αντιπροσωπειας που νόμιζαν οτι πουλάγαν porsche, και φυσικά είναι απο τα πιο άσχημα αυτοκίνητα της κατηγορίας... αν εξερεσουμε αυτα ειναι καλή επιλογή..καλορίζικο και καλοτάξιδο να ειναι!πραγματικα ειναι ασχημο.εγω δεν ξερω γιατι δεν πηγε ο φιλος να δει το κλιο που ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.τεσπα αφου το πηρε και παλι καλοριζικο,καλοταξιδο και απροβληματιστο.
-
Ουτε εμενα μ αρεσει ουτε μεσα ουτε εξω, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης panosaek21 έγραψε:
Το yaris ηταν μέσα στις επιλογες μου για να δω απο κοντα..τελικα δεν το πηρα λογω αρκετα μεγαλύτερης τιμης απο το rio (περίπου 2.000 παραπάνω) και υστερούσε λίγο σε χώρους σε σχέση με το rio,(μικρότερο μήκος και μεταξόνιο) + η συμπεριφορά και το υφος της αντιπροσωπειας που νόμιζαν οτι πουλάγαν porsche, και φυσικά είναι απο τα πιο άσχημα αυτοκίνητα της κατηγορίας... αν εξερεσουμε αυτα ειναι καλή επιλογή..καλορίζικο και καλοτάξιδο να ειναι!
πραγματικα ειναι ασχημο.εγω δεν ξερω γιατι δεν πηγε ο φιλος να δει το κλιο που ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.τεσπα αφου το πηρε και παλι καλοριζικο,καλοταξιδο και απροβληματιστο.
Το Clio πλην της πολυ όμορφης εξωτερικής σχεδίασης και του αξιόπιστου dci δεν εχει τίποτα άλλο υπέρ του.
-
Σας ευχαριστω όλους παιδιά!
Η γυναίκα μου με το που μπήκε μεσα ενθουσιάστηκε (απο όσα είδαμε αυτο της άρεσε περισσότερο σε εμφάνιση, αυτα ειναι υποκειμενικά όντως), οποτε αφού δε βρήκα κατι χτυπητό στην οδήγηση το πήραμε. Κλείσαμε την έκδοση active plus που εχει ολα τα καλούδια πάνω. Εμένα μου άρεσε το φιέστα πιο πολυ αλλα δε μου πέφτει και λόγος, εχω την f20 μου αν θέλω οδηγική απόλαυση!
Η ΤΟΥΟΤΑ ήταν η μονη μάρκα που δεν ειχε ετοιμοπαράδοτα, θα περιμένουμε ως τον Αύγουστο (ελπιζω να το τηρήσουν). Τα αλλα υποψήφια (φιέστα, κορσα και 208) είχαν ολα ετοιμοπαράδοτα.Για όποιον ενδιαφέρεται, η ΤΟΥΟΤΑ τρέχει έκπτωση 400 ευρω και μου έδωσαν επιπλέον 2 χρονια δωρεάν σέρβις και δώρο συναγερμό. Η φόρντ έδινε δώρο 8 χρονια εγγύηση και αισθητήρες παρκαρίσματος πισω και η οπελ έδινε δώρο και τους αιςθητηρες παρκαρίσματος και το συναγερμό. Οσοι είχαν ετοιμοπαράδοτα έδιναν και το όφελος απόσυρσης.
Ευχαριστω και πάλι!
-
Τα ζητούμενα σε μικρά αυτοκίνητα ιδίως από μια γυναίκα είναι να είναι ευκολοδήγητα και με καλή ορατότητα. Και αυτά τα δυο είναι στα χαρακτηριστικά του Yaris, Οπότε καλή αναμονή και με το καλό!
-
Μου κάνει εντύπωση η γνώμη σου για το 208, πρόσφατα έπλενα το αμάξι μου και ειδα στο πλυντήριο ενα 208. Έπαθα πλάκα απο το premiumιλικι του αυτοκινήτου, τουλαχιςτον δυο κλάσεις πάνω απο το Yaris που μοιάζει με cardboard μέσα (αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικοτατο) . Σε οτι αφορά τον δρόμο, αν ειναι κάποιοι που ειναι συμμετοχικοί μετα την ηγέτιδα ford στα μικρά αυτοκίνητα , αυτοί ειναι οι γαλλοι. Σημειωτέον οτι το 208 που ειδα είχε κορυφαίο εξοπλισμό, πανοραμική zenit οροφή και ηταν άσπρο με πενήντα plus χιλιαδες χιλιομετρα....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση η γνώμη σου για το 208, πρόσφατα έπλενα το αμάξι μου και ειδα στο πλυντήριο ενα 208. Έπαθα πλάκα απο το premiumιλικι του αυτοκινήτου, τουλαχιςτον δυο κλάσεις πάνω απο το Yaris που μοιάζει με cardboard μέσα (αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικοτατο) . Σε οτι αφορά τον δρόμο, αν ειναι κάποιοι που ειναι συμμετοχικοί μετα την ηγέτιδα ford στα μικρά αυτοκίνητα , αυτοί ειναι οι γαλλοι. Σημειωτέον οτι το 208 που ειδα είχε κορυφαίο εξοπλισμό, πανοραμική zenit οροφή και ηταν άσπρο με πενήντα plus χιλιαδες χιλιομετρα....Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ μιλάω για αυτό που οδήγησα. Ενθουσιαστηκα όπως εσύ με το εκθεσιακό, αλλά αυτό που οδήγησα ήταν μέτριο. Μιλάω κι εγώ για την πλούσια έκδοση με την γυάλινη οροφή. Και στο δρόμο δε με ενθουσίασε. Πιο πολύ ευχαριστηθηκα το Yaris να φανταστείς, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό. Ο λεβιες ταχυτήτων ήταν πολύ χαμηλά και τεντωνομουν για να αλλάξω ταχύτητα, δε με βολευαν τα όργανα πάνω από το τιμόνι, μόνο το ίδιο το τιμόνι ήταν όντως πολύ ωραίο. Η οδήγηση του μου φάνηκε αρκετά βαρετή αν το εξηγω σωστά, δεν έχω λέξεις να το περιγράψω αλλιώς.
Με 50+ χιλιόμετρα μάλλον είδες το προηγούμενο μοντέλο; Δεν ξέρω βέβαια τι διαφορές έχει. -
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Το οδήγησα κιόλας, αδιάφορο σχετικά στο δρόμο αλλα κλάσεις ανώτερο απο το 208.Οντως αδιαφορο στο δρομο (με πολυ καλα φρενα) το yaris αλλα οχι ανωτερο στον τομεα αυτο απο το 208.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στο δρόμο κλάσεις ανώτερο από το 208??
Ενδιαφέρουσα άποψη αλλά πρώτη φορά την ακούω [WHITE SMILING FACE]Καλορίζικο!!
Μη μενετε στα στερεοτυπα προηγουμενων δεκαετιων!!!
Καλοταξιδο .........Συμφωνώ, τα στερεότυπα όμως έχουν να κάνουν με 'τα Toyota δε σπάνε και δε χαλάνε ενώ τα γαλλικά είναι μπ....'
-
Η αληθεια ειναι οτι τα Toyota δεν ειναι αυτα που ηταν ,εχοντας κανει βηματακια στην αξιοπιστια προς τα πισω!
Τα γαλλικα ειναι οτι ηταν παντα.......μπ! -
Κατ'αρχήν καλορίζικο το αυτοκίνητο....καλά,απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Το ίδιο σχεδόν δίλλημα είχα και εγώ πριν απλό λίγο καιρό και οδηγώντας και τα δυο κατέληξα στο 208 με τα 100 άλογα και την πανοραμική. Το Yaris,αν και ποιοτικό και με καλή κύλιση, δεν μπορούσα να του συγχώρεσω το γεγονός ότι σε καλά στροφιλίκια σχεδόν έπρεπε να κρατιέμαι από το κάθισμα για να μείνω στην θέση μου. Συμφωνώ ότι ποιοτικά το 208 δεν είναι κορυφαίο, αλλά μετά από 7200χλμ σε 5 μήνες όλα είναι στη θέση τους χωρίς τριγμούς και χαζά. Αυτό που δεν αλλάζω με τίποτα είναι το τιμονάκι του και η οροφή το βράδυ με τον κρυφό μπλε φωτισμό......όλα τα λεφτά.....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Κατ'αρχήν καλορίζικο το αυτοκίνητο....καλά,απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Το ίδιο σχεδόν δίλλημα είχα και εγώ πριν απλό λίγο καιρό και οδηγώντας και τα δυο κατέληξα στο 208 με τα 100 άλογα και την πανοραμική. Το Yaris,αν και ποιοτικό και με καλή κύλιση, δεν μπορούσα να του συγχώρεσω το γεγονός ότι σε καλά στροφιλίκια σχεδόν έπρεπε να κρατιέμαι από το κάθισμα για να μείνω στην θέση μου. Συμφωνώ ότι ποιοτικά το 208 δεν είναι κορυφαίο, αλλά μετά από 7200χλμ σε 5 μήνες όλα είναι στη θέση τους χωρίς τριγμούς και χαζά. Αυτό που δεν αλλάζω με τίποτα είναι το τιμονάκι του και η οροφή το βράδυ με τον κρυφό μπλε φωτισμό......όλα τα λεφτά.....Αλίμονο αν μετά από τόσα λίγα χιλιόμετρα δεν ήταν όσα στην θέση τους...
-
Εδώ που μένω με τις απίστευτες λακούβες και κακοτεχνίες είναι σαν να έχει κάνει 72000....οι μισοί έχουν αλλάξει ακρόμπαρα, κρεμαγιέρες κλπ....
-
Ο χρήστης panosaek21 έγραψε:
πραγματικα ειναι ασχημο.εγω δεν ξερω γιατι δεν πηγε ο φιλος να δει το κλιο που ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.τεσπα αφου το πηρε και παλι καλοριζικο,καλοταξιδο και απροβληματιστο.
Το κλιο ηταν το πρώτο που είδα γιατί μου άρεσε πολύ σχεδιαστικά, αλλα μόλις έκατσα στο πισω κάθισμα και άκουσα και την τιμή την έκανα με ελαφρά!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση η γνώμη σου για το 208, πρόσφατα έπλενα το αμάξι μου και ειδα στο πλυντήριο ενα 208. Έπαθα πλάκα απο το premiumιλικι του αυτοκινήτου, τουλαχιςτον δυο κλάσεις πάνω απο το Yaris που μοιάζει με cardboard μέσα (αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικοτατο) . Σε οτι αφορά τον δρόμο, αν ειναι κάποιοι που ειναι συμμετοχικοί μετα την ηγέτιδα ford στα μικρά αυτοκίνητα , αυτοί ειναι οι γαλλοι. Σημειωτέον οτι το 208 που ειδα είχε κορυφαίο εξοπλισμό, πανοραμική zenit οροφή και ηταν άσπρο με πενήντα plus χιλιαδες χιλιομετρα....
Συμφωνώ για το 208 εχει καλή ποιότητα, που ομως την πληρώνεις ακριβά, ειδικα στην κορυφαία εκδοσή(1.4 hdi- 68hp) με την πανοραμική οροφή να κοστίζει 17.700 με αυτά τα χρήματα παίρνεις μια κατηγορία πάνω (μικρομεσαίο) με ικανοποιητικο εξοπλισμό.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Με την οπελ τι παίζει απο σέρβις κλπ, ειναι ακριβή;
Aντικατασταση τακακια σε corsa c 120 euros!
Καινούριο μικρό 14-15.000