-
Κι εγώ είμαι υπέρ μοντέλου που κυκλοφορεί καιρό και ξέρεις τι να περιμένεις παρά καινούριου που γίνεσαι και λίγο πειραματόζωο. Άλλωστε δεν αλλάζει και άμεσα. Γνώμη μου, αν σ' αρέσει προχώρα.
-
Για τον ίδιο λόγο, επέλεξα τον Οκτώβριο Fiat Punto 1.3, πετρέλαιο, καινούργιο.
Ξέρεις τι να περιμένεις, αξιόπιστο, βολικό και πολύ οικονομικό.
Είναι και κουκλί, τουλάχιστον στα μάτια μου. Καλύτερα από το να αγόραζα κάτι 'πολύ νέο' και 'στα χέρια μου' να μάθαιναν τις όποιες νέες τεχνολογίες. -
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Κι εγώ είμαι υπέρ μοντέλου που κυκλοφορεί καιρό και ξέρεις τι να περιμένεις παρά καινούριου που γίνεσαι και λίγο πειραματόζωο. Άλλωστε δεν αλλάζει και άμεσα. Γνώμη μου, αν σ' αρέσει προχώρα.Συμφωνώ. Ένα μοντέλο που μόλις έχει κυκλοφορήσει δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να βγάλει, ενώ ένα πιο παλιό το έχουν δοκιμάσει άλλοι πριν από σένα.
Δύσκολα θα αγόραζα ένα μοντέλο που μόλις κυκλοφόρησε. Μπήκα στον πειρασμό με το corsa, αλλά τελικά δεν ήταν καν 2ο στην προτίμησή μου (κατέληξα στο yaris όπως ξέρετε, με 2ο το fiesta - επίσης παλιό και δοκιμασμένο μοντέλο) -
Το Punto δεν αλλάζει ποτέ φίλε μου, μην ανησυχεις !!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Κι εγώ είμαι υπέρ μοντέλου που κυκλοφορεί καιρό και ξέρεις τι να περιμένεις παρά καινούριου που γίνεσαι και λίγο πειραματόζωο. Άλλωστε δεν αλλάζει και άμεσα. Γνώμη μου, αν σ' αρέσει προχώρα.
Συμφωνώ. Ένα μοντέλο που μόλις έχει κυκλοφορήσει δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να βγάλει, ενώ ένα πιο παλιό το έχουν δοκιμάσει άλλοι πριν από σένα.
Δύσκολα θα αγόραζα ένα μοντέλο που μόλις κυκλοφόρησε. Μπήκα στον πειρασμό με το corsa, αλλά τελικά δεν ήταν καν 2ο στην προτίμησή μου (κατέληξα στο yaris όπως ξέρετε, με 2ο το fiesta - επίσης παλιό και δοκιμασμένο μοντέλο)Αν μιλαμε για μηχανικα προβληματα, το opel corsa φορα πανομοιοτυπο κινητηρα με τον προηγουμενο, δηλαδη τον πετρελαιοκινητηρα που χρησιμοποιει χρονια η fiat.
Αρα πως θεωρεις εσυ το καινουριο αυτοκινητο...? -
Ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο ο κινητήρας του.
-
Μιας και δεν αλλάζω συχνά αυτοκίνητα, προτιμώ κάποιο που μόλις κυκλοφόρησε μιας και είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά από κάποιο που έχει 4-5 χρόνια στην αγορά. Θεωρώ τα θετικά της νεότερης τεχνολογίας που έχει πάνω του, σημαντικότερα από τις πιθανές παιδικές ασθένειες που μπορεί να βγάλει.
-
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
Αρα πως θεωρεις εσυ το καινουριο αυτοκινητο...?Δεν είναι μόνο ο κινητήρας, είναι ο συνδυασμός όλου του ηλεκτρομηχανολογικού συστήματος, εγκέφαλος, ηλεκτρονικά κλπ, ειδικά στα νέα αυτοκίνητα όλα από εκεί κουρδίζονται. Μπορεί ο κινητήρας να δουλεύει άριστα και να τα παίξει κάτι άλλο.
Καινούριο μικρό 14-15.000