-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλη παρεα θα καναμε ,απλα εγω δε δερνω
Νονός είναι, έχει μπράβους για αυτές τις δουλειές.
-
Πήρα χθες προσφορά για το 1.2 pure tech 130s&s EAt 6 allure grip με τον σχεδόν πλήρη βασικό εξοπλισμό που έχει η έκδοση allure συν προβολείς full led και προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, active safety brake, επαναφορά σε ακούσια αλλαγή λωρίδας, αυτόματη εναλλαγή προβολέων-πορειας, ανίχνευση νεκρού σημείου, μπάρες οροφής και μεταλλικό.
Τιμή βασικού 33600€ + 3090 ο έξτρα, 200 pdi, 220 τέλη- πινακίδες μείον 800€ έκπτωση μας κάνει 36310€. Νομίζω είναι πολλα, αν και το αμάξι και με το αυτόματο είναι κορυφή. Ξεπερνά και τη χ1 σε τιμή με περισσότερο βέβαια εξοπλισμό. Θα κάνω και εντός των επόμενων ημερών τεστ drive. Πάντως νομίζω κι από τα τεστ που έχω δει ότι ο 1.2 είναι ικανοποιητικός με πολύ καλή ροπή και σχετικά ελαφρύ το αμάξωμα. Ιδωμεν...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Che tempora Che mores
36k για 1200αρι. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Che tempora Che mores
36k για 1200αρι.Και η audi ζηταει 50k για γυμνό 1400 αρι. Ολα ειναι πιθανα σημερα.
-
36.000 tiguan 190 αλογα dsg 4×4 2.0 diesel.
Κι απο την αλλη 1.2 βενζινης.......Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έλα ντε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κι απο την αλλη 1.2 βενζινης.......Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που πάς 40000 για να βάλεις led και αναδιπλούμενους και αισθητικά βέβαια υπολείπεται του πεζω, ενω γίνεσαι συνέταιρος με τους αλήτες του δημοσίου που τον δίλιτρο πάντα θα τον γαμάνε.
Βέβαια για να ειμαστε δίκαιοι λόγω του ξεφτιλισμένου φορολογικου ολα έχουν ακριβύνει και οποιοδήποτε ψιλό αξιοπρεπές αμάξι παει αρκετά πάνω απο τα 30000 ευρώ τα οποία προσωπικα δεν θα ξανά πέταγα στο δρόμο, εκτός αν απο το δρόμο έβγαζα λεφτα (δηλ. Μονο επαγγελματικό όχημα και οχι για καλοκαίρι οικογένεια και 5-6 στο μάξιμουμ εκδρομές το χρονο)....
Αν ετησίως κάποιος κανει πάνω απο 15000 χιλιόμετρα να σκεφτεί όντως να παρει κατι αξιοπρεπές, οι υπόλοιποι μπορούμε να αρκεστούμε με κατι μικρότερο. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Che tempora Che mores
36k για 1200αρι.Αυτο λέω και εγω σε συζητήσεις και μου λένε ... 'μπααα.. έχει ανέβει πολύ η ποιότητα.. γιατι το γκρουπ ΦΒ τα ίδια δε κάνει;' και το ξαναλέω (οχι οτι έχει λογική η ΦΒ).. Μιλάμε πια οικογενειακά αυτοκίνητα πια έχουν ξεπεράσει τις παλιες καλές 10.000.000δραχμές όταν προ 2000 στα επίπεδα αυτά έπαιζαν μπάλα μόνο μερσεντέ... (ακόμα και) τώρα μοιαζει ο κάθε οικογενειαρχης να σκαει 30.000+ όταν προ 2000 τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν ήταν μάλλον πιο 'λογικα'.
δε ξέρω πραγματικά τι γίνεται σε αυτό το τόπο. Βρε λέτε να έιχαν δίκιο κάποιοι που λέγανε 'μαζι τα φάγαμε' 'χρήμα υπάρχει' ;;;
Απλά να μη βλέπω σε άλλα τοπικ τσιρίδια για μισθους και καταντια της χώρας και μετά εδώ μέσα ένα κάρο συζητήσεις για αν το πεζο με 35.000 είναι καλό ή να πάρω μπεμπα με 40.000 ...Γιατι μου κάνει εντύπωση το τελευτάιο διάστημα τοπ τοπικς ειναι αυτα για Τιγκουανζ, Πεζά και Μπεμπες...
Ξέρω θα τα ακούσω και εδω, απλά κάποιες διαπιστώσεις... -
Οκ αλλά από το να αναφέρουμε και να σχολιάζουμε τιμές απέχει παρασάγγας από την αγορά
-
Ανέφερες οτι θα κάνεις test drive το 3008 αυτόματο με τον 1.2 βενζίνης, εάν κατάλαβα καλά. Είσαι σίγουρος οτι υπάρχει αυτόματο βενζίνης γιατί εγώ ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν εάν το έχουν. Επίσης φέρνουν την έκδοση allure με βενζίνη;
-
36 χιλιάρικα για 1.2 βενζίνη είναι απίστευτα υψηλή τιμή. Θα ήθελα να δω αν πραγματικά θα βρεθεί αγοραστής για το συγκεκριμένο πακέτο
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
τοσο κοστίζει και το tiguan βενζινης, έχουν ξεφύγει οι τιμές με το νεο φορολογικό.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Και πληρώνεις φόρο πολυτελείας για μια ζωή...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Που πάς 40000 για να βάλεις led και αναδιπλούμενους και αισθητικά βέβαια υπολείπεται του πεζω, ενω γίνεσαι συνέταιρος με τους αλήτες του δημοσίου που τον δίλιτρο πάντα θα τον γαμάνε.
Βέβαια για να ειμαστε δίκαιοι λόγω του ξεφτιλισμένου φορολογικου ολα έχουν ακριβύνει και οποιοδήποτε ψιλό αξιοπρεπές αμάξι παει αρκετά πάνω απο τα 30000 ευρώ τα οποία προσωπικα δεν θα ξανά πέταγα στο δρόμο, εκτός αν απο το δρόμο έβγαζα λεφτα (δηλ. Μονο επαγγελματικό όχημα και οχι για καλοκαίρι οικογένεια και 5-6 στο μάξιμουμ εκδρομές το χρονο)....
Αν ετησίως κάποιος κανει πάνω απο 15000 χιλιόμετρα να σκεφτεί όντως να παρει κατι αξιοπρεπές, οι υπόλοιποι μπορούμε να αρκεστούμε με κατι μικρότερο.Καλά τα λες αλλά στην ηλικία τω 40+ , υπάρχει και το vfg.( ορολογία του μέγιστου γατου)
Ακόμη και λιγότερα από 15 να κάνεις , θέλεις κατι δικό σου και να το γουστάρεις. Διαφορετικά μιζεριάζεις πολύ και στα 40 πλασ ξέρεις οτι σου έχει ήδη περάσει η μισή ζωή από μπροστά σου.
Εγώ τα έδωσα τα 30+ για να γουστάρω τον γιαπωνέζο μου , να είναι ήρεμη η γυναίκα οτι χωράνε όλα, τα πιτσιρίκια άνετα και έχω budgetarei και δυο φόρους που θα φάμε στο κεφάλι σε βάθος χρόνου
α)Φόρος ρύπανσης λογώ diesel (100% θα μπει τουλάχιστον σε όσους είμαστε λεκανοπέδιο)
β) Φόρος πολυτελούς διαβίωσης με βάση την ασφαλιζόμενη αξία (ξέρουν οτι χάνουν λεφτά από τα ακριβά turbo 1.5 &1.6 και θα μας τον φορέσουν.Εδώ είμαστε και τα λέμε.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
@spyrosKΑνέφερες οτι θα κάνεις test drive το 3008 αυτόματο με τον 1.2 βενζίνης, εάν κατάλαβα καλά. Είσαι σίγουρος οτι υπάρχει αυτόματο βενζίνης γιατί εγώ ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν εάν το έχουν. Επίσης φέρνουν την έκδοση allure με βενζίνη;
Αν δεν κάνω λάθος ναι έχει αυτόματο στον 1,2 βενζίνης. Επίσης και θυμάμαι πολύ καλά τι είπε ο πωλητής, έχουν έρθει καινούργιες εκδόσεις όποτε το allure υπάρχει. Κάνε ένα refresh στις πληροφορίες σου και σε πιθανή προσφορά που εχεις
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Καλά τα λες αλλά στην ηλικία τω 40+ , υπάρχει και το vfg.( ορολογία του μέγιστου γατου)
Ακόμη και λιγότερα από 15 να κάνεις , θέλεις κατι δικό σου και να το γουστάρεις. Διαφορετικά μιζεριάζεις πολύ και στα 40 πλασ ξέρεις οτι σου έχει ήδη περάσει η μισή ζωή από μπροστά σου.
.
Σε αυτό για τα 40+ συμφωνώ, όποιος μπορεί πρέπει να κάνει πράγματα που γουστάρει και ειδικά για εμάς που δεν βλέπουμε το αυτοκίνητο ως απλό μέσο μετακίνησης, αλλά ως μέσο ευχαρίστησης, θα πρέπει κατά το δυνατόν να επιλέγουμε αυτοκίνητα που να ευχαριστιομαστε να οδηγούμε
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Τι σχεση εχει καν αυτο με το αν στο ιδια χρηματα παιρνεις ενα καλυτερο αυτοκινητο...
Αλλο πραγμα συζητιεται εδω, μη μπερδευεστε...έχω budgetarei και δυο φόρους που θα φάμε στο κεφάλι σε βάθος χρόνου
μεγαλη κουβεντα.. ο μεσος ελληνας δε μπορει να σκεφτει περα απο τη μυτη του. σα το χανο παει και αλλαζει αμαξι στο πρωτο νεο μετρο ,τσιμπαει, αλλαζουν τα μετρα ,ξαναλλαζει αμαξι και ξανα τα ιδια. Μια ζωη χρωσταει δοση και δε κανει καμια ουσιαστικη αναβαθμιση
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Καλά τα λες αλλά στην ηλικία τω 40+ , υπάρχει και το vfg.( ορολογία του μέγιστου γατου)
.
Σε αυτό για τα 40+ συμφωνώ, όποιος μπορεί πρέπει να κάνει πράγματα που γουστάρει και ειδικά για εμάς που δεν βλέπουμε το αυτοκίνητο ως απλό μέσο μετακίνησης, αλλά ως μέσο ευχαρίστησης, θα πρέπει κατά το δυνατόν να επιλέγουμε αυτοκίνητα που να ευχαριστιομαστε να οδηγούμε
+1
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι σχεση εχει καν αυτο με το αν στο ιδια χρηματα παιρνεις ενα καλυτερο αυτοκινητο...
Αλλο πραγμα συζητιεται εδω, μη μπερδευεστε...Εγώ σχολίασα δύο πράγματα στα τελευταία δύο μνμ μου. Πρώτον ότι τα 36Κ είναι απίστευτα υψηλή τιμή για 1.2 βενζίνη και δεύτερον ότι η πρόταση να πάρεις με 36Κ το tiguan 2.0 4x4 είναι μια σοβαρή πρόταση εναλλακτικής αλλά βάζω την παράμετρο του φόρου που σε περιμένει στην γωνία. Εσύ αν αυτά τα βρίσκεις άσχετα στην κουβέντα είναι δικαίωμα σου μπορείς να σχολιάζεις ότι θες αλλά άσε ΚΑΙ τους άλλους να κάνουν το ίδιο... Εκτός αν έχεις οριστεί θεματοθετης στο νήμα...
-
Εχεις δικιο, δεν ειχα δει το προηγουμενο ποστ σου.
Απο εκει και περα, επειδη σε παρατηρω στο πως μου απαντας, θα ελεγα να προσεχεις πολυ απο δω και περα το υφακι σου μαζι μου. Δε σου χρωσταω τιποτα και συχνα πυκνα δινεις και λαβες με αυτα που γραφεις απευθυνομενος στη κοινοτητα.
Peugeot 3008 2016