-
Εγω αλλα μαθαινω Νικ
-
Ενώ είχα βάλει στο πάρκινγκ εγκατάσταση με πρίζα τύπου Green Up όπου σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά υποσχόταν ότι θα έδινε πιο γρήγορο χρόνο φόρτισης, το αυτοκίνητο χρειαζόταν για μια πλήρη φόρτιση περίπου 7-8 ώρες.
Δεν το είχα ψάξει παραπάνω γιατί δεν με ένοιαζε κιόλας (επί το πλείστον το φορτίζω το βράδυ), σκεπτόμενος ότι κάποιο άλλο χαρακτηριστικό θα λείπει όπως ίσως ο τύπος του ρεύματος ή του On Board φορτιστή ή κάτι άλλο.
Μετά την τελευταία ανάκληση για τη στεγανοποίηση των μπαταριών και την αναβάθμιση του λογισμικού για την ψύξη τους, έχω καταλάβει ότι ο χρόνος για πλήρη φόρτιση μειώθηκε σχεδόν στο μισό (γύρω στις 4,5 ώρες) όπως υποσχόταν αρχικά για πρίζα Green Up.
Θα το παρατηρήσω όμως για σιγουρία, για να μην λέω ανακρίβειες.Επίσης, προχθές έτυχε να έχω θέση πάρκινγκ στη δουλειά όπου όλη την ημέρα το χτύπαγε ο ήλιος σαν το γαϊδούρι.
Ω ρε λέω, θα μπω το απόγευμα μέσα και θα βράζει.
Μετά θυμήθηκα το σύστημα που έχει και ενεργοποιείς τον κλιματισμό από το κινητό.
Το είχα λειτουργήσει μια φορά πέρσι στις διακοπές, αλλά το αυτοκινήτο ήταν σε κοντινή απόσταση από εμένα.
Σκέφτηκα ότι δεν χάνω τίποτα και δέκα λεπτά πριν φύγω ανοίγω την εφαρμογή στο κινητό και το πατάω να ενεργοποιηθεί.
Μου έδειξε ότι η εντολή έγινε δεκτή και έχει ξεκινήσει κανονικά να λειτουργεί ο κλιματισμός. Έμενε να το διαπιστώσω όταν θα έφτανα στο αυτοκίνητο, όπου πράγματι το άκουσα να λειτουργεί και με το που ανοίγω την πόρτα ένα κύμα δροσιάς ήρθε από την καμπίνα.
Αυτά είναι! Χλίδα μιλάμε!Όσο για την ποιότητα κατασκευής που συζητάτε θα πρέπει να πω ότι οι Γάλλοι θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους σε αυτόν τον τομέα.
Δε νοείται για την πολύ καλή αίσθηση υλικών και κατασκευής που αποπνέει η καμπίνα να τρίζει το σκίαστρο σαν ξεχαρβαλωμένο ελατήριο όταν το κατεβάζεις ή γενικώς να ακούγονται διάφοροι τριγμοί ανά διαστήματα οι οποίοι μπορεί να κρατάνε για κάνα μισάωρο, να σταματάνε και να εμφανίζονται πάλι στο άσχετο μετά από κάνα μήνα.
Εντάξει βέβαια, δεν μιλάμε και δεν έχει καμία σχέση με κάτι κουδουνίστρες από Ασία μεριά, αλλά όπως και να το κάνεις, μέσα σε τόση ησυχία στην καμπίνα ο κάθε τριγμός είναι κάπως ενοχλητικός.
Δεν ξέρω αν συμβαίνει στα τελευταία BMW, Mercedes, Volvo κτλ ή αν συνεχίζουν να είναι ήσυχα, αλλά στην Peugeot έχουν δρόμο ακόμη όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι.Σε γενικές γραμμές βέβαια, κανένα παράπονο από το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής.
Μια χαρά το εργαλείο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.Υ.Γ. Επίσης, οι θέσεις που είναι οι ποτηροθήκες, δεν βολεύουν και τόσο όταν βάζεις κάνα Freddo με καλαμάκι.
-
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά μεταχειρισμένου 3008 diesel 1600 120 του 17 εισαγωγής με 160000 χλμ στα 22000 δεν έχει γίνει ακόμα έλεγχος από Δευτέρα θα το πάω θα ήθελα γνώμες παιδιά αν αξίζει τον κόπο αλλιώς να μην μπω καν στην διαδικασία ελέγχου.Ευχαριστώ!!
-
Χειροκίνητο ή αυτόματο ?
-
@giorgos91982 said in Peugeot 3008 2016:
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά μεταχειρισμένου 3008 diesel 1600 120 του 17 εισαγωγής με 160000 χλμ στα 22000 δεν έχει γίνει ακόμα έλεγχος από Δευτέρα θα το πάω θα ήθελα γνώμες παιδιά αν αξίζει τον κόπο αλλιώς να μην μπω καν στην διαδικασία ελέγχου.Ευχαριστώ!!
Πολύ ακριβό για αμάξι 6ετίας και με αμφίβολο ιστορικό και χιλιόμετρα. Άσε που με λίγα περισσότερα το αγοράζεις καινούργιο με τις προσφορές που έχουν.
-
Καλο επισης να βαζουμε και μια τελεια ή εστω μια άνω. 22000 πολλα για τοσα πολλα χλμ συν πιθανο ακομη περισσοτερα. Καλυτερα ενα καινουργιο ντουστ που θα βγαλει πολυ περισσοτερα χλμ διχως εξτρα κοστη και με τη θεση του οδηγου άκλαστη.
-
απαπαπαπα
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
απαπαπαπα
Ουτε τρολια να ηταν...
-
Ανεξάρτητα από τις γνώμες των φίλων εδώ, η ουσία είναι ότι το αυτοκίνητο είναι ποθητό από την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου.
Τέτοιες πωλήσεις γίνονται πολλές σε αυτές τις τιμές.
Οταν πήρα εγώ το 3008, δηλαδή πριν 5 μήνες, γειτονική μάντρα έφερε ένα του 2016 αυτόματο πετρέλαιο με 100000 χλμ και το πούλησε 25500 μέσα σε λίγες μέρες.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Οταν πήρα εγώ το 3008, δηλαδή πριν 5 μήνες, γειτονική μάντρα έφερε ένα του 2016 αυτόματο πετρέλαιο με 100000 χλμ και το πούλησε 25500 μέσα σε λίγες μέρες.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλή τιμή....κάτι άλλο σημαίνει!
Οπότε απαντάμε στην ερώτηση που τέθηκε και ναι 22.000 για εισαγωγής αμφιβόλου χιλιομέτρων και 7 ετών ντήζελ PSA είναι πολλά λεφτά. Αν θέλει φυσικά μπορεί να το αγοράσει, κανείς δεν τον εμποδίζει!
-
Δεν είπα ότι είναι καλή τιμή.
Είπα ότι το αμάξι έχει τόση ζήτηση, που το αγοράζουν ακόμα και σε υψηλές τιμές σαν μτχ. -
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Πολύ ακριβό για αμάξι 6ετίας και με αμφίβολο ιστορικό και χιλιόμετρα. Άσε που με λίγα περισσότερα το αγοράζεις καινούργιο με τις προσφορές που έχουν.
Φιλε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου επειδή μου κρατάει και το δικό μου του 2004 φαντάσου που δεν μου το κρατάει κανεις bmw compact 316 είναι ένα + όπως επίσης σε βενζίνη πλέον καινούργιο φτάνει 28500 και πανω.Θα ήθελα όμως την γνώμη σας για το εάν αξίζει τα λεφτά του το 3008 γιατί μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο
-
εάν αξίζει τα λεφτά του το 3008 γιατί μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο
Εαν σου αρέσει τα αξίζει! Τόσο απλά.
-
22 χιλιαρικα για Πεζο 3008 με 160Κ κ χωρις εγγυηση?
Εντο με ταξι κ εδω Ελλαδα παιζουν σε αυτα τα χρηματα 3008 με πολυ λιγοτερα χρηματα αλλα βενζινη οχι πετρελαιο.
Αν εχεις κολλησει με το 3008 καλυτερα καινουριο κ κοιτας πως θα δωσεις το εξτρα να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο. -
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Φιλε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου επειδή μου κρατάει και το δικό μου του 2004 φαντάσου που δεν μου το κρατάει κανεις bmw compact 316 είναι ένα + όπως επίσης σε βενζίνη πλέον καινούργιο φτάνει 28500 και πανω.Θα ήθελα όμως την γνώμη σας για το εάν αξίζει τα λεφτά του το 3008 γιατί μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο
οχι, δεν τα αξιζει - ειμαι κατοχος....
-
Για πόσο ακόμα?
https://cartalk.gr/alfa-romeo-tonale-sprint-phev-q4-choris-foro-etairikis-chrisis/
Ψήνεσαι?
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Για πόσο ακόμα?
https://cartalk.gr/alfa-romeo-tonale-sprint-phev-q4-choris-foro-etairikis-chrisis/
Ψήνεσαι?
μπαααα
δεν
ειναι χωρις καν βασικο εξοπλισμο, ισα-ισα να ταιριαξουν τη τιμη
και ειναι και δυσκολο να πας σε 2sec περισσοτερα 0-100 - εστω οταν δουλευει -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Για πόσο ακόμα?
Ψήνεσαι?
μπαααα
δεν
ειναι χωρις καν βασικο εξοπλισμο, ισα-ισα να ταιριαξουν τη τιμη
και ειναι και δυσκολο να πας σε 2sec περισσοτερα 0-100 - εστω οταν δουλευειΓια τεσλα σε βλέπω
-
Αν μαθουν το ποιον του κυριου θα δουμε στην Ελλαδα το πρωτο Τεσλα με υποχρεωτικη αυτονομη οδηγηση και κοφτη στα 120.
Peugeot 3008 2016