-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Πέραν των μηχανολογικών επιχειρημάτων, κ!
Σου εύχομαι για πολλά πολλά ακόμα χρόνια να το καμαρώνεις και να σε γεμίζει όπως τώρα.
Σπουδαίο να σε ανταμοίβει με αυτά που περίμενες απ'αυτό.
Στο Θεό που πιστεύεις όμως, άφησε και μερικά άλλα αυτοκίνητα να έχουν λόγω ύπαρξης... ,τουλάχιστον... -
@manast
Aν και δεν μου αρέσει η μούρη του CC... έχεις απόλυτο δίκιο για την φωτογράφιση. Φαίνεται πως ξέρεις κάποια πράγματα για τους ευρυγωνιους φακούς και τι κακό κάνουν ορισμένες φορές.
Καλοτάξιδο... -
Τις φωτο δεν τις ανέβασα για να αποδείξω τη μοναδικότητα του cc, αλλά ότι δεν είναι άσχημο αισθητικά αυτοκινητο. Εαν δεν ανέβαζε κάποιος εκείνες τις φωτο για να απαξιώσει αισθητικά ένα αυτοκίνητο, δεν θα τις ανέβαζα, το έχω δύο μήνες και μόλις τώρα ανέβασα τις πρώτες.
-
Σωστός...έχεις φωτογραφίσει σωστά το αυτοκίνητο για να μην παραμορφωνονται οι γραμμές
-
Σχετικά με τις φωτογραφίες που αναφέρεις, έχεις εν μέρει δίκιο, καθώς η φωτογραφία της ήταν από κακή γωνία λήψης.
Από την άλλη όμως, το κορολλα Κροος θα το αγόραζα για χίλιους δυο λόγους. Όχι όμως για το σχέδιο του.
Εντελώς υποκειμενικά, μάλλον θα ήταν λόγος απόρριψης του. -
ο ιδιος ειμαι που τα χωνει στο 3008...
αλλα οκ, η κορολα ειναι ξεκαθαρα λαθος να φωτογραφιζεται
ειναι ενα αδιαφορο και ασχημο κατασκευασμα. αν ειναι να τη φωτογραφισεις ειναι μονο για λογους αποδειξεις συμβαντος.
μονο -
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
@manast
Aν και δεν μου αρέσει η μούρη του CC... έχεις απόλυτο δίκιο για την φωτογράφιση. Φαίνεται πως ξέρεις κάποια πράγματα για τους ευρυγωνιους φακούς και τι κακό κάνουν ορισμένες φορές.Προσοχή-προσοχή!!! CAUTION!!!
Δεν είναι δικές μου οι φωτογραφίες, ούτε το απεικονιζόμενο όχημα! -
Σεβαστό, δεν μπορούν όλα να αρέσουν σε όλους.. εγώ είμαι πιο δωρικός και συντηρητικός και δεν μου αρέσουν τα πληθωρικά χαρακτηριστικά πολλά led κάθετα σαν χαυλιόδοντες και γενικά σχεδιαστικές. Το αισθητικό είναι υποκειμενικό
-
@ gatoz
Nομιζω από μπροστά η μάσκα είναι λίγο έως πολύ υπερβολική δεν μου αρεσει
Αναθεωρώ όμως, δεν είναι από πλάγια, όχι δεν νομίζω...
Όπως φαίνεται από τις παραπάνω φωτογραφίες πιο πάνω δείχνει ενδιαφέρουσα από αυτή την γωνία. -
Παίζει ρόλο το χρώμα, πάντα το λευκό τονίζει τη μάσκα το οποίο είναι αρνητικό. Στο χρώμα που το πήρε ο stefan είναι πιο αρμονική η μάσκα. Σε κάθε περίπτωση οι φωτο ήταν για να έχετε πιο αντικειμενική εικόνα. Αισθητικά δέχομαι ότι μπορεί να μην αρέσει, αλλά μηχανολογικά είναι έτη φωτός μπροστά από το υπάρχον 3008
-
Εννοειται ότι μηχανολογικά δεν συγκρίνονται. Οποιοσδήποτε αναφέρεται σε τυχόν εκπτώσεις σε πλαστικά κλπ στο CC έναντι του 3008 θα πρέπει να λάβει υπόψην του ότι στην ίδια τιμή το ένα έχει υβριδικό σύστημα με κινητηρα 2.0 λτ και μπαταρία και το άλλο συμβατικό θερμικο 1.2Τ... Είναι προφανές που έχει δοθεί έμφαση και ο αγοραστής επιλέγει.
-
Να μη σας ενοχλούμε εμείς οι υπόλοιποι.
Συνεχίστε να μιλάτε για τα Toyota, ΚΑΙ σε αυτό το topic.
Αν μάλιστα ενοχλεί και ο τίτλος, να τον αλλάξουμε. -
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Πέραν των μηχανολογικών επιχειρημάτων, κ άποιος ανέβασε σήμερα μια άθλια φωτογραφία του cc και μια επαγγελματική του 3008 για να συγκρίνει την αισθητική των δύο αυτοκινήτων. Τραγικό το βρήκα να ανεβάζεις φωτο από διαφήμιση για το ένα και κοντινή παραμορφωτική για το δεύτερο. Θα ανεβάσω δύο φωτο από το δικό μου για να έχετε μια πιο αντικειμενική εικόνα...
Την κλαμένη μάσκα την έκρυψες επιμελώς...
Της έβαλες σερβιέτα που την χρειάζεται... -
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
Εννοειται ότι μηχανολογικά δεν συγκρίνονται. Οποιοσδήποτε αναφέρεται σε τυχόν εκπτώσεις σε πλαστικά κλπ στο CC έναντι του 3008 θα πρέπει να λάβει υπόψην του ότι στην ίδια τιμή το ένα έχει υβριδικό σύστημα με κινητηρα 2.0 λτ και μπαταρία και το άλλο συμβατικό θερμικο 1.2Τ... Είναι προφανές που έχει δοθεί έμφαση και ο αγοραστής επιλέγει.
Δεν υπάρχει μόνο ο 1.2.
Υπάρχει και το πετρέλαιο και πλέον στις τιμές που φτάνει η ΚΚ, ακουμπάει και το φεβ.
Επίσης δεν ξεχνάμε τα 440 τον χρόνο και το τεκμήριο βίλλας 150 τμ.
Και πλέον ο 1,2 γίνεται υβριδικός. Μούφα βέβαια, απλά περισσότερο μούφα από την ΚΚ.
Και βέβαια μεταπώληση της ΚΚ ως δίλιτρης και με μπαταρία που θα κάνει 6-8000, μόνο σε υπάλληλο της Τογιότα Ιαπωνίας...
που θέλουν όμως δεξιοτίμονα...
Αυτή η μούρη είναι καλύτερη ?
Αυτή σε άλλο χρώμα ?
Και σε άλλο χρώμα αφού σας χαλάει το άσπρο...
Μεταξύ μιας γρήγορης Γεωργίας Βασιλειάδου και μιας χαλαρής Ζωής Λάσκαρη, ποια θα διαλέγατε ?
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Μεταξύ μιας γρήγορης Γεωργίας Βασιλειάδου και μιας χαλαρής Ζωής Λάσκαρη, ποια θα διαλέγατε ?
Μεταξύ των δύο κι επειδή τα αυτοκίνητα τα καβαλάμε αλλά δεν τα "καβαλάμε", εγώ θα διάλεγα την άσχημη γρήγορη, η οποία επιπλέον θα ήταν και πιο χαλαρωτική στην καθημερινότητα μου.
-
Βίτσια είναι αυτά.
Τι να κάνουμε...
Σε άλλα νέα...
Είδα σήμερα το Austral με ελληνικές πινακίδες.
Ομορφο ήταν.
Το σάιτ της ρενώ δεν έχει ακόμα τιμές...
-
Τι εγινε ρε παιδια;;;;;;
Πως παχυνε ετσι η Λασκαρη;;;;;; -
Εκανε παρέα με την Καραγιάννη και απέκτησε καμπύλες...
-
Βίτσια είναι αυτά.
Τι να κάνουμε...
Σε άλλα νέα...
Είδα σήμερα το Austral με ελληνικές πινακίδες.
Ομορφο ήταν.
Το σάιτ της ρενώ δεν έχει ακόμα τιμές...
Ένα γκρι σκούρο; Καλή προσπάθεια, αλλά πιστεύω μόλις βγει το καινούργιο 3008 θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.. κάτσε να δούμε και τις τιμές..
-
Οχι ένα ασημί είδα.
Peugeot 3008 2016