-
@silversurferGR τι λάστιχα φορά το δικό σου και ποια διάσταση;
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Continentall conticrossContact lx2 225/55 R18V
-
Σήμερα το πρωι μου έβγαλε ένδειξη να ελέγξω τη στάθμη του λαδιου. Το κοίταξα και όντως η στάθμη ήταν στο minimum. Έβαλα πάλι μπροστά τον κινητήρα και δεν έβγαλε τίποτα. Το αυτοκίνητο ηταν σταθμευμένο μια πολύ ελαφρά κλίση προς τα πίσω βέβαια αλλά και πάλι δεν νομίζω πως δικαιολογείται τέτοια διαφορά. Είναι φυσιολογικό ρε παιδιά να έχει κάψει τόσο λάδι ενώ έχω κάνει μόνο 5 χιλιάδες χιλιόμετρα??
-
Ούτε σε 5 ούτε σε 15 χιλιάδες χλμ δεν είναι φυσιολογικό να κατέβει τόσο πολύ η στάθμη
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατάλαβα.. τα βγάλαμε τα λεφτά μας.. Το θέμα είναι τώρα ότι είναι Κυριακή και πρέπει να οδηγήσω 50 χλμ μέχρι την αντιπροσωπεία αύριο. Ξέρει κανείς τι λάδια πρέπει να βάλω? (Λέω μήπως συμπληρώσω απο κανένα βενζινάδικο κανένα λίτρο αν και θα ήθελα να βάλω της αντιπροσωπείας..) Στο πλάνο συντήρησης λέει 00W20 B71 2010(C1C2) - 00W30 B71 2312 (C1C2)
Είμαι σίγουρος πως θα μου πούν αύριο πως είναι φυσιολογική κατανάλωση και θα αρχίσω να φορτώνω...
-
Πηγαινε αντιπροσωπεια και βαλε
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ούτε σε 5 ούτε σε 15 χιλιάδες χλμ δεν είναι φυσιολογικό να κατέβει τόσο πολύ η στάθμηΣτάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος το λέει αυτό;
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Κατάλαβα.. τα βγάλαμε τα λεφτά μας.. Το θέμα είναι τώρα ότι είναι Κυριακή και πρέπει να οδηγήσω 50 χλμ μέχρι την αντιπροσωπεία αύριο. Ξέρει κανείς τι λάδια πρέπει να βάλω? (Λέω μήπως συμπληρώσω απο κανένα βενζινάδικο κανένα λίτρο αν και θα ήθελα να βάλω της αντιπροσωπείας..) Στο πλάνο συντήρησης λέει 00W20 B71 2010(C1C2) - 00W30 B71 2312 (C1C2)Είμαι σίγουρος πως θα μου πούν αύριο πως είναι φυσιολογική κατανάλωση και θα αρχίσω να φορτώνω...
Στην πραγματικότητα, κατά το στρώσιμο είναι πράγματι πιθανό να έχεις κατανάλωση λαδιού. Νομίζω πως λέει στο manual κιόλας.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Βασίκα να σας πω πως την ίδια ημέρα ο γαμπρός μου παρέλαβε ακριβώς το ίδιο αυτόκίνητο. Εκείνος μέχρι σήμερα έχει κάνει 3700χλμ και εγώ 4800χλμ. Τσέκαρα σήμερα τη στάθμη του δικού του και ήταν φυσιολογική (βέβαια εγώ το χρησιμοποιώ κάθε μέρα). Οπότε το δικό μου ή ήρθε απο το εργοστάσιο με χαμηλότερη στάθμη ή όντως τρέχει κάτι. Θα οδηγήσω αύριο 50χλμ και πρωι πρωι θα είμαι στον Γκάλλο στην Αγία Παρασκευή. Ελπίζω να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στον κινητήρα (δεν είναι κάτω απο το Minimum αλλά ακριβώς εκεί).
Το κουφό είναι πως έχω VW Polo 75hp του 2004 για 15 χρόνια το οποίο δεν είχε κάψει ποτέ λάδια και όλοι οι μηχανικοί για αστείο μου έλεγαν να το στέιλω στην VW να το ελέγξει γιατί κάτα λάθος έφτιαξάν σωστό κινητήρα...
Για να δούμε..
-
biliou πιο μοτερ φορας?
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
biliou πιο μοτερ φορας?1.2 βενζίνη 130 hp
-
Μηπως να επερνες ενα τηλ στο συνεργειο πρωτα και να σου ελεγαν αυτοι τι να κανεις πριν οδηγησεις 50 χιλ με τοσο λιγο λαδι?Οδικη βοηθεια δεν εχει το αμαξι για να τους το πας χωρις να ρισκαρεις τιποτα?
-
Οδική βοήθεια σε αυτοκίνητο που κινείται δεν παίζει, θα έρθει ο άλλος από την οδική, θα συμπληρώσει λάδι (και αν) και θα σου πει φύγε.
Να παρκάρει για κανα μισάωρο σε ευθεία, να δει έτσι τι στάθμη λαδιού, να βάλει λίγο λάδι αν χρειαστεί και να τους το πάει.
Τα λάδια σας δεν τα κοιτάτε ποτέ ανάμεσα στα σέρβις;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Κατάλαβα.. τα βγάλαμε τα λεφτά μας.. Το θέμα είναι τώρα ότι είναι Κυριακή και πρέπει να οδηγήσω 50 χλμ μέχρι την αντιπροσωπεία αύριο. Ξέρει κανείς τι λάδια πρέπει να βάλω? (Λέω μήπως συμπληρώσω απο κανένα βενζινάδικο κανένα λίτρο αν και θα ήθελα να βάλω της αντιπροσωπείας..) Στο πλάνο συντήρησης λέει 00W20 B71 2010(C1C2) - 00W30 B71 2312 (C1C2)Είμαι σίγουρος πως θα μου πούν αύριο πως είναι φυσιολογική κατανάλωση και θα αρχίσω να φορτώνω...
Είναι σίγουρο ότι έτσι θα σου πουν γιατί γενικά οι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν τρέλα νούμερα κατανάλωσης λαδιού εντός φυσιολογικών οριων.
Ωστόσο στην περίπτωση σου θα ισχύει κιολας αφού αν βάλουμε ότι μεταξύ min και max στα περισσότερα αυτοκίνητα η διαφορά είναι 1 λίτρο και τα αυτοκίνητα κανονικά δεν πρέπει να γεμίζουν με λάδι μέχρι το max, έχεις λιγότερο από 200ml/1000km κατανάλωση.
Τώρα η αλήθεια είναι ότι και 200ml/1000km κατανάλωση να είχα θα αγχωνόμουν αλλά δεν μπορείς να κανείς κάτι από το να το παρακολουθήσεις και να ελπίζεις ότι μπορεί να είναι στα πλαίσια της θεωρητικά δικαιολογημένης αυξημένης κατανάλωσης που έχει το αυτοκίνητο πριν στρωθεί. -
Δυστυχώς έχω ξανακούσει για κατανάλωση λαδιού στον συγκεκριμένο κινητήρα....
-
Μηπως να επερνες ενα τηλ στο συνεργειο πρωτα και να σου ελεγαν αυτοι τι να κανεις πριν οδηγησεις 50 χιλ με τοσο λιγο λαδι?Οδικη βοηθεια δεν εχει το αμαξι για να τους το πας χωρις να ρισκαρεις τιποτα?Από την στιγμή που είναι στο Min δεν έχει κανέναν φόβο. Ακόμα και κάτω από εκεί, όλοι οι κατασκευαστές έχουν αφήσει περιθώριο ασφαλείας.
Η κατανάλωση λαδιού είναι απολύτως λογική όταν ένας κινητήρας κάνει τα πρώτα του χλμ. Γύρω στις 10.000 χλμ σταθεροποιείται. Και εννοείται ότι μια μικρή κατανάλωση δικαιολογείται σε κάθε περίπτωση.
-
Αντε να δουμε ποτε θα ερθει και το δικο μου.Ειναι αθηνα απο τις αρχες μαιου και δεν εχει εκτελωνιστει ακομα!!!Ο πωλητης μου ειπε οτι τα τριτεκνικα αργουν περισσοτερο να εκτελωνιστουν συν οτι περιμεναν τις καινουριες εγκρισεις τυπου απο το υπουργειο και δεν μπορουσε να γινει ο εκτελωνισμος.Μετα με εβαλε και εκανα δευτερη φορα διαφορετικα χαρτια για την τριτεκνεια γιατι εχει αλλαξει λεει ο τροπος εκτελωνισμου.Το αυτοκινητο το εχω εξωφλησει ηδη.Μηπως πρεπει να ανησυχω?Αν δεν ερθει και αυτη τη βδομαδα θα παω εκει με την καραμπινα!!!!
-
-
Κουράγιο και υπομονή, αλλά πως γίνεται να εξοφλεί κάποιος αυτοκίνητο που δεν έχει παραλάβει;
Προφανώς κάτι ιδιαίτερο ισχύει στη περίπτωσή σου, αλλά το βρίσκω λιγάκι υπερβολικό να γίνεται εξόφληση κινητού αγαθού με αυτό τον τρόπο... -
Αντε να δουμε ποτε θα ερθει και το δικο μου.Ειναι αθηνα απο τις αρχες μαιου και δεν εχει εκτελωνιστει ακομα!!!Ο πωλητης μου ειπε οτι τα τριτεκνικα αργουν περισσοτερο να εκτελωνιστουν συν οτι περιμεναν τις καινουριες εγκρισεις τυπου απο το υπουργειο και δεν μπορουσε να γινει ο εκτελωνισμος.Μετα με εβαλε και εκανα δευτερη φορα διαφορετικα χαρτια για την τριτεκνεια γιατι εχει αλλαξει λεει ο τροπος εκτελωνισμου.Το αυτοκινητο το εχω εξωφλησει ηδη.Μηπως πρεπει να ανησυχω?Αν δεν ερθει και αυτη τη βδομαδα θα παω εκει με την καραμπινα!!!!Εντάξει να μην ανησυχείς. Αλλά ρε φίλε όσο και απλας αν είσαι για ποιον λόγο εξοφλησες το αμάξι πριν το παραλάβεις; Για να έρθει κάθε αμάξι από το εξωτερικό παιρναει μια μεγάλη διαδρομή με ανέβα κατέβα σε πλοία και νταλίκες. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στο οποίο δεν φταίει η αντιπροσωπεία. Εσύ γιατί να μην έχεις πισινή;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016