-
Φίλε Iceman αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους οι 95 θα σου πουν ότι το 3008 είναι όμορφο. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από όλα της κατηγορίας/ τιμής. Και η Χ1 μου αρέσει πολύ, αλλά αν το μόνο κριτήριό μου ήταν η εμφανιση- στυλ θα έπερνα 3008 χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα δεδομένα μου δε μου επιτρέπουν να αγοράσω κανένα από τα δύο και έτσι απλά γράφω...
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Όσον αφορά πωλήσεις ιδιωτών οχι εταιρικά ή leasing η gla Και η x1 δεν θα έμπαιναν καν στη δεκαδα..Σωστά ...
Φίλε Iceman αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους οι 95 θα σου πουν ότι το 3008 είναι όμορφο. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από όλα της κατηγορίας/ τιμής. Και η Χ1 μου αρέσει πολύ, αλλά αν το μόνο κριτήριό μου ήταν η εμφανιση- στυλ θα έπερνα 3008 χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα δεδομένα μου δε μου επιτρέπουν να αγοράσω κανένα από τα δύο και έτσι απλά γράφω...
Πολλοί πάσχουν από το ίδιο οικονομικό πρόβλημα φίλε μου...
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
Φίλε Iceman αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους οι 95 θα σου πουν ότι το 3008 είναι όμορφο. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από όλα της κατηγορίας/ τιμής. Και η Χ1 μου αρέσει πολύ, αλλά αν το μόνο κριτήριό μου ήταν η εμφανιση- στυλ θα έπερνα 3008 χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα δεδομένα μου δε μου επιτρέπουν να αγοράσω κανένα από τα δύο και έτσι απλά γράφω...Στο δικά μου ματια το πιο όμορφο παραμένει το QQ. Αλλά είπαμε αυτά είναι υποκειμενικά.
Προσωπικά το 3008 δεν μου αρέσει. Έχει παλιομοδίτικη μάσκα μπροστά και όγκωδες πίσω μέρος με χαμηλή ορατότητα τα δε νικελα του είναι καγκουρε καθότι γυαλιστερά και όχι ματ ενώ είναι και σε άβολα μέρη που τραυματίζονται εύκολα (ειδικά αυτή η λωρίδα στον πίσω προφυλακτήρα είναι για τρελα εγκεφαλικά σε καθημερινή χρήση).Δεν μπαίνω σε σύγκριση με αλλα απλά τονίζω ότι εμένα με ξενίζει και τι δεν μου αρέσει.
Προφανώς δεν το λες άσχημο σε βαθμό να μην το πάρεις λόγω σχεδιασμού αλλά δεν θεωρώ ότι κερδίζει ενδιαφέρον μόνο λόγω ομορφιάς.
Μέσα είναι εργονομικά με πολλά φάουλ και κλειστοφοβικό. Τα πιάνο κουμπάκια είναι για γέλια όπως και το όγκωδες και ψηλό τούνελ διπλα στο οδηγό, ενώ σε ποιότητα πλαστικών πριμιουμ δεν το λες.Καλό είναι να ακούγονται και διαφορετικές απόψεις. Άλλωστε σύγκριση με άλλο δεν κάνω και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Ούτε υπερασπίστηκα αυτό που έχω εγώ που αντίστοιχα γράμμενο το έχω και μπορώ να σου γράψω αντίστοιχα φάουλ και εκεί.
Δεν έχει νόημα να φανατιζεται κανεις με μια μάρκα ούτε να επαναλαμβάνει εμμονές και προσβολές συνεχώς με την ανοχή του υπόλοιπου φόρουμ. (Αυτό προφανώς δεν πάει σε εσένα......) -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Όσον αφορά πωλήσεις ιδιωτών οχι εταιρικά ή leasing η gla Και η x1 δεν θα έμπαιναν καν στη δεκαδα..Τρώτε πραγματικα ένα σωρο νέοι άνθρωποι με γνώσεις και ενδιαφέροντα κάτι κολλήματα που είναι ανεξήγητα.
Το έχουμε διαβάσει αυτό τόσες φορές που θα το πιστέψουμε σε λίγο ενώ ολα τα αμάξια πουλανε πια με leasing. Είναι ο νέος τρόπος αγοράς ακόμα και για ιδιώτες. -
Για το leasing θα συμφωνήσω εν μέρη με τον Iceman. Ως ΕΕ φορολογικά, αλλά και από άποψη ευελιξίας έχει ενδιαφέρον. Επιτρέπει να κάνεις μία υπέρβαση άρα να αποκτήσεις κάτι που θα ήθελες να έχεις, αλλά θα δυσκολευόσουν να πάρεις με μετρητά. Οι χρηματοδοτήσεις δε ξέρω πόσο εύκολες είναι πλέον σε σχετικά μεγάλα ποσά. Με αυτή την έννοια μοντέλα όπως Χ1 GLA κάποιος που θεωρεί ότι αξίζουν τα προσεγγίζουν πιο εύκολα. Άρα ακόμα και ως leasing δείχνουν ότι χαίρουν της εκτίμησης των αγοραστών. Το πρόβλημά μου είναι ότι για να πάρω το 3008, όπως σας έχω γράψει αυτή θα ήταν η επιλογή μου σε αυτή τη κατηγορία, έτσι όπως θα το ήθελα θα ξέφευγε σε τιμή πάνω από 35000€ και αντίστοιχα το ποσό της μηνιαίας δόσης θα ήταν ψηλό. Με την αβεβαιότητα που επικρατεί και την επιδρομή που γίνεται στο εισόδημά μου δε τολμάω να κάνω κάτι τέτοιο. Κάποιοι πιο τολμηροί το κάνουν...
-
Το ποσοστό ακόμα και των ιδιωτών που αγοράζει με λιζιγκ bmw & mercedes είναι αυξημένο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν εμπιστεύονται την αξιοπιστία των πριμιουμ όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία πολλά χρόνια και δεν ρισκάρουν να το φορτωθούν πάνω τους.
Λίγοι πλέον ιδιώτες έχουν το οικονομικό στάτους να υποστηρίξουν την αναξιοπιστία των πριμιουμ.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το ποσοστό ακόμα και των ιδιωτών που αγοράζει με λιζιγκ bmw & mercedes είναι αυξημένο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν εμπιστεύονται την αξιοπιστία των πριμιουμ όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία πολλά χρόνια και δεν ρισκάρουν να το φορτωθούν πάνω τους.
Λίγοι πλέον ιδιώτες έχουν το οικονομικό στάτους να υποστηρίξουν την αναξιοπιστία των πριμιουμ.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι κες φίλε μου ;τα παίρνουν Lesing γιατί είναι το όνειρο του το οποίο είναι άπιαστο αν τα πάρουν σαν ιδιώτες .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To leasing για ιδιώτες δεν είναι φτηνό . Κοστίζει 10-20 % πάνω από όσα θα έδινες να το αγόραζες με δόσεις , να το κρατούσες 4 χρόνια και να το πούλαγες , βάζοντας μέσα τόκους , σέρβις , ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας .
Από την άλλη υπάρχουν προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα με ειδικό εξοπλισμό που πράγματι μπορεί να είσαι μία η άλλη με το να το αγοράσεις .
Ακόμα έλεγχος τραπεζικός γίνεται σε κάθε περίπτωση και αν δεν παίρνεις χρηματοδότηση για αγορά , δεν παίρνεις ούτε για μίσθωση .
Αν όμως είσαι επαγγελματίας , τότε μπορεί να έχεις όφελος κατά περίπτωση .
Τέλος ορισμένες εταιρείες έχουν επενδύσει στα μισθωμένα εδώ και πολλά χρόνια . Δίνουν οι ίδιες μεγάλες τιμές επαναγοράς στην 3-4ετία και έτσι είναι χαμηλότερο το μίσθωμα .
Ετσι μπορεί κάποιος να πάρει και ένα αμάξι που φοβάται ότι θα του βγάλει ακριβές βλάβες επειδή έχει μικρή εγγύηση ή αντίθετα ένα αμάξι που δεν είναι εμπορικό και έτσι δεν το φορτώνεται .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
τι κες φίλε μου ;τα παίρνουν Lesing γιατί είναι το όνειρο του το οποίο είναι άπιαστο αν τα πάρουν σαν ιδιώτες .
Έτσι ε ; Εγώ πάλι όταν πήρα προσφορές αλλά είδα....για 4 χρόνια χρήση πληρώνεις το 80% της αξίας με περιορισμό χλμ και στο τέλος το δίνεις και πισω.
Και φυσικά αν δεν σου δίνει ως ιδιώτη δάνειο η τράπεζα για αγορά επίσης δεν σου δίνει και για λιζιγκ.
Επίσης στο λιζιγκ προπληρωνεις ή δανείζεσαι για το σέρβις ,ασφάλεια μικτή ,τέλη λάστιχα 4 ετών από την πρώτη μέρα ενώ όταν το αγοράζεις τα πληρώνεις στην ώρα τους και χωρίς τόκους.
Οπότε αυτά για όνειρα που εκπληρώνονται μέσω λιζιγκ δεν ισχύουν.Μεγάλο βάρος στην επιλογή του λιζιγκ όπως είπα παίζει το ότι με την χρησηκτησια δεν παντρεύεσαι την έλλειψη αξιοπιστίας των bmw mercedes audi. To αποκτάς χωρίς άγχος. Γι'αυτό αυτές οι μάρκες είναι οι αγαπημένες του λιζιγκ και όχι η χιουνται η κια και η Τογιότα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είδα λίγο τους πίνακες των εισαγωγέων που δεν τους είχα δει ποτέ .Απορω πως λενε ότι το 3008 πουλάει τρέλα .Εγω αλλά βλέπω qq-Chr-Tiguan-x1-gla .Αυτο που μου έκανε εντύπωση δεν ει Άι οι π κηδεία του 3008 αλλά οι πωλησεις του chr για το οποίο μιλάμε τιμή πάνω από 26000e ,αφού οι περισσότεροι το υβριδικό επιλέγουν . Αν λάβει υπόψη κανείς ότι είναι crossover ,ότι δεν είναι και ότι καλητερο για οικογενειακό λόγω περιορισμένου χώρου και κλειστοφοβικου ,μέτρια ποιότητα κατασκευής μέσα , πολύ αμφιλεγόμενης σχεσιασης .Οι πωλησεις του είναι εντυπωσιακές .Μπραβο στην toyota .Aυτο που καταλαβαίνω είναι ότι ο κόσμος έκανε κάποιες εκπτώσεις στα θέλω του και κοίταξε περισσότερο την οικονομία καυσιμου και ότι το μέλλον πάει προς τα εκεί υβρίδιο και ηλεκτρικά .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Είδα λίγο τους πίνακες των εισαγωγέων που δεν τους είχα δει ποτέ .Απορω πως λενε ότι το 3008 πουλάει τρέλα .Εγω αλλά βλέπω qq-Chr-Tiguan-x1-gla .Αυτο που μου έκανε εντύπωση δεν ει Άι οι π κηδεία του 3008 αλλά οι πωλησεις του chr για το οποίο μιλάμε τιμή πάνω από 26000e ,αφού οι περισσότεροι το υβριδικό επιλέγουν . Αν λάβει υπόψη κανείς ότι είναι crossover ,ότι δεν είναι και ότι καλητερο για οικογενειακό λόγω περιορισμένου χώρου και κλειστοφοβικου ,μέτρια ποιότητα κατασκευής μέσα , πολύ αμφιλεγόμενης σχεσιασης .Οι πωλησεις του είναι εντυπωσιακές .Μπραβο στην toyota .Aυτο που καταλαβαίνω είναι ότι ο κόσμος έκανε κάποιες εκπτώσεις στα θέλω του και κοίταξε περισσότερο την οικονομία καυσιμου και ότι το μέλλον πάει προς τα εκεί υβρίδιο και ηλεκτρικά .Sent from my iPhone using Tapatalk
sorry ήθελα να γράψω οι πωλησεις του 3008 όχι τα κινεζικά π κηδεία που γράφω
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Είδα λίγο τους πίνακες των εισαγωγέων που δεν τους είχα δει ποτέ .Απορω πως λενε ότι το 3008 πουλάει τρέλα .Εγω αλλά βλέπω qq-Chr-Tiguan-x1-gla .Αυτο που μου έκανε εντύπωση δεν ει Άι οι π κηδεία του 3008 αλλά οι πωλησεις του chr για το οποίο μιλάμε τιμή πάνω από 26000e ,αφού οι περισσότεροι το υβριδικό επιλέγουν . Αν λάβει υπόψη κανείς ότι είναι crossover ,ότι δεν είναι και ότι καλητερο για οικογενειακό λόγω περιορισμένου χώρου και κλειστοφοβικου ,μέτρια ποιότητα κατασκευής μέσα , πολύ αμφιλεγόμενης σχεσιασης .Οι πωλησεις του είναι εντυπωσιακές .Μπραβο στην toyota .Aυτο που καταλαβαίνω είναι ότι ο κόσμος έκανε κάποιες εκπτώσεις στα θέλω του και κοίταξε περισσότερο την οικονομία καυσιμου και ότι το μέλλον πάει προς τα εκεί υβρίδιο και ηλεκτρικά .Sent from my iPhone using Tapatalk
Πέρυσι η κατάσταση ήταν QQ πρώτο και Χ1 δεύτερη αλλά η Τογιότα και η Φολκσβάγκεν έκαναν φέτος τη σφήνα.
Το 3008 έρχεται μετά τα ανωτέρω και τη gla και μόνο το Νοέμβριο έχει περισσότερες πωλήσεις ισως λόγω Black Friday και προσφορών λόγω ξεστοκαρισματος παλιού αυτόματου κλπ.Αντίθετα στην Ευρώπη πουλαει πολύ περισσότερο οντας φθηνότερο των πριμιουμ ανταγωνιστών. Στην Ελλάδα που το γαλλικό είναι στο μυαλό του περισσότερου κόσμου συνδεδεμένο με τη ζημιά (μην ξεχνάμε τη φόλα ήταν το προηγούμενο) είναι σημαντικό κατόρθωμα ότι πουλαει τόσο.
Όπως και να το κάνουμε ομως, είναι πιστευω άδικη η σύγκριση αυτοκινήτων με αντικειμενικά κριτήρια στην Ελλάδα. Το άθλιο φορολογικό της ΠΦΑ και η οικονομικη κρίση μας έχει οδηγήσει ολους σε άθλιες εκπτώσεις εξοπλισμού, απαιτήσεων, κυβικών κλπ. Τι νόημα έχει να συγκρίνεις κουτσουρεμένες εκδόσεις και οριακούς κινητήρες ;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
το ότι με την χρησηκτησια δεν παντρεύεσαι την έλλειψη αξιοπιστίας των bmw mercedes audi. To αποκτάς χωρίς άγχος. Γι'αυτό αυτές οι μάρκες είναι οι αγαπημένες του λιζιγκ και όχι η χιουνται η κια και η Τογιότα.
Είναι απίστευτα τα κολλήματα και τα κλισέ που αναπαράγεις. Έχουμε κολλήσει σε πολλαπλασιαστές και μηχανισμούς παραθύρων ή καμμένα λάδια πριν 10+ χρονια και τα αναπαράγουμε με αυτιστική συνέπεια.
Να ελεγες για ακριβότερα σερβις ή γνήσια ανταλλακτικά να το δεχτώ και να συμφωνήσω. Αλλά για αξιοπιστία εν έτει 2019 ακούγεται καπως. Περισσότερο ποιοτικά είναι πια τα προβλήματα μιας και όλοι για οικονομία και ρύπους χρησιμοποιούν μηχανικά γνωστές τεχνολογίες.
Ακόμα και εγώ που κράζω τα γαλλικα, μηχανικά δεν μπορώ να πω ότι περιμένω ζημιές γιατί τα σύνολα είναι δοκιμασμένα και πλέον φορεμένα λόγω παγκοσμιοποίησης και σε τρίτες μαρκες. -
Πριν 10 χρόνια; Εμένα πάλι πριν δύο μήνες που άλλαξα λάδια ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της μοτουλ μου είπε ότι οι καλύτεροι πελάτες μου είναι οι από γερμανικά που καίνε λάδια και συμπληρώνουν! Φαντάζομαι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου όλοι αυτοί είναι 10ετιας και βάλε κάτοχοι! Κανείς με νεότερα...
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι αυτοί που δεν τους αρέσει το 3008 , που είναι ακριβό , που είναι έτσι , που είναι αλλιώς , γράφουν συνέχεια στο θέμα του...
Αντίθετα δεν βλέπω να γίνεται αυτό στα άλλα θέματα . Δηλαδή να κράζουν τα ζημιάρικα και υπερτιμημένα στα θέματα τους αυτοί που δεν τα γουστάρουν ?
Γιατί άραγε ?
Μήπως τελικά αυτοί που γράφουν εδώ αρνητικά , έχουν μετανιώσει που δεν το αγόρασαν ?
Αλλωστε έχουμε και 2-3 γενικά θέματα που μπορούμε να κάνουμε κοντρίτσες .
Σκεφτείτε κάποιον που μπαίνει εδώ να διαβάσει κριτικές από τους αγοραστές του αυτοκινήτου και διαβάζει περί αισθητικής , πρίμιουμ και διάφορα άλλα άσχετα .
-
Τα μελη του φορουμ.
http://www.gazzetta.gr/sites/default/fi ... 60x572.jpg
-
Ερώτηση: Η τιμή του Active 1.2 130ps manual (χωρίς extra) πόσο ήταν στο Black Friday; Κάνουν ακόμα εκπτώσεις;
-
26.000
-
Όταν η συζήτηση πηγαίνει στα premium και την «πριμιουμοσύνη» στο (εκάστοτε) νήμα, βλέπουμε
είτε ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις τύπου ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, δεν μας δώσανε 3 πέναλντυ και 2 κόκκινες
είτε βαθυστόχαστη παράθεση κλισέ, και απόψεων για το ποσοστό πριμιουμοσύνης, ποιος δικαιούται να είναι και αδέκαστες αναλύσεις για αφράτα πλαστικά, ποιότητα που την αισθάνεσαι και μεταξωτούς πισινούς.
Σε κάθε περίπτωση έχει πολύ ενδιαφέρον -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι αυτοί που δεν τους αρέσει το 3008 , που είναι ακριβό , που είναι έτσι , που είναι αλλιώς , γράφουν συνέχεια στο θέμα του...Αντίθετα δεν βλέπω να γίνεται αυτό στα άλλα θέματα . Δηλαδή να κράζουν τα ζημιάρικα και υπερτιμημένα στα θέματα τους αυτοί που δεν τα γουστάρουν ?
Γιατί άραγε ?
Μήπως τελικά αυτοί που γράφουν εδώ αρνητικά , έχουν μετανιώσει που δεν το αγόρασαν ?
Συμπέράσμα κουκουρούκου.
Peugeot 3008 2016