-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
-
Δεν προσεβαλλα καποιον αγοραστη του. Κανε μου παραθεση ενα τετοιο ποστ.
-
Εμμονες στο θεμα αυτο βγαζεις μονο εσυ και με προσβλητικο τροπο. Δεν ξερω γιατι θεωρεις οτι εχεις παντα δικιο, αλλα δεν συμβαινει.
-
Δεν παραθετεις επιχειρηματα. Μονο υποκειμενικα σχολια σε καφενειακο υφος. («Αντε μπραβο, ξεβρακωμα» κλπ φρασεολογια)
-
Τις μοναδικες επιθεσεις στο τοπικο τις κανεις εσυ. Τραγικο να νομιζεις το αντιθετο. Ολοι γραφουν ευγενικα ενω εσυ προσβαλεις κ απειλεις.
Συμφωνώ με τον cruiser, που τον παρακολουθώ ανελλιπώς (κ ένας λόγος βασικός που χαζεύω συζητήσεις στο forum). Είναι γνωστό ότι οι κάτοχοι της Αγίας τριας (Γερμανία μεριά) -εμού συμπεριλαμβανομένου (για αυτό και το nickname)- δεν αναφέρουν ανοικτά ελαττωματικά μερη, πρόβληματα κτλ για ευνόητους λόγους.
Ποιος δεν γνωριζει για τα μπεκ/πολλ.στες της προηγουμενης γενιας bmw;
Για τα σπασιματα των μ5/335;
Για τα σκισιματα των σασι των μ3 ε46;Για μερσεντες δεν εχω διαβασει πολλα αλλα πι περισσοτεροι ιδιοκτητες ειναι μεγαλης ηλικιας κυριοι, δε νομιζω να τρεχουν στα φορα.
Για τα βαγκ δεν υπαρχει ανθρωπος να μην γνωριζει τα προβληματικα κιβωτια κ τα λαδια που συνηθως καινε.
Για τα q5 εγω μονο των 2 μελων γνωριζω. Δεν το ειχα ακουσει ξανα.
Για τα πεζω τι ειπαμε; Οτι ειναι ακριβο 27κ για 1.2Τ. Και θιχτηκαν οι ιδιοκτητες;
Τελος οι ευνοητοι λογοι ποιοι ειναι; Να κρατησουν ψηλα τις τιμες;
Τα σχόλια που γίνονται εδώ είναι κατά μία έννοια ενοχλητικά , ακριβώς γιατί δεν γίνονται αλλού , λες και τα άλλα είναι vfm αμάξια...
Δεν θεωρώ ότι έχω πάντα δίκιο και δεν έχω ξεκινήσει ΠΟΤΕ εγώ την αντιπαράθεση . Πάντα απαντάω σε σχόλια άλλων .
Αυτά που σου είπα στο τέλος ήταν μετά από την προσωπική επίθεση που μου έκανες . Δεν το ξεκίνησα εγώ και βέβαια δεν το συνεχίζω , αν δεν συνεχιστεί από άλλους . Αλλά απαντήσεις θα δίνω πάντα .
Εκτός αν γραφτούν 5-10 σελίδες και δεν προλάβω να το δω , οπότε δεν έχει νόημα .Οπότε μάλλον με αδικείς . Εκτός αν θέλετε να μην υπάρχει η αντίθετη άποψη .
Και μην ξεχνάμε πάντα ότι εδώ είναι το θέμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και εγώ απαντάω σε επιθέσεις τρίτων . Δεν τις ξεκινάω , ούτε κάνω ποτέ τέτοιες στα άλλα θέματα ...
Αν και με γαργαλάει σαν πλακίτσα να το κάνω , αλλά δυστυχώς πολλοί αρπάζονται και το γυρίζουν σε προσωπικό επίπεδο και τότε δεν είναι πλέον πλάκα .
Επί χρόνια πολλά οι ιδιοκτήτες γερμανικών απέκρυπταν τις βλάβες , σκεπτόμενοι ότι θα χάσουν την μεταπώληση .
Πέρασαν χρόνια για να χωνέψουν ότι η μεταπώληση δεν υπήρχε ποτέ , αφού σαν ποσοστό τα ίδια έχαναν με τους άλλους . Απλά αγόραζαν ακριβότερα και πούλαγαν ακριβότερα , αλλά σαν λεφτά έχαναν και περισσότερα .Τα τελευταία χρόνια αυτό ψιλοαλλάζει ,γιατί τα λεφτά ζόρισαν και αυτό πονάει περισσότερο από το παραμύθι της μεταπώλησης .
Από την άλλη όλοι θυμόμαστε τους διθυράμβους για τους μικρούς τουρμπάτους της βάγκ .
Τώρα ο 1.2 Τ των γάλλων είναι για τα μπάζα , ενώ ο 1.0 και ο 1.4 της βαγκ είναι γ.....αμάτοςΤο ότι ο γαλλικός παίρνει επί 3-4 χρόνια συνεχώς το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του , το
Ετσι λοιπόν είναι μάπα ο γαλλικός τρικύλινδρος , αλλά αυτός της προπέλας είναι φοβερός...
Απλά δείχνετε εμμονές και εκτίθεστε .
Να τους κράξουμε όλους τους τρικύλινδρους και γενικά τα μικρά τουρμπάκια το καταλαβαίνω .
Αλλωστε εγώ γράφω κάτι στην υπογραφή μου που δεν το αλλάζω...
Εχω ζήσει βλέπεις και με I-6 και με V-6 και με V-8...
Αλλά καίγανε πολύ τα ρημάδια...
φιλε μου συζήτηση κάνουμε αλλά κατα βάθος δεν εννοείς ολα όσα λες αλλά είσαι και πειραχτήρι που σου αρέσει να ανάβεις τα αίματα για να γίνετε πανυγηρακι.Οπως να έχει σίδερα είναι τα ρημάδια .Στη ζωή έχουν αλλά πράγματα αξία ,να είσαι καλα καλές γιορτές να έχεις εσυ και η οικογένεια σου .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Στην τελική οποιος αγαπάει το αμάξι του και θελει σοβαρά να βρει πληροφοριες ή να λυσει αποριες φτιάχνει ένα φόρουμακι ή έστω ένα Facebook group, δεν προσπαθεί ξερνώντας φαρμάκι να βρει λύσεις μέσα σε ένα γενικό φόρουμ που τα θεματικά του νήματα είναι για γενικες πληροφορίες και βασικές εντυπώσεις.
-
Είναι γνωστό ότι στα περισσότερα φόρα της Αγίας Τριάδας επικρατεί Ομερτά σχετικά με τα προβλήματα και όλες οι επικοινωνίες για αυτά μεταξύ των μελων γίνονται με πμ σ'ην προσπάθεια να υπάρχει άγνοια για τους πιθανούς αγοραστές από δεύτερο χέρι. Κατανοητό ως ένα σημείο γιατί όταν σκας 50-70 χιλιαδες ελπίζεις να πάρεις κάποια λεφτά πίσω ώστε να μην παντρευτείς το αμάξι.
Το προηγούμενο 3008 έβγαλε πολλά θέματα που όμως έγιναν γνωστά τουλάχιστον. Τα προβλήματα των τριών τα μαθαίνουμε από μηχανικούς και κυρίως από οδικές που τρίβουν τα χέρια τους όσο βλέπουν τις πωλήσεις της Αγίας Τριάδας ψηλάΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεστε, αλλά οι εδώ κάτοχοι γερμανικών δεν έχουμε κρύψει τίποτα.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
αλλά είσαι και πειραχτήρι που σου αρέσει να ανάβεις τα αίματα για να γίνετε πανυγηρακι.Οπως να έχει σίδερα είναι τα ρημάδια .Στη ζωή έχουν αλλά πράγματα αξία ,να είσαι καλα καλές γιορτές να έχεις εσυ και η οικογένεια σου .
+1
Cruiser half troll half amazing. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Είναι γνωστό ότι στα περισσότερα φόρα της Αγίας Τριάδας επικρατεί Ομερτά σχετικά με τα προβλήματα και όλες οι επικοινωνίες για αυτά μεταξύ των μελων γίνονται με πμ σ'ην προσπάθεια να υπάρχει άγνοια για τους πιθανούς αγοραστές από δεύτερο χέρι. Κατανοητό ως ένα σημείο γιατί όταν σκας 50-70 χιλιαδες ελπίζεις να πάρεις κάποια λεφτά πίσω ώστε να μην παντρευτείς το αμάξι.
Το προηγούμενο 3008 έβγαλε πολλά θέματα που όμως έγιναν γνωστά τουλάχιστον. Τα προβλήματα των τριών τα μαθαίνουμε από μηχανικούς και κυρίως από οδικές που τρίβουν τα χέρια τους όσο βλέπουν τις πωλήσεις της Αγίας Τριάδας ψηλάΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με όλο το συμπάθειο αλλά το εχεις τερματίσει εντελώς σε πολλά.
Πραγματικα κανεις μέχρι και την αρχιτρολαρα του φόρουμ να μοιάζει σοβαρός ενίοτε. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
αλλά είσαι και πειραχτήρι που σου αρέσει να ανάβεις τα αίματα για να γίνετε πανυγηρακι.Οπως να έχει σίδερα είναι τα ρημάδια .Στη ζωή έχουν αλλά πράγματα αξία ,να είσαι καλα καλές γιορτές να έχεις εσυ και η οικογένεια σου .
+1
Cruiser half troll half amazing.Εγώ το ξέρετε ότι κάνω πλακίτσα και την σηκώνω κιόλας αρκεί να μην με βρίσετε .
Αλλοι είναι που το παίζουν σοβαροί...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με όλο το συμπάθειο αλλά το εχεις τερματίσει εντελώς σε πολλά.
Πραγματικα κανεις μέχρι και την αρχιτρολαρα του φόρουμ να μοιάζει σοβαρός ενίοτε.Πάντα με όλο το συμπαθιο και καλοπροαίρετα σε καταλαβαίνω βρε ατιμουτσικο!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
..Να συνεχίσω για το πορτ μπαγκάζ:
Κάπου σε άλλο post για το tiguan ή το grandland αναφέρθηκε ένα test για των όγκο διαφόρων suv, από το autotriti με την μέθοδο του μαγκελάνου.
Και τα νούμερα ήταν διαφορετικά από αυτά των αντιπροσωπειών.
Η μέθοδος αυτή στηρίζεται σε όγκο με πλήρωση όλων των κενών με κάποιο υλικό , λες και όταν φορτώνεις το αυτοκίνητο σου, το κενό που μένει από τις αποσκευές και τις τσάντες, το γεμίζεις με ότι αφράτο σου μένει.
Πέρνεις τις κάλτσες σου και τις πετάς στα κενά.Σήμερα οι αντιπροσωπείες δίνουν νούμερα με την μέθοδο VDA
' is carried out using blocks of wood measuring 200mm x 50mm x 100mm.'Το 3008 έχει τετραγωνισμένα 520 Λίτρα, το tig 470.
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Μόλις έκλεισα έναν μήνα με το 3008 και πέρασα τα 2000 χλμ μετά από ένα ταξίδι στα Μετέωρα.Λέω να γράψω την γνώμη μου ξανά λοιπόν, αφού το έχω ζήσει κάπως περισσότερο.
Μάλλον θα χαθεί μέσα στις σελίδες των άσχετων και αγενών post από όσους ψάχνουν μην τυχόν γράψουμε την λέξη PREMIUM και PEUGEOT μαζί.
Ξυδάκι.
Ξυδάκι και σε όσους δεν μπόρεσαν να το αγοράσουν λόγω τιμής.Και εγώ δεν μπορώ να αγοράσω volvo,jaguar,rover αλλά δεν μπαίνω μέσα στα forum να σπαμάρω.
Ούτε μπαίνω σε γιαπωνέζικα και κορεάτικα να λέω ότι τα αυτοκίνητα δεν βλέπονται μέσα και έξω.Μπαίνω σε αυτά που θέλω να βρω πληροφορίες και δεν χρειάζεται να διαβάσω 520 σελίδες για να μάθω την γνώμη κάποιου που το έχει αγοράσει ή έστω οδηγήσει.
Πάμε λοιπόν:
Το αμάξι χαίρεσαι να το οδηγάς. Δεν θέλεις να βγεις από μέσα. Οδηγάς πολύ ήρεμα δεν σε ενοχλεί τίποτα και κανένας.
Σε αυτό βοηθάνε η ηχομόνωση και η άνεση της ανάρτησης. Οι εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου ενοχλούν περισσότερο αλλά το αμάξι δεν κουδουνάει.
Υπέροχος είναι και ο ambient φωτισμός, οπότε το χαίρεσαι περισσότερο την νύχτα.
Κάποιος ανάφερε ότι είναι κλειστοφοβικό .
Ας τα πει αυτά στο c-hr.
Το ταμπλό έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα κομμάτι μονοκόματο. Γενικά έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε ενα πολύ βαρύ και ανθεκτικό αυτοκίνητο. Βράχος.Ο βράχος λοιπόν κινείται ικανοποιητικά με τον 1500 diesel . Δεν σέρνεται αλλά και δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο.
Τραβάει στα χαμηλά καλά στην πόλη και σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές και πηγαίνει στον αυτοκινητόδρομο ξεκούραστα με 125-140 χλμ και όλα αυτά με 2 ή 2,5 χιλ στροφές.
Κατανάλωση συνολική έχω 6,4 με 6,5.
Σε ταξίδι μόνο σε αυτοκίνητόδρομο είχα 6,7.
Σε μέρα με πολύ κίνηση - μποτιλιάρισμα σε πόλη 7,4 και μου πήγε τον μέσο όρο στο 6,8.Με το αυτόματο 8 τάχυτο και με το καταπληκτικό τιμόνι, το αυτοκίνητο οδηγείται με ένα χέρι και ένα πόδι.
Το τιμόνι βοηθάει πολύ στις στροφές, το ότι το σχήμα του δεν είναι στρόγγυλο.
Επίσης είναι πολύ ελαφρύ στις χαμηλές ταχύτητες και στο παρκάρισμα και νιώθεις ότι οδηγάς ένα μικρό αυτοκίνητο.
Το δέρμα του επίσης είναι για χάδιαΤα πιάνο κουμπιά βοηθάνε για να βρεις εύκολα αυτό που θέλεις στην οθόνη του αυτοκινήτου ενώ κινείσαι.
Τα menu είναι εύκολα.
Το Gps μου έβγαζε χθες ότι δεν ήξερε τον δρόμο Τρίκαλα_Λάρισα που έχει γίνει πάνω από 10 χρόνια.
Επίσης μου έβγαζε ότι ήμουν καμιά 20m πιο δεξιά οπότε μπερδευόταν και με έβγαζε στον παράδρομο.
Τις υπόλοιπες ημέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Απαράδεκτο το ότι ενώ εμφανίζει τις οδούς στα ελληνικά, στην αναζήτηση δεν έχει να γράψεις ελληνικά !!
Κάποια στιγμή και ενώ οδηγούσα 3 ώρες μου έβγαλε μύνημα ότι καλύτερα να κάνω μια στάση και στην οθόνη μου έβγαλε να διαλέξω να με πάει σε parking, σεο, κ.λ.π.
Με τον android auto συνδέθηκα αλλά ok δεν βρήκα κάτι που να μην έχει το αυτοκίνητο ήδη. Ίσως στο μέλλον.Για το πορτ μπαγκάζ να πω ότι σαν χώρους με καλύπτει αλλά θα ήθελα την λειτουργικότητα του παλιότερου 3008 αλλά με τον όγκο του νέου.
Έτσι αν θέλω να κατεβάσω μια βαριά βαλίτσα και θέλω στην ουσία να την τραβήξω να πέσει, φοβάμει ότι θα χτυπήσει στον προφυλακτήρα.Ενώ το παλιότερο είχε την προέκταση .Παράλληλα αυτή η προέκταση όταν ήταν ανεβασμένη, κρατούσε ότι γέμιζες το πορτ μπαγκαζ. Τώρα αν το παραγεμίσεις , φοβάσαι ότι όταν το ανοίξεις θα αρχίσουν να πέφτουν πράγματα.Οι ζώνες ασφαλείας που έχει είναι σαν να μην τις φοράς. Δεν ξέρω πως το έκαναν αυτό. Δεν κουράζουν γιατί δεν τις νιώθεις.
Τα καθίσματα είναι σίγουρα άνετα αλλά ακόμα δεν έχω βρει το κατάλληλο σημείο.
Ή δεν έχω ορίσει ακριβώς την οσφυική υποστήριξη σωστά και την κλίση ή πρέπει να μαλακώσουν λίγο ή δεν είναι τέλεια για τον σωματότυπο μου. Τα προηγούμενα του 3008 ήταν πολυθρόνες για ύπνο οπότε έχω ψηλά τον πύχη.Προχθές το είδα δίπλα στην υπέρoxη x2 που είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο και δεν ζήλεψα καθόλου.
Όσο αφορά την ταχύτητα να πω ότι εκτός του αυτοκινητόδρομου νομίζω ότι είμαι στο 20% των γρήγορων οδηγών.
Το αναφέρω για τα νούμερα που έδωσα και για το πως τραβάει το αυτοκίνητο.
Άρα κινούμαι αρκετά πιο γρήγορα από τον μέσο οδηγό, χωρίς πολλές στροφές στον κινητήρα.
Στα φανάρια δεν κάνω τις γρήγορες εκκινήσεις που έκανα με τον 1600 thp με τα 150 άλογα , αλλά ότι χάνω μάλλον το κερδίζω σε χρόνο με τις αυτόματες αλλαγές των ταχυτήτων. Δεν υπάρχει περίπτωση με το χέρι να τις έκανα τόσο γρήγορα και τόσο ομαλά.Στον αυτοκινητόδρομο δεν θέλω να πηγαίνω με πολλά εκτός αν είχα αυτοκίνητο χαμηλωμένο και σκληρό.
Ένα astra gtc το πήγαινα με 160 αλλά πονούσα μετά από 2 ώρες και ήμουν και 10 χρόνια νεώτερος. -
Σίγουρα χρήσιμο πιστεύω για έναν υποψήφιο αγοραστή. Σίγουρα πιο χρήσιμο από πολλά από αυτά που έχουμε δει στις προηγούμενες σελίδες Καταλαβαίνω ότι ίσως να έχεις θιχτεί με αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για το αυτοκίνητο αυτό. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα αυτοκίνητα, όπως όλα τα προϊόντα κρίνονται και βάσει τιμή τους, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η Peugeot προσπαθεί (επιτυχημένα κατά τη γνώμη μου) να κινηθεί πιο upmarket με το 3008 και το 508 και αυτό είναι λίγο δύσκολο στα 'μεταβατικά' μοντέλα γιατί κακό φαίνεται στους παλιότερους που την είχαν συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών.
Το εγχείρημα θα κριθεί ανάλογα με τη επιτυχία του, τα επόμενα χρόνια. -
Παντως, μπορεί στο 3008 όντως να έχουν γραφτεί περισσότερα, αλλά σε ολα σχεδόν τα αυτοκίνητα έχουν γραφτεί πολλά άσχετα σχόλια με επικρίσεις, γενικες θεωρίες και κουφές συγκρίσεις.
Είναι χαρακτηριστικό των γενικών φόρουμ που θα μπουν και haters και άνθρωποι γενικά που γουστάρουν να προκαλούν. -
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Σήμερα οι αντιπροσωπείες δίνουν νούμερα με την μέθοδο VDA
' is carried out using blocks of wood measuring 200mm x 50mm x 100mm.'Το 3008 έχει τετραγωνισμένα 520 Λίτρα, το tig 470.
Η διαφορά στο πορτ παγκαζ έγκειται στον ημιακαμπτο αξονα που έχει το 3008 ενω το tiguan εχει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (που οπως και να το κάνουμε είναι καλυτερη αλλα καταλαμβάνει περισσοτερο χωρο.) Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με το Karoq που λογω ημιακαμπτου έχει αρκετά μεγαλυτέρο πορτ παγκαζ απο το Tiguan.
Επίσης με τις συρόμενες πίσω θέσεις ο χώρος του tiguan μεγαλώνει αισθητά. -
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Σήμερα οι αντιπροσωπείες δίνουν νούμερα με την μέθοδο VDA
Η διαφορά στο πορτ παγκαζ έγκειται στον ημιακαμπτο αξονα που έχει το 3008 ενω το tiguan εχει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (που οπως και να το κάνουμε είναι καλυτερη αλλα καταλαμβάνει περισσοτερο χωρο.) Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με το Karoq που λογω ημιακαμπτου έχει αρκετά μεγαλυτέρο πορτ παγκαζ απο το Tiguan.
Επίσης με τις συρόμενες πίσω θέσεις ο χώρος του tiguan μεγαλώνει αισθητά.φυσικά είναι αυτά που λέγαμε για χαμηλη ποιότητα Tiguan για αυτό έβαλε πολλαπλών συνδέσμων
-
Πέρα από τις διάφορες προσπάθειας στρεψοδικίας , η ουσία είναι ότι ΜΟΝΟ στο συγκεκριμένο θέμα είχαμε τόσους πολλούς που μπήκαν για να μισήσουν το αμάξι , να ειρωνευτούν τους υποψήφιους αγοραστές και να λοιδορήσουν όσους το αγόρασαν .
Το ότι εγώ και κάποιοι άλλοι αντιδράσαμε στην αμετροέπεια κάποιων , ήταν μια λογική δράση , απέναντι στον παραλογισμό των 'στρεψοδικούντων' ....
Στο θέμα του ημιάκαμπτου , προφανώς είναι μία φτηνότερη λύση , άλλωστε στο DS7 έβαλαν πολλαπλών , αλλά στον τάρανδο το αμάξι πήγε εξαιρετικά .
Τέλος ενώ ας πούμε μεταξύ γκόλφ , φόκους και 308 δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές τιμών και δεν ενοχλούνται πολλοί , εδώ υπήρξε ενόχληση γιατί το 3008 ήταν στις ίδιες ή και λίγο ακριβότερο από το Τιγκουάν .
Όπως και να το κάνουμε όμως το 3008 είναι πιο εντυπωσιακό από το Τιγκουάν , ακόμα και τώρα που το τελευταίο Τιγκουάν είναι μακράν το πιο όμορφο Τιγκουάν που έχει κατασκευαστεί .
Αυτή την ομορφιά κάποιοι θα την πληρώσουν , όπως πλήρωναν κάποτε και το πασάτ cc σε σχέση με το απλό πασάτ .
Και επειδή οι τελευταίοι τσακωμοί ξεκίνησαν από την είδηση που ανέβασα εγώ , να ξαναθυμίσω , ότι πλέον το αμάξι σε λιγότερο από 2 χρόνια πούλησε 500.000 αυτοκίνητα , οπότε πλέον ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ περί του αν θα πουλήσει που είναι ακριβό και είναι σε όλη την Ευρώπη ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό του , είναι παρωχημένη .
Το αμάξι και ακριβό βγήκε και πούλησε . Ισως περισσότερο από ότι περίμεναν και στην εταιρεία .
Και στην Ελλάδα που έχουμε κρίση και εμμονές , καλά πήγε διατηρούμενο στην πρώτη 5άδα σε κάθε περίπτωση , ιδιαίτερα που τα μισά είναι λήζινγκ και εκεί η γερμανική τριάδα , όπως και η Τογιότα δίνουν πολύ υψηλές επαναγορές .
Απορώ που δεν το έχει κάνει ακόμα η Οπελ με το Γκράντλαντ , την στιγμή που με το Κόρσα και το Αστρα το έκανε κατά κόρον .
-
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις του κριού για πολλοστή φορά στο θέμα. Στο 3008, το qq και το νέο τιγκ έχω δει τόσες απόπειρες απαξίωσης όσο πουθενά αλλού. Στο ένα η παροχειμένη σχεδίαση, στο άλλο η παροχημένη ανάρτηση και στο τρίτο οι τριγμοί και οδυρμοί. Τπτ όμως επί της ουσίας άξιο να αμαυρώσει την τελική εικόνα. Το τιγκ είναι το πλέον ισορροπημένο όχημα στην κατηγορία του. Το 3008 το πλέον όμορφο αλλά και γκατζετίστικο. Το qq κυρίαρχο στις προτιμήσεις του κοινού καθώς και όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας έχει αλλά και θωριά ανώτερη από άλλα στην κατηγορία τιμής του. Επιπλέον σε σχέση με ανταγωνιστές τους και τα τρία δεν χρειάζονται ευνοίκες συνθήκες μεταχείρισης για να πουλήσουν όσο κάποια άλλα που δίδονται με τέτοιες εκπτώσεις που είναι να αναρωτιέσαι αν η αρχική τιμή είναι για λόγους πρεστίζ και μόνο ή για κάποιους που θα τα αγόραζαν όπως τα τσιγάρα στο περίπτερο. Για τον λόγο αυτό τύποι όπως ο κριού έχουν μεγαλύτερη δόση αλήθειας στα γραφόμενα τους από κάτι χεράδες δοκιμαστές που το ένα τους ξυνίζει και το άλλο τους πικρίζει...
Στην πραγματικότητα παίζει ειδικά το τιγκ και το 3008 να είναι τα πιο ασφαλή σε θέματα οδικής συμπεριφοράς στην κατηγορία τους καθώς δεν παίζουν τόσο με τις ψευδαισθήσεις αλλά ούτε και με την ασφαλεια των επιβαινόντων. Γιατί? Μα φυσικά γιατί σε αυτή την κατηγορία οχημάτων παίζουν περισσότερη σημασία τα κριτήρια της χρηστικότητας, εμφάνισης, άνεσης αξιοπιστίας από την οδηγική ευχαρίστηση. Αλλωστε και αυτή μια χαρά την προσφέρουν στον μέσο οδηγό. Για τον οδηγό που προτιμά να πάει στην Χαλκίδα μέσω Ριτσόνας υπάρχουν άλλα πολύ καλύτερα από δαυτα αλλά δεν είναι suv. -
Όπως και να το κάνουμε να δίνεις πιο πολλά λεφτά και να παίρνεις ημιάκαμπτο αντί για πολλαπλούς είναι κάπως.
Το θέμα δεν είναι ο τάρανδος. Όλοι πλέον τα πάνε καλά εκεί.
Που φτάσαμε, να θεωρείται το Tiguan value for money, ποιος να μας το λεγε λίγα χρόνια πριν.
Όσο δε για τις πωλήσεις, κατά τη γνώμη μου ο πραγματικός οδηγός δεν έχει κανένα λόγο να τις ψάχνει, να τις λαμβάνει υπόψη ή να τις διαβάζει καν.
Γιατί πολύ απλά δεν αντικατοπτρίζουν το καλύτερο αυτοκίνητο σε κάποιο όριο χρημάτων πλέον, αλλά τα καλύτερα μπλιμπλίκια.
Μακάρι να μην ήταν έτσι, τότε το κασέρι θα έπεφτε σε πλαίσιο-κινητήρα-αναρτήσεις και η Alfa Romeo θα έσκιζε σε πωλήσεις. -
Ολα τα πάνε καλά στον τάρανδο...
Τι βλακεία ο ημιάκμπτος..
To ίδιο αμάξι με πολλαπλούς..
-
Νομίζω το 2ο και το 3ο λινκ που έβαλες είναι το ίδιο...
Αλλά δεν αναφερόμουν στα 10 χλμ λιγότερα στη δοκιμασία ή την όποια δοκιμασία, άσχετο ειδικά για SUV, αναφερόμουν στις ανατροπές που ευτυχώς δεν υπάρχουν όπως υπήρχαν στο παρελθόν (ακόμα και στα SUV). -
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
....., τότε το κασέρι θα έπεφτε σε πλαίσιο-κινητήρα-αναρτήσεις και η Alfa Romeo θα έσκιζε σε πωλήσεις.Είναι αυτή η τελευταία σου κουβέντα όλα τα λεφτά! Όταν βγήκε η 159 στην κυριολεξία ένας συρφετός από αμαξάκια κυριάρχησαν σε βάρος της κι ας ήταν δευτεροτρίτα σε στήσιμο, πλαίσιο και κινητήρες. Το πιο αδικημένο μοντέλο της φίρμας και ας ήταν το πλέον αψεγάδιαστο στην εποχή του.
Peugeot 3008 2016