-
Ο χρήστης gk8719 έγραψε:
Με ΦΠΑ 24% οποίος αγοράζει ακριβο (>30Κ euros) αυτοκίνητο στην ελλαδα ειναι πολυ μεγαλο κοροϊδοSent from my iPhone using Tapatalk
και τι να κάνουμε ρε φίλε ; δώσε μας τα φώτα σου.
Αν υπάρχει ανάγκη δεν θα πάρεις αυτοκίνητο;
Ή θα δώσεις λιγότερα , πχ 24 και μετά αν πέσει το Φπα θα πουλήσεις να αγοράσεις ξανά;
Θα πάρεις κάτι που να μην σου καλύπτει τις ανάγκες σου (χώροι, πορτ μπαγκάζ ,ασφάλεια ); -
Εγω απο τοτε που το φπα εγινε 24% ουτε σουπερμαρκετ παω ...να με περασουν για μ..α??τωρα να κατσω να εξηγησω οτι η διαφορα στη τελικη τιμη με 19 και 24% πχ φπα (για ενα αμαξι 40 χιλ )ειναι μικρη νομιζω δε θα χει νοημα ...μικρη λεγοντας κανα 1000 1500....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Εγω απο τοτε που το φπα εγινε 24% ουτε σουπερμαρκετ παω ...να με περασουν για μ..α??Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Εγω απο τοτε που το φπα εγινε 24% ουτε σουπερμαρκετ παω ...να με περασουν για μ..α??τωρα να κατσω να εξηγησω οτι η διαφορα στη τελικη τιμη με 19 και 24% πχ φπα (για ενα αμαξι 40 χιλ )ειναι μικρη νομιζω δε θα χει νοημα ...μικρη λεγοντας κανα 1000 1500....Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα γελά ΕΣΥ , θύμα κ πλήρωνε τα κομματοσκυλα
Εγω το type r θελω να πάρω , ιταλια το χοντα με μικρότερο ΦΠΑ κ τέλος ταξινόμησης =36.000 ευρω κ ελλαδα 50.000 ευρωSent from my iPhone using Tapatalk
-
Τρικυμια εν κρανιω....τι σχεση εχει ο φπα π ειπες αρχικα με το ττ;μαθηματικη διανοια σε κοβω...
-
silversurfer δεν διαφωνούμε. Το θεωρείς ακριβό για αυτό που είναι, το προσπερνάς και ψάχνεις για κάτι διαφορετικό. Κάποιος άλλος εκτιμά ότι είναι αυτό που θέλει και πάει και το αγοράζει. Και οι δύο έχετε δίκιο...
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Δεν το θεωρώ ακριβό γιατί είναι peugeot και δεν είναι bmw ή όποια άλλη μάρκα.
Το θεωρώ ακριβό γιατί με 33500 έχει 120 άλογα χωρίς τετρακίνηση και χωρίς κάποιον τρελό εξοπλισμό.
Το ίδιο υπερτιμημένα θα θεωρήσω και τα audi άλλες μάρκες.+1. Ακριβώς αυτό...μόνο η εμφάνιση δεν είναι αρκετή για να δικαιολογήσει (για εμένα) μια υψηλή τιμή. Το CRV για παράδειγμα που αναφέρθηκε, έχει και 160 άλογα στο diesel, και 4κίνηση και είναι και €3-4.000 φτηνότερο.
-
Το θεωρώ ακριβό γιατί με 33500 έχει 120 άλογα χωρίς τετρακίνηση και χωρίς κάποιον τρελό εξοπλισμό.
Ουαου ποτε φτασαμε εκει ρε παιδια? 33.500 για την εκδοση των 120 αλογων,σιριουσλι ή εχουμε βαλει και λιγο σαλτσα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ουαου ποτε φτασαμε εκει ρε παιδια? 33.500 για την εκδοση των 120 αλογων,σιριουσλι ή εχουμε βαλει και λιγο σαλτσα;
Tόσο έχει η Allure με χειροκίνητο ή η Active με αυτόματο, μιλάμε για 1.6 Diesel (καταργήθηκε πλέον).
-
Active eat8 allure manual diesel έχουν την ίδια τιμή.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H allure κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει ,κατα βαση φιγουρατζιδικη.
H active ειναι καλη αν μονο αν καποιος σκοπευει να παει offroad αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα κατακτησει τα βουνα.
Η βασικη εκδοση με καποιες προσθηκες (καμερα οπισθοπορειας,LED φωτα θα ελεγα εγω) ειναι καλη επιλογη που θα καλυψει απολυτα τους περισσοτερους,βεβαια για κινητηρα δεν θα προτεινα τον 1.2,ισως ο 1.5d ειναι vfm,δεν τον εχω οδηγησει. -
Κάποιες πρώτες εντυπώσεις από το νέο 3008. Έχει πάρα πολλά θετικά αλλά ΕΝΑ πάρα πολύ σημαντικό αρνητικό, ειδικά δεδομένη της τιμής του. Το αυτοκίνητο είναι τάφος. Ο 1.5 μου φάνηκε εντελώς κούφιος και του λείπει και το χαρακτηριστικό φούσκωμα των diesel στις χαμηλές. Σχετικά απογοητευτικό και το ΕΑΤ8 το οποίο είναι ξεκάθαρα αργό. Σαφώς υποδεέστερο του ZF.
Όμως! Το αυτοκίνητο έχει απίστευτο εσωτερικό που πραγματικά δικαιολογεί την τιμή του. Δυστυχώς το συγκεκριμένο έχει τα ελεεινά φώτα αλογόνου αλλά από έξτρα έχει την ηλιοροφή, το αυτόματο άνοιγμα πορτ μπαγκάζ και την κάμερα. Εξαιρετικά τα καθίσματά του επίσης όπως και η θέση οδήγησης γενικά. Ίσως παίζει ρόλο ότι έχω συνηθίσει το μικρό τιμονάκι από το 208 και αμέσως το βολεύτηκα. Παραδοσιακά καλά τα φρένα του ενώ και η ανάρτηση μέχρι στιγμής μου έχει φανεί ιδανική για το είδος του αυτοκινήτου. Από χώρους δεν ασχολήθηκα αλλά με μια πρώτη ματιά δε με ενόχλησε κάπου.
Μέτριο το infotainment το οποίο είναι μεν πλήρες αλλά είναι σχετικά αργό στην απόκριση των εντολών. Θέλει σίγουρα upgrade το συγκεκριμένο software και αυτό το έχω διαπιστώσει και σε άλλα μοντέλα του ομίλου.
Overall σταθερά αξιόλογο το 3008, σίγουρα τσιμπημένο σε τιμή αλλά εξίσου σίγουρα το πιο premium εσωτερικό στην κατηγορία μαζι με την πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση εξωτερικού. Όπως όλα τα αυτοκίνητα σ' αυτή την κατηγορία τιμής, κάπου υστερεί κάπου υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού. Είναι τεράστιο φάουλ όμως οι αναιμικοί κινητήρες. Δεν είναι δυνατόν να κινείς 1400+ κιλά με 120-130hp εν έτη 2018 που τα άλογα είναι στραγάλια και να ζητάς 35Κ+.
-
Μόνο σε εμένα δεν φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο το εσωτερικό του???...ειδικά όταν συνηθίσεις το novelty, δεν βρίσκω κάτι το εξαιρετικό, ένα ΟΚ εσωτερικό είναι. Βέβαια, μου άρεσε πάρα πολύ το τιμόνι σε σχέση με τον πίνακα οργάνων, πραγματικά απορώ γιατί δεν το κάνουν όλοι έτσι. Από εργονομία επίσης πάσχει, αφού πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια με την touch οθόνη.
-
Ο κλιματισμός θα μπορούσε να έχει dedicated χειριστήρια. Δεν είναι ιδιαίτερα εργονομική η φάση με τη οθόνη ενώ δε βοηθάει και το μέτριο UI.
Για το εσωτερικό έχοντας back to back Χ1, GLA, Q3 κτλ είναι μακράν ότι καλύτερο. Είτε σα συναρμογή, είτε σαν υλικά, είτε σα συνδυασμός υλικών. Γενικά είναι ένα πολύ περιποιημένο εσωτερικό που παρόλο που βρίσκεις χειριστήρια από 108 πχ, δε σε ενοχλεί. Πιθανολογώ ότι με την έλευση του νέου Q3 θα πέσει στη δεύτερη θέση το 3008.
-
Περιμένουμε DS7 και C5 Aircross
-
Εγω το βρισκω εκπληκτικο το εσωτερικο...πιστευω οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος τοσο πιο περιεργα του φαινοντα αυτα τα συγχρονα πραγματακια..
-
Ο κλιματισμός θα μπορούσε να έχει dedicated χειριστήρια. Δεν είναι ιδιαίτερα εργονομική η φάση με τη οθόνη ενώ δε βοηθάει και το μέτριο UI.
Ειναι θεμα γιδο-marketing.
Ο κοσμος θελει να παταει οθονες γιατι νιωθει ξερω γω οτι ειναι καπετανιος στο Enterprise,οποτε αυτο του δινουν οι εταιρειες. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Βέβαια, μου άρεσε πάρα πολύ το τιμόνι σε σχέση με τον πίνακα οργάνων, πραγματικά απορώ γιατί δεν το κάνουν όλοι έτσι.Για πολλά αναστήματα είναι αντιεργονομικό, κρύβοντας τον πίνακα οργάνων.
Ειναι θεμα γιδο-marketing.
Ο κοσμος θελει να παταει οθονες γιατι νιωθει ξερω γω οτι ειναι καπετανιος στο Enterprise,οποτε αυτο του δινουν οι εταιρειες.Γλιτώνουν και λεφτά από τους διακόπτες...
Τραγικό πάντως να πρέπει να μπεις σε διάφορα μενού για κάτι που απλά μπορούσες να κάνεις χωρίς καν να κοιτάς!!! -
θυμαμαι το διαστημα 1999.
και εκεινον το καπτεν κενινγκ μπροστα στα αμετρητα φωτακια.
αλλα και μετα το τρελη πτηση 2. παλι τον καπταιν κενινγκ
ε, μας εμεινε λιγο κουσουρι
βασικα πραγματι το τριο-οχτω ειναι ενα εκπληκτικα ομορφο και ικανο στέισον.
αλλα αλλοι βλεπανε τους ρομπινσον και κιτ και αλλοι διαβαζανε ζακουλα, αναλογα αν ειχες γκρουντικ ασπρομαυρη ή τελεφουνκεν χρωματιστη, γουσταρεις ή οχι τα οθονομπλιμπλικωτα
το υπολοιπο τριοχτω το γουσταρεις ουτως ή αλλως, ειδικα αν εχεις φαου, ειναι η ιωαννα στο σχολειο που ειχε αλλο γκομενο και εσυ την εβγαζες με τη παγώνα τη χοντρη που τα εκανε ολα και εβγαζε και 19. -
Με το κλιματισμο γιατι να ασχολειαι καποιος οσο οδηγαει;;;το βαζεις στο auto το οποιο το εχεις πληρωσει συνηθως εξτρα κ ειναι η διαφορα απο το απλο αιρκοντισιον και τη θερμοκρασια π εσυ θες μονιμα.
...και τη ρυθμιζει μονο του..Συνηθως βεβαια σε οτι αμαξι μπαινω το καλοκαιρι κανεις δε το χρησιμοποιει και στην αρχη ειμαστε για ψυξη και μολις τη παθαινουμε το κλεινουμε...Auto λοιπον παιδια μεγαλη ανακαλυψηΣτάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016